Geschenken die goed doen: ethische abonnementen die teruggeven

Search

Wat is er beter dan een enkelvoudig cadeau? Een geschenk dat blijft geven. Als u zich afvraagt hoe u het meeste uit uw vakantie kunt halen, overweeg dan om een abonnement te nemen op een van de vele opties die Good Good Good hieronder heeft gevonden.

We hebben enkele van de meest ethische en duurzame abonnementen op internet verzameld. Naast dat het een geweldig cadeau is, steun je ook bedrijven die goed doen.

Elk vermeld product werd onafhankelijk samengesteld door het Good Good Good-team. Sommige van de links die we opnemen, kunnen affiliate links zijn, wat betekent dat Good Good Good een commissie kan verdienen zonder kosten voor u. Bedankt voor uw steun!

De beste ethische, duurzame en doe-goed abonnementen en abonnementsboxen

Alle True-abonnementen

25-300 dollar

Een vrouw glimlacht en houdt een Alltrue-abonnementsdoos omhoog.

All True biedt zijn abonnees een ‘prachtig geïllustreerde’ en aanpasbare doos, boordevol huishoudelijke en zelfzorgproducten op ware grootte.

Het abonnement loopt tegen een kwartaaltarief van $ 24, of u kunt $ 149,85 betalen voor vier dozen en uw eerste doos is gratis.

Deze producten zijn ook ethisch geproduceerd en duurzaam gemaakt als u milieuvriendelijker wilt winkelen.

Earthlove Doos

45 dollar – 280 dollar

Overhead flatlay van een earthlove box met inhoud eromheen: Een paar sokken, boek getiteld "De waarheid over dieren", mok warme chocolademelk met roerlepel en twee koekjes, tandpasta en tandenborstel, en een paar persoonlijke verzorgingsartikelen.h

Earthlove Box biedt seizoensgebonden en jaarlijkse dozen voor haar klanten. Elke doos bevat items zoals een aanpasbaar wellnessboek, mindful lifestyle-uitdagingen en andere duurzame, milieuvriendelijke producten om op te nemen in uw dagelijkse routine.

Volgens hun website: “Earthlove streeft ernaar om meer natuur in ons leven te brengen door niet alleen botanische, in het wild vervaardigde en op de natuur geïnspireerde goederen voor het wild in hart en nieren te cureren, maar ook tips te geven voor het verrijken van je verbinding met de natuurlijke wereld.”

Goed krantenpapier

3 maanden: $24 | 6 maanden: $48 | 12 maanden: $84

Overhead afbeelding van een Goodnewspaper zittend op een bijzettafeltje. Op de cover staat "Echt goed nieuws."

In onze snelle wereld kleeft slecht nieuws gemakkelijker aan onze hersenen dan goed nieuws. (Het wordt een interne negativiteitsbias genoemd.) Maar onze Goodnewspaper vertraagt je zodat het goede daadwerkelijk kan bezinken.

Bovendien bevat elk nummer kunst die je aan je muur kunt hangen en het voelt heel goed om tastbaar goed nieuws te kunnen geven aan een vriend die wat nodig heeft.

Elk nummer staat vol met tientallen goednieuwsverhalen. En onderaan elk goed nieuwsverhaal vind je ook actiestappen over hoe je het grootste verschil kunt maken met de problemen waar je om geeft.

Libro.fm audioboekabonnement

$14.95/maand

Smartphone met een groene strik eromheen gewikkeld en twee screenshots van audioboeken aan de linker- en rechterkant.

Libro.fm is de beste manier om naar audioboeken te luisteren en een verschil te maken. Wanneer u zich abonneert op Libro.fm, ondersteunt elk audioboek dat u downloadt actief een kleine boekwinkel naar keuze.

Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden, uw favoriete boekwinkel kiezen en beginnen met het downloaden van audioboeken. Je kunt deze boeken overal en op elk moment beluisteren.

We hebben trouwens een speciale deal voor je. Met Libro.fm krijg je 2 audioboeken voor de prijs van 1 met de code GOED.

Heb goed lief

39,95 dollar – 210,00 dollar

3 bijpassende bruine dozen met lichtpaarse strikken eromheen gewikkeld.

Love Goodly is een bedrijf dat is opgericht door twee vrouwen die anderen willen empoweren om een gezonde levensstijl te leiden. Het bedrijf biedt wellnessboxen met dierproefvrije, milieuvriendelijke, veganistische producten die variëren van schoonheid en huidverzorging tot gezond voedsel.

Deze dozen beginnen bij de prijs van $ 39,95 en u kunt ze kopen als abonnee of niet-abonnee!

Paarse Wortel

1 week: $71.94 | 2 weken: $143.88 | 4 weken: $287.76

Een bruine verzenddoos met de paarse "Paarse Wortel" logo op de zijkant ervan omringd door kleurrijke groenten en fruit..

Purple Carrot biedt dozen vol met wereldwijd geïnspireerde recepten. De pakketten zijn gevuld met de ingrediënten en aanwijzingen om verschillende cultureel beïnvloede maaltijden te creëren.

U hoeft zich ook niet aan te melden voor een wekelijks abonnement – het is een investering die u kunt kiezen zonder de verplichting.

Riff Koud Brouwsel

1 Box Abonnement $29.74/box | 2 Box Abonnement $27.99/box | 3 Box Abonnement $26.25/box

Een bruine doos met Riff branding en een drukknop voor het uitgieten van cold brew aan de voorkant. Een glas ijskoude koffie in een helder glas zit ernaast.

Riff Cold Brew geeft je het beste cold brew ter wereld, geleverd in een doos (net als verpakte wijn). Het verschijnt in je huis in een bevroren blok, zodat je niets van de smaak verliest.

Riff Cold Brew heeft slechts twee ingrediënten: premium koffie en Cascade Mountain-water afkomstig uit hun eigen achtertuin.

Er zijn 4 soorten cold brew om uit te kiezen en het wordt rechtstreeks naar uw deur verzonden voor uw cafeïne-fix.

Substack Abonnementen

Diverse prijzen

Substack logo: Oranje bladwijzer icoon met "substack" in grijze letters.

Substacks zijn een geweldige manier om een schrijver direct te ondersteunen. Je kunt verschillende Substacks vinden die tegemoetkomen aan je interesses als lezer en als je al een tijdje van plan bent om je te abonneren, is dit je teken om je aan te melden.

Het Good Good Good-team beveelt Ask Polly &Tangle aan – beide zijn Substack-nieuwsbrieven die informatieve en vermakelijke lectuur bieden voor hun publiek.

Ask Polly loopt als een adviescolumn, waar lezers problemen kunnen insturen en de kans krijgen om op een Ask Polly-blog te worden vermeld. Tangle is een politieke nieuwsbrief die een uniek perspectief biedt op de reguliere politieke berichtgeving.

Hoewel deze blogs compleet verschillend zijn in hun inhoud, kan een Substack-abonnement je helpen om je in één keer geïnformeerd en gehoord te voelen.

Boek van de Maand Club Abonnement

3 maanden: $ 49,99 | 6 maanden: $ 89,99 | 12 Maanden $169.99

Een tekening van een blauw boek met stokhanden en voeten, glimlachend en met een zonnebril op 5 tekeningen van cadeautjes op elkaar gestapeld.

Een Book of the Month Club-abonnement helpt je de best mogelijke boeken te lezen – zonder dat je hoeft na te denken over wat je vervolgens moet lezen.

Het enige wat je hoeft te doen is een (of meer) van de vijf ‘wow-waardige lectuur’ te selecteren die Boek van de Maand uitkiest.

Het boek van je eerste maand is $ 9,99 en dan is het $ 15,99 per maand. U kunt ook op elk gewenst moment annuleren of elke gewenste maand overslaan, gratis.

Headspace Abonnement

$0 – $69.99/jaar

Een oranje cirkel met een smiley met gesloten ogen erop op een gele achtergrond.

Headspace helpt je een betere mindset voor je dag te creëren.

Voor $ 69,99 per jaar ontvang je alle iconische geleide meditaties van Andy Puddicombe – plus trainingen, mindfulness-oefeningen, mantra’s, affirmaties, witte geluiden, focusmuziek en meer om je te helpen een positiever en hoopvoller leven te leiden.

En als je een student bent, is het slechts $ 9,99 per jaar! Bovendien kunt u start altijd gebruiken met een gratis proefperiode.

Grove Collaboratief

Overhead flatlay van een witte reinigingsemmer, twee glazen spuitflessen, een bord sinaasappels en een schonere concentraatfles op een heldere groenblauwe achtergrond.

Grove Collaborative is een go-to voor schoonmaakmiddelen.

Als u voor uzelf of uw huis wilt zorgen, kunt u met Grove Collaborative een doos vol huis- en persoonlijke verzorgingsartikelen aanpassen, die allemaal perfect worden samengesteld door de mensen van Grove Collaborative en vervolgens aan uw voordeur worden afgeleverd.

Het bedrijf heeft ook een ‘price matching’-systeem, dus u betaalt nooit meer dan wat u zich kunt veroorloven.

Bekijk meer van onze cadeaugidsen om ethische producten te vinden die iets terugdoen en een verschil maken → Goede Goede Goede Cadeaugidsen