https://www.verywellfit.com/allison-knott-5342265

Hoogtepunten

  • Allison is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en board-gecertificeerde specialist in sportdiëtetiek met een masterdiploma in voedingscommunicatie van Tufts University Friedman School of Nutrition Science and Policy
  • Oprichter van Anew Well Nutrition, een virtuele voedingsadviespraktijk met een focus op fitness en prestatievoeding.

Ik geloof dat het voeden van je lichaam ook je welzijn moet voeden. Of je nu strategisch een uithoudingsrace voedt of een maaltijd deelt met vrienden en familie, de ervaring van eten biedt meer dan alleen voedingsstoffen alleen. Mijn passie als geregistreerd diëtist is om anderen te helpen hun voeding te vereenvoudigen om voedsel aangenaam en gezond eten haalbaar te maken.

– Allison Knott MS, RDN, CSSD, CDN

Ervaring

Allison Knott, MS, RDN, CSSD, CDN is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en board-gecertificeerde specialist in sportdiëtetiek. Ze is de oprichter van Anew Well Nutrition, een virtuele voedingsadviespraktijk met een focus op fitness en prestatievoeding. Allison heeft een groot deel van haar carrière doorgebracht in de voedings- en drankenindustrie, waar ze een integrale rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van gezonde eetprogramma’s in bedrijfsdiners en voor professionele prestatievoedingsprogramma’s voor atleten. Onlangs leidde Allison de voedingsstrategie voor een snelgroeiende start-up voor voedselbezorging.

Allison is freelance schrijver en voedingsconsulent. Haar werk is gepubliceerd in EatingWell, Healthline en Boston Magazine, naast vele andere gezondheids- en wellnessblogs en publicaties uit de industrie. Ze heeft gediend als een deskundige bron voor TIME Health, Bicycling Magazine, Shape, MyFitnessPal en anderen.

Onderwijs

Allison heeft een bachelor in voeding en voeding van de Universiteit van Tennessee in Chattanooga en ze voltooide haar diëtetische stage aan het Vanderbilt University Medical Center. Ze voltooide een master in voedingscommunicatie aan de Tufts University Friedman School.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces