Wat is Quantum Healing (en waarom is het zo krachtig?)

Wat is Quantum Healing (en waarom is het zo krachtig?)

Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat ons huidige gezondheidssysteem op zijn best gebrekkig is.

Je gaat naar een arts met een lichamelijk probleem die ervan uitgaat dat er een lichamelijke oorzaak is en een lichamelijke oplossing voorschrijft. Het is een zeer lineaire en materialistische kijk op de wereld.

Eentje die een lot te wensen overlaten.

Zo vaak slaagt deze aanpak er niet in om de oorzaak van onze problemen aan te pakken. Het is een beetje niet verrassend als je erover nadenkt. Dit allopathische model dat we hebben is gebaseerd op het oude Newtoniaanse model van de natuurkunde – determinisme.

Maar deze ontdekkingen werden meer dan 300 jaar geleden gedaan. En alhoewel die gedachtegang. heeft werkte – en doet dat nog steeds – tot op zekere hoogte, dingen zijn dramatisch vooruitgegaan in de wereld van de wetenschap. Kwantumfysica heeft een heel nieuw rijk van mogelijkheden geopend in termen van wat het betekent om te genezen.

Maar helaas hebben onze medische praktijken moeite gehad – en geweigerd – om de achterstand in te halen. In feite zijn we nog maar net begonnen met het verkennen van ideeën in het Westen die al millennia lang geaccepteerde waarheden zijn in andere delen van de wereld.

Deze nieuwe wetenschap van Quantum Healing maakt stille golven sinds de jaren 1980 toen de term voor het eerst werd bedacht door Deepak Chopra, een ayurvedische arts die heeft uitgevoerd wat het traditionele medische establishment zou beschrijven als wonderen, of voor de meer hard-nosed onder hen, louter anomalieën.

Maar om kwantumgenezing een wonder te noemen, is het negeren van de fundamenten van hoe het werkt. Het is een co-creatief proces dat sterk afhankelijk is van je overtuiging om je eigen helende gebeurtenissen te creëren. Je maakt net zo goed deel uit van het proces als elke beoefenaar die je hebt gezocht om je te helpen. En zolang je het vermogen hebt om te geloven, is er vrijwel niets dat je niet kunt overwinnen.

Begrijpen van (de basis) wetten van de kwantumfysica

Op dit punt denk je waarschijnlijk dat de kwantumfysica je intellect tot het breekpunt zal oprekken. Maar je hoeft niet vloeiend te zijn in algebra of een wetenschapsfanaat om de basis te begrijpen. In de kern is kwantumfysica de studie van hoe een subject (jij) en een object en / of gebeurtenis met elkaar interageren. En het verband tussen de twee dat wordt bestudeerd, wordt ‘bewustzijn’ genoemd.

Het is een onmetelijke intelligentie die uitgaat van alle voelende wezens en inerte (fysieke) materie in het hele universum. Bewustzijn is zijn eigen wet die bepaalt hoe we een object of gebeurtenis waarnemen en ermee omgaan. Het is meer dan alleen een kwestie van geest boven materie. En het is niet de psychische scherpte waar we het hier over hebben. Bewustzijn, in kwantumtermen, is een kracht en dient als de macro voor onze micro. Het is een regerende kracht.

In sommige opzichten kun je het zien als een universele constante. In zijn voortdurende werk in het onderwerp verwijst Gregg Braden ernaar als de “Goddelijke Matrix”, Rupert Sheldrake noemt het het “Morfogenetische Veld”. Die van anderen kunnen hun eigen interpretatie hebben. U kunt ook… Maar ze verwijzen allemaal naar hetzelfde fenomeen – het kwantumveld. T is de verenigende theorie die de fysieke wereld overstijgt en het tastbare (materie) verbindt met het ongrijpbare (denken).

Wanneer je iets vanuit een kwantumperspectief probeert te bekijken, zijn er drie belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden. Dit zijn non-lokaliteit, neerwaartse causaliteit en discontinuïteit. Laat je niet afschrikken door die termen. Bij kwantumhealing houden we ons alleen bezig met de eerste twee. Non-lokaliteit verwijst naar een gebeurtenis die buiten de lichamelijkheid kan plaatsvinden, los van het subject (jij de waarnemer), en ondermijnt de conventionele theorie.

Neerwaartse causaliteit is een te gecompliceerde term die verwijst naar uw intentie en het vermogen om bepaalde uitkomsten te manifesteren met betrekking tot het object of de gebeurtenis waarop uw experiment zich richt. De reden voor deze naam is door manifestatie, je handelt vanuit een hoger deel van jezelf en probeert een uitkomst op een lager niveau te beïnvloeden – het mentale beïnvloedt het fysieke. Vandaar dat je neerwaartse causaliteit creëert.

Werkend binnen deze parameters houdt kwantumfysica en kwantumgenezing zich bezig met het behandelen van objecten en gebeurtenissen als mogelijkheden. Niets is vast of absoluut. Alles is aan verandering onderhevig en dus is alles slechts een potentieel van zichzelf. Dat klinkt misschien paradoxaal. Maar de belangrijkste afhaalmaaltijd is dat door te werken met het bewustzijnsveld dat het universum doordringt, je resultaten kunt creëren op een manier die het reductionistische model van de Newtoniaanse fysica tart. Het is een nieuw paradigma in het begrijpen hoe we onze realiteit manifesteren door een ‘actieve waarnemer’ te zijn.

De aard van bewustzijn en je intentionaliteit

Het is al lang bekend dat observerenhet ing van een object verandert de aard van hoe het zich gedraagt. En daarom doen wetenschappers er alles aan om ervoor te zorgen dat al hun experimenten dubbelblind zijn, zodat er geen inmenging van buitenaf kan zijn van hun verwachtingen. We nemen dit feit voor lief. Maar het bevestigt iets diepgaands over het effect dat ons bewustzijn heeft op de wereld om ons heen. We kunnen gebeurtenissen letterlijk tot stand brengen. Vaak, zonder het zelfs maar te beseffen.

En dit concept is keer op keer ondersteund. In de meeste experimenten van vandaag wordt het “waarnemerseffect” vaak gezien als een belemmering – iets dat moet worden omzeild. Aan de andere kant hebben anderen de mogelijkheid gezien om de aard van neerwaartse causaliteit uit te buiten. Waarom verleg je niet de grenzen van ons bewustzijn en zie je waar het ons kan brengen? Deze bewustzijnsexperimenten zijn nu het snijvlak in de wetenschap. En als je nog steeds niet overtuigd bent van hun geldigheid, moet je weten dat je waarschijnlijk al van dit idee hebt geprofiteerd.

Het placebo-effect kwam voort uit dit denken. Het werd ontdekt in de late jaren 1700 door de Britse arts John Haygarth die op zoek was naar de kwakzalverremedissen van die tijd. Tijdens zijn werk ontdekte hij dat de toestand van zijn patiënt vaak verbeterde door de eenvoudige overtuiging dat ze werden geholpen. Maar liefst 4 van de 5 mensen meldden verbeteringen, en hieruit werd het placebo-effect geboren. Vandaag de dag blijft het nog steeds de gouden standaard voor het testen van nieuwe geneesmiddelen voordat ze op de markt komen. Als een voorgesteld medicijn ondermaats presteert wanneer het eraan wordt afgemeten – wat de overgrote meerderheid vaak doet, gaat het niet in de verkoop. En het gebeurt meer dan je zou denken.

Dit concept is in de moderne tijd aanzienlijk uitgebreid. In haar bestseller, De Intentie ExperimentLynne McTaggart wilde zien hoe ver het menselijk bewustzijn kon worden geduwd. Met het placebo-effect als basislijn voerde ze een experiment uit waarin professionele atleten meditatie- en visualisatietechnieken zouden gebruiken om hun herstelsnelheid te versnellen. Aan het einde van de studie bleek dat degenen die visualisatie hadden gebruikt 17% sneller genas dan degenen die de technieken niet gebruikten.

Misschien wel haar meest baanbrekende experiment hield echter helemaal geen genezing in. Het was puur gebaseerd op het gebruik van intentie om een gebeurtenis uit het verleden te beïnvloeden. Lynne en haar team hebben een tapemachine opgezet om de bezoekersaantallen in een druk metrostation vast te leggen. Er werd vervolgens een duplicaat gemaakt, waarbij de ene kopie de intentie kreeg om meer bezoekersaantallen te creëren, terwijl de andere dat niet deed. Dit was ontworpen om de ultieme test te zijn van non-lokaliteit en neerwaartse causaliteit.

Nadat het experiment was afgerond, werden beide kopieën van de tape door een audio-editor geleid om de golfvormen te analyseren om te bepalen of er een significante verandering was geweest, die er was…. De tape waarop was gemedieerd, had aanzienlijk meer audiopieken, wat wijst op een toename van het aantal bezoekers. De implicaties hiervoor zijn enorm. Het bewees dat het menselijk bewustzijn niet alleen gebeurtenissen kon beïnvloeden, maar het kon dit ook doen terwijl het tijd en ruimte overstijgt – tijd-ruimte Dit riep de vraag op, plaatste de intentie daadwerkelijk meer mensen tijdens die gebeurtenis in een vertakkingstijdlijn of parallel universum? Of was het effect simpelweg beperkt tot toenemende golfvormen op tape? Hoe dan ook, wat het bewees was dat de menselijke geest niet beperkt is tot het lineaire A-B-denken en onze ware multidimensionale aard onthulde.

De kwantumaard van “dis-ease” en hoe we onszelf ziek denken

De kwantumaard van "Dis-Gemak" en hoe we onszelf ziek denken

Het wordt als vanzelfsprekend beschouwd dat elke onbalans in ons lichaam het resultaat is van een externe kracht. De conventionele geneeskunde heeft het dat ziekte wordt veroorzaakt door een opeenhoping van giftige stoffen in het lichaam. En dit denken duidelijk Doet enige verdienste hebben. Leefstijlziekten die het gevolg zijn van slechte voeding en gebrek aan zelfzorg zijn een echte zorg. Maar ze vertellen niet het hele verhaal van hoe we ziek worden.

De verbinding tussen lichaam en geest krijgt echter eindelijk enige erkenning door de westerse geneeskunde. Hoewel het nog lang niet zo algemeen geaccepteerd is als het zou moeten zijn. Het placebo-effect en psychosomatische symptomen worden nog steeds meer gezien als anomalieën dan als iets dat verder onderzoek vereist. Het zijn afgelegen effecten in plaats van iets om enige ‘echte wetenschap’ op te baseren.

Maar de verbanden tussen de geest – en bewustzijn – en ziekte kunnen niet over het hoofd worden gezien. Onze mentale, emotionele en spirituele gezondheid is nauw verweven met ons fysieke welzijn. Er is een beroemd citaat van psycholoog Abraham Maslow dat luidt: ‘Als het enige hulpmiddel dat je hebt is een hamer, je ziet elk probleem als een spijker.’ Dat is de positie waarin we ons bevinden met ons huidige denken over gezondheid.

De ziekten die we als ziekten beschouwen, zijn meestal “dis-eases” in het lichaam. Dit is wanneer we merken dat we niet op één lijn zitten. Deze grondoorzaken hebben een kinetisch effect, dat zich kan manifesteren als symptomen in een niet-gerelateerd deel van het lichaam. Als je bijvoorbeeld een emotioneel trauma hebt ervaren en je gevoelens hebt onderdrukt, kunnen deze zich na verloop van tijd manifesteren als fysieke symptomen.

Dit heeft betrekking op het Chinese meridiaansysteem – het niet-fysieke aspect van je innerlijke wezen dat verantwoordelijk is voor je algehele welzijn. De conventionele wetenschap kan deze meridianen niet lokaliseren of bewijs leveren van hun bestaan. Maar dat weerlegt ze niet. De levensduur van de Chinese geneeskunde en de resultaten die het levert, zijn allemaal het bewijs dat nodig is. Het is een systeem dat meer dan 5.000 jaar oud is. En westerse medische instellingen zouden het veel slechter kunnen doen dan er aandacht aan besteden.

Maar als we maar één ding kunnen leren over die aard van ons trauma, pijn en ‘ongemak’, dan is het dat het niet alleen de lichamelijkheid kan overstijgen, maar ook de tijd. Het is heel goed mogelijk dat onze pijn niet-lokaal wordt – en volledig buiten onze waargenomen realiteit bestaat. En dit is waar kwantumhealing echt tot zijn recht kan komen. Trauma’s uit het verleden zijn het perfecte voorbeeld van de kwantumnatuur van onze kwalen. Je vorige levens bevatten enkele van de diepste pijn die je van leven tot leven beïnvloedt.

Dit is allesbehalve bewezen door Past Life Regression en Quantum Healing Hypnosis door onderzoekers zoals Dolores Cannon, Michael Newton en Brian Weiss. Er is een overweldigende hoeveelheid bewijs dat niet alleen het bestaan van reïncarnatie bevestigt, maar ook het effect dat onze vorige levens op ons blijven hebben. Je bent veel meer dan het fysieke wezen dat dit bericht op dit moment leest. Je hebt talloze incarnaties beleefd die gelijktijdig met je “IK BEN” Aanwezigheid blijven bestaan.

En wat je onderdrukt, moet worden uitgedrukt, wat al je vorige levens omvat waarin je je problemen onopgelost hebt gelaten.

Wat is Quantum Healing en hoe werkt het echt?

Quantum Healing is een soort verzamelnaam voor spirituele genezing. En het is een veelgebruikte term geworden voor modaliteiten die losjes kunnen worden gedefinieerd als energiewerk. Hoewel kwantumhealing grotendeels gebaseerd is op je intentionaliteit, is het geen op geloof gebaseerde vorm van genezing. Je hoeft niet spiritueel te zijn om resultaten te behalen. Je hoeft alleen maar te geloven dat je kunt genezen. Het vereist geloof – geen religie.

Maar om onze aandacht even terug te brengen naar de basisprincipes van de kwantumfysica, is de kwantumtheorie gebaseerd op de principes van niet-lokaliteit (niet gedefinieerd door ruimte en tijd) en neerwaartse causaliteit (intentionaliteit). Ook dit zijn de fundamenten van al het kwantumhealings- en energiewerk. En de verbindende factor die dit alles samenbrengt is bewustzijn.

Maar nogmaals, even ter verduidelijking, het idee van bewustzijn waar we hier mee te maken hebben, is geen bijproduct van ons menselijke denkproces. Het is de doordringende kracht die zowel door ons heen als overal om ons heen werkt. Bewustzijn bestaat al zonder onze deelname. Het is de pure essentie van de werkelijkheid en het onderling verbonden web van alle dingen. Het is een informatiesnelweg van intelligentie in alle dingen, zowel fysiek als niet-fysiek.

Wanneer we ons bezighouden met kwantumgenezing, dit is waar we mee interfacing. Het is de energie die door ons stroomt, of je het nu noemt Levenskracht, Prana, Chi of iets heel anders. En of je je intentie uiteenzet door het gebruik van helende modaliteit – of niet. Het is naast het punt. De meest basale vorm van kwantumhealing vereist geen ceremonie. Het is gewoon gebed – jouw intentie. Gregg Braden zegt vaak: “gebed is het gevoel.” En hoewel het een iets onhandiger term is, zit de genezing in het gevoel. Stem je intentie af op je gevoel. Dat is wat je wilt projecteren.

En dat is quantum healing gedestilleerd tot zijn kernwaarde. Het is een combinatie van het geloof in jezelf en/of de beoefenaar om een uitkomst in je leven te beïnvloeden. Het kan fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Het maakt niet uit. Kwantumhealing is geworteld in je overtuiging om je gezondheid te beïnvloeden door nieuwe mogelijkheden te creëren. Het is een co-creatief proces dat afhankelijk is van een kracht die we nog steeds niet kunnen kwantificeren.

Quantum Healing Technieken die je leven zullen veranderen

Quantum Healing Technieken die je leven zullen veranderen

Er is een bijna onuitputtelijke hoeveelheid van de modaliteiten die kunnen vallen binnen de beugel van quantum healing. Het is meer een beschrijving dan dat het een gedefinieerde vorm van genezing op zich is. Maar er zijn enkele modaliteiten die beter bekend zijn dan andere in het veld. Hier zijn enkele van de meest effectieve:

Quantum Healing Hypnose/Beyond Quantum Healing

Quantum Healing Hypnose en zijn varianten zoals QHHT en BQH werken op het uitgangspunt van het veranderen van je verleden – en dus je heden – door het te observeren. Deze modaliteiten zijn de definitie van niet-lokaliteit. Ze brengen je in contact met de tijden en plaatsen die fysiek verwijderd zijn van je huidige tijd en locatie, waardoor je veranderingen in je verleden kunt aanbrengen die je huidige staat van welzijn zullen verbeteren. Quantum Healing Hypnose werkt verder dan de grenzen van wat we als mogelijk beschouwen binnen ons materiële begrip van de wereld.

Matrix Energetica

Matrix energetica werd bedacht door Richard Bartlett als een middel om mensen met schijnbaar chronische en onherstelbare problemen te genezen. Het werkt met het subtiele energieveld dat ons omringt op een meer directe manier dan het hypnotische model van kwantumhealing. Deze modaliteit maakt gebruik van de golfvormpatronen die overal om ons heen bestaan als puur bewustzijn. Het maakt gebruik van de informatie die onze fysieke zintuigen te boven gaat en manipuleert het om diepgaande helende gebeurtenissen te creëren. In essentie berust de toepassing tussen een ME-beoefenaar en u als cliënt op de communicatie tussen het kwantumniveau van de werkelijkheid.

Quantum Touch

Dit is meer een hands-on methode van kwantumhealing die veel gemeen heeft met de Reiki-traditie van energiehealing. Het is ontworpen om de eigen genezingsreactie van het lichaam te versnellen en een onmiddellijke herbalancering van binnenin tot stand te brengen die je in staat stelt om weer volledig in lijn te komen met je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf. Quantum Touch wordt veel gebruikt voor de behandeling van lichamelijke klachten zoals botbreuken, ontstekingen en tumoren etc. De helende energie van QT komt niet van de beoefenaar zelf, omdat ze slechts een kanaal dienen voor het omleiden van de energie die overal om ons heen bestaat.

De onnoemelijke voordelen van kwantumgenezing (de reguliere wetenschap zal het nog steeds niet accepteren)

De onnoemelijke voordelen van kwantumgenezing (de reguliere wetenschap zal het nog steeds niet accepteren)

Ondanks al het goede dat kwantumgenezing doet, wordt het nog steeds door degenen in de allopathische wereld van de geneeskunde beschouwd als pseudo-wetenschap – ondanks veel van de duidelijke en onweerlegbare resultaten die zijn aangeboden door degenen in het veld.

Wat des te vervelender is, is de wetenschap die conventionele artsen willen verdedigen, eigenlijk gebouwd op kwantumgenezing door het gebruik van het placebo-effect. Het riekt enigszins naar naïviteit, zo niet een zekere mate van defensief gedrag omdat het westerse medische establishment zich bedreigd voelt door iets dat hun levensonderhoud zou kunnen wegnemen.

De farmaceutische industrie is zo’n voorbeeld dat gebaseerd is op het creëren van terugkerende klanten die hun medicijnen kopen op basis van een ‘levenslang receptmodel’. Het is een miljardenindustrie die er geen belang bij heeft om zijn marktaandeel op te geven. Gezondheid en genezing moeten niet op deze manier worden bekeken.

Mensen die lijden aan chronische en degeneratieve “dis-eases” zijn geen merken om op te jagen door gewetenloze bedrijven waarvan de enige echte motivatie hun bottom line is. Het is roofzuchtig koopmanschap op zijn slechtst.

Want de waarheid is dat hoe meer deze medicijnen falen, hoe meer ze je aan de lijn kunnen houden voor meer – voor die volgende magische kogel. De reden dat er soms zo’n lastercampagne tegen quantum in de reguliere media is, is dat het in alle gevallen goedkoper, sneller, niet-invasief, effectiever is en geen bijwerkingen heeft.

Je kunt gaan voor een enkele Quantum Healing Hypnose sessie en weglopen met een diep gevoel van vernieuwing – een gevoel dat blijft bestaan. U kunt de werkelijk oorzaak van een probleem dat veel artsen pillen zouden voorschrijven voor het kosten van $ 1.000s.

Of, in sommige gevallen, kunt u zelfs als behandelbaar worden beschouwd. Je kunt gedwongen worden om te leven met het idee dat je nooit genezen kunt worden en tevreden moet zijn met een lagere kwaliteit van leven.

Tenzij je natuurlijk de pillen slikt…

Er is een gevestigd belang om je ziek en depressief te houden omdat het loont.

Er is geen geld te verdienen aan gezonde mensen.

Veranderingen in kwantumhealing ALLE dat. Het legt de mogelijkheid en kracht om te genezen stevig in je handen.

Het enige wat je hoeft te doen is geloven dat je de controle over je gezondheid terug kunt nemen en je leven.

Jij ook?

Neem de controle over je toekomst door je verleden te verkennen met Beyond Quantum Healing

Heb je moeite om de volgende stap in je leven te zetten? Heb je behoefte aan genezing, verjonging of gewoon een fervent bewustzijnsverkenner? Wat als ik je zou vertellen dat het mogelijk is om al het bovenstaande met één aanpak te bereiken? Te mooi om waar te zijn? Geloof me als ik het je vertel, dat is het niet!

Beyond Quantum Healing (BQH) borduurt voort op het werk van Dolores Cannon, de oorspronkelijke pionier van Quantum Healing Hypnose met QHHT®. In slechts één sessie kun je ontdekken waarom je hier op Aarde bent in dit leven, oude wonden helen en de oneindige wijsheid van Je Hogere Zelf aanboren.

Ben je klaar om het verleden los te laten en je onbeperkte potentieel te omarmen?

Klik hier om het volgende hoofdstuk van je spirituele evolutie te beginnen

4.5
19
Stemmen

Artikel Beoordeling