15 beste fitnesspodcasts om een actieve levensstijl te inspireren

15 beste fitnesspodcasts om een actieve levensstijl te inspireren
vrouw die een koptelefoon draagt tijdens het sporten met telefoon

Jordi Salas / Getty Afbeeldingen


 • Mind Pomp
 • Barbend
 • Sterker door de wetenschap
 • De Mindset Mile
 • RP Sterkte Podcast
 • De Prehab Audio Experience
 • De Kracht Hardlopen Podcast
 • 20 minuten fitness
 • Maak het eenvoudig
 • IJzeren Cultuur
 • De Revive Stronger Podcast
 • De schoonheid en de nerd
 • Barbell Geneeskunde
 • De Running Explained Podcast
 • Westzijde Halter

Podcasts zijn een handige en vermakelijke manier om te leren en motivatie te vinden tijdens je fitnessreis. Of je er nu naar luistert terwijl je traint of in de auto op weg naar je werk, er zijn buitengewoon informatieve fitnesspodcasts die je kunnen helpen de gewenste resultaten te behalen. Hieronder staan 15 van de beste fitnesspodcasts die beschikbaar zijn.

Mind Pomp

Mind Pump staat vaak helemaal bovenaan de beoordelingstabel voor fitnesspodcasts. Gehost door drie oude personal trainers en vrienden, Sal, Adam en Justin, breken veel voorkomende misvattingen en vragen van luisteraars af in door de wetenschap ondersteunde uitgebreide informatie die u daadwerkelijk kunt gebruiken om resultaten te zien.

Afleveringen zitten vol met basis- en complexere trainings- en sportvoedingsadviezen, samen met discussies over verschillende levensstijlonderwerpen. Of je nu geïnteresseerd bent in het opbouwen van spieren, het verliezen van vet, het verbeteren van de levensduur, het stimuleren van het uithoudingsvermogen of het verbeteren van de prestaties, je zult veel te leren vinden in deze afleveringen. Je kunt zelfs je eigen vragen indienen voor de jongens om te beantwoorden.

Barbend

BarBend is een op kracht gebaseerde podcast met gerenommeerde gasten in de fitnessruimte, waaronder atleten, coaches en influencers. De podcast raakt aan niches zoals gewichtheffen, powerlifting, CrossFit, strongman en meer.

Gehost door David Thomas Tao, krijg je inzicht en informatie over training, competitie en coaching van de experts die hun geheimen, reizen en protocollen zullen delen, zodat je waardevolle informatie kunt meenemen om te gebruiken op je eigen fitnessreis.

Sterker door de wetenschap

Van Greg Nuckols en Eric Trexler, de geesten en spieren achter de populaire website Stronger By Science, komt een fitnesspodcast met – je raadt het al – wetenschappelijk onderbouwde informatie over training en voeding. Je hoort ook anekdotisch bewijs en advies van de gastheren en veel educatieve voorkeuren van verschillende experts in de krachtruimte.

De afleveringen omvatten discussies, vraag- en antwoordsessies, waaronder die van luisteraars, het uitpakken van recente studies en off-topic chit-chat om de stemming te vermaken en te verlichten – de perfecte podcast voor iedereen die het nieuwste onderzoek in een herkenbaar, realistisch formaat wil.

De Mindset Mile

De Mindset Mile is een unieke podcast- en activiteitenuitdaging in één. Gehost door Aisha Zaza, dagen de eerste 30 afleveringen je uit om elke dag een mijl te lopen of te rennen terwijl je naar de dagelijkse aflevering luistert. Tijdens de cast hoor je discussies over mentaliteitsveranderingen om motivatie in fitness, gezondheid, welzijn en meer aan te moedigen.

Zaza richt zich op het maken van kleine veranderingen in de loop van de tijd op een consistente manier om uw doelen te bereiken. Deze podcast geeft je motivatie en bruikbare tips om aan de slag te gaan.

RP Sterkte Podcast

Gehost door Nick en Lori Shaw van Renaissance Periodization, duikt de RP Strength Podcast in onderzoek en vragen van luisteraars om wetenschap en door experts ondersteunde informatie over fitness en voeding te bieden. Je bent geïnformeerd, gemotiveerd en klaar om wat je hebt geleerd toe te passen op je eigen training.

De podcast bevat vaak experts op verschillende fitnessgebieden, zoals atleten, powerlifters, CrossFit-professionals en transformatiedeelnemers die RP hebben gebruikt om hun lichaamsbouw en gezondheidsdoelen te bereiken.

De Prehab Audio Experience

Prehab is een educatieve onderwijspodcast en bijbehorend Instagram-account dat wordt gerund door fysiotherapeuten. In de Prehab-afleveringen leer je hoe je de controle over je gezondheid kunt nemen en je verschillende pijnen en kwalen kunt aanpakken, je prestaties kunt optimaliseren, een lang leven kunt bevorderen en je bewegingspatronen kunt stimuleren.

Afleveringen ontvangen vaak gasten in de fysiotherapie- en fitnessruimte die hun deskundige wijsheid en advies delen voor iedereen die zijn fysieke fitheid serieus neemt. Je leert manieren om te herstellen, te herstellen en je voor te bereiden op verschillende trainingsmodicaterings van de beste in het veld.

De Kracht Hardlopen Podcast

Coach Jason Fitzgerald host deze populaire op hardlopen gebaseerde podcast die beginners tot gevorderde hardlopers helpt met tips en educatieve informatie. Vergezeld door deskundige gasten, hoor je discussies over hoe je sneller kunt racen, gezond en blessurevrij kunt blijven en kracht en uithoudingsvermogen kunt opbouwen om te rennen.

20 minuten fitness

Als een snelle en super informatieve podcast meer jouw stijl is, levert 20 Minute Fitness. De cast ontrafelt de wetenschap en technologie van de huidige fitnesstrends en onderzoek. Je hoort over voeding, training, technologie en methodologie in hapklare stukjes. Een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van actueel fitnessnieuws.

Maak het eenvoudig

Gehost door Andrea, een moeder van 4, personal trainer en voedingscoach, is de Make It Simple-podcast bedoeld om balans aan te moedigen in een realistische en empowerende ruimte voor vrouwen. Andrea helpt bij het opsplitsen van tegenstrijdige informatie, fitnessonderwerpen en trends, vaak met de hulp van deskundige gasten. Je leert veel en vindt motivatie voor je eigen fitnessreis.

IJzeren Cultuur

IJzeren cultuur is toegankelijker dan het klinkt met een gastvrije gastheer in de beroemde Eric Helms en Omar Isuf. Je leert van expertpanels en gezaghebbende figuren die betrokken zijn bij de liftgemeenschap over alles, van het overwinnen van tegenslag en het opbouwen van veerkracht, tot hoe je training kunt aanpakken en je motivatie opnieuw kunt aanwakkeren.

De Revive Stronger Podcast

Revive Stronger is een andere evidence-based podcast die educatieve inhoud biedt over training, voeding, bodybuilding en vele andere gerelateerde onderwerpen. Je hoort van onderzoekers, coaches, atleten en andere experts in de fitnessruimte over onderwerpen als de meest overschatte en onderschatte oefeningen, herstel voor prestaties, hoe je banden kunt gebruiken voor glutegroei en de wetenschap achter het nemen van dieetpauzes.

De schoonheid en de nerd

The Beauty (Holly Baxter, MS en voedingsdeskundige) en Layne Norton (PhD) pakken hot topics in fitness en voeding uit met hun enorme expertise en humor. Vergezeld door gastexperts in het veld, waaronder grote namen zoals Gunnar Peterson, voormalig trainer voor de LA Lakers en verschillende beroemdheden, powerlifter Stefi Cohen en Mr. Olympia Brandon Curry.

Je zult zeker vermaakt en betrokken zijn door te luisteren naar Layne challenge en debatteert over verschillende rages en al die tijd zul je veel leren over fitness, voeding en gerelateerde inhoud.

Barbell Geneeskunde

Barbell Medicine kijkt naar de verschillende gezondheidsproblemen die fit en actief zijn kan helpen bestrijden, zoals slaapapneu, plantaire fasciitis, bloeddruk, cholesterol, osteoporose en meer. Andere afleveringen behandelen een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot specifieke trainingstechnieken en tips, samen met interviews met experts en praktisch advies voor uw fitnessinspanningen en algemene gezondheid.

De Running Explained Podcast

De Running Explained podcast is een zeer informatieve educatieve podcast gehost door Elisabeth Scott die probeert je kennis van alle dingen met hardlopen te vergroten. De afleveringen zijn gericht op alle hardlopers, van beginners tot gevorderden. Onderwerpen omvatten voeding, racen, herstel, uitrusting, trainingstechnieken, tillen voor hardlopers, doelen stellen en meer.

Westzijde Halter

Westside Barbell is niet voor niets beroemd. Louie Simmons is baanbrekend op het gebied van krachttechnieken en trainingsmodaliteiten en presenteert samen met Tom Barry deze podcast-uitloper van de beroemde sportschool. Westside Barbell is een op kracht en conditionering gerichte podcast met vraag- en antwoordsessies, deskundige gasten en volledige afleveringen die specifieke liften afbreken, zoals de deadlift, om al uw trainingsinteresses en -behoeften aan te pakken.

Een woord van bodymindspirit

Podcasts bieden een educatieve en motiverende uitlaatklep voor entertainment waarvan je in je vrije tijd of tijdens je trainingssessies kunt genieten. Het maakt niet uit wat je fysieke bezigheden zijn, er is een podcast die je de informatie en tips kan geven waar je naar hunkert. De beste podcasts gebruiken door wetenschap ondersteunde informatie en hebben hosts die complexe concepten kunnen uitleggen op manieren die u kunt begrijpen en toepassen op uw eigen trainingsregime. Probeer de bovenstaande podcasts om er een te vinden die bij uw behoeften en voorkeuren past.