https://www.verywellfit.com/cecily-mcandrews-6825857

Hoogtepunten

Al meer dan 15 jaar schrijft en bewerkt Cecily McAndrews inhoud over een breed scala aan onderwerpen, waaronder voedsel, gezondheid, voeding en ouderschap. Deze ervaring heeft haar uitstekende cocktailparty trivia weetjes gegeven (wist je dat alle bananen klonen van elkaar zijn?), en sterke meningen over producten en gezondheidstrends. Deze wens om marketing en desinformatie te doorbreken, informeert haar werk als Commerce Editorial Director, Health Group, waar ze lezers helpt de beste producten voor hun behoeften te kiezen.

  • Cecily is de Commerce Editorial Director voor de bodymindspirit-sites en Health.com
  • Ze heeft een BA in Engels en Frans van Mount Holyoke College, evenals een culinaire graad van The Institute of Culinary Education
  • Cecily’s werk is verschenen in Food Network Magazine, Real Simple, Epicurious, Parade en Rachael Ray Every Day

Ervaring

Cecily heeft geschreven voor publicaties zoals Real Simple, Food Network Magazine, Rachael Ray Every Day en Parade Magazine. Ze heeft boeken uitgegeven over uiteenlopende onderwerpen als het maken van draadjuwelen, het volgen van een mediterraan dieet en het maken van augurken. Ouder worden heeft haar een meer zorgvuldige consument van gezondheids- en thuisproducten gemaakt, en ook vooral afgestemd op het belang van zelfzorg.

Onderwijs

Ze heeft een BA in Engels en Frans van Mount Holyoke College en een culinaire graad van het Institute of Culinary Education.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces