https://www.verywellfit.com/erin-pereira-dpt-ocs-4781684

https://www.verywellfit.com/erin-pereira-dpt-ocs-4781684

Hoogtepunten

  • Board-gecertificeerde klinische specialist in orthopedische fysiotherapie
  • Meer dan 9 jaar ervaring gericht op patiënten met musculoskeletale aandoeningen
  • Mentor voor doctor in de fysiotherapie studenten tijdens klinische rotaties

Ik geloof dat een goed opgeleide patiënt iemand is die een pleitbezorger is voor zijn eigen gezondheid en welzijn. Als fysiotherapeuten zijn wij bewegingsspecialisten. Ik ben gepassioneerd over het onderwijzen van iedereen, van jonge atleten en hun ouders tot oudere mensen, over de voordelen van een goede beweging.

– Erin Pereira, PT, DPT

Ervaring

Erin Pereira, PT, DPT, is fysiotherapeut en atletiektrainer bij Athletico Physical Therapy in de westelijke buitenwijken van Chicago. Ze heeft meer dan 9 jaar ervaring in orthopedische fysiotherapie en heeft eerdere ervaring als stagiaire in ziekenhuisgebaseerde en neurologische fysiotherapie.

Dr. Pereira richt zich op patiënten met musculoskeletale aandoeningen, waaronder sport- en werkblessures en postoperatieve revalidatie. Als atletiektrainer heeft ze uitgebreide ervaring met de zorg voor atleten van vele sporten en niveaus. Ze is gespecialiseerd in duur- en overheadwerpatleten.

Ze werkt samen met lokale artsen om medische ondersteuning te bieden bij lokale races, waaronder de Bank of America Chicago Marathon. Ze is ook een gemeenschapsopvoeder en geeft regelmatig lezingen over hardlopen en het gooien van atleten naar lokale organisaties.

Onderwijs

Dr. Pereira studeerde aan de Clarke University en behaalde zowel een bachelor of science in atletische training als een doctor in de fysiotherapie. Ze was co-voorzitter van de studentenfysiotherapeutenorganisatie. Dr. Pereira voltooide haar orthopedische fysiotherapie residentie met bewijs in beweging en is gecertificeerd in Graston Technique.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board