De beste hybride fietsen voor elke fietser

De beste hybride fietsen voor elke fietser

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Beste hybride fietsen

Heelwel / Chloe Jeong


Hybride fietsen combineren de snelheid en efficiëntie van een racefiets met de robuuste duurzaamheid van een mountainbike, waardoor een rit ontstaat die even soepel als veelzijdig is. Je kunt snelheid winnen op gladde bestrating zonder de controle te verliezen, en je kunt je fiets off-road nemen zonder er een seconde over na te denken. Met hybride fietsen zijn er prestatieopties die geschikt zijn voor fervente fietsers, eenvoudige keuzes die geweldig zijn voor beginners en elektrische keuzes die perfect zijn voor diegenen die serieuze snelheid willen behalen.

Beoordeeld & Goedgekeurd

De Giordano Brava Hybrid Bike is onze beste algemene keuze voor zijn 24-speed, stabiele rit geschikt voor elk rijvermogen. De Vilano Diverse 3.0 Hybrid Racefiets is geschikt voor alle weersomstandigheden en biedt ook een 24-speed aandrijflijn.

Overweeg bij het winkelen voor hybride fietsen of u het wilt voor prestaties of recreatief gebruik, en of u een elektrische fiets of een meer traditionele fiets wilt. Bij het beoordelen van hybride fietsen voor onze lijst, hebben we rekening gehouden met het gebruik ervan, of ze gemotoriseerd zijn, beschikbare maten, duurzaamheid en kosten.

Hier zijn de beste hybride fietsen op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Giordano Brava Hybrid Bike bij Amazon

Beste budget:

Vilano Diverse 3.0 Hybrid Racefiets bij Amazon

Beste voor beginners:

Decathlon Riverside 500 Hybrid Bike bij Walmart

Beste Elektrisch:

Ghost Hybride B1.8 AL Electric Bike bij REI

Beste beginnersvriendelijke elektrische:

Electra Townie Go! 8D EQ Step-Thru Elektrische Fiets bij Trekbicyclesuperstore.com

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Giordano Brava Hybride Fiets

4.7


Giordano Brava Hybride Fiets

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

De Giordano Brava hybride fiets is comfortabel, veelzijdig en gemakkelijk te berijden – een beste algemene keuze voor zowel beginners als fervente rijders. De hybride fiets heeft een aluminium frame, dat licht genoeg is om je behendig en flexibel te laten rijden, maar nog steeds duurzaam genoeg om je te ondersteunen.

De veelzijdige comfortbanden van de fiets zorgen ervoor dat je rit soepel en stabiel aanvoelt, ongeacht waar je fietst. De 24-speed aandrijflijn zorgt ervoor dat je altijd een versnelling hebt die past bij je omstandigheden, en de mechanische schijfremmen helpen je om op elk gewenst moment tot een soepele, krachtige stop te komen.

De Giordano Brava Hybrid Bike wordt geleverd in de maten klein en middelgroot, waardoor hij geschikt is voor rijders tussen 4 voet en 10 inch tot 5 voet en 8 inch lang.

Prijs op het moment van publicatie: $ 445 in medium

Beste budget

Vilano Diverse 3.0 Hybride Racefiets

Vilano Diverse 3.0 Performance Fiets
Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Overstock

Als u op zoek bent naar een fiets van hoge kwaliteit voor een meer toegankelijke prijs, is de Vilano Diverse 3.0 misschien precies wat u zoekt. Het lichtgewicht aluminium frame van de fiets balanceert kracht en efficiëntie, waardoor je voldoende ondersteuning hebt zonder je te verzwaren.

De 24-speed aandrijflijn geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om verschillende soorten terrein aan te pakken, en de mechanische schijfremmen helpen je om soepel en krachtig te stoppen, zelfs als het nat of glad is. Gebruik deze fiets voor woon-werkverkeer, sporten, cruisen of boodschappen doen. Omdat het zo veelzijdig is, is het een geweldige go-to.

De Vilano Diverse 3.0 wordt geleverd met een 19,3-, 20,8- of 22,4-inch frame, waardoor het geschikt is voor rijders tussen 5 voet en 6 voet lang. De draagkracht van de fiets is 300 pond.

Prijs op het moment van publicatie: $449

Beste voor beginners

Decathlon Riverside 500 Hybride Fiets

Decathlon Riverside 500 Hybride Fiets

Met dank aan Walmart


Bekijk op Walmart

De Decathlon Riverside 500 Hybrid Bike is comfortabel, veelzijdig en gemakkelijk te berijden, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners. De lichtgewicht alumin van de fietsum frame biedt een wendbare rit, waardoor het gemakkelijk is om bochten en bochten te navigeren zonder te vertragen.

De banden zijn uitgerust om gladde straten en off-road paden aan te kunnen, en de negentraps aandrijflijn zorgt ervoor dat er altijd een instelling is die bij uw terrein past. En u hoeft zich geen zorgen te maken als het hobbelig wordt – de verende voorvork van de fiets zal het gevoel van ruw terrein gladstrijken.

De Decathlon Riverside 500 Hybrid Bike is verkrijgbaar in de maten klein tot en met groot, waardoor hij geschikt is voor rijders tussen 4 voet 9 inch en 5 voet 9 inch lang.

Prijs op het moment van publicatie: $500

Beste elektrisch

Ghost Hybride B1.8 AL Elektrische Fiets

Ghost Hybride B1.8 AL Elektrische Fiets

Met dank aan Rei


Bekijk op REI

De Ghost Hybride B1.8 AL Electric Bike is een gemotoriseerde hybride fiets die de noodzaak om te trappen niet volledig vervangt. Het stijve aluminium frame van de fiets ondersteunt je bij het aanpakken van lange routes, en de negentraps aandrijflijn geeft je de flexibiliteit om een reeks terreinen aan te pakken.

Als je snelheid wilt oppikken, kun je een van de drie trapondersteuningsmodi van de fiets activeren. Deze schakelen de krachtige Bosch-motor van de fiets in, zodat u snelheden tot 19,9 mijl per uur kunt bereiken. Maar deze trapondersteuningsmodi werken alleen op routes tot 30 mijl lang, wat betekent dat je nog steeds voldoende mogelijkheden hebt om op deze fiets te rijden als een traditionele hybride.

De Ghost Hybride B1.8 AL Elektrische Fiets wordt geleverd in maten medium tot extra groot, waardoor hij geschikt is voor rijders tot 6 voet en 5 inch lang. Het draagvermogen van de fiets is 250 pond.

Beste beginnersvriendelijke elektrische

Electra Townie Go! 8D EQ Step-Thru elektrische fiets

Electra Townie Go! 8D EQ Step-Thru elektrische fiets

Met dank aan Rei


Bekijk op Trekbicyclesuperstore.com

De Electra Townie Go! 8D EQ Step-Over is ontworpen om comfortabel, leuk en gemakkelijk te bedienen te zijn, waardoor het een geweldige keuze is voor nieuwe elektrische fietsers. De achttraps aandrijflijn van de fiets helpt je handig door elke route te navigeren, terwijl de ballonbanden ervoor zorgen dat je ritten soepel en comfortabel aanvoelen.

Als u een snellere rit wilt, kunt u een van de vier trapondersteuningsmodi van de fiets activeren, waarmee u snelheden tot 20 mijl per uur kunt bereiken. Deze modi hebben een bereik van 70 mijl, wat betekent dat je deze fiets naar je werk kunt nemen, boodschappen kunt doen of een snel uitstapje rond het blok kunt maken.

De Electra Townie Go! 8D EQ Step-Over is geschikt voor rijders tot 6 voet lang. De draagkracht van de fiets is 300 pond.

Eindoordeel

De Giordano Brava Hybrid Bike is een veelzijdige fiets, geschikt voor een reeks verschillende rijders. Of u nu een first-timer bent die op zoek is naar een betrouwbare rit of een meer geavanceerde fietser die hunkert naar de veelzijdigheid van een hybride, de Giordano Brava Hybrid Bike is zeker een solide keuze. Als u op zoek bent naar een meer toegankelijke prijs, is de Vilano Diverse 3.0 een uitstekende optie. Veelzijdig en betrouwbaar, het is een geweldige go-to voor iedereen die op zoek is naar een beetje meer rijden.

Waar u op moet letten bij een hybride fiets

Gebruiken

Hybride fietsen hebben de neiging om over de hele linie vrij consistent te zijn. De meeste zijn lichtgewicht, duurzaam en veelzijdig, en ze beschikken allemaal over een reeks verschillende versnellingen. Dus wanneer u op zoek bent naar een hybride, moet u overwegen hoe u van plan bent de fiets te gebruiken.

Ben je een beginnende of recreatieve rijder, of een fervent fietser die op zoek is naar een prestatieoptie? Terwijl u zich een weg baant naar hogere prijspunten, vindt u onderdelen van hogere kwaliteit en duurzamer. Dus als u op zoek bent naar een prestatieoptie, wilt u misschien uitgeven. Maar als u op zoek bent naar iets meer recreatief, zou u waarschijnlijk prima zijn voor een budgetvriendelijkere prijs.

Motor

Bij het winkelen voor een hybride fiets, kunt u beslissen of u een meer klassieke optie of een gemotoriseerde wilt. Elektrische hybride fietsen worden vaak geleverd met trapondersteuningsmodi die u helpen hogere snelheden te bereiken. Deze fietsen zijn meestal veel duurder dan traditionele hybrides, dus je moet alleen investeren als je weet dat je er een wilt.

Veelgestelde vragen


 • Welke maat hybride fiets heb ik nodig?

  De grootte van de hybride fiets die u kiest, moet gebaseerd zijn op uw lengte. Wanneer je over het frame van je fiets staat, zorg er dan voor dat er minstens 2 centimeter tussen jou en de bovenbuis zit. Zoek hieronder je lengte om te bepalen welke maat mannelijk / unisex frame je nodig hebt:

  • 4’10” tot 5’2″ – kies een extra kleine fiets met een 13″-14″ frame
  • 5’2″ tot 5’6″ – kies een kleine fiets met een 15″-16″ frame
  • 5’6″ tot 5’10” – kies een medium fiets met een 17″-18″ frame
  • 5’10” tot 6’1″ – kies een grote fiets met een 19″-20″ frame
  • 6’1″ tot 6’4″ – kies een extra grote fiets met een 21″-22″ frame
  • 6’4″ tot 6’6″ – kies voor een extra grote fiets met een 23″-24″ frame

  Hybride damesfietsen zijn meestal korter in lengte met een smaller stuur en kleinere framematen. In sommige gevallen hebben hybride damesfietsen een instapframe waarbij de bovenbuis veel lager naar beneden valt. Vind hieronder je lengte om te bepalen welke maat damesframe je nodig hebt:

  • 4’10” tot 5’2″ – kies een extra kleine fiets met een 13″-14″ frame
  • 5’2″ tot 5’6″ – kies een kleine fiets met een 15″-16″ frame
  • 5’6″ tot 5’10” – kies een medium fiets met een 17″-18″ frame
  • 5’10” tot 6’1″ – kies een grote fiets met een 19″+ frame


 • Kun je op een hybride fiets op trails rijden?

  Hybride fietsen zijn extreem veelzijdig. Af en toe een relatief vlak parcours is prima als je hybride fietsframe eruitziet als een mountainbike. Maar als u een extremere offroad-ervaring plant, wilt u investeren in een mountainbike omdat het stijve frame van een hybride fiets een ongemakkelijke rit kan bieden.

  Hoewel hybride fietsbanden het prima doen op een onverharde weg of grind, moet je upgraden naar mountainbikebanden voor hobbeliger, ongelijker terrein.


 • Kan ik het stuur van mijn hybride fiets vervangen?

  Ja, je kunt het stuur van je hybride fiets vervangen. Het is echter duur, kan veel nieuwe componenten vereisen en kan de pasvorm van de fiets negatief beïnvloeden.


 • Moet ik een hybride fiets of een racefiets kopen?

  Het hangt ervan af hoe je de fiets wilt gebruiken. Racefietsen zijn ontworpen voor topsnelheid, maar niet geweldig op comfort. Ze zijn ideaal voor mensen die van plan zijn om hun fiets voornamelijk te gebruiken voor frequente trainingen, races of lange ritten. Hybride fietsen combineren het comfort van een mountainbike met de snelheid van een racefiets. Hybride fietsen zijn geweldig voor diegenen die van plan zijn hun fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer, toeren of af en toe een training.


 • Kan een hybride fiets worden gebruikt voor mountainbiken?

  Hybride fietsen mogen niet worden gebruikt voor fietsen op extreme terreinen of bergafwaarts rijden omdat ze de achterwielophanging, het dikkere loopvlak en het sterke frame missen die nodig zijn voor mountainbiken. Hybride fietsen kunnen off-road worden genomen, idealiter grind- of onverharde wegen.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Als een doorgewinterde gezondheids- en fitnessschrijver begrijpt Lindsey Lanquist hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

De Giordano Brava Hybrid Bike is onze beste algemene keuze voor zijn 24-speed, stabiele rit geschikt voor elk rijvermogen. De Vilano Diverse 3.0 Hybrid Racefiets is geschikt voor alle weersomstandigheden en biedt ook een 24-speed aandrijflijn.

De Giordano Brava Hybrid Bike is een veelzijdige fiets, geschikt voor een reeks verschillende rijders. Of u nu een first-timer bent die op zoek is naar een betrouwbare rit of een meer geavanceerde fietser die hunkert naar de veelzijdigheid van een hybride, de Giordano Brava Hybrid Bike is zeker een solide keuze. Als u op zoek bent naar een meer toegankelijke prijs, is de Vilano Diverse 3.0 een uitstekende optie. Veelzijdig en betrouwbaar, het is een geweldige go-to voor iedereen die op zoek is naar een beetje meer rijden.