Sharon McMahon’s ‘Governerds’ halen miljoenen op om anderen te helpen

Search

Sharon McMahon, bijgenaamd ‘America’s Government Teacher’, maakt een verschil met haar online platform – en eerlijk gezegd zouden we allemaal de huisdieren van de leraar moeten zijn.

McMahon’s digitale gemeenschap, de trotse ‘Governerds’, volgt haar Instagram-account en onderneemt actie in het echte leven en kanaliseert hun nieuw ontdekte kennis van sociale studies voorgoed.

Sinds McMahon haar platform lanceerde en in 2020 bekendheid verwierf, hebben zij en haar gemeenschap geld ingezameld voor leraren, buren en organisaties en een coalitie van waarheidszoekers opgebouwd die McMahon’s toewijding waarderen om niet-partijdige feiten over de Amerikaanse regering en democratie te delen.

Wie is Sharon McMahon?

Sharon McMahon (ook bekend als @sharonsaysso), is een voormalig middelbare school regering en rechten leraar die werd ieders toen ze tijdens de verkiezingen van 2020 haar slimme en waarheidszoekende zelf naar Instagram bracht. Ze is nu podcasthost en ondernemer die elke dag goed doet en het publiek lesgeeft.

Sharon McMahon - @sharonsaysso - America's Government Teacher #governerds - Politiek en geschiedenis zonder de haat - Miljoenen downloads op de best beoordeelde Sharon Says So podcast

Door haar eenvoudige missie om waarheid en logica te brengen in een samenleving die wordt geplaagd door vooroordelen en samenzwering, heeft McMahon uit Minnesota duizenden volgers verzameld, van wie velen fans zijn van haar podcast Sharon Says So, waar ze experts interviewt over democratie, Amerikaanse politiek, onderwijs en samenleving.

McMahon geeft ook een populaire workshop: Government For Grownups, die haar missie uitleeft, is om deelnemers te begeleiden naar relevante en nauwkeurige feiten, zodat ze “geïnformeerd, bevoegd en betrokken” kunnen zijn.

Sharon McMahon: "Vooringenomenheid is niet hetzelfde als een leugen. Bias is hoe men een reeks feiten KARAKTERISEERT." "Sommige mediakanalen doen harder hun best om hun vooringenomenheid te beperken dan anderen. Ze doen harder hun best om dingen vanuit een evenwichtig standpunt te presenteren."

Ze is een baken voor waarheid, een communicator over hoe het nieuws te consumeren en een leider voor het consumeren en delen van informatie in ons huidige politieke landschap.

We zijn behoorlijk grote fans! Ze is te zien geweest in onze eigen podcast, Sounds Good, en is te gast geweest in The Daily Show met Trevor Noah. In 2022 werd ze door PR Week uitgeroepen tot Communicator van het Jaar.

Sharon heeft ook een achtergrond als fotograaf en houdt van dieren in het wild – dus je kunt altijd op haar vertrouwen om een aantal superleuke foto’s van dieren te delen – zoals baby-eenden, adelaars en walvissen – samen met leuke feiten.

Foto's van Amerikaanse zeearenden en bultruggen op Sharon McMahon's Instagram Stories

McMahon’s gemeenschap (er zijn meer dan 800.000 Governerds!) is haar dankbaar voor het brengen van balans in de vorm van schattige babydieren, evenals het nemen van stappen om anderen te helpen het nieuws te begrijpen, mensen in nood te ondersteunen en een wereldwijde impact te maken door haar werk.

Wie zijn de Governerds?

The Governerds is de naam van sharon McMahon’s fanbase op haar Instagram, @sharonsaysso. Deze gemeenschap van denkers, voelsprieten en leerlingen zoekt betrouwbare, waarheidsgetrouwe informatie over actuele gebeurtenissen en heeft meer dan $ 4,2 miljoen opgehaald voor goede doelen zoals RIP Medische Schuld en World Central Kitchen.

McMahon heeft Governerds beschreven als een “mooie zak van het internet”, die manieren probeert te vinden om te verschijnen en betrokken te zijn bij de wereld.

Sharon McMahon: Deze gemeenschap heeft $ 147 miljoen aan medische schulden vergeven. DEZE COMMUNITY IS ZONDER TWIJFEL DE BESTE OP HET INTERNET. Bedankt. Bedankt. Bedankt. Bedankt.

“Een bepaald type persoon is geïnteresseerd om in deze gemeenschap te zijn,” zei ze op Sounds Good. “Dit is geen plek waar we tegen elkaar gaan schreeuwen en ruzie maken. We gaan discussies voeren, we gaan elkaar respecteren, we gaan niet werken om elkaar kapot te maken.”

Terwijl Governerds naar mcmahon’s platform komen voor betrouwbare informatie, blijven velen voor de groeiende gemeenschap die is ontwikkeld door geïnformeerd discours en aangeboren vrijgevigheid.

McMahon en haar gemeenschap hebben miljoenen dollars ingezameld om grote goede doelen en individuen te ondersteunen die een beetje extra steun van hun buren nodig hebben.

“Ik ben erg bemoedigd om te zien wat er uit mijn gemeenschap komt en wat er kan gebeuren als we samenwerken in plaats van elkaar tegen te werken.”

Hoeveel geld hebben Sharon McMahon en de Governerds ingezameld voor het goede doel?

McMahon en de Governerds hebben meer dan $ 4,2 miljoen dollar opgehaald om medische schulden af te betalen, hulpinspanningen in Oekraïne te ondersteunen, awwward subsidies en middelen aan leraren, en meer.

Haar eerste inzamelingsactie voor de community ontstond toen ze op zoek was naar een manier om een mijlpaal van 50.000 volgers op Instagram te vieren. Mensen stelden voor dat ze Venmo-donaties accepteerde, zodat ze geld kon inzamelen om ‘iemands dag te maken’. Hiermee haalde Governerds $ 125.000 op, die allemaal werd weggegeven aan individuen en organisaties.

“Ik kan er niet veel eer voor opstrijken,” zei McMahon. “Het zijn echt de geweldige leden van mijn gemeenschap die een hart hebben voor het geven, voor het optillen van andere mensen. Ik word voortdurend gevloerd door hun vrijgevigheid.”

Sharon McMahon: Ik weet niet dit zijn jullie allemaal. Ik kan er geen verantwoordelijkheid voor claimen. / Mijn kinderen hebben er zo'n hekel aan als ik op internet huil. Maar ik ben bereid het te doen om te vergeven. Vijftig miljoen dollar aan medische schuld.
Sharon McMahon reageert op haar gemeenschap die geld inzamelt om medische schulden te vergeven. Op het moment van de inzamelingsactie schatten ze dat hun donaties gelijk zouden zijn aan $ 50 miljoen aan kwijtgescholden medische schuld. Later blijkt uit de cijfers dat ze eigenlijk meer dan $ 147 miljoen aan medische schuld hebben vergeven.

McMahon en haar gemeenschap zijn doorgegaan met het werven van fondsen voor andere inspanningen. Ze staat haar gemeenschap toe om eenvoudig geld te sturen via PayPal en Venmo – en ze deelt openbare documentatie van hoeveel wordt gedoneerd en waar de opbrengst wordt gedoneerd via Instagram Stories.

McMahon biedt ook wekelijkse weggeefacties aan haar podcastluisteraars en verstrekt geld aan een winkelier naar keuze, alleen om af te stemmen.

Op 16 maart kondigde McMahon aan dat “deze gemeenschap de afgelopen 15 maanden $ 4,2 miljoen heeft gegeven.”

De Governerds haalden 560.000 dollar op om medische schulden kwijt te schelden.

Na haar eerste fondsenwervingsinspanning had McMahon $ 15.000 over en besloot het te gebruiken om medische schulden te vergeven, in samenwerking met de organisatie RIP Medical Debt. Ze besloot de inzamelingsactie open te stellen voor de gemeenschap met als doel net iets meer in te zamelen, en ze kwamen opdagen met een lot meer.

McMahon en de Governerds haalden meer dan $ 560.000 aan grassroots-donaties op om $ 65 miljoen aan medische schulden te vergeven – binnen vijf dagen.

Deze vrijgevigheid, in combinatie met het efficiënte en sterk benutte model van RIP Medical Debt, zorgde voor een historisch succesverhaal over fondsenwerving.

RIP Medical Debt combineert de vrijgevigheid van donoren (zoals de Governerds) met expertise in de schuldindustrie om miljoenen te helpen bij het verminderen van medische schulden. Voor elke gedoneerde $ 100 kan RIP Medical Debt $ 10.000 aan medische schulden verlichten.

Uiteindelijk bevestigde RIP Medical Debt dat de Governerd-gemeenschap $ 147.001.232,41 aan medische schuld vergaf.

Sharon McMahon deelt het totale fondsenwervingsbedrag van $ 147 miljoen

McMahon legde uit dat tweederde van de faillissementen in de VS medische schulden met zich meebrengt, en na het vinden van RIP Medical Debt, wist ze dat haar gemeenschap een verschil kon maken. Ze besefte gewoon niet hoe groot het verschil kon zijn.

Deze enorme inzamelingsactie verlichtte de medische schuld voor 74.474 mensen.

“Hoe zijn de meest vrijgevige mensen op de planeet op mijn Instagram-pagina terechtgekomen?” Vroeg McMahon het op een Instagram-story huilend. “Het is echt een soort wonder. Er is geen logische verklaring.”

De gemeenschap zamelde meer dan $ 600.000 in om Oekraïners te helpen via World Central Kitchen en CARE

Iets meer dan een jaar na McMahon’s verbluffende medische schuldinzamelingsactie, kwam ze opnieuw naar haar gemeenschap met een nieuw verzoek: om te helpen zorgen voor Oekraïners die hun binnengevallen thuisland ontvluchtten.

Donaties stroomden opnieuw binnen via Venmo, PayPal en Cash App, terwijl Governerds zich verzamelden om hun steun te sturen naar organisaties ter plaatse in Oekraïne: World Central Kitchen en CARE.

Volgens McMahon hebben de Governerds vanaf 16 maart 2022 meer dan $ 623.000 opgehaald voor beide organisaties.

World Central Kitchen biedt warme, verse maaltijden aan vluchtelingen die het conflictgebied ontvluchten en die in opvangcentra of kampen verblijven. Hun team is ter plaatse geweest in Oekraïne, evenals omliggende gebieden zoals Moldavië en Roemenië.

Sharon McMahon op Instagram: "Dit is officieel de grootste inzamelingsactie die we ooit hebben gehad" 623.874 dollar "Deze gemeenschap heeft in de afgelopen 15 maanden $ 4,2 miljoen gegeven" huilen emojii
Governerds breken een inzamelingsactie / Screenshot van 16 maart Instagram Story

“Kun je je voorstellen hoe het moet voelen om in de rij te wachten om je land te verlaten dat wordt binnengevallen, en mensen komen met soep voor je opdagen?” McMahon deelde op een Instagram-verhaal.

“Hoe die ene kom soep zo’n verschil voor je kan maken, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel? Het kon iemand iets schelen. Iemand gaf genoeg om voor je te koken, en echt, is dat niet een van de vriendelijkste offers die een mens heeft?”

Daarnaast werkt CARE aan humanitaire hulp naar gebieden die getroffen zijn door conflicten. Hun team heeft de klok rond gewerkt om Oekraïners te helpen met voedsel, water, hygiënekits en meer. Ze bieden ook geestelijke gezondheidszorg, noodopvang en andere essentiële zaken.

De gemeenschap haalde nog eens $ 1,2 miljoen op om leraren te ondersteunen via beurzen

Hoewel McMahon eerder een succesvol lerarenbeursprogramma had gecreëerd dat meer $ 560.000 opbracht, stelde ze een ambitieuzer doel voor haar campagne van juli 2022: $ 1 miljoen.

Ze probeerde 2000 beurzen van $ 500 per stuk te verstrekken om terug te geven aan leraren uit alle hoeken van de VS. Er zouden geen bepalingen zijn over hoe de fondsen worden gebruikt.

Binnen slechts één weekend had de Governerd-gemeenschap $ 1,1 miljoen opgehaald – en bleef de volgende week meer geld inzamelen.

→ Lees meer over McMahon en de inzamelingsactie van de Governerd-gemeenschap in 2022 voor leraren

Wat leert deze gemeenschap ons?

McMahon en haar gemeenschap leren ons dat we meer gemeen hebben dan we denken – dat vrijgevigheid, vriendelijkheid, mededogen en optimisme de weg vooruit kunnen zijn.

De Governerds modelleren een gemeenschap waarin nieuwsgierigheid en honger naar kennis kunnen leiden tot ongekende zorg en verandering in onze wereld.

McMahon leidt een groep geëngageerde burgers die ervoor hebben gekozen om prioriteit te geven aan feiten en een focus op saamhorigheid, in een tijd waarin die overtuigingen zeldzame juweeltjes zijn.

Haar gemeenschap bewijst dat leidinggeven met eerlijkheid, empathie en menselijkheid echt een krachtige kracht is die het tij kan keren.

“Ik ben hoopvol dat we de verandering kunnen zijn die we willen zien; dat elke kleine actie een oneindig aantal rimpelingen heeft; dat we, stapsgewijs en langzaam, en door deze grassroots-inspanning, significante veranderingen in de wereld kunnen bewerkstelligen.”

“Ik ben hoopvol dat we de verandering kunnen zijn die we willen zien; dat elke kleine actie een oneindig aantal rimpelingen heeft; dat we, stapsgewijs en langzaam, en door deze grassroots-inspanning, significante veranderingen in de wereld kunnen beïnvloeden,” zei McMahon.

Hoe kun je de gemeenschap van @sharonsaysso ondersteunen en een verschil maken?

Je kunt Sharon McMahon volgen op Instagram (@sharonsaysso) en toekomstige Governerd-inzamelingsacties in de gaten houden in haar Instagram Stories.

Je kunt haar werk ook steunen door naar haar podcast te luisteren, een workshop bij te wonen of haar merchandise te kopen.