De beste fitnessspiegels om uw thuistraining te verbeteren

De beste fitnessspiegels om uw thuistraining te verbeteren

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

De beste fitnessspiegels om uw thuistraining te verbeteren

bodymindspirit Pasvorm / Crea Taylor


Thuis trainen kan ongelooflijk handig zijn. Het enige probleem? Dat is het niet nogal hetzelfde als het volgen van een persoonlijke fitnessles of het loggen van een één-op-één persoonlijke trainingssessie. “Met de fitnessspiegel kun je een sportschool of studio-instelling rechtstreeks in huis halen terwijl je je vorm actief in de spiegel controleert”, zegt Stacey Zielinski, trainer voor AKT GO.

Beoordeeld & Goedgekeurd

Met opties met een hoog gewicht, een voortgangstracker en een proefperiode van 30 dagen thuis, geldt het Tonal-systeem als onze beste optie. Maar als u op zoek bent naar een goedkopere fitnessspiegel, raden we u aan om met de Macvon Touch Fitness Mirror te gaan.

Fitnessspiegels zijn grote, hightech spiegels die ook dienst doen als beeldschermen. U kunt uw favoriete trainingslessen rechtstreeks naar uw fitnessspiegel streamen, net zoals u dat op een tv-scherm zou doen. Maar omdat de spiegel reflecterend is, kun je hem ook gebruiken om je formulier te vergelijken met die van je instructeur. Zo groot als een standaard vloerspiegel die vlak tegen je muur past, zijn deze een geweldige ruimtelijk efficiënte optie.

Bij het kiezen van de juiste spiegel voor uw trainingen is het belangrijk om factoren zoals grootte, installatiemethode, functies, trainingsbibliotheek en gratis proefperiode in gedachten te houden. We hebben nieuwe en populaire spiegels geëvalueerd door prijs, aanvullende apparatuur, installatie en meer te vergelijken.

Op basis van onze beoordelingen zijn hier de beste fitnessspiegels op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Tonal System bij Tonal.com

Runner-Up, Beste Overall:

Pro-Form Vue bij Proform.com

Beste budget:

Macvon Touch Fitness Mirror bij Macvon.com

Beste workoutvariant:

lululemon Studio Mirror bij Mirror.co

Beste voor gewichtheffers:

Tempo Studio bij Tempo.fit

Beste voor studiotrainingen:

Forme The Studio bij Formelife.com

Beste ontwerp:

NordicTrack Vault bij Nordictrack.com

Het beste voor kleine ruimtes:

Echelon Reflect Smart Fitness Mirror bij Echelonfit.com

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Tonaal systeem

4.7


Tonaal systeem

Met dank aan Tonal


Bekijk op Tonal.com
Pros

 • Groot maar onopvallend

 • Til tot 100 lbs per arm

 • Houdt uw voortgang bij en past het gewicht dienovereenkomstig aan

 • Proefperiode van 30 dagen thuis

Tegens

 • Duur

 • Slimme accessoires niet inbegrepen ($ 495 extra)

 • Workout-lidmaatschap niet inbegrepen ($ 49 / maand extra)

Het valt niet te ontkennen: Tonal is een van de beste fitnessspiegels die beschikbaar zijn en onze topkeuze. Met een lengte van 50,9 inch en een breedte van 21,5 inch is de spiegel behoorlijk groot. Maar omdat het vlak tegen je muur zit, zou het een onopvallende toevoeging aan je thuisgymnastiek moeten zijn. En als je springt voor een Tonal-lidmaatschap ($ 49 / maand), krijg je toegang tot honderden trainingsvideo’s die je rechtstreeks via de spiegel kunt streamen.

Deze functies zijn geweldig. Maar realistisch gezien zou je ze kunnen repliceren met een lidmaatschap van een trainingsbibliotheek en een heel groot tv-scherm. Wat je echter niet kon repliceren, is de Smart Accessories-bundel van Tonal. De bundel – die $ 495 extra kost, maar zeker de moeite waard is – wordt geleverd met klassieke fitnessapparatuur, zoals een trainingsmat, een trainingsbank, een foamroller en een griptouw. En het wordt ook geleverd met een Smart Bar en een set Smart Handles.

Deze hightech items helpen u de ervaring van gewichtheffen te simuleren – geen halterschijven nodig. En ze zijn wat Tonal zo speciaal maakt als het is.

Sluit de Smart Bar en Smart Handles aan op uw fitnessspiegel en u kunt tot 100 pond gesimuleerd gewicht per arm tillen. Terwijl je kracht traint, houdt Tonal bij op welke herhalingen je worstelt en welke je met gemak aanpakt. En het zal het gewicht aanpassen volgensy. (In feite zal het zelfs plek je als je wel wat extra hulp kon gebruiken.) Deze functieset is niet het soort ding dat je op de meeste fitnessspiegels zult vinden.

Prijs op het moment van publicatie: $3,495

Hoogte: 50,9 inch | Breedte: 21,5 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Tweede, beste overall

Pro-vorm Vue

Pro-vorm Vue

Met dank aan Pro-Form Vue


Bekijk op Proform.com
Pros

 • Vrijstaande

 • Achterkant bekleed met opbergplanken

 • Wordt geleverd met basisuitrusting

 • De functie Reflective Training helpt uw vorm te perfectioneren

Tegens

 • Schijnbaar geen gratis proefperiode

 • Zelfmontage

 • Beste met een lidmaatschap ($ 39 / maand extra)

Als je geen klein fortuin wilt uitgeven aan een fitnessspiegel, heb je geen pech. De ProForm Vue biedt ongelooflijke waarde. Hoewel de spiegel vol zit met handige functies, wordt deze aangeboden voor een echt redelijke prijs. En deze balans is precies waarom de spiegel onze Runner-Up plek verdiende.

Met een lengte van 72,65 inch en een breedte van 24,25 inch is de ProForm Vue ongelooflijk groot. Maar omdat het een vrijstaande spiegel is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het monteren aan uw muur. In feite kunt u de spiegel aanpassen aan verschillende richtingen. En als je het helemaal omdraait, vind je verschillende opbergplanken langs de achterkant ervan.

In tegenstelling tot veel andere fitnessspiegels, wordt de ProForm Vue geleverd met een handvol gratis must-haves. Bestel de spiegel en je ontvangt een barbell van 10 pond, twee dumbbells van 5 pond en vier gewichtsplaten van 2,5 pond – wat genoeg zou moeten zijn om je krachttrainingsregime te starten.

Nog een ding dat je krijgt als je de spiegel bestelt? Een vrij 30-daags iFit-lidmaatschap (dat normaal gesproken $ 39 / maand zou kosten). Op deze manier gaat de ProForm Vue verder dan een klassieke fitnessspiegel en staat hij in plaats daarvan in als personal trainer. En omdat de spiegel automatisch uw trainingen bijhoudt (reflecterende training of geen reflecterende training), helpt het u uw voortgang in de loop van de tijd bij te houden.

Prijs op het moment van publicatie: $999

Hoogte: 72.65 inch | Breedte: 24.25 inch | Gratis proefperiode: Schijnbaar geen

Beste budget

Macvon Touch Fitness Spiegel

Macvon·

Touch Fitness Spiegel


Bekijk op Macvon.com
Pros

 • Budgetvriendelijk

 • Vrijstaande

 • Wordt geleverd met basisuitrusting

 • Gratis levering en installatie

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Weinig functies

 • Beste met een lidmaatschap ($ 39 / maand extra)

Als u op zoek bent naar een deal op een fitnessspiegel, is de Macvon Touch een solide keuze. De spiegel kost je de helft van wat je zou uitgeven aan een gemiddelde fitnessspiegel – en een kwart van wat je zou uitgeven aan een mooie spiegel. En hoewel het een relatief no-nonsense ontwerp heeft, biedt het nog steeds veel functies die het de moeite waard maken om te kopen.

Met een hoogte van 65 inch en een breedte van 24,5 inch is de touchscreenspiegel relatief groot. Maar omdat het vrijstaand is, hoeft u zich geen zorgen te maken over een gecompliceerde installatie. Handig is dat de spiegel wordt geleverd naast een paar gratis trainingsapparatuur, namelijk een trainingsmat en een hartslagmeter. Natuurlijk is dit niet zoveel als je zou krijgen met sommige andere fitnessspiegels. Maar gezien de budgetvriendelijke prijs, wie klaagt er?

Om volledig gebruik te maken van uw spiegel, wilt u zich aanmelden voor een Macvon-lidmaatschap (dat beschikbaar is voor een extra $ 39 / maand). Dit lidmaatschap geeft je toegang tot een grote bibliotheek met trainingslessen, die een reeks genres omvatten, waaronder krachttraining, vechtsporten, yoga en meer. Om het interessant te houden, biedt deze bibliotheek een combinatie van live en on-demand lessen.

Prijs op het moment van publicatie: $799

Hoogte: 65 inch | Breedte: 24,5 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Beste workoutvariant

lululemon Studio Spiegel

4.9


Spiegel

Met dank aan MIRROR


Bekijk op Mirror.co
Pros

 • Vrijstaande

 • Persoonlijke training beschikbaar

 • Wordt geleverd met veel yoga-apparatuur

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Workout lidmaatschap niet inbegrepen ($39/maand extra)

 • Levering en installatie niet inbegrepen

 • Geen touchscreen

De Mirror is een favoriet van fans in de fitnessspiegelruimte – en het is niet moeilijk te zien waarom. Met een lengte van 52,6 inch en een breedte van 21,1 inch is de spiegel groot en meeslepend en biedt hij een studio-achtige ervaring die niet kan worden geëvenaard door kleinere spiegels. En aangezien een Mirror-lidmaatschap je toegang geeft tot een echt enorme trainingsbibliotheek, zul je nooit een tekort hebben aan fitnesslessen om te verkennen.

Voordat we verder gaan, is het vermeldenswaard dat The Mirror in drie variaties verkrijgbaar is. De Mirror Basic wordt geleverd zonder uitrusting. Het iets duurdere Mirror Essentials-pakket wordt geleverd met een heleboel yoga-apparatuur (zoals een yogamat, een yogablok en meer). En de zelfs duurder Mirror Family-pakket wordt geleverd met het dubbele van wat u krijgt van het Mirror Essentials-pakket. Tenzij je een heleboel yoga-accessoires nodig hebt, is deze apparatuur niet zo’n grote toegevoegde waarde. In plaats daarvan haalt de Mirror zijn echte waarde uit zijn enorme trainingsbibliotheek.

Koppel je spiegel met een Mirror-lidmaatschap ($ 39 / maand) en je krijgt toegang tot duizenden trainingslessen. Deze lessen omvatten live en on-demand workouts in meer dan 50 genres. En aangezien de trainingen variëren van 5 minuten lang tot 60 minuten lang, moet er altijd een les zijn die in je schema past. Nog beter: Mirror biedt u de mogelijkheid om persoonlijke trainingssessies ($ 40 / sessie) via uw spiegel te boeken.

Prijs op het moment van publicatie: $795

Hoogte: 52,6 inch | Breedte: 21.1 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Beste voor gewichtheffers

Tempo Studio

Tempo Studio

Met dank aan Tempo


Bekijk op Tempo.fit
Pros

 • Vrijstaande

 • Wordt geleverd met veel krachttrainingsapparatuur

 • Houdt uw trainingen bij

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Duur

 • Workout lidmaatschap niet inbegrepen ($39/maand extra)

 • Workout bibliotheek is zeer krachttraining gericht

De Tempo wordt geleverd met 4 tot 13 uitrustingsstukken, afhankelijk van welk pakket je scoort. En aangezien de meeste van deze apparatuur klassieke krachttrainingsapparatuur is (zoals halters en halterschijven), is het echt nuttig— en het zou een waardevolle aanvulling moeten zijn op je thuisgymnastiek.

De Tempo is verkrijgbaar in drie varianten. Aan de budgetvriendelijkere kant is de Tempo Studio Starter, die wordt geleverd met een trainingsmat, twee dumbbells van 7,5 pond, vier kragen en maar liefst 75 pond aan halterschijven. Schaal op naar de Tempo Plus en je krijgt dat allemaal, plus een halter van 25 pond, twee wedstrijdplaten van 25 pond, een foamroller, een opvouwbare halterbank, een hartslagmeter en nog twee kragen.

Lente voor de Tempo Pro, en je krijgt alles van dat– plus een opvouwbaar squat-rek, een kettlebell-systeem, twee wedstrijdplaten van 45 pond en wat opbergruimte voor gewichtsplaten. Met andere woorden, koop de spiegel en je krijgt in principe een hele thuisgymnastiek.

Uiteraard leent deze apparatuur zich voor gewichtheffen. En de Tempo-spiegel doet dat ook. De spiegel is uitgerust met een 3D-sensor, die uw bewegingen volgt terwijl u traint. Deze functie helpt u niet alleen bij het bijhouden van uw voortgang, maar geeft u ook gepersonaliseerde feedback, waarin wordt benadrukt hoe u uw formulier kunt verbeteren en suggesties kunt doen over welke doelen u vervolgens moet instellen.

Als je springt voor het bijbehorende lidmaatschap ($ 39 / maand), krijg je ook toegang tot ander soorten trainingen, zoals cardiolessen en HIIT-routines.

Prijs op het moment van publicatie: $2,495

Hoogte: 72 inch | Breedte: 26 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Beste voor studiowork-outs

Forme De Studio

Forme De Studio

Met dank aan Forme


Bekijk op Formelife.com
Pros

 • Groot maar onopvallend

 • Wordt geleverd met basisuitrusting

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Duur

 • Workout lidmaatschap niet inbegrepen ($39/maand extra)

 • Levering en set-up niet inbegrepen ($ 250 extra)

Zoals je van de naam mag verwachten, is Forme’s The Studio mirror ontworpen om je favoriete studioklassen te vervangen. En gezien zijn grote formaat – de spiegel meet 70 inch lang en 26 inch breed – is de spiegel misschien wel meeslepend genoeg om dat te doen.

De grote touchscreen spiegel kan direct op y worden gemonteerdonze muur, dus het zou een strakke toevoeging moeten zijn aan je thuisgymnastiek. En het wordt geleverd naast enkele van de klassieke apparatuur die je zou verwachten te vinden in een studioklasse. (We hebben het over: een antislip oefenmat, een pluche microvezelhanddoek en zelfs een hartslagmeter.)

Natuurlijk gaan studiolessen minder over de apparatuur en meer over de trainingen zelf. Op dat vlak belooft The Studio te leveren. Pak een Forme-lidmaatschap ($ 39 / maand) en je krijgt toegang tot een grote trainingsbibliotheek, vol met klassieke studiolessen, zoals yoga, barre, Pilates, dans, lichaamsgewichttraining, gratis krachttraining, meditatie en meer.

Prijs op het moment van publicatie: $2,495

Hoogte: 70 inch | Breedte: 26 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Beste ontwerp

NordicTrack Vault

NordicTrack Vault
Bekijk op Nordictrack.com
Pros

 • Vrijstaande

 • Wordt geleverd met veel apparatuur

 • De functie Reflective Training helpt uw vorm te perfectioneren

 • 30-daags iFit-lidmaatschap inbegrepen

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Duur (afhankelijk van welke optie je koopt)

 • Workout-lidmaatschap niet inbegrepen na 30 dagen ($ 39 / maand extra)

De NordicTrack Vault is niet alleen een van de meest functionele fitnessspiegels die er zijn, het is ook een van de meest elegante. Met een hoogte van 76,25 inch en een breedte van 24,25 inch is de touchscreenspiegel ongelooflijk groot. Maar in tegenstelling tot veel andere fitnessspiegels , die zijn ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd, is de NordicTrack Vault stevig genoeg om op zichzelf te staan. In feite is het ongeveer 14 centimeter diep en als je de spiegel openschuift, vind je genoeg weggestopte opbergruimte om al je fitnessbenodigdheden te organiseren.

Deze stiekeme functie maakt van de NordicTrack Vault een bijzonder ruimtebesparende fitnessspiegel. En als je voor de Vault Complete kiest – in plaats van de budgetvriendelijkere Vault Standalone – ontvang je genoeg apparatuur om de planken in de spiegel uit te rusten. (In het bijzonder ontvang je zes sets dumbbells, twee kettlebells, verschillende weerstandsbanden, een paar yogamatten en een oefenmat.)

Maar opbergruimte en voldoende apparatuur zijn niet het enige dat deze spiegel te bieden heeft. Verbind je Vault met een iFit-lidmaatschap ($ 39 / maand) en je krijgt toegang tot honderden trainingslessen, zowel live als on-demand. Je kunt ook profiteren van de Reflective Training-functie van iFit, waarmee je je vorm kunt perfectioneren door je reflectie te vergelijken met de instructeur op je spiegel.

Prijs op het moment van publicatie: $ 1,499

Hoogte: 76.25 inch | Breedte: 24.25 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Het beste voor kleine ruimtes

Echelon Reflect Smart Fitness Spiegel

Echelon Reflect Smart Fitness Spiegel

Met dank aan Echelon


Bekijk op Echelonfit.com
Pros

 • Klein en ruimtebesparend

 • Budgetvriendelijk

 • Gratis levering

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Montage vereist

 • Workout lidmaatschap niet inbegrepen ($39.99/maand extra)

 • Geen touchscreen

Met een lengte van slechts 40 centimeter en een breedte van 20 centimeter is de Echelon Reflect een perfecte keuze voor kleine ruimtes. De aan de muur gemonteerde spiegel zit vlak tegen je muur en dankzij zijn kleine formaat zou hij er op elk moment uit moeten zien als een gewone spiegel wanneer hij niet in gebruik is.

Koppel je Echelon Reflect aan een Echelon-lidmaatschap ($ 39,99 / maand) en je krijgt toegang tot een enorme trainingsbibliotheek. Echelon biedt momenteel duizenden live en on-demand lessen, en aangezien die trainingen alles omvatten, van barrelessen tot yogalessen tot krachttrainingsroutines met hoge intensiteit, heb je tal van verschillende opties om uit te kiezen elke keer dat je traint.

De Echelon Reflect is verkrijgbaar in twee varianten. De standaardoptie – de Echelon Reflect die hier te zien is – is geen touchscreen. Dus als je die mogelijkheid wilt, moet je in plaats daarvan voor de Echelon Reflect Touch springen.

Prijs op het moment van publicatie: $750

Hoogte: 40 inch | Breedte: 20 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Eindoordeel

Tonal (bekijk bij Tonal) is zonder twijfel de beste fitnessspiegel die op dit moment wordt aangeboden. Groot en meeslepend, de spiegel biedt een geweldige manier om je favoriete fitnesslessen te streamen. Maar dat is niet wat het echt speciaal maakt. Wat deze spiegel onderscheidt is de Smart Accessories bundel, waarmee u tot 200 pond virtueel gewicht kunt tillen.

Dankzij deze unieke functie kan Tonal het werk van een fitnessstudio doen en een volwaardige fitnessruimte – zonder veel ruimte in uw huis te eisen.

Waar u op moet letten in een fitnessspiegel

Grootte

Hoewel fitnessspiegels de neiging hebben om behoorlijk strak te zijn, kunnen ze aanzienlijk variëren in termen van grootte. Alleen al in deze roundup variëren de hoogtes van 40 tot 77 inch en de breedtes variëren van 20 tot 25 inch. Als u op zoek bent naar een meeslepende ervaring, wilt u misschien springen voor een grotere optie. Anders kunt u ruimte besparen door te kiezen voor een kleinere.

Installatie methode

Sommige fitnessspiegels zijn aan de muur bevestigd, terwijl andere vrijstaand zijn. (De vrijstaande opties kunnen diep genoeg zijn om op zichzelf te staan, of ze kunnen in een displaystandaard worden geplaatst.) Elke installatiemethode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hoewel wandspiegels ruimtebesparend zijn, moeten u gaten in uw muur plaatsen en moeten ze mogelijk door een expert worden geïnstalleerd. Vrijstaande spiegels daarentegen vereisen meer vloeroppervlak en vereisen vaak een thuisopstellingsproces.

Functies

Op hun meest basale manier zijn fitnessspiegels gewoon grote, reflecterende beeldschermen. Dus speciale functies gaan een lange weg om ze de aankoop waard te maken. Sommige fitnessspiegels zijn uitgerust met vormperfecterende functies, die u uitnodigen om de vorm van uw instructeur na te bootsen tijdens klassieke oefeningen. Anderen beschikken over ingebouwde krachttrainingsapparatuur, die u kunt gebruiken om virtueel gewichten te heffen.

Workout bibliotheek

De meeste fitnessspiegels zijn compatibel met een specifieke trainingsbibliotheek, maar sommige zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat u ze kunt koppelen met enig workout bibliotheek. Als uw spiegel platformspecifiek is, moet u waarschijnlijk een abonnement op dat trainingsplatform onderhouden om het meeste uit uw spiegel te halen. (En – je raadt het al – deze abonnementslidmaatschappen kosten meestal extra.)

Als uw spiegel platformonafhankelijk is, hebt u de vrijheid om te kiezen op welke trainingsbibliotheek u zich wilt abonneren of dat u zich er überhaupt op wilt abonneren. Zonder abonnement verlies je echter waarschijnlijk de toegang tot speciale functies, zoals virtueel gewichtheffen, dat meestal app- en spiegelspecifiek is. En het weergeven van workouts op je spiegel kan meer werk vereisen dan op een platformspecifieke optie.

Gratis proefperiode

Fitnessspiegels zijn nieuw en duur, wat betekent dat ze precies het soort ding dat u wilt testen voordat u koopt. Gelukkig worden veel fitnessspiegels geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen. Voordat u koopt, moet u echter controleren welke kosten zijn inbegrepen in de gratis proefperiode en welke niet. Sommige merken brengen u leverings- en installatiekosten in rekening en nemen deze kosten niet op in uw gratis proefperiode van 30 dagen.

Veelgestelde vragen


 • Hoe maak je een fitnessspiegel schoon?

  Veeg en desinfecteer uw fitnessspiegel periodiek of na de training met een microvezel reinigingsdoekje en een ammoniakvrije reiniger.


 • Hoeveel ruimte heb je nodig in de buurt van de spiegel om te trainen?

  Sommige fitnessspiegels melden dat alles wat je nodig hebt voldoende ruimte is om voor de spiegel te staan om de training te doen. Andere fitnessspiegels suggereren echter een vloeroppervlak van ten minste 7 ‘x 7′ met 7’-plafonds.


 • Wat zijn de voordelen van fitnessspiegels?

  Er zijn verschillende voordelen aan trainen voor een fitnessspiegel:

  • Vergelijk je formulier met de cursusleider omdat het oppervlak reflecterend is
  • Train met een trainer in het comfort van uw eigen huis
  • Train op je eigen tijd zonder lestijden te hoeven maken
  • De kosten kunnen vergelijkbaar zijn met een lidmaatschap van een sportschool of studioklasse
  • Neemt minimale ruimte in beslag in uw huis
  • Begeleide trainingen betekenen dat je niets hoeft te plannen

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Lindsey Lanquist is een doorgewinterde gezondheids- en fitnessschrijver die begrijpt hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

Met opties met een hoog gewicht, een voortgangstracker en een proefperiode van 30 dagen thuis, geldt het Tonal-systeem als onze beste optie. Maar als u op zoek bent naar een goedkopere fitnessspiegel, raden we u aan om met de Macvon Touch Fitness Mirror te gaan.

Hoogte: 50,9 inch | Breedte: 21,5 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 72.65 inch | Breedte: 24.25 inch | Gratis proefperiode: Schijnbaar geen

Hoogte: 65 inch | Breedte: 24,5 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 52,6 inch | Breedte: 21.1 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 72 inch | Breedte: 26 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 70 inch | Breedte: 26 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 76.25 inch | Breedte: 24.25 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Hoogte: 40 inch | Breedte: 20 inch | Gratis proefperiode: 30 dagen

Tonal (bekijk bij Tonal) is zonder twijfel de beste fitnessspiegel die op dit moment wordt aangeboden. Groot en meeslepend, de spiegel biedt een geweldige manier om je favoriete fitnesslessen te streamen. Maar dat is niet wat het echt speciaal maakt. Wat deze spiegel onderscheidt, is de Smart Accessories-bundel, waarmee u tot 200 pond virtueel gewicht kunt tillen.

Dankzij deze unieke functie kan Tonal het werk van een fitnessstudio doen en een volwaardige fitnessruimte – zonder veel ruimte in uw huis te eisen.