Geschenken die goed doen: producten die teruggeven voor minder dan $ 35

Search

Vakantieshoppen hoeft niet altijd een arm en een been te kosten.

De beste geschenken die we aan onze geliefden kunnen geven, komen van een echte, betekenisvolle plek – en we kunnen dat doen terwijl we merken ondersteunen die onze waarden hooghouden.

Als u met een beperkt budget winkelt, zijn hier enkele goede items die u deze feestdagen allemaal onder de prijs van $ 35 kunt geven.

Elk vermeld product werd onafhankelijk samengesteld door het Good Good Good-team. Sommige van de links die we opnemen, kunnen affiliate links zijn, wat betekent dat Good Good Good een commissie kan verdienen zonder kosten voor u. Bedankt voor uw steun!

9 betaalbare geschenken die ook een verschil maken:

Pela Telefoonhoesje

35,00 dollar

Pela Compostable Green Case op een iPhone

Pela biedt leuke meerkleurige opties voor hun composteerbare telefoonhoesjes. De telefoonhoesjes zijn trots op hun duurzame buitenkant die krassen en scheuren op je telefoon voorkomt. Ze maken ook Apple Watch-bandjes, AirPod-hoesjes en zonnebrillen.

Naast het feit dat hun cases composteerbaar zijn, is Pela een gecertificeerd lid van de organisatie 1% for the Planet (net als Good Good!) – een wereldwijd netwerk van bedrijven en non-profitorganisaties die werken aan het beëindigen van onze meest voorkomende milieuproblemen.

Plantbare kleurpotloden met zaden

$ 15,80 voor een 8-pack

Bruine potloden met een groene punt gevuld met zaden

Deze plantbare kleurpotloden zijn milieuvriendelijke potloden met zaden om toe te voegen aan uw milieuvriendelijke briefpapiercollectie. Deze potloden kunnen in de grond worden geplant en je kunt ze zien groeien.

Wanneer u deze doos bestelt, ontvangt u acht milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare potloden samen met plantenzaadcapsules voor kruiden, bloemen of groenten.

Oleamea’s Extra Vierge Olijfolie Cadeaupakket

20,99 dollar

Een doos met twee schattige flessen extra vierge olijfolie

Oleamea’s Gift Pack wordt beschreven als “het perfecte cadeau voor die speciale fijnproever in je leven of iedereen die graag entertaint.” Het geschenkpakket wordt geleverd met twee flessen extra vierge olijfolie die biologisch zijn gemaakt, met ingrediënten zoals amandelen en kruiden.

Eén fles olijfolie wordt beschreven als ‘premium elke dag’, die kan worden gebruikt tijdens het koken, terwijl de ‘private select’-fles kan worden genoten met voedingsmiddelen zoals pizza, pasta, zeevruchten en kip.

Greens Steel Roestvrij Stalen Stro Set

5,00 dollar

Een doos roestvrijstalen rietjes

Greens Steel maakt milieuvriendelijke en BPA-vrije roestvrijstalen rietjes die uw plastic rietjes kunnen vervangen.

Je kunt deze rietjes bestellen in ’tall’ of ‘medium’, afhankelijk van de grootte van de cups die je gebruikt. Dit naadloze ontwerp kan u helpen uw ecologische voetafdruk net iets meer te verkleinen.

Geluiden Brooklyn Palo Santo Sticks

18,50 dollar

Een schattig doosje Palo Santo

Sounds Brooklyn’s Palo Santo-stokken zijn verzameld uit gevallen boomstammen en takken in Ecuador en Peru en opnieuw uitgevonden als duurzame Palo Santo-stokken.

Palo Santo sticks worden gebruikt voor het zuiveren en reinigen van slechte energie rondom het huis. Bovendien zal 30% van de opbrengst van sounds Brooklyn’s Palo Santo sticks worden gedoneerd aan andere milieuvriendelijke organisaties.

Wij zijn de verandering: woorden van inspiratie van burgerrechtenleiders

$12.99 – $17.99 | Boekwinkel | Amazone

Wij zijn de verandering

Wij zijn de verandering: woorden van inspiratie van burgerrechtenleiders is technisch een boek voor kinderen, maar is perfect voor volwassenen die zich geïnspireerd willen voelen.

Dit bekroonde boek illustreert de gezichten en citaten van burgerrechtenleiders in de VS. Als je je geïnspireerd wilt voelen, of om je kinderen aan te moedigen om goed te doen, is dit boek perfect.

Kishu’s houtskool waterfilter stick

12,99 dollar

Kishu Charcoal - Plasticvrij waterfilter

Deze houtskoolwaterfilterstick kan van elke waterfles een vat maken voor zuivering. In plaats van dure plastic luchtreinigers te kopen, kan dit houtskoolfilter u geld besparen en u hetzelfde gezuiverde resultaat geven.

Het filter is ook BPA- en plasticvrij, wat betekent dat het duurzaam, goedkoop en effectief is.

De doe-het-zelfkaarten van Paper Culture

$0.77 per stuk

Upload your own design - geschreven op een kaart met goud

De diy-kaarten van Paper Culture zijn niet alleen extreem goedkoop, maar ook duurzaam. Deze aanpasbare greeting kaarten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Bij elke bestelling plant Paper Culture een boom. Als je deze feestdagen brieven verstuurt, zoek dan niet verder.

Public Goods’ Bamboe Tandenborstel

4,00 dollar

Publiek Goed - bamboe tandenborstels

De bamboe tandenborstel van Public Goods gebruikt een alternatief materiaal voor de plastic tandenborstels die we zo gewend zijn. Deze tandenborstels zijn gemaakt van bamboe, waardoor ze 100% biologisch afbreekbaar zijn en ontworpen om milieuvriendelijk te zijn.

Als je geïnteresseerd bent in het verduurzamen van je persoonlijke verzorging – of het geven van een gemakkelijk klein cadeautje (iedereen heeft elke 3 maanden een nieuwe tandenborstel nodig!) – hier is een goedkope tandenborstel die je kan helpen.

Bekijk meer van onze cadeaugidsen om ethische informatie te vinden producten die iets teruggeven en maak het verschil → Goede Goede Goede Cadeaugidsen