11 Beste Tarot cadeaus voor Tarot liefdes in 2023

Ben jij een Tarot fan die een vriend een cadeau wil geven dat perfect is voor beginners? Of misschien ben je op zoek naar een cadeau om een Tarotlezer te geven? Ik heb de beste Tarot cadeaus voor de feestdagen uitgezocht die perfect zijn voor zowel beginners als experts!

tarot geschenken voor de feestdagen

Dus, laten we de beste Tarotcadeaus voor de feestdagen ontdekken die vandaag op de markt zijn en de perfecte voor jou vinden!

Hoe kies je een Tarot cadeau voor de feestdagen

Wanneer je een Tarot cadeau wilt uitzoeken voor iemand van wie je houdt, zijn er een paar dingen om te overwegen. Omdat Tarot een extreem spiritueel en mooi hulpmiddel is, moet je veel nadenken over wat voor soort Tarot-geschenk je wilt kopen.

Hun niveau van vaardigheid

Het eerste waar je rekening mee moet houden bij het kopen van Tarot cadeaus voor de feestdagen is het niveau van Tarot vaardigheid dat de persoon heeft. Als ze een beginner zijn in Tarot, moet je op zoek naar dingen die perfect zijn voor beginners. Bepaalde Tarotboeken en decks zijn behoorlijk geavanceerd en ze kunnen iemand verwarren die nieuw is in de beoefening!

tarot geschenken

Evenzo wil je niet iets instapniveau krijgen voor iemand die een Tarot-expert is. Een boek voor beginners zou bijvoorbeeld niet geschikt zijn, omdat ze er niet veel uit zouden halen.

Hun spirituele behoeften

Je moet de tijd nemen om na te denken over de spirituele behoeften van je vriend en wat ze nu nodig hebben van Tarot. Als ze bijvoorbeeld een moeilijke tijd doormaken, wil je misschien een cadeau kopen dat helemaal draait om zelfliefde en het verspreiden van positiviteit.

Uw budget

Je budget is erg belangrijk bij het winkelen voor geschenken. Gelukkig zijn de meeste producten die ik heb gekozen betaalbaar en binnen de budgetten van de meeste mensen!

Als je echter wilt spetteren voor je vriend, zijn er opties van Tarot-geschenken voor de feestdagen die een beetje duurder zijn.

Beste Tarotcadeaus voor de feestdagen

Dus, laten we eens kijken naar mijn keuzes voor de beste Tarot cadeaus voor de feestdagen!

De ultieme gids voor tarot door Liz Dean

de ultieme gids voor tarot

BEKIJK PRIJS

Als je koopt voor een Tarot newbie, raad ik je ten zeerste aan om dit boek cadeau te doen. Eerlijk gezegd heeft dit boek zoveel Tarotlezers begeleid en is het een geweldige gids om te lezen.

Liz Dean is een bekroonde spirituele schrijver die ik zo bewonder. In de Ultieme Gids voor Tarot legt ze uit dat elke kaart tot in detail is en ideeën biedt voor spreads. Ik hou van haar beschrijvingen van de kaarten en hoe ze de symboliek in Tarot decks uitlegt. Ik blader tegenwoordig nog steeds door dit boek als ik nieuwe inzichten wil opdoen!

De moderne manier tarot deck

de moderne manier Tarot deck

BEKIJK PRIJS

Dit is een vrij nieuw Tarot deck met een frisse, moderne kijk op de traditionele Rider-Waite beelden. Omdat het net dit jaar uitkwam, is dit een perfect Tarot cadeau voor de feestdagen! Het gedurfde, minimalistische ontwerp is echt verbluffend en ik hou ervan hoe eenvoudig het is om te lezen en te begrijpen.

Dit cadeau is perfect voor beginners, maar ook geweldig voor ervaren Tarotlezers die een alternatief en modern Tarot deck willen.

Altaar Tarotdoek en Tas

altaar tarotdoek

BEKIJK PRIJS

Tarotdoeken zijn een geweldig geschenk voor spiritualisten, omdat ze een perfecte manier zijn om de Tarotkaarten te beschermen tegen slechte energie. Ze bieden een plek om te oefenen met het lezen van de Tarot, en dit doek is super mooi.

Het is gemaakt van zacht fluweel en komt in zoveel verschillende kleuren, zodat je de juiste kunt kiezen voor je geliefde! Het wordt ook geleverd met een mooie tas waar ze hun kaarten in kunnen doen.

Healing Crystal Hanger Kettingen

helende kristallen hanger kettingen

BEKIJK PRIJS

Voor veel Tarotlezers gaan kristallen en Tarot hand in hand. Ze zijn een perfect geschenk voor Tarotlezers omdat ze de lezingen verbeteren.

Deze set van drie hanger kettingen van Dancing Bear zijn absoluut prachtig. Je krijgt rozenkwarts, amethist en helder kwarts. Alle drie de stenen zijn geweldig voor het verbeteren van je spiritualiteit en het verbinden met een hoger bewustzijn.

Ik ben ook dol op de handgemaakte doos waarin de hangers worden geleverd! Super schattig en een perfect Tarot cadeau voor de feestdagen!

Tarot Journaal

tarot journaal

BEKIJK PRIJS

Tarottijdschriften zijn erg handig als je wilt groeien als Tarotlezer. Ze zijn een plek om Tarot reflecties, spreads, gedachten en gevoelens op te schrijven.

Ik hou echt van dit Tarot-dagboek omdat het eenvoudig maar effectief is. Elke pagina heeft een plek waar je de stemming kunt opschrijven van degenen die betrokken zijn bij het lezen, de kaarten en hun betekenissen, en interpretaties van het lezen.

Perfect voor degenen die nieuw zijn in Tarot lezen, maar ook geweldig voor mensen die een beetje richting nodig hebben in hun Tarotlezing!

Het Goede Karma Tarot Deck

het goede karma tarot deck

BEKIJK PRIJS

Dit is een Tarot deck dat gevuld is met positieve energie. Ik heb het onlangs gekocht en werd erdoor weggeblazen! De illustraties zijn absoluut prachtig en als ik van dit deck lees, voel ik me echt hoopvol en dankbaar!

Het is echt een uniek deck en een perfect Tarot cadeau voor de feestdagen voor iemand die een beetje positiviteit en vriendelijkheid in zijn leven nodig heeft.

De Zon, Wereld en Tovenaar Tarot Wandtapijten

de zon, de wereld en de tarottapijten van de goochelaar

BEKIJK PRIJS

Er zijn zoveel prachtige Tarottapijten om uit te kiezen, en ze zijn echt een perfect cadeau voor Tarotlezers! Ze brengen magische, positieve energie in huis en herinneren je aan het belang van het beoefenen van spiritualiteit.

Ik ben echt dol op deze set van drie wandtapijten van Sheekart. Ze zijn vrij ongebruikelijk en de pastelkleuren zijn vredig en kalm. Ze zijn ook gemaakt van 100% katoen, dus zijn sterk en gaan lang mee!

Pure Witte Salie Vlek Kaars

salie smudge kaars

BEKIJK PRIJS

Deze helende, zuiverende kaars is gemaakt van sojawas en witte salie. Het is ontworpen om de energie van de kamer waarin je je bevindt tijdens het branden te reinigen, en daarom perfect voor verlichting voor en tijdens Tarot-lezingen.

Dit is een geweldig cadeau voor zowel beginnende als ervaren Tarotlezers en een die ze zeker zullen gebruiken!

365 Tarot Spreads: De magie in elke dag onthullen door Sasha Graham

365 tarot spreads

BEKIJK PRIJS

Als het gaat om het kopen van Tarotcadeaus voor de feestdagen, kan het een goed idee zijn om naar het komende jaar te kijken. Dit is een briljant boek dat elke dag van het jaar inspiratie geeft voor een Tarotlezing en zoveel verschillende onderwerpen verkent!

Ik raad dit boek echt aan voor zowel beginners als experts, omdat het je dwingt om de Tarot elke dag te oefenen. Tegen het einde van het jaar zal je vriend een Tarot wiz zijn!

Naked Heart Tarot Deck van Jillian C. Wilde

Naakt Hart Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Dit prachtige deck is een must-have voor elke Tarotlezer. Het stelt je in staat om de Tarot te lezen en contact te maken met dieren en de natuur, met behulp van geesten om je te begeleiden.

Elke kaart is adembenemend en het deck heeft echt tedere energie. Het is een hoogwaardig, opbeurend deck dat perfect is voor vrienden die op zoek zijn naar iets anders dan een Tarot deck.

Welk Tarot cadeau voor de feestdagen is jouw favoriet?

Ik hoop dat je geïnspireerd bent door mijn keuze van Tarot cadeaus voor de feestdagen! Het kan behoorlijk ontmoedigend zijn om een cadeau te kopen voor een Tarotliefhebber, maar er zijn veel verschillende dingen om uit te kiezen.

Van boeken tot decks, wandtapijten tot doeken, je zult in staat zijn om de juiste Tarot-geschenken te vinden voor je vrienden en geliefden. Welke is jouw favoriet? Deel je mening en laat het ons weten in de reacties hieronder!