14 door de editor goedgekeurde hoofdtelefoons nog steeds te koop voor Cyber Week, inclusief AirPods

14 door de editor goedgekeurde hoofdtelefoons nog steeds te koop voor Cyber Week, inclusief AirPods
17-editor-approved-headphones-are-on-sale-for-black-friday-tout

Amazone


Hoor mij eens; als het gaat om draadloze hoofdtelefoons, kunnen Apple’s AirPods 2e generatie gewoon niet worden verslagen (sorry, Apple AirPods Pro). Hoewel ik al een paar van deze ongelooflijk compacte Bluetooth-hoofdtelefoons bezit, kan ik overwegen een andere te kopen – of ze cadeau te doen voor een vriend – nu de Airpods 2e generatie van Apple $ 59 korting voor Amazon’s Cyber Week Sale.

 Apple AirPods 2e generatie

Amazone


Het mooie van deze hoofdtelefoon, nu $ 59 korting en minder dan $ 100 voor Cyber Week op Amazon, is dat ze ongelooflijk veelzijdig zijn – ik vind het geweldig dat mijn paar niet zal toegeven, of ik nu op de loopband loop of door de kamer longeer. Dit zijn ook mijn go-to-hoofdtelefoons voor lange wandelingen, omdat de ingebouwde microfoon in elk oordopje me in staat stelt om even lange gesprekken met mijn moeder te voeren terwijl ik werk aan mijn dagelijkse stapdoel. Ik woon in New York City en mijn wandelingen bevatten meestal loeiende autohoorns en sirenes. Maar als ik deze koptelefoon gebruik, krijg ik nooit klachten van mensen die me niet kunnen horen aan de andere kant van een telefoongesprek.

Ik vind het ook geweldig dat deze hoofdtelefoon compatibel is met Siri op mijn iPhone 14. De hoofdtelefoon verbindt je handsfree met Siri, waardoor ik sms’jes en oproepmeldingen kan horen zonder halverwege de set naar mijn telefoon te hoeven kijken. Het is een geweldige functie als je aan het trainen bent en je geen pauze wilt nemen om je telefoon te controleren.

Als fitnessredacteur heb ik talloze hoofdtelefoons getest om te trainen, en Apple’s AirPods 2e generatie hebben veel van mijn lijsten met tophoofdtelefoons gemaakt. Als het gaat om workout hoofdtelefoons, zijn ze meestal niet mijn beste algemene selectie omdat ze nog steeds vrij prijzig zijn in vergelijking met andere opties op de markt. Maar tegen de gereduceerde prijs van vandaag voor Cyber Week, kan ik vol vertrouwen zeggen dat het moeilijk zal zijn om een hoofdtelefoon van hogere kwaliteit te vinden. Maar neem niet mijn woord ervoor – met meer dan 546.520 beoordelingen op Amazon en een algemene beoordeling van 4,8 van de 5 sterren, zijn gebruikers het erover eens dat dit kwaliteitshoofdtelefoons zijn die het waard zijn om vandaag aan uw winkelwagentje toe te voegen.

Als je AirPods wilt die blijven zitten en worden geleverd met een snellaadcase die je oordopjes tot 24 uur volledig oplaadt, shop dan Amazon’s Apple AirPods’s 2e generatie Cyber Week-uitverkoop nu voordat het eindigt en geef jezelf een vroeg kerstcadeau.

Geen fan van Apple Airpods? Maak je geen zorgen- veel andere merken bieden vandaag nog steeds kortingen op hun hoofdtelefoons voor Cyber Week. We hebben hier een aantal andere geweldige hoofdtelefoondeals verzameld die je vandaag kunt kopen:

Beats Studio Buds

Amazone


 • Beats Studio Buds 100 dollar (was $150), amazon.com
 • Apple Airpods Max draadloze over-ear hoofdtelefoon 479 dollar (was $549), amazon.com
 • PowerBeats Pro draadloze oordopjes 180 dollar (was $250), amazon.com
 • Sennheiser HD 400S gesloten achterkant rond het oor hoofdtelefoon 50 dollar (was $70), amazon.com
 • Samsung Galaxy Buds Live True Draadloze Oordopjes 80 dollar (was $170), amazon.com
 • Jabra Elite 7 Pro in Ear Bluetooth-oordopjes 120 dollar (was $200), amazon.com
 • Skullcandy Indy Fuel True draadloze in-ear oordopjes 67 dollar (was $100), amazon.com
 • Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon 156 dollar (was $350), amazon.com
 • Sennheiser Sport True draadloze oordopjes 100 dollar (was $130), amazon.com
 • Sennheiser HD Bluetooth 5.0 draadloze hoofdtelefoon 91 dollar (was $200), amazon.com
 • Beats Fit Pro 180 dollar (was $200), amazon.com
 • Bose Sport Oordopjes 129 dollar (was $149), amazon.com
 • Google Pixel-oordopjes Pro 190 dollar (was $200), amazon.com