10 Beste Herfst U.S. Halve Marathons

10 Beste Herfst U.S. Halve Marathons

Na een zomer van trainen in de hitte, worden hardlopers die ervoor kiezen om een herfst halve marathon te lopen vaak beloond met gunstige temperaturen en een prachtig landschap. Als je van plan bent om dit najaar 13,1 mijl te lopen, bekijk dan deze verzameling amerikaanse halve marathons in de herfst die zeker de reis waard zijn.

Ervaren hardlopers kunnen in zes weken misschien trainen voor een halve marathon. Beginnende hardlopers hebben echter mogelijk 12-14 weken solide training nodig om raceklaar te worden.

1

Salomon Golden Leaf Halve Marathon (Snowmass Village, Colorado)

Hardlopers strijden in een 5 km bij zonsondergang in Corona, Californië.
K.C. Alfred / Getty Images

Als je van de uitdagingen van een aantal grote hoogteverschillen en serieus trailrunning houdt, is de Golden Leaf Half Marathon misschien iets voor jou. Deze point-to-point cursus neemt je mee van Snowmass Village naar Aspen, Colo., terwijl je door de Rocky Mountain-skigebieden rent. Maar maak je geen zorgen, je harde inspanningen worden beloond met een prachtig uitzicht en spectaculair herfstbladeren (vandaar de naam).

2

Chicago Halve Marathon (Chicago, Illinois)

Met de beroemde skyline van de stad als achtergrond en een fantastisch uitzicht op Lake Michigan, is de Chicago Half Marathon een kortere versie van de bekende volledige marathon van de stad. Deze vlakke, snelle baan neemt je mee door de straten rond Hyde Park en het Museum of Science and Industry voordat je doorslingert naar het verkeersvrije Lake Shore Drive.

3

Rock ‘n’ Roll San Jose Halve Marathon (San Jose, Californië)

Net als de Rock ‘n’ Roll half in Philadelphia, biedt de Rock ‘n’ Roll San Jose halve marathon hardlopers een snel, vlak parcours met een fantastisch uitzicht over de stad. Met bands over het hele parcours en een biertent aan de finish voelt het als een 13,1 mijl lang feest.

4

Halve Marathon van Newport (Newport, Rhode Island)

Als je van bladeren gluren in het noordoosten houdt, is deze beeldschone race in New England misschien iets voor jou. De Newport Halve Marathon begint bij Easton Beach en neemt je vervolgens mee op een spectaculaire tour door Newport, met kilometers uitzicht op het water en een prachtig uitzicht op de grote herenhuizen langs Bellevue Avenue.

5

Detroit Vrije Pers Talmer Bank Halve Marathon (Detroit, Michigan)

De Detroit Free Press Talmer Bank Half Marathon biedt de unieke ervaring van het lopen door twee landen in dezelfde halve marathon. Met vier mijl van de baan in Canada, ren je eigenlijk in het schilderachtige centrum van Ontario voordat je terug de grens oversteekt om nog wat kilometers in Detroit te genieten. Natuurlijk, als je de race overweegt, houd er dan rekening mee dat je een geldig paspoort of rijbewijs nodig hebt om je te registreren en het uit te voeren.

6

Baltimore Halve Marathon (Baltimore, Maryland)

De Baltimore Half Marathon maakt deel uit van het Baltimore Running Festival en biedt een lusvormig parcours door de stad, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om bezienswaardigheden en landschappen te bekijken. Hoewel de baan een aantal glooiende heuvels bevat, zijn er ook enkele mooie, vlakke stukken en een finishlijn bij Camden Yards (de thuisbasis van de Baltimore Orioles en Ravens) die niet kunnen worden verslagen.

7

Myrtle Beach Halve Marathon (Myrtle Beach, South Carolina)

De populaire Myrtle Beach Half Marathon is een feest met een surfthema in South Carolina, compleet met een medaille voor het finishen van een surfplank, bands in surfstijl en een geweldig strandfeest na de race. Trek na de race je strandstoel omhoog, geniet van de bands na het evenement of neem een duik in het water.

8

Big Sur Halve Marathon op Monterey Bay (Monterey, Californië)

De zeer schilderachtige Big Sur Marathon staat hoog op de bucketlists van veel hardlopers, maar als je niet geïnteresseerd bent in de hele marathon, biedt de Halve Marathon van Big Sur een even prachtig uitzicht. Je loopt het grootste deel van de cursus langs de kust van de Stille Oceaan, met veel muziek van lokale bands en ondersteuning onderweg.

9

Halve marathon van Atlanta (Atlanta, Georgia)

Terwijl sommige hardlopers Thanksgiving Day graag aftrappen met een 5K-race, kan de Thanksgiving Half Marathon van Atlanta zeker veel meer calorieën verbranden terwijl de cursus je langs verschillende bezienswaardigheden van Atlanta brengt, waaronder Centennial Olympic Park en de Olympische ringen. (Niet te verwarren met de Atlanta Half Marathon die in het vroege voorjaar wordt gehouden.)

10

Halve marathon van route 66 (Tulsa, Oklahoma)

De Route 66 Half Marathneemt deelnemers mee op een reis, door de schilderachtige en historische wijken en parken van Tulsa, langs de rivier de Arkansas en over de beroemde Route 66.