11 verbluffend unieke tarottapijten voor elk huis

Een reden waarom ik zo dol ben op Tarot lezen is al het verbazingwekkende Tarot kunstwerk dat er is. Van het traditionele Rider-Waite deck tot meer abstracte kunst, er zijn zoveel mooie Tarot decks in de wereld.

Omdat Tarot een vorm van kunst is, hangen Tarottapijten op je muur is een geweldige manier om prachtige kunstwerken weer te geven en spirituele energie in je huis te brengen.

Door Tarottapijten in huis te hebben, kun je de begeleiding van bepaalde kaarten onthouden en wat Tarot voor jou betekent. In dit artikel wil ik je enkele van mijn favoriete Tarottapijten laten zien die je vandaag kunt kopen om in je huis op te hangen!

Ons favoriete TarotTapijt voor aan de muur

Laten we eens kijken naar enkele prachtige Tarot wandtapijten die nu beschikbaar zijn om te kopen. Welke is jouw favoriet?

Tarottapijt De Maan

TarotTapijten

BEKIJK PRIJS

De Maan is een behoorlijk interessante kaart. Sommige Tarotlezers zien het als een negatieve kaart omdat het vragen oproept over ons leven en illusies waarin we ons mogelijk bevinden. Ik denk echter dat het belangrijk is om dingen om ons heen in vraag te stellen en de Maan Tarotkaart herinnert ons eraan om dit te doen.

Dit prachtige Maan Tarot tapijt is een prachtige toevoeging aan je huis omdat het ons herinnert aan de magie van de maan. Ik hou van de ontwerpen op traditionele Tarotkaarten en hoe het de maancyclus en dierenriemsymbolen in de afbeelding bevat.

Het is een hoogwaardig product en wordt geleverd met hangers waarmee u het wandtapijt aan uw muur kunt plaatsen.

Tarottapijt De Zon

Tarottapijt De Zon

BEKIJK PRIJS

Dit is een ander duurzaam en goed gemaakt Tarottapijt dat de Zonne Tarotkaart afbeeldt. Deze kaart is een favoriet van velen en herinnert ons eraan om naar de zonnige kant van het leven te kijken.

De Zon fleurt ons leven op en stelt ons in staat om onze kinderlijke verwondering te behouden. Dit Tarottapijt is een geweldige manier om je huis op te fleuren en jezelf eraan te herinneren om positief te blijven, wat er ook gaande is in de wereld!

Het wandtapijt is verkrijgbaar in vier verschillende maten, zodat u de perfecte voor uw huis kunt vinden. Het is licht van gewicht, zodat u het aan uw muur kunt vastmaken of gemakkelijk kunt opbergen. Ik hou van de vredige kleuren van dit Tarottapijt en de positieve vibes die het met zich meebrengt.

Driedelige Katten TarotTapijten

3-delige Tarottapijten

BEKIJK PRIJS

Ik ben helemaal weg van deze set Tarot wandtapijten! Je krijgt drie wandtapijten bij deze aankoop en kunt kiezen uit pentakels, toverstokken, zwaarden of bekers. Alle ontwerpen hebben betrekking op katten die ik echt schattig vind!

Mijn favoriet is de pentakelsset met de Aas van Pentakels, de Twee van Pentakels en de Drie van Pentakels. Ze tonen een super schattige zwarte kat met een zeer zelfvoldane glimlach op zijn gezicht!

Als je een kattenminnende Tarotlezer bent, zijn deze wandtapijten zeker iets voor jou!

Tarottapijt De Ster Traditioneel

Tarottapijt De Ster

BEKIJK PRIJS

Deze traditionele afbeelding van de Star Tarotkaart is echt prachtig en zou er geweldig uitzien in elk huis. Ik hou van de kalme, pastelkleuren en de serene blik op het gezicht van de vrouw. De Sterren Tarotkaart vraagt ons om te hopen en te genezen, en om de stralende ster te volgen naar onze bestemming.

Het is een lichtgewicht product dat gemakkelijk aan je muur te hangen is.

Tarottapijt De Maan Gotische Kat

Tarottapijt De Maan Gotische Kat

BEKIJK PRIJS

Ik hou echt van deze Gotische versie van de Maan Tarotkaart. Als je een donkerder Tarottapijt voor je huis wilt, is dit een geweldige toevoeging. Het is gemaakt van een zacht, stevig materiaal dat lang meegaat en duurzaam is.

De Maan vraagt ons om de donkere dingen in het leven te erkennen, dus dit Tarottapijt is een geweldige manier om ons hieraan te herinneren. Ik hou van de uitdrukking van de kat en hoe deze onze dierlijke kant weerspiegelt. Het komt in twee verschillende maten en beide zijn behoorlijk groot!

Tarottapijt De Gehangene

Tarottapijt De Gehangene

BEKIJK PRIJS

De Hanged Man Tarotkaart vraagt ons om even stil te staan bij de situatie die zich aandient. Met meditatie en denken kunnen we nieuwe perspectieven op het leven krijgen, waardoor we emotioneel en spiritueel kunnen groeien.

Ik ben helemaal weg van deze unieke afbeelding van de Gehangene! De Gehangene is nu een astronaut, opgehangen in de ruimte. Hij staat ver af van de rest van de wereld en is mochten reflecteren op zijn situatie. De felle kleuren zijn werkelijk adembenemend en ik hou van het cartooneske ontwerp van het tapijt.

Tarottapijt De Geliefden

Tarottapijt De Geliefden

BEKIJK PRIJS

De Lovers Tarotkaart staat voor liefde en partnerschappen, maar het suggereert ook dat er keuzes gemaakt moeten worden in het leven. Het is een prachtige kaart die je vertelt dat je verstandig moet nadenken over beslissingen en moet luisteren naar je innerlijke wijsheid bij het maken van deze keuzes.

Ik ben dol op dit Tarottapijt en hoe het The Lovers afbeeldt. De prachtige rug en witte omgeving herinneren ons eraan hoe dicht we bij de natuur zijn en hoe belangrijk liefde voor ons als mens is. Ik vind het erg leuk hoe het wandtapijt de Slang uit de Hof van Eden bevat, die ons eraan herinnert hoe verleiding onze keuzes kan beïnvloeden.

Het is een vrij groot wandtapijt, dus zorg ervoor dat je meet waar je het wilt plaatsen voordat je het koopt!

TarotTapijt Dood

TarotTapijt Dood

BEKIJK PRIJS

Dit is een simplistische en donkerdere weergave van de Death Tarotkaart, maar ik vind het echt leuk! De Doodskaart herinnert ons eraan hoe overgangen en veranderingen deel uitmaken van ons leven en hoe het leven een cyclus is. We zijn zoveel mensen in ons leven en met de dood komt de geboorte.

Dit prachtige Tarottapijt herinnert ons eraan dat de dood er altijd is en altijd deel zal uitmaken van het leven. De maancyclus die rond het karakter van de dood wordt afgebeeld, herinnert ons aan de steeds veranderende aard van de wereld en hoe alles een cyclus is.

Het is een lichtgewicht en sterk product dat kan worden gebruikt als wandhanger, plaid of als sprei. Het is een eenvoudig en minimalistisch ontwerp waar ik echt van hou!

De Zon, De Wereld en De Magiër TarotTapijten

Tarottapijten De Zon, Wereld en Magiër

BEKIJK PRIJS

Deze set van drie kleine tarotTapijten zijn superleuk! Ik hou van hun pastelkleuren en unieke ontwerpen, ze doen me echt denken aan old-school, vintage waarzeggersposters. Ze tonen drie prachtige grote arcanakaarten, de Zon, de Wereld en de Magiër. Deze dienen allemaal als een herinnering aan de wonderen van de wereld en de magie van onze ziel.

Ze zijn allemaal gemaakt van 100% katoen, wat betekent dat ze sterk en stevig zijn en kunnen worden gewassen. Ik dingen dit zijn echt unieke Tarot wandtapijten die er fantastisch uitzien!

Tarottapijt De Kluizenaar

Tarottapijt De Kluizenaar

BEKIJK PRIJS

Ik ben helemaal weg van deze prachtige afbeelding van de Kluizenaars Tarotkaart. De Kluizenaarkaart vraagt ons naar binnen te kijken en te luisteren naar onze innerlijke wijsheid. Het is een kaart van spirituele verlichting en zelfontdekking. Het vraagt ons om ons terug te trekken in onze eigen geest en te leren over onze ziel en haar verbinding met het universum.

De Kluizenaar is een heel bijzondere Tarotkaart, en daarom vind ik het altijd leuk om de verschillende afbeeldingen ervan te zien. Ik hou echt van deze illustratie van de Kluizenaar en hoe de lantaarn goud is. De natuur waarin de Kluizenaar zit, toont echt de eenzaamheid van het personage en hoe reizen naar de wildernis onze ziel kunnen voeden.

Tarottapijt De Ster

TarotTapijt

BEKIJK PRIJS

Dit is echt een interessante afbeelding van de Star Tarot kaart. Ik hou van de vintage, zelfgemaakte stijl van het tapijt en hoe het personage de ster in haar handen houdt. Het herinnert ons eraan hoe we de kracht van hoop en creativiteit in ons hebben. Ik vind het geweldig om alle verschillende sterrenbeelden achter de vrouw te zien en hoeveel sterren er in het universum zijn!

Dit is een hoogwaardig, groot Tarottapijt dat een geweldige wandhanging zou maken. Het is gemaakt van een polyester mix dus is een sterk product.

Veelgestelde vragen over TarotTapijt

Ik ben helemaal weg van deze prachtige Tarot wandtapijten. Er zijn zoveel unieke ontwerpen om uit te kiezen! Laten we eens kijken naar enkele veelgestelde vragen over Tarottapijten.

Is het goed om een tarottapijt te krijgen?

Het is prima om een Tarottapijt te krijgen! Sommige mensen maken zich misschien zorgen dat het ophangen van een Tarottapijt respectloos kan zijn of pech in je huis kan brengen. Dit is echter niet het geval! Een Tarottapijt is een geweldige manier om contact te maken met de kaarten en een spirituele omgeving in je huis te bevorderen.

Wat betekenen TarotTapijten?

Elk Tarottapijt is uniek en wat ze betekenen hangt af van wat er wordt afgebeeld. Alle kaarten brengen hun eigen energie en betekenis met zich mee, dus onderzoek de verschillende kaarten voordat je je Tarottapijt koopt!

Waar kan ik TarotTapijten kopen?

Er zijn zo malle prachtige Tarot wandtapijten die beschikbaar zijn om te kopen bij Amazon. Misschien wilt u ook kijken naar andere online winkels of spiritualistische winkels bij u in de buurt. Tal van plaatsen zullen Tarottapijten opslaan!

Zijn Tarottapijten duur?

Niet echt! Er zijn Tarottapijten te koop voor slechts zeven dollar. Sommige zijn duurder, maar een Tarottapijt is zeker perfect voor jou en je budget.

Wat betekent het star tapestry?

Het Star Tarot Tapestry vraagt je om je de hoop te herinneren die je in je hebt. Tijden kunnen moeilijk zijn, maar het zal beter worden. De Ster leidt je vooruit en naar je bestemming.

Welk Tarottapijt is jouw favoriet?

Er zijn zoveel prachtige Tarot wandtapijten beschikbaar om te kopen bij Amazon op dit moment, en dit zijn enkele van mijn favorieten!

Er is zo’n grote verscheidenheid aan ontwerpen, met sommige Tarottapijten met gedurfde out-there kleuren en sommige met meer eenvoudige zwart-wit kunstwerken. Ik vind het geweldig om te zien hoe verschillende wandtapijten de verschillende Tarotkaarten en hun betekenissen en beelden weergeven.

Ik zou graag willen weten welk Tarottapijt jouw favoriet is, dus laat het me weten! Ik hoop dat je de perfecte vindt om spiritualiteit en positieve energie in huis te halen.