11 Geweldige afdrukbare tarotkaarten om onmiddellijk te gebruiken

11 Geweldige afdrukbare tarotkaarten om onmiddellijk te gebruiken

Ik geloof dat tarotkaarten voor iedereen moeten zijn. Het zijn ongelooflijke spirituele hulpmiddelen die ons een verbazingwekkend inzicht geven in ons verleden, heden en toekomst. Als ik met mijn tarotkaarten werk, reflecteer en mediteer ik op mijn leven en het geeft me houvast.

Omdat ik van mening ben dat tarotkaarten ook toegankelijk moeten zijn voor mensen met een laag budget, heb ik de beste afdrukbare tarot decks die je voor een paar tientjes kunt kopen!

Printbare tarotkaarten werken net als gewone tarotkaarten en ze zijn direct klaar voor gebruik, koop ze gewoon aan en print ze af!

Lees verder om de beste afdrukbare tarotkaarten te ontdekken, hoe je ze kunt gebruiken en hoe je kunt uitzoeken welke de beste set voor jou zijn!

De 10 beste afdrukbare tarotkaarten

Er zijn zoveel verschillende afdrukbare tarotkaarten, dus het kan een beetje overweldigend zijn wanneer je voor het eerst tarotkaartlezing begint! Maar maak je geen zorgen, want ik heb de beste gekozen die beschikbaar zijn om uit te printen en vandaag te gebruiken.

1. Vonk van Vreugde Tarot Deck

Ik ben echt trots op mijn eigen printbare tarotkaart deck! Ze worden geleverd als een afdrukbare PDF en kunnen direct worden gedownload zodra ze zijn gekocht.

Ze zijn echt kleurrijk met geweldige patronen en tekeningen en ik hou ervan om alle creatieve dingen te zien die mensen met het pakket doen.

Van stickers tot spirituele dagboeken en kunstwerken, er zijn zoveel manieren om jezelf uit te drukken met deze afdrukbare tarotkaarten.

Doordat je ze steeds opnieuw kunt afdrukken, zijn de mogelijkheden eindeloos! Laat je creativiteit en spiritualiteit de vrije loop met de Spark of Joy Printable Tarot Deck!

2. Archetypen Donkere Tarot

gratis printbare tarotkaarten
Download hier

Ik vind het echt geweldig hoe deze afdrukbare tarotkaarten gratis zijn voor iedereen om te downloaden en te gebruiken. Ze bevatten het volledige deck van 78 kaarten en worden ook geleverd in een mini-versie als je een deck in reismaten wilt!

De afbeeldingen op de kaarten zijn klassiek, maar ze zijn in zwart-wit, dus het hangt echt af van je stijl en wat je misschien liever hebt. Er staat een aantal prachtige afbeeldingen op sommige van de kaarten, dus scroll door en geniet van de wonderen van tarotkaarten!

3. Rider Waite Afdrukbaar Mini Tarot Deck

mini printbare tarotkaarten
Koop hier op Etsy

Dit mini Rider Waite printbare tarot kaartspel is geweldig voor zowel beginners als gevorderde tarotkaartlezers.

Het bevat de volledige set, maar ze zijn kleiner dan de meeste tarotkaarten, dus houd hier rekening mee voordat je ze koopt.

Ik vind ze echter super schattig! Ze zijn perfect voor het bijhouden van een dagboek of als je je tarotkaarten altijd bij je wilt houden. Ik heb veel vrienden die hun kaarten graag in de tas bewaren, en ik zal zeker dit print-off pakket voor hen voorstellen!

4. Afdrukbare Thoth Tarotkaarten

digitale tarotkaarten
Koop hier op Etsy

Ik hou van de kleuren en ontwerpen op deze kaarten, ze zijn echt adembenemend. Elk van de 78 kaarten is prachtig ontworpen door Lady Frieda Harris die samenwerkte met de beroemde occultist Aleister Crowley.

Als u op zoek bent naar een afdrukbaar Thoth tarotkaartspel met een rand, dan is deze iets voor u! Ik ben dol op dit tarotkaartspel en zijn ingewikkelde en complexe ontwerpen.

Het bevat alle 78 kaarten en ze zijn behoorlijk groot. Prachtig, gedurfd en uniek! Met de directe download kunt u ze nu afdrukken om te hebben en mee te werken.

5. Tarot de Marseille Printbare Kaarten

printbare tarot de marseille kaarten
Koop hier op Etsy

Deze tarotkaarten zijn echt mooi en ik hou van het randontwerp. Het beschikt over het 18e-eeuwse tarot de Marseilles-deck, dat veel verbazingwekkende geschiedenis heeft en een belangrijke invloed heeft gehad op moderne tarotkaartspellen.

De beelden zijn echt klassiek en smaakvol, met een warm kleurenschema. Ik hou echt van de middeleeuwse vibes en elke kaart is super cool met veel interessante dingen om te zien!

U kunt ze afdrukken op elk één vel of op een vel van vier, afhankelijk van wat voor u werkt.

6. Tarot Kleurkaarten

tarot kleurkaarten 1
Koop hier op Etsy

Dit is echt een unieke manier om de tarotkaarten te leren en ermee verbonden te raken. Je print de set af en kleurt ze vervolgens in zoals jij dat wilt! Het is een geweldige manier om creatief te worden en tegelijkertijd te leren.

De afbeeldingen op de kaart zijn traditioneel en expressief. Het inkleuren van de kaarten is een geweldige manier om uw verbinding met elke specifieke kaart te leren kennen. Besteed tijd aan het nadenken over de kleuren die de energie van elke kaart uitdrukken en heb plezier met het ontwikkelen van je spirituele kant!

7. Handgetekende afdrukbare tarotkaarten

afdrukbaar tarot deck
Koop hier op Etsy

Deze tarotkaarten hebben een prachtige moderne twist, waarbij elke kaart unieke ontwerpen en interessante karakters heeft. Alle foto’s zijn echt goed gedaan, en ontzettend leuk om mee te werken!

Alle 78 kaarten zijn inbegrepen en zijn toegankelijk via twee zip-mappen die direct kunnen worden gedownload zodra ze zijn gekocht.

8. De Innerlijke Wereld Tarot

afdrukbaar tarotkaartspel
Download hier

Er zijn zoveel verschillende afdrukbare tarotkaarten beschikbaar om gratis te kopen of te downloaden. Er zijn er een aantal die behoorlijk klassiek zijn, met vintage en traditionele ontwerpen. Sommige zijn echter echt uniek en zijn geweldige creaties!

De innerlijke wereld tarot kaartenset is waarschijnlijk een van de gekste afdrukbare tarotkaartensets die ik ben tegengekomen, en ik moest het opnemen!

Deze set is een gratis download en is gemaakt in de jaren negentig en combineert foto’s, tekeningen en cartoons. Het eindproduct is prachtig grillig en creatief, en alle 78 kaarten zijn erg cool! Het enige nadeel van dit deck is dat de kaarten een beetje pixilated zijn.

9. Little Dead Girl Tarotpakket

digitaal tarot deck
Download hier

Een andere out-there set, het kleine dode meisje tarotpakket is een uniek ontwerp dat een hele lading originaliteit heeft. Met afbeeldingen van beroemdheden verspreid tussen de kaarten, collages van dieren en prachtige landschappen, is dit een set die een plezier is om mee te werken.

De maker van de kaarten is er twee jaar mee bezig en dat merk je! Elke kaart is prachtig met een enorm scala aan afbeeldingen en kleuren. Ik vind het ook leuk hoe de betekenis van de kaart erop staat geschreven, waardoor ze geweldig zijn voor beginners.

U kunt deze set gratis downloaden en afdrukken.

10. Afdrukbare Vintage Tarotkaarten

afdrukbare tarotkaarten grote arcana
Koop hier op Etsy

Deze set bevat alleen de belangrijkste arcana kaarten, maar ze zijn zo mooi dat ik ze moest opnemen! Deze tarotkaarten zijn een klassiek, vintage ontwerp met tijdloze beelden.

Het artwork is prachtig en de download is op een echt hoge resolutie, dus als je ze groter wilt maken, kun je dat doen.

Deze kaarten zouden er geweldig uitzien op muren of in tijdschriften, dus ga je gang en experimenteer!

11. Deel de magie

deel de magie
Download hier

Dit schattige, mini Tarot deck is gratis te downloaden en af te drukken, het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief! Ik hou van de gedurfde, felle kleuren en de moderne draai aan de kaarten.

Het bevat alle belangrijke arcana-kaarten en is een geweldig startpunt voor iedereen die in Tarot wil komen.

Waar u op moet letten bij het kiezen van uw afdrukbare tarotkaarten

Er zijn zoveel geweldige afdrukbare tarotkaarten om uit te kiezen, heb je je favoriet gevonden? Ik hou ervan hoe elk deck zijn eigen persoonlijkheid en individualiteit heeft, er is voor elk wat wils als het gaat om tarotkaart decks!

Maar waar moet je op letten bij het kiezen van je printbare tarotkaarten? Hoe weet je welk deck geschikt is voor jou?

Luister naar je hart

Soms zie je een tarotkaartenset waar je op de een of andere manier gewoon verbinding mee maakt. De afbeeldingen en kleuren zullen met je resoneren, waardoor een diepe verbinding tussen jou en de kaarten ontstaat.

Tarotkaarten zijn kunstwerken. Ze zijn geschapen met ziel en geest en moeten daarom met respect en liefde worden behandeld. We hebben ook onze eigen persoonlijke voorkeuren met welke esthetiek we verkiezen.

Misschien hou je van grillige en moderne ontwerpen en ga je daarom misschien voor de Innerlijke Wereld Tarotkaarten, of misschien geef je de voorkeur aan een meer traditioneel ontwerp en moet je dan kiezen voor de Tarot de Marseille printbare kaarten. Veel plukken van je deck is echt alleen te danken aan uw persoonlijke smaak!

Wanneer je op zoek bent naar welke tarotkaarten je kunt kopen of downloaden, vertrouw dan op je instincten en luister naar je hart!

Denk na over wat je nodig hebt van de kaarten

Denk bij het kiezen van je afdrukbare tarotkaarten na over wat je nodig hebt uit de verpakking.

Als je een beginner bent met tarotkaarten, heb je een deck nodig dat duidelijk aangeeft wat de kaart is. Je kunt ook overwegen om een pakket te downloaden dat de betekenis van de kaarten in het ontwerp bevat, zoals het Little Dead Girl-pakket. Omdat je aan het leren bent, kunnen de kleurkaarten een geweldige manier zijn om verbinding te maken met de verschillende betekenissen achter elke kaart.

Als je je tarotkaarten gebruikt voor het bijhouden van een dagboek, denk dan na over wat er goed uit zou zien in je spirituele dagboek. Ontdek welke kaarten je creativiteit de vrije loop laten!

Tarotkaarten zijn ongelooflijk persoonlijk en zijn geweldige hulpmiddelen voor ons om ons te verbinden met onze innerlijke wijsheid en persoonlijkheid. Ze laten ons ons heden veel meer begrijpen en stellen ons in staat om over de toekomst te leren. Denk na over welke set deze ongelooflijke verbinding zal voortbrengen.

Vind de juiste maat

Voordat je een set afdrukbare tarotkaarten koopt en downloadt, moet je ervoor zorgen dat ze de juiste maat voor je hebben! Als je kleinere handen hebt, zoals ik, geef je misschien de voorkeur aan mini tarotkaarten om het werken ermee gemakkelijker te maken. Als je echt graag de details op de kaarten ziet, ga dan voor een groter formaat.

Bedenk ook waar je je tarotkaarten gaat bewaren. Als je ze graag bij je hebt, is een kleiner deck misschien beter voor je gebruik.

Kijk naar hoe het ontwerp uw favoriete kaart weergeeft

Een geweldige manier om te weten of een tarotkaartenset geschikt voor je is, is door te kijken naar hoe het je favoriete kaart weergeeft. Veel mensen die tarotkaartlezen beoefenen, zullen een diepe band hebben met een specifieke kaart en deze grondig begrijpen. Voor mij is het de kaart van Kracht.

Bij elke nieuwe tarotkaart die ik koop, zal ik altijd naar de kaart van Kracht kijken voordat ik deze koop. Als het deck kracht uitbeeldt op de manier waarop ik me verbind met en de kaart begrijp, zal ik de set kopen.

Het is prima als je nog geen favoriete kaart hebt! Soms voelen mensen zich niet aangetrokken tot een specifieke kaart, en dit is prima. Iedereen is anders en tarotkaartlezen is super persoonlijk dus er is geen goed of fout!

Controleer het bestandstype

Misschien bent u volledig computervaardig en weet u hoe u alle bestandstypen moet gebruiken en alle juiste programma’s hebt gedownload. Als computers echter niet uw ding zijn, wilt u er misschien voor zorgen dat u het juiste programma op uw computer hebt om het uit te pakken of te bekijken of af te drukken.

Veel van de beschikbare printbare tarotkaarten zijn in een eenvoudige pdf-download te vinden. De meeste computers hebben software geïnstalleerd die pdf’s kan openen en afdrukken, dus u klikt gewoon op de download en deze wordt geopend.

Soms moet je het bestand van het tarotkaartspel uitpakken, maar dit betekent gewoon dat je met de rechtermuisknop op het bestand klikt en op unzip klikt. Dan zijn alle afbeeldingen toegankelijk.

Controleer de kwaliteit

Zorg ervoor dat de afdrukbare tarotkaarten die je downloadt van hoge kwaliteit zijn. Alle die ik heb vermeld zijn van goede kwaliteit, maar controleer altijd de beoordelingen voordat je koopt!

een afdrukbare werkmap om uw ervaring te verbeteren

Mijn persoonlijke tarotbeoefening kreeg de grootste boost toen ik niet te hard was voor mezelf en gewoon plezier had met de kaarten. En dat gaf mij de inspiratie om een afdrukbaar Tarot dagboek en werkboek te maken met 53 pagina’s pure tarotvreugde.

afdrukbaar tarot dagboek werkboek

Ik heb dit afdrukbare tarotdagboek opgedeeld in vijf secties:

  • Jouw Tarot Deck en Jij
  • De Basis Tarot Spreads
  • De cycli
  • Liefde Tarot
  • Tarot lezen voor jezelf

Elke sectie in dit werkboek bevat leuke en eenvoudige spreads met veel ruimte waar u de kaart (en) die u hebt getrokken, kunt tekenen, plakken of opschrijven.

Afgezien van de spreads, vind je een aantal leuke oefeningen die je kunnen helpen om verbinding te maken met je deck … dingen zoals speeddaten met je kaarten, lay-outs om je eigen cheatsheets te maken (dit heeft me veel geholpen bij het leren van de betekenissen), en enkele tips en trucs voor tarot-nieuwkomers.

Hopelijk heb ik je interesse gewekt! Als ik dat zou doen, zou ik voor altijd dankbaar zijn wanneer je zou dit Tarot Journal kopen in mijn kleine Etsy winkel hier.

Ik kan je garanderen dat dit niet alleen je zelfvertrouwen en vaardigheden zal vergroten, maar vooral dat het het zoveel leuker maakt!

Hoe u uw afdrukbare tarotkaarten kunt afdrukken

Voordat u uw tarotkaarten, kijk welke maat wordt aanbevolen voor het deck dat je hebt gekozen. De kaarten kunnen omhoog of omlaag worden geschaald, maar het wordt aanbevolen dat u vasthoudt aan de grootte die de kaarten hebben om de kwaliteit niet te beïnvloeden.

Het is het beste om tarotkaarten af te drukken op hoogwaardige cardstock. Dit betekent dat de tarotkaarten lang meegaan en steeds weer bruikbaar zijn.

printapparaat voor tarotkaarten

Zorg ervoor dat uw printer de cardstock die u erin stopt aankan, omdat sommige beschadigd kunnen raken.

Wanneer u het bestand afdrukt, wijzigt u de papiersoort in cardstock in het optiemenu van het stuurprogramma van uw printer en dit zorgt voor de afdruk van de hoogste kwaliteit. Dit is normaal gesproken toegankelijk door bestand te selecteren > > eigenschappen af te drukken, maar misschien moet u erop klikken om het te vinden!

Zorg ervoor dat je niet dubbelzijdig hebt gekozen!

Nadat u de kaarten hebt afgedrukt, wilt u ze misschien lamineren, omdat dit de kaarten beschermt. Dit is echter aan jou.

Vergeet niet om het bestand van uw afdrukbare tarotkaarten op uw computer op te slaan voor het geval u ze opnieuw wilt afdrukken!

Welk deck is jouw favoriet?

Als je nieuw bent in het lezen van tarotkaarten en aarzelt om $ 30 uit te geven voor een groot deck, zijn afdrukbare tarotkaarten een geweldige manier om tarotkaartlezen met een beperkt budget uit te proberen!

Vind je favoriete tarotkaartspel en laat me weten waar je voor bent gegaan!

Bekijk mijn ultieme beginnersgids voor tarotkaartlezen om jezelf kennis te laten maken met de beoefening, en ik verzeker je dat je er geen spijt van zult hebben! Tarotkaartlezen heeft mijn leven echt veranderd en ik weet dat het hetzelfde voor jou zal doen.

Als je op zoek bent naar een gewone tarotkaartenset, hebben we daar ook een gids voor, dus ga je gang en vind het deck dat bij je past!