https://www.verywellfit.com/autumn-rauchwerk-5207647

Hoogtepunten

  • Autumn is een ervaren schrijver en redacteur, gespecialiseerd in mythe-busting en het bieden van genuanceerde begeleiding rond voeding en voedingssupplementen.
  • Via haar eigen voedings- en yogabedrijf heeft Autumn gewerkt met afgestudeerde studenten en professoren, lokale bedrijven, yogastudio’s, openbare en particuliere scholen en individuen om voedingskennis en yogabeoefening te verbeteren.
  • Autumn heeft gepubliceerd over de intuïtieve eet- en gezondheidsbenadering van voeding in het Journal of Nutrition Education and Behavior, evenals voor een breed scala aan voedingspraktijken in de stad.

Ik geloof dat onze relaties met voedsel en beweging niet ingewikkeld of overweldigend hoeven te zijn – ik help mensen door het lawaai te kammen, de basiswetenschap te begrijpen en te leren hun lichaam te vertrouwen om hen te begeleiden in een gezondere, gelukkigere, meer medelevende en bewuste relatie met eten, sporten en leven.

— Herfst Rauchwerk, MS, RDN, E-RYT

Ervaring

De herfst heeft een divers scala aan ervaringen in de voedsel- en wellnesswereld. Ze werkte drie jaar in voedselrechtvaardigheid en duurzaamheid voor het Food Recovery Network en Bon Appetit Management Company voordat ze overstapte naar voeding en yoga.

Autumn begon haar eigen privépraktijk voor voeding en yoga, waar ze een breed scala aan mogelijkheden verkende – van het organiseren van voedingsworkshops voor studenten en werknemers tot het een-op-een werken met klanten over voedingsgedragsverandering tot het geven van privé- en groepsyogalessen.

In de afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in schrijven, haar tenen gedompeld in academisch schrijven en bewerken, originele inhoud maken en bewerken voor nieuwsbrieven, blogposts en websites, en haar eigen op welzijn en zelfliefde gerichte nieuwsbrief schrijven tijdens de pandemie. Ze is de mede-oprichter van mendinground voeding en yoga, een privépraktijk gericht op het helpen van mensen om opnieuw contact te maken met hun interne signalen en hun relaties met voedsel en hun lichaam te helen.

Ze fungeert momenteel als senior commerce-redacteur voor voedings- en supplementinhoud voor de gezondheidsgroep van Dotdash Meredith en beheert een team van redacteuren en freelance schrijvers om lezers te voorzien van up-to-date, door onderzoek ondersteunde, welzijnsgerichte begeleiding op voeding en supplementen.

Onderwijs

Autumn studeerde af aan de American University met een BA in Environmental Studies en behaalde haar MS in Voeding en Inspanningsfysiologie aan het Teachers College, Columbia University. Ze voltooide haar diëtetische stage en klinische training via Teachers College, waar ze werkte met een verscheidenheid aan privépraktijken gericht op gastro-intestinale gezondheid, intuïtief eten en eetstoornissen, evenals met een behandelcentrum voor eetstoornissen. In 2021 voltooide Autumn haar opleiding tot gecertificeerd intuïtief eetbegeleider via Intuitive Eating Pros.

Autumn voltooide haar 200 Hour yoga teacher training in januari 2017 met Jaya Yoga in Brooklyn, NY, waar ze ook haar Reiki Level 1-training voltooide en deelnam aan een reikicollectief. Ze heeft aanvullende yogatraining in anatomie via Jason Crandall en yin yoga via Corina Benner en heeft genoeg uren geleerd om haar te kwalificeren als leraar yogaleraren.

Geloofsbrief:

  • Geregistreerde diëtist voedingsdeskundige
  • Gecertificeerde intuïtieve eetadviseur
  • Ervaren geregistreerde yogaleraar (E-RYT)
  • Reiki Niveau 1

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces