https://www.verywellfit.com/cara-rosenbloom-rd-5089720

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist en voedingsdeskundige
  • Auteur van Food to Grow On (Appetite by Random House – 2021) en Nourish (Whitecap – 2017)

Ervaring

Cara is diëtist, journalist, receptontwikkelaar en oprichter van Words to Eat By, een voedingscommunicatiebedrijf in Toronto, ON. Sinds ze in 2000 diëtist werd, heeft ze meer dan 1000+ artikelen geschreven voor kranten, websites en tijdschriften, waaronder de Washington Post, Healthline en Food &Nutrition Magazine. Ze is een populaire gast in nationale tv- en radioshows en deelt haar voedingskennis op conferenties in Noord-Amerika. Ze heeft een talent voor het doorbreken van voedingsmythes en het omzetten van complex wetenschappelijk onderzoek in voedingstips die je kunt gebruiken.

Cara is co-auteur van twee boeken, het bekroonde kookboek Nourish; en Food to Grow On, een gids voor kindervoeding van zwangerschap tot de lagere school.

Onderwijs

Cara heeft een BA in literatuur van de Western University in London, Ontario, en een BASc in voeding van de Toronto Metropolitan University in Toronto.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces