https://www.verywellfit.com/brian-levine-md-ms-4779178

Hoogtepunten

  • Board-gecertificeerd in verloskunde en gynaecologie
  • Board-gecertificeerd in reproductieve endocrinologie en onvruchtbaarheid
  • Praktijkdirecteur en founding partner van CCRM New York

Ervaring

Dr. Levine heeft meer dan 50 publicaties en werd onlangs bekroond met de hoogste prijs van de American Society of Reproductive Medicine voor zijn geassisteerde reproductieve technologie (ART) video-inzending over driedimensionale spermabeeldvormingstechnieken. Hij heeft ook meerdere onderscheidingen en onderwijsprijzen ontvangen en blijft studenten, bewoners en fellows begeleiden op zowel fundamenteel wetenschappelijk als klinisch onderzoek. Hij is door Super Doctors in 2017, 2018 en 2019 uitgeroepen tot een rijzende ster.

Onderwijs

Dr. Levine studeerde af aan de Cornell University en voltooide een Master of Science aan de NYU. Hij studeerde aan de NYU’s School of Medicine, waar hij momenteel lid is van hun Board of Trustees. Hij voltooide zijn residentie in verloskunde en gynaecologie aan het New York Presbyterian Hospital-Columbia University Medical Center en voltooide vervolgens zijn fellowship in reproductieve endocrinologie en onvruchtbaarheid aan het New York Presbyterian Hospital-Weill Cornell Medical College.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board