https://www.verywellfit.com/alex-aldeborgh-5095483

Hoogtepunten

  • Alex is een geregistreerde diëtist met haar eigen privépraktijk en blog over gezonde recepten
  • Ze behaalde haar masterdiploma in klinische voeding aan de New York University
  • Haar recepten zijn verschenen in Real Simple, MindBodyGreen, Women’s Health, de Feed Feed en meer

Ervaring

Als geregistreerde diëtist besteedt Alex haar tijd aan het ontwikkelen van gezonde recepten en voedingsinhoud voor haar succesvolle blog en Instagram-pagina, Daisybeet. Door haar blogwerk inspireert Alex lezers om in de keuken te komen om gezonde, goedkope en eenvoudige recepten te bereiden. Haar recepten zijn te zien in verschillende gedrukte en digitale publicaties, waaronder Real Simple, MindBodyGreen, Whole Foods, Women’s Health, de Feed Feed en meer.

Naast bloggen biedt Alex ook individuele voedingsadvies via haar privépraktijk, waarbij ze principes van plantaardige voeding, intuïtief eten en het creëren van blijvende veranderingen in levensstijl combineert. Voordat ze haar privépraktijk opende, werkte Alex als klinisch diëtist in het Mount Sinai Hospital in New York City, waar ze patiënten met hartaandoeningen, diabetes, kanker en meer adviseerde. Wanneer ze niet in de keuken staat of inhoud maakt, zul je Alex nieuwe restaurants zien verkennen, tijd buiten doorbrengen en met haar hond Coby spelen.

Onderwijs

Alex behaalde haar bachelor in psychologie aan het Union College. Ze voltooide de didactische programma’s in diëtetiek (DPD) cursussen, diëtetische stage en master’s degree in klinische voeding van de New York University. Ze voltooide haar klinische opleiding in het New York-Presbyterian Brooklyn Methodist Hospital.

bodymindspirit Fit Product Review Redactionele richtlijnen &missie

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces