https://www.verywellfit.com/cheryl-s-grant-5074138

Hoogtepunten

Cheryl S. Grant is een schrijver en voedingsdeskundige met 15 jaar ervaring in het behandelen van onderwerpen als gezondheid, schoonheid, reizen, eten en wellness. Ze heeft geschreven voor merken zoals Cosmopolitan, Brides, Glamour, Yoga Journal, She Knows, Family Circle, Crain’s en anderen.

Ik maakte de overstap naar wellness schrijven nadat ik geliefden had horen praten over burn-out, slaapgebrek, stress en dieetuitdagingen. Ik ervoer ook hun angst, dus ik begon onderzoek te doen. Ik begon yoga te doen en werd voedingsdeskundige. Mijn bedoeling is om de nieuwste informatie over fitness, voedsel en persoonlijke gezondheid te vertalen om u te helpen een pleitbezorger te worden voor het welzijn van u en uw gezin.

– Cheryl S. Grant

Ervaring

Cheryl Grant schrijft en redigert al meer dan 15 jaar professioneel. Ze heeft gezondheid, wellness, schoonheid, technologie, mode, eten en reizen behandeld. Ze heeft gewerkt met tijdschriften, kranten en bedrijven. Ze benadert verhalen graag vanuit een welzijnsperspectief en wil dat haar verhalen niet alleen relevant zijn voor het leven van de lezer, maar ook hoe het hen helpt gezonder te leven, of het nu financieel, fysiek en / of emotioneel is.

Onderwijs

  • BA in sociologie, CUNY Queens College
  • MA Engelse literatuur, CUNY Queens College
  • MS Nutrition, Adelphi Universiteit

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces