Sport- en beweegkampen voor volwassenen

Sport- en beweegkampen voor volwassenen
volwassenen in surfklasse
Andrew Watson / AWL Images / Getty Images

Ontspannen op een strand is voor velen een van de meest populaire vakantie-ideeën, maar als je een fervent atleet bent, kun je waarschijnlijk niet te lang stilzitten, zelfs niet op vakantie.

Als u merkt dat u snelle trainingssessies plant tijdens familievakanties, is een actieve vakantie misschien meer uw stijl. Je bent hierin niet de enige. Meer reizigers zijn op zoek naar actieve vakanties die fitness, reizen, avontuur en typische vakantie-downtime combineren.

Actieve vakanties zijn een geweldige manier voor fitnessliefhebbers om hun conditie te behouden terwijl ze genieten van familievakanties. Georganiseerde fietstochten, wandel- of wandeltochten en zelfs sporttrainingskampen bieden dagelijkse lichaamsbeweging gevolgd door avonden van verwende ontspanning en gastronomische maaltijden.

Sport- en bewegingstrainingskampen

Voor degenen die een actieve vakantie naar een hoger niveau willen tillen, is een sporttrainingskamp misschien wel het ticket. De meeste mensen denken dat sportkampen voor kinderen zijn die leren voetballen, basketballen, tennissen of een andere kleine competitiesport. Maar trainingskampen voor volwassenen worden een populaire manier voor recreatieve atleten om hun sportvaardigheden en fitnessniveaus op te voeren. Er zijn kampen die geschikt zijn voor elke sport, leeftijd en vaardigheid, evenals kampen alleen voor vrouwen.

Trainingskampen voor volwassenen

Als je in de verleiding komt om je volgende actieve vakantie een nieuwe wending te geven, overweeg dan een sporttrainingskamp. Hier zijn enkele ideeën om u op weg te helpen:

 • IMG Academy is een geavanceerde, state-of-the-art, multi-sport trainings- en educatieve faciliteit gecreëerd voor zowel jonge atleten als professionals. Programma’s zijn beschikbaar voor golf-, tennis- en prestatieatleten.
 • Carmichael Training Systems Camps biedt deskundige coaching voor fietsers, hardlopers en zwemmers.
 • AthletiCamps biedt fietstraining en coaching voor triatleten in Noord-Californië.
 • Running Camps for All Ages is een lijst van RunningTimes.com.
 • Boardfolio.com biedt een enorme lijst met surfkampen en scholen.
 • U.S. SportsCamps heeft een database van meer dan 500 kampen in 24 verschillende sporten met unieke instructieprogramma’s voor alle vaardigheidsniveaus.
 • Windell’s Camps at Mt. Hood biedt zomer- en wintersessies voor snowboarden, skiën, skateboarden en BMX. Alle leeftijden, alle niveaus.

Kampen voor kinderen en tieners

 • Adventure-camp.com heeft een directory van zomeravonturenkampen en programma’s voor kinderen en tieners.
 • Outward Bound Wilderness Courses biedt meer dan 650 op avontuur gebaseerde wilderniscursussen voor volwassenen, tieners en jongeren.
 • Amerikaanse sportkampen bieden kampen voor kinderen en tieners, evenals volwassenen. Het is een database van meer dan 500 kampen met 15 verschillende sporten met unieke instructieprogramma’s voor alle niveaus.
 • Adventure Treks biedt twee weken speleologie, klimmen, wandelen en peddelen voor tieners.