De beste herfstmarathons in de Verenigde Staten

De beste herfstmarathons in de Verenigde Staten

Dus je hebt je doel al gesteld om dit najaar een marathon te lopen, maar hier komt de moeilijke vraag: welke moet je lopen? Of je nu op zoek bent naar een prachtige locatie of de grootste race in Amerika, bekijk deze lijst met top Amerikaanse herfstmarathons. Elk van hen zal al die trainingskilometers lopen in hitte en vochtigheid van de zomer absoluut de moeite waard maken.

St. George Marathon

St. George Marathon

St. George Marathon


Wanneer: Begin oktober
Waar: St. George (Utah)
Waarom zou je het doen: Hou je van een net downhill? De St. George Marathon begint in de majestueuze Pine Valley-bergen en daalt bijna 2.600 voet af door het schilderachtige zuidwesten van Utah naar het prachtige Worthern Park, wat zorgt voor een aantal snelle racetijden. Je zult je hier niet vervelen omringd door het prachtige landschap.

Medtronic Twin Cities Marathon

Marathonlopers
Spencer Platt/Getty

Wanneer: Begin oktober
Waar: Minneapolis/St. Paul (Minnesota)
Waarom zou je het doen: De Twin Cities Marathon wordt de “Most Scenic Urban Marathon in America” genoemd en de deelnemers zullen daarvoor instaan. Met een achtergrond van spectaculair herfstbladeren, neemt het parcours hardlopers mee door historische wijken, langs de kustlijn van zes meren en aan de oevers van de Mississippi.

Bank of America Chicago Marathon

Chicago Marathon

Steven Dahlman / Getty Afbeeldingen


Wanneer: Half oktober
Waar: Chicago (Illinois)
Waarom zou je het doen: De Chicago Marathon is een vlakke, snelle marathon, dus het is geweldig voor beginners en mensen die hun persoonlijke record willen verbeteren. Naast de snelheid biedt de baan een schilderachtige rondleiding door de Windy City terwijl het door diverse buurten en tientallen lokale en historische bezienswaardigheden weeft. Je zult alles zien wat geweldig is aan de stad Chicago met steun van het publiek dat alleen wordt geëvenaard door de New York City Marathon.

Detroit Free Press / TCF Bank Marathon

Stadsmarathon

Stacey Shackford / Getty Afbeeldingen


Wanneer: Half oktober
Waar: Detroit , Michigan
Waarom zou je het doen: Door de Detroit Marathon te lopen, steek je twee keer de Amerikaans/Canadese grens over (je moet een paspoort laten zien bij het ophalen van het racepakket!) Het snelle, toeschouwersvriendelijke parcours neemt je mee door historische wijken en door de Detroit Windsor Tunnel voor de enige internationale onderwatermijl ter wereld.

Beginnende marathonlopers hebben een extra stimulans om voor deze race te kiezen: alle beginnende lopers ontvangen een speciaal groen slabbetje. Detroit kent en houdt van zijn “greenies” en geeft ze extra ondersteuning om de finishlijn te passeren.

Mount Desert Island Marathon

Marathonlopers
Mount Woestijn Marathon

Wanneer: Half oktober
Waar: Bar Haven, Maine
Waarom zou je het doen: Met zijn adembenemende, ongelooflijk schilderachtige parcours, het doorkruisen van bergen en het turen over de zee, wordt de Mount Desert Island Marathon de “Big Sur Marathon of the East” genoemd. Race-organisatoren noemen het ook wel ‘America’s Best Little Road Race’.

Het is misschien geen vlak parcours, maar deelnemers aan de race zijn het erover eens dat de natuurlijke schoonheid van de race en het gevoel van de kleine stad de heuvels waard zijn. De kreeftenklauwmedaille is ook best cool.

Baltimore Marathon

Marathon start
Getty Afbeeldingen

Wanneer: Half oktober
Waar: Baltimore , Maryland
Waarom zou je het doen: De Baltimore Marathon-cursus reist door de vele diverse buurten, waaronder het schilderachtige Inner Harbor-waterkantgebied, de historische Federal Hill en het charmante Fells Point. Het begint en eindigt ook in de buurt van zowel de stadions van de Orioles als de Ravens, dus er is voldoende ruimte en toiletten voor iedereen.

Daarnaast beschikt de marathon over zijn eersteklas expo, under armour-raceshirt van het thuisstadmerk en grote menigten ondersteunende toeschouwers.

Marathon van het Korps Mariniers

Marathon van het Korps Mariniers
Getty Images Noord-Amerika

Wanneer: Eind oktober
Waar: Washington D.C.
Waarom zou je het doen: De Marine Corps Marathon wordt vaak de “People’s Marathon” genoemd omdat het geen enorme portemonnee biedt voor topfinishers, ondanks zijn grote omvang. Als gevolg hiervan trekt het veel recreatieve hardlopers aan die worden beloond met een goed georganiseerde race en een schilderachtig parcours, slingerend door Arlington, naar Georgetown en langs de National Mall.

Deze fan-favoriete race biedt geweldige publieksondersteuning met een achtergrond van nationale monumenten.

TCS Marathon van New York

Hardlopers in de NYC Marathon
Spencer Platt / Getty Afbeeldingen

Wanneer: Begin november
Waar: New York, New York
Waarom zou je het doen: Alles aan de marathon van New York City is groot. Het is de grootste marathon in de VS, zowel bij deelnemers als toeschouwers.

Hardlopers toeren door de grootste stad van het land en reizen over vijf bruggen en door alle vijf de stadsdelen. Je wordt afgeleid van de kilometers door de glimlach op je gezicht terwijl miljoenen toeschouwers je naam schreeuwen (als deze op je shirt staat).

Meedoen met de loterij wordt elk jaar moeilijker, maar de race heeft wel een aantal liefdadigheidspartners die ook nummers toekennen in ruil voor fondsenwerving.

VCU Gezondheid Richmond Marathon

Marathonlopers

Diego Lezama / Getty Afbeeldingen


Wanneer: Half november
Waar: Richmond (Virginia)
Waarom zou je het doen: Nagesynchroniseerd “America’s Friendlyest Marathon” door Runner’s Wereld magazine, de VCU Health Richmond Marathon biedt veel van de voordelen van een grote stadsmarathon met behoud van een klein stadsgevoel. Hardlopers keren jaar na jaar terug vanwege de vriendelijke en hoffelijke vrijwilligers en uitstekende baanvoorzieningen, zoals voedselstops en natte washandjes.

Philadelphia Marathon

Philadelphia Marathon

Margie Politzer / Getty Afbeeldingen


Wanneer: Eind november
Waar: Philadelphia (Pennsylvania)
Waarom zou je het doen: Als u op zoek bent naar een grote stadsmarathonervaring, maar niet met enorme drukte te maken wilt hebben, is de Philadelphia Marathon misschien een goede optie voor u.

Philly’s cursus trakteert je op historische bezienswaardigheden zoals de Liberty Bell en natuurlijke schoonheid langs de Schuylkill-rivier. En als je nog wat energie over hebt nadat je de finish hebt gehaald, kun je je beste “Rocky” -imitatie doen door de trappen van het Philadelphia Museum of Art op te rennen.

Space Kust Marathon

Lopers
Hero Images/Digitale Visie/Getty

Wanneer: Begin december
Waar: Cacao, Florida
Waarom zou je het doen: Gehouden in de schaduw van het Kennedy Space Center, begint de Space Coast Marathon in het historische en schilderachtige Cocoa Village en eindigt met een ronde rond het Riverfront Park amfitheater, waar familie en vrienden kunnen juichen en kijken hoe je over de finish komt.

Het parcours is meestal vlak en snel, en de typisch koele temperaturen (race start om 6:30 uur) zijn ook gunstig voor hardlopers. Racevoordelen zijn onder meer een medaille met een spaceshuttlethema, een finishershanddoek (perfect om na de race naar het strand te gaan) en een “Back Into Orbit” finishersfeest compleet met pannenkoeken en eieren of pizza en bier.

Een woord van bodymindspirit

Hoewel één marathon per jaar (of om de paar) je tevreden kan stellen, zijn er tal van andere races die in de winter-, lente- en zomermaanden worden gelopen als je gewoon niet kunt wachten om het allemaal opnieuw te doen. Of je belangrijkste reden om voor een marathon te kiezen nu is of het beginnersvriendelijk, snel of iets heel anders is, er zijn veel opties om uit te kiezen.

Beginnende marathonlopers hebben een extra stimulans om voor deze race te kiezen: alle beginnende lopers ontvangen een speciaal groen slabbetje. Detroit kent en houdt van zijn “greenies” en geeft ze extra ondersteuning om de finishlijn te passeren.

Deze fan-favoriete race biedt geweldige publieksondersteuning met een achtergrond van nationale monumenten.