https://www.verywellfit.com/alycea-ungaro-2704224

Hoogtepunten

  • Gediplomeerd fysiotherapeut met een masterdiploma in klinische voeding
  • Auteur van Pilates: Body in Motion, 15 Minute Everyday Pilates en de Pilates Practice Companion
  • Richtte de studio Tribeca Bodyworks op, die later werd uitgebreid tot het huidige Real Pilates.
  • Geeft pilatesklanten les en traint pilatesdocenten

Ervaring

Alycea Ungaro is een voormalig schrijver voor bodymindspirit Fit over Pilates. Van haar begin als jonge danseres in New York City, waar ze Pilates studeert, tot haar huidige rol als eigenaar van een groot Pilates-bedrijf, ze is geïnspireerd door de mensen die zich bij haar aansluiten bij de studie van de methode en blijft onder de indruk van degenen die Pilates hun levenswerk maken.

Alycea begon haar Pilates-training op slechts 14-jarige leeftijd. Ze studeerde om Pilates-lerares te worden bij Romana Kryzanowska. In 1995 richtte Alycea haar eigen studio op, Tribeca Bodyworks, die later werd uitgebreid tot het huidige Real Pilates. Ze is een gerespecteerde autoriteit op het gebied van Pilates en heeft bestsellers geschreven, waaronder Pilates: Body in Motion, 15 Minute EveryDay Pilates en de Pilates Practice Companion. Haar titels worden wereldwijd in 17 talen gedrukt.

Naast het lesgeven aan klanten en het trainen van leraren, heeft Alycea een prestigieus Pilates-lerarenopleidingsprogramma. Ze ontwikkelt ook producten en signature programmering voor zowel de Pilates-industrie als consumenten. Haar gepatenteerde Real Alignment Mat en mobiele apps worden overal door Pilates-liefhebbers genoten.

Onderwijs

Alycea behaalde haar baccalaureaatsdiploma aan de New York University en is een erkende fysiotherapeut. Ze behaalde een Master of Science in klinische voeding. Ze heeft een Pilates-certificering via de Pilates Method Alliance.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces