Voorjaar Amerikaanse halve marathons

Voorjaar Amerikaanse halve marathons

Je hebt je doel al gesteld om dit voorjaar een halve marathon te lopen, dus nu moet je beslissen welke halve marathon je wilt lopen. Halve marathons zijn een zeer populaire raceafstand, dus de kans is groot dat je een lokale kunt vinden. Maar als je op zoek bent naar een unieke ervaring of een nieuwe stad wilt bezoeken, bekijk dan deze verzameling van de beste Amerikaanse lente halve marathons die de reis waard zijn.

1

Volkslied Shamrock Halve Marathon

marathon
Foto door Sami Sarkis

Wanneer: Maart
Waar: Virginia Beach, Va.
Waarom zou je het doen: Ontworpen om samen te vallen met en te herdenken de St. Patrick’s Day-festiviteiten in deze kustplaats aan het strand van Virginia, loopt de Shamrock Halve Marathon dezelfde dag als de Yuengling Shamrock volledige marathon. De halve marathon race voltooit een snel, vlak lusparcours voordat het eindigt op de Virginia Beach Boardwalk. De finishlijnviering biedt veel goede muziek, Ierse stoofpot en Yuengling Beer.

2

Halve marathon van New York City

Benen en voeten van joggers
Ghislain & Marie David de Lossy/De Beeldbank/Getty Images

Wanneer: Maart
Waar: New York (NY)
Waarom zou je het doen: Als je niet denkt dat je ooit zult deelnemen aan de marathon van New York City, is dit andere “kroonjuweel” van New York City hardlopen een geweldige optie. Je loopt de eerste helft van de Halve Marathon van New York City in het beroemde Central Park van New York en gaat vervolgens de straten van de stad in, dwars door Times Square en langs de westkant van de stad, langs de waterkant van de Hudson River.

Hoewel het de eerste vier jaar in de zomer werd gehouden, profiteert de Halve Marathon van New York City nu van koel maartweer voor snel hardlopen.

3

Loop de Bluegrass Halve Marathon

marathon
Carlos Alvarez/E+/Getty

Wanneer: Maart
Waar: Lexington (Kentucky)
Waarom zou je het doen: De “mooiste halve marathon” van het land genoemd en half bij Runner’s Wereld, de Run the Bluegrass halve marathon neemt je mee door de Keeneland Thoroughbred race course. Racevoordelen zijn onder meer een vintage hoodie, ambachtelijke bieren en veel eten aan de finish, en veel muziek en entertainment langs de baan.

4

Halve marathon van Salt Lake City

marathonlopers op de weg
Getty Afbeeldingen

Wanneer: April
Waar: Salt Lake City (Utah)
Waarom zou je het doen: De halve marathon van Salt Lake City is een point-to-point parcours dat hardlopers door het hart van Salt Lake City voert en een prachtig uitzicht biedt op de omliggende met sneeuw bedekte Wasatch-bergen. Beginnend op een hoogte van iets meer dan 4800 voet, biedt het parcours van de halve marathon meestal vlak en bergafwaarts hardlopen. Massa’s juichende toeschouwers en live bands staan langs het parcours helemaal tot aan de finish bij het Olympic Legacy Plaza bij The Gateway in het centrum van Salt Lake. Je kunt half april koel raceweer verwachten.

5

Country Muziek Halve Marathon

Country Muziek Marathon
Getty Images Noord-Amerika

Wanneer: April
Waar: Nashville, Tenn.
Waarom zou je het doen: De Country Music Half Marathon gaat op hetzelfde moment van start als de Country Music Marathon, dus je kunt profiteren van de steun van het publiek voor meer dan 35.000 racedeelnemers terwijl je een ultieme tour door de muziekstad krijgt. Langs de hele baan word je vermaakt door country, rock, jazz, blues, swingbands. Voor degenen die het feest tot in de avond willen voortzetten, is er een post-race concert in het centrum van Nashville. Eerdere artiesten zijn onder andere Phil Vassar, Brad Paisley, Martina McBride, Sarah Evans, Jo Dee Messina en Kenny Rogers.

6

Cincinnati Vliegend Varken Halve Marathon

malerunnersonpath.jpg
Getty Afbeeldingen

Wanneer: Mei
Waar: Cincinnati (Ohio)
Waarom zou je het doen: Een van de grootste marathon /halve marathon combinaties in het land, de Flying Pig Halve Marathon krijgt altijd hoge cijfers van deelnemers als een leuke en goed georganiseerde race. De racebaan biedt een gevarieerde rondleiding door enkele van de beste buurten in de omgeving van Cincinnati, terwijl het “vliegt” langs de straten van Cincinnati, Covington en Newport.

7

Rite Aid Cleveland Halve Marathon

marathonersinrace.jpg
Getty Afbeeldingen

Wanneer: Mei
Waar: Cleveland (Ohio)
Waarom zou je het doen: De Cleveland Half Marathon-baan deelt dezelfde startlijn en tijd als de volledige marathon, waarbij de race voor beide begint in het centrum van Cleveland en vervolgens verder gaat langs de oevers van Lake Erie. Onderweg kunnen deelnemers uitzicht krijgen op veel van de bekendste bezienswaardigheden van de stad, waaronder Browns Stadium (de thuisbasis van de Cleveland Browns van de NFL), de Rock and Roll Hall of Fame en Jacobs Field, waar de Cleveland Indians spelen. Hoewel het parcours een paar heuvels heeft, is het meestal vlak en stabiel.

Hoewel het de eerste vier jaar in de zomer werd gehouden, profiteert de Halve Marathon van New York City nu van koel maartweer voor snel hardlopen.