Hoe word je helderziend? 9 stappen om je helderziende vermogens te verbeteren

Hoe word je helderziend? 9 stappen om je helderziende vermogens te verbeteren

Helderziendheid is een van de belangrijkste paranormale vermogens en betekent “helder zien”. Dit paranormale vermogen stelt je in staat om gebruik te maken van de kennis van je ziel en de collectieve kennis van alle zielen van het universum, inclusief die uit het verleden en degenen die zich nog niet manifesteren.

En wist je dat je je helderziende vermogens kunt verbeteren door enkele eenvoudige stappen te volgen en elke dag te oefenen. Je kunt het vergelijken met het leren van een nieuwe taal of sporten: het kost tijd en oefening om je “psychische taal en spieren” op te bouwen.

helderziend paranormaal vermogen

Vergeet niet om super aardig en tolerant te zijn met jezelf en wees niet geagiteerd of overstuur als je niet de vooruitgang boekt die je voor ogen had. Gewoon doorgaan en het zal gebeuren!

Verbeter je helderziende vermogens

Klaar? Hier zijn enkele supereenvoudige stappen en oefeningen die je kunt gebruiken om je helderziende vaardigheden te ontwikkelen.

1. Deblokkeer je helderziende angsten

Je hebt waarschijnlijk helderziendheid ervaren die zich op de een of andere manier manifesteert tijdens je leven, maar je hebt het misschien geblokkeerd of herkende het niet voor wat het was. Dus de eerste stap om je helderziendheidsvermogen te verbeteren, is door je angsten met betrekking tot het hebben van dit geweldige geschenk te deblokkeren en los te laten.

laat je helderziende angsten los
  • Probeer een rustige plek te vinden, concentreer je op je ademhaling en probeer de bron van je angst te identificeren. Je bent misschien bang dat je uit de diepte gaat of een psychotische episode hebt. Er is echter een wezenlijk verschil tussen psychotische episodes en psychische episodes. Of ben je bang voor wat andere mensen van je denken als ze weten dat je deze gave hebt en als reactie daarop je capaciteiten hebben uitgeschakeld?
  • Ontdoe je van je angst door een affirmatie te herhalen als: “Ik ben klaar om elke angst los te laten die mijn helderziende vermogens blokkeert.”
  • Herhaal deze affirmatie zo vaak als je wilt.

2. Focus op je derde oog

Als je van je angsten af bent, is het tijd om je te concentreren op je derde oogchakra. Dit chakra bevindt zich net boven je wenkbrauwen en er wordt beweerd dat het verantwoordelijk is voor de visuele helderziendheidsvaardigheden, zoals het zien van visioenen, flitsen en symbolen.

het verbeteren van helderziendheid door je te concentreren op je derde oog
  • Sluit je ogen en richt je aandacht op het gebied tussen je wenkbrauwen. Stel je het voor als een horizontale ovale vorm tussen je ogen, dit is je derde oog.
  • Probeer op te merken of het ooglid van je derde oog open of gesloten is. Als het gesloten is, vraagt u het te openen en herhaalt u dit verzoek totdat dit het geval is.
  • Zodra het opengaat, zul je waarschijnlijk liefde en een warme stroom door je lichaam voelen, omdat je opnieuw een deel van jezelf tegenkomt dat geblokkeerd was.
  • Het is volkomen normaal als je je derde oog de eerste keer niet kunt visualiseren. Gewoon blijven oefenen en al snel krijg je het.

3. Vergroot je visuele verbeeldingskracht

Zodra je derde oog opengaat, kun je glinsterende lichten, zwevende schaduwen, stippen of foto’s gaan zien. Ze kunnen in verschillende vormen voorkomen: zwart en wit of full-color, stil of in beweging en levensecht of cartoonesk.

De eerste helderziende beelden zijn meestal heel subtiel en waarschijnlijk een beetje wazig of onduidelijk. Daarom moet je je visuele verbeeldingskracht vergroten voordat je je helderziende vermogens kunt gaan gebruiken om specifieke vragen te beantwoorden. U kunt dit doen door de afbeeldingen te vragen helderder te lijken en in grootte en kracht te groeien. Zorg ervoor dat je dit met al je kracht en intentie vraagt.

helderziend meisje dat de visuele verbeelding verbetert

Een andere manier om je visuele verbeeldingskracht te verbeteren, is door te oefenen met de volgende oefening:

  • Visualiseer jezelf dat je in je tuin of een bloemrijk veld staat, met vijf ballonnen in de hand, allemaal met een andere kleur.
  • Stel je voor dat je een van de ballonnen loslaat en deze naar de hemel ziet zweven. Zodra de ballon volledig verdwenen is, laat je de volgende ballon los en stel je je hetzelfde voor.
  • Oefen totdat je duidelijk kunt zien dat elke ballon zijn reis voltooit.

4. Gebruik helderziendheid om specifieke vragen te beantwoorden

helderziende vragen

Als je klaar bent om je helderziende vaardigheden te gebruiken om specifieke vragen te beantwoorden, zorg er dan voor dat je oefent met vragen die zich richten op specifieke zaken. Blijf weg van brede vragen als ‘Zal ik gelukkig zijn?’ of ‘Hoe ziet mijn toekomst eruit?’

Denk in plaats daarvan na over wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven en stel specifieke vragen zoals “Word ik over 5 jaar een professionele paranormaal begaafde lezer?”

Vergeet niet om altijd nauwkeurig geformuleerde vragen te stellen en specifiek te zijn over wat je wilt zien in plaats van algemene vragen te stellen.

5. Interpretatie van helderziende beelden

hoe helderziende beelden te interpreteren

Zodra je helderziende beelden kunt ontvangen, is het belangrijk dat je ze ook kunt begrijpen en interpreteren om de visioenen te gebruiken. Als de beelden voor jou nergens op slaan, kun je de Hogere Geesten (stil of hardop) vragen om ze te verduidelijken.

Antwoorden van de Hogere Geesten zullen waarschijnlijk komen door gevoelens, gedachten of geluiden. In het begin lijken ze misschien een beetje vaag of willekeurig. Maak je niet druk! Dit is volkomen normaal. Vertrouw gewoon op jezelf en de Hogere Geesten en herhaal je vraag. Ze zullen je het antwoord op verschillende manieren sturen totdat het helemaal duidelijk voor je is.

6. Heb geloof &believe

Persoonlijk denk ik dat dit de belangrijkste stap is om je helderziende vermogens te verbeteren: heb vertrouwen en geloof in wat je ziet en hoort! Als je niet alleen je helderziende vermogens in diskrediet brengt als een dagdroom, dwalen van de geest, wishful thinking of je verbeelding, kun je veel bereiken en ten volle leven!

7. Schrijf over je paranormale ervaringen

dagboek over je helderziende ervaringen

Of je nu helderhorendheid, heldervoelendheid, heldervolcies of helderziendheid probeert te ontwikkelen, het bijhouden van een dagboek over je paranormale ervaringen kan je helpen om je paranormale vermogens verder te ontwikkelen en te begrijpen. Als je je dagboek later leest, kun je beoordelen hoe waardevol, betrouwbaar en echt je helderziende vermogens meestal zijn. Ook kan het je meer inzicht geven in je sterkste paranormale en intuïtieve vermogens.

8. Zoek een helderziende buddy

helderziende maatjes praten over hun ervaringen

Ieder mens heeft zijn eigen manier van kijken. Daarom kan het heel nuttig zijn om een buddy te vinden met wie je openlijk kunt praten over je helderziende ervaringen. Je kunt van elkaar leren, je verschillende perspectieven delen en elkaars groei ondersteunen.

9. Mediteer

En daar ga ik weer… als je een paranormaal vermogen wilt ontwikkelen, is meditatie essentieel. Waarom? Meditatie stelt je in staat om je te verbinden met je hogere zelf en ontvankelijker te worden voor intuïtieve boodschappen. Het zal je helpen om je derde oog te openen en het vermogen van je geestesoog om te visualiseren te verbeteren.

En hier is het coole deel: je kunt zelfs mediteren met de specifieke intentie om je helderziende vermogens te verbeteren door je derde oog te openen en te versterken. Veel YouTube-video’s bieden een geleide meditatie met dit specifieke doel, waaronder deze korte, geleide meditatie door PowerThoughts Meditation Club.

Het is normaal dat je een lichte tinteling tussen je wenkbrauwen ervaart wanneer je je concentreert op je derde oog, tijdens je meditatiebeoefening. Dit is slechts een teken dat je derde oog opengaat, waardoor je helderziende beelden kunt gaan zien.

Ben je klaar om Helderziendheid te rocken?

Het kan eng zijn om beelden, lichtflitsen of visioenen te zien in het begin, en dat is OK. Vooral als je alleen bent en het het minst verwacht en niet weet hoe je ze moet uitleggen of interpreteren. Toch kan het hebben en ontwikkelen van helderziende vermogens super waardevol zijn. Als je eenmaal weet hoe je het onder de knie kunt krijgen, kan Helderziendheid je geweldige inzichten en begeleiding geven en kun je zelfs anderen helpen.

klaar om helderziendheid te rocken?

Houd er rekening mee dat geesten je hoogste goed ter harte nemen en dat hun leiding met liefde zal worden gegeven. Wees dus niet bang om je vaardigheden te ontwikkelen, want het kan je veel geven vreugde en wijsheid! Vergeet niet om plezier te hebben!