https://www.verywellfit.com/amanda-berkey-6385442

Hoogtepunten

Amanda Turner is een NASM-gecertificeerde personal trainer die gespecialiseerd is in krachttraining, voeding en blessurepreventie. Ze houdt ervan om producten te onderzoeken en te vinden die het voor mensen gemakkelijker maken om te trainen, of ze nu in de sportschool zijn of op de stoep staan. Amanda houdt van trainingsgadgets, yoga-apparatuur die klanten helpt een goede stretch te krijgen en eenvoudige opties voor krachttraining die iedereen in hun huis kan opslaan.

  • Amanda schrijft sinds 2022 voor bodymindspirit Fit.
  • Ze behaalde haar BA in psychologie aan Penn State en haar MS Ed in school en geestelijke gezondheidszorg aan de Universiteit van Pennsylvania.
  • Amanda werd in 2021 een NASM-gecertificeerde trainer en heeft geschreven voor het Personal Trainer Development Center, Business Insider en meer.

Ervaring

Met jaren doorgebracht als leraar, voetbal- en baancoach en moeder, begrijpt Amanda dat fitness een familieaangelegenheid is en is ze voortdurend op zoek naar manieren om kleintjes in trainingen op te nemen. Ze vindt het heerlijk om apparatuur te vinden die ze net zo gemakkelijk kan gebruiken voor een HIIT-training als haar zoon het kan gebruiken om creatief zweet op gang te brengen. Ze gelooft dat fitness je leven gemakkelijker moet maken – niet moeilijker – en is voortdurend op zoek naar producten die de gemeenschappelijke pijnpunten kunnen oplossen die veel mensen hebben bij het ontwikkelen van een nieuwe fitnessroutine.

Onderwijs

Amanda behaalde haar BA in psychologie aan de Penn State University en behaalde haar MS Ed in School and Mental Health Counseling aan de Universiteit van Pennsylvania.

Ze is ook een gecertificeerde personal trainer via de National Academy of Sports Medicine.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces