De 9 beste kniebraces voor meniscusscheuren van 2023

De 9 beste kniebraces voor meniscusscheuren van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Commerce FotoComposiet

bodymindspirit Fit / Lecia Landis


Een gescheurde meniscus is een scheur in het kraakbeen tussen het dijbeen en het scheenbeen, vaak veroorzaakt door bewegingen zoals plotseling draaien, draaien en stoppen. Hoewel het geen vervanging is voor een operatie of fysiotherapie, kan een beugel de knie ondersteunen en stabiliseren. Het is handig als een brace niet te los of strak is, volgens Kevin D. Walter, MD, programmadirecteur van Pediatric and Adolescent Sports Medicine bij Children’s Wisconsin.

Beoordeeld & Goedgekeurd

McDavid’s 429X Brace is gemaakt met verstelbare riemen en stuurt de compressie rond de knieschijf en ondersteunt meniscusscheuren. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie, raden we Bodyprox’s kniebrace met zijstabilisatoren aan.

Wanneer u op zoek bent naar een brace voor een gescheurde meniscus, zoek er dan een die compressie biedt. Beugels die comprimeren zijn meestal gemaakt van neopreen of stof, zegt Dr. Walter. Zoek ten slotte naar brace-typen die ‘unloader braces’ worden genoemd. Ze “kunnen de druk van de geblesseerde kant wegnemen, of het nu de mediale of de laterale kant is. Dat gaat helpen met comfort en beweging,” zegt Dr. Walter.

We onderzochten tientallen kniebraces voor meniscusscheuren en evalueerden ze op ondersteuning, comfort, pasvorm en waarde. Elk van de kniebraces won op een of meer van deze factoren.

Volgens ons onderzoek zijn hier de beste kniebraces voor meniscusscheuren op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

McDavid 429X Kniebrace bij Amazon

Beste budget:

Bodyprox Kniebrace met Zijstabilisatoren bij Amazon

Beste scharnierend:

Shock Doctor Ultra Knee Guard Hinged Compression Knee Brace bij Amazon

Beste Wraparound Brace:

TechWare Pro Knee Brace bij Amazon

Beste compressiemouw:

PowerLix Knee Compression Sleeve bij Amazon

Beste kniewrap:

Mava Sports Knee Wraps bij Amazon

Beste Low-Profile:

Pure Support Knee Brace Compression Sleeve bij Amazon

Het beste voor artritis:

Physix Gear Knee Support Brace bij Amazon

Beste voor temperatuurtherapie:

Vive Knee Ice Pack Wrap bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Hoe we hebben geselecteerd
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

McDavid 429X Kniebrace

4.8


McDavid Kniebrace

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Academy.com
Bekijk op Mcdavidusa.com
Pros

 • Voorkomt oververhitting

 • Verstelbare bandjes

 • Vochtafvoerend

Tegens

 • Loopt klein

 • Kan uitglijden wanneer in gebruik

We kozen de McDavid’s 429X kniebrace als onze topkeuze, omdat deze een optimale balans biedt tussen stabiliteit en comfort. De brace heeft een open-patella ontwerp, dat is ontworpen om directe compressie rond de knieschijf. Dit biedt gerichte ondersteuning aan uw meniscus zonder dat uw knieschijf zich bekneld of oververhit voelt.

Met de verstelbare kruisbanden van de brace kun je de nauwsluitende pasvorm krijgen die je zoekt, terwijl je een extra laag ondersteuning boven en onder je knie biedt. En, misschien wel het belangrijkste, de brace wordt versterkt met tandwielscharnieren aan de zijkant, waardoor uw knie stabiel en ondersteund aanvoelt zonder uw bewegingsbereik te beperken.

De kniebrace is gemaakt van een samendrukkende neopreen stof die belooft je spieren warm en verlicht te houden tijdens het dragen. De brace is ook uitgerust met een ademend rugpaneel dat is ontworpen om vocht te beheersen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw knie relatief koel, droog en comfortabel blijft terwijl u uw favoriete activiteiten uitvoert.

Prijs op het moment van publicatie: $80

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Beste budget

Bodyprox Knie Brace met side stabilizers

Bodyprox Kniebrace met Zijstabilisatoren

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Bodyprox.com
Pros

 • Vochtafvoerend

 • Biedt compressieve ondersteuning

 • Verstelbare bandjes

Tegens

 • Klittenband is kort

 • Kan uitglijden wanneer in gebruik

Veel kniemouwen zijn verkrijgbaar voor een budgetprijs, maar het is zeldzaam om een knie te vinden accolade dat is net zo betaalbaar. Bodyprox’s kniebrace met zijstabilisatoren biedt veel van wat je zou verwachten van een kniebrace – een open-patella-ontwerp, verstelbare kruisbanden en veerstabilisatoren – tegen een beslist betaalbare prijs, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning en verlichting met een beperkt budget.

De kniebrace is gemaakt van een ademend neopreen weefsel dat belooft drukondersteuning te bieden zonder de flexibiliteit of het comfort te beperken. We houden er ook van dat de stof zweet absorbeert, dus het belooft je knie droog en comfortabel te houden tijdens het dragen.

Omdat de brace is ontworpen om rond de knie te wikkelen, kunt u de flexibele riemen aanpassen om de nauwsluitende pasvorm te krijgen die u zoekt. Zoals veel kniebraces is deze versterkt met veerstabilisatoren, die de knieschijf omlijsten en ondersteuning en stabiliteit bieden.

Prijs op het moment van publicatie: $25

Stijl: Compressie, wraparound | Materiaal: SBR, nylon, spandex | Regelbaar: Ja

Wat experts zeggen

“Het dragen van een kniebrace kan ervoor zorgen dat mensen zich zelfverzekerder voelen na een meniscusblessure, maar het mag niet het belang vervangen van het aanpakken van beweging, kracht of neuromusculaire tekorten – dat is de echte kern van het probleem. De meeste meniscusscheurpatiënten kunnen baat hebben bij het werken met een fysiotherapeut om een algemeen behandelings- en therapieplan op te stellen. U moet ook altijd uw orthopedist raadplegen voordat u een kniebrace selecteert om u te helpen omgaan met een meniscusscheur. ” –Brandon Schmitt, DPT, ATC, voorzitter van de Knee Special Interest Group van de American Academy of Sports Physical Therapy

Beste scharnierende

Shock Doctor Ultra Knee Guard Scharnierende Compressie Kniebrace

Shock Doctor Ultra Knee Guard Scharnierende Compressie Kniebrace

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Pros

 • Verstelbare bandjes

 • Vochtafvoerend

 • Voorkomt geur en bacteriën

Tegens

 • Omvangrijke structuur

Voor degenen die op zoek zijn naar een zware kniebrace, raden we Shock Doctor’s Ultra Knee Support aan. Om te beginnen is de brace uitgerust met flexibele zijstabilisatoren. Deze omlijsten de knie – langs de linker- en rechterkant van de brace – en bieden stabiliteit terwijl je de brace ook stevig op zijn plaats houdt terwijl je je favoriete activiteiten uitvoert.

Met de verstelbare riemen die langs de boven- en onderkant van de brace lopen, kunt u de gezellige pasvorm krijgen waarnaar u op zoek bent en tegelijkertijd verdere ondersteuning bieden. En de zware bilaterale scharnieren aan weerszijden van de knie zorgen ervoor dat deze grondig ondersteund aanvoelt, zonder uw bewegingsbereik te beperken.

Hoewel deze kniebrace beslist omvangrijk is, belooft hij comfortabel en relatief flexibel te zijn. Het voorgebogen anatomische ontwerp van de brace biedt een goede pasvorm (en een die net zo comfortabel aanvoelt op de linker- en rechterknie). De brace is gemaakt van een ademende, antimicrobiële stof die belooft de luchtstroom te verhogen en tegelijkertijd geur, bacteriën en vocht te verminderen.

Prijs op het moment van publicatie: $58

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Beste Wraparound Brace

TechWare Pro Kniebrace

TechWare Pro Kniebrace

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Lichtgewicht

 • Verstelbare bandjes

 • Vochtafvoerend

Tegens

 • Kan uitglijden wanneer in gebruik

 • Klittenband kan na verloop van tijd slijten

TechWare’s Pro Knee Brace is een relatief lichtgewicht manier om de ondersteuning te krijgen waar je naar verlangt van een kniebrace. De brace heeft een wraparound-ontwerp, waardoor je de flexibiliteit hebt om de nauwsluitende, gezellige pasvorm te krijgen die je zoekt. Omdat de wraparound brace bestaat uit drie riemen (die in tegengestelde richtingen worden vastgemaakt), zorgt het er ook voor dat druk en stabiliteit gelijkmatig worden verdeeldeerbetoon op en rond je knie.

Zoals veel kniebraces, wordt deze versterkt met flexibele veerstabilisatoren, die de knie omlijsten om verdere bescherming en ondersteuning te bieden. We vinden het leuk dat de brace is gemaakt van een lichtgewicht, ademende stof die belooft vocht af te voeren, waardoor de knie droog en comfortabel blijft tijdens het dragen.

De brace is ook uitgerust met antislip siliconen strips, die langs de boven- en onderkant van de brace lopen om ervoor te zorgen dat deze stevig op zijn plaats blijft terwijl u de activiteiten van de dag voltooit.

Prijs op het moment van publicatie: $19

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Beste compressiemouw

PowerLix kniecompressiemouw

4.9


PowerLix kniecompressiemouw

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Power-lix.com
Pros

 • Biedt compressieve ondersteuning

 • Vochtafvoerend

 • Inclusief garantie

Tegens

 • Geen verstelbare bandjes

De Knee Compression Sleeve van PowerLix is gemaakt van een strakke, ademende stof die ondersteuning en verlichting biedt. De brace is ontworpen om stabiele druk over de knie uit te oefenen zonder de mobiliteit of het bewegingsbereik te beperken. We denken dat het een uitstekende keuze is voor diegenen die traditionele kniebraces te beperkend vinden. Omdat het een mouw is, wordt deze niet versterkt met de zijstabilisatoren of scharnieren die u zou verwachten te vinden in een zwaardere kniebrace.

De compressiemouw belooft vocht af te voeren tijdens het dragen, waardoor je been relatief droog en comfortabel blijft, zelfs als je je in het zweet werkt. Volgens PowerLix moet dit ook de beugel over het algemeen geurvrij houden, en het horen verminder een deel van de irritatie die vaak wordt geassocieerd met kniemouwen.

Zoals veel compressiemouwen is deze uitgerust met siliconen gelstrips die langs de boven- en onderkant van de mouw lopen en beloven hem stevig op zijn plaats te houden terwijl je beweegt. Wat is leuk? Het wordt ook geleverd met een garantie van zes maanden zonder vragen. Dus als u niet van het product houdt, kunt u 100 procent van uw geld terugkrijgen.

Prijs op het moment van publicatie: $30

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Compressiestof | Regelbaar: Nee

Beste kniewrap

Mava Sport Knie Wraps

Mava Sport Knie Wraps

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Verstelbare klittenbandsluiting

 • Biedt compressieve ondersteuning

 • Antislip grip

Tegens

 • Heeft de neiging om te rafelen en vast te pakken

De knee wraps van Mava Sports bieden maximale flexibiliteit en elk is samengesteld uit een enkele, 72-inch riem die u om uw knie kunt wikkelen om een brace te maken die zo lang en zo strak is als u wilt.

De wrap is gemaakt van een elastische, hoogwaardige elastische stof die compressie biedt zonder het bewegingsbereik te beperken. Dit zou u een deel van de ondersteuning en verlichting moeten geven die u zou verwachten van een meer traditionele kniebrace, terwijl u de flexibiliteit krijgt om een kniebrace te maken die aan uw exacte behoeften voldoet.

Naast dat het ongelooflijk flexibel is, vinden we het ook leuk dat de kniewikkel gemakkelijk te gebruiken belooft te zijn. Elke wrap wordt geleverd met een verstelbare klittenbandsluiting, waardoor het gemakkelijk te bevestigen is zodra je je perfecte pasvorm hebt gemaakt. Mava Knee Wraps beloven stevig op hun plaats te blijven tijdens het dragen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze uitglijden, uitrollen of vallen tijdens de activiteit.

Prijs op het moment van publicatie: $35

Stijl: Compressie wrap | Materiaal: Elastisch, polyester | Regelbaar: Ja

Beste Low-Profile

Pure Support Knee Brace Compressie Sleeve

Pure Support Knee Brace Compressie Sleeve

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Biedt compressieve ondersteuning

 • Vochtafvoerend

 • Antislip

Tegens

 • Loopt klein

 • Kan moeilijk zijn om aan te trekken

Pure Support’s Knee Brace Compression Sleeve heeft het slanke, onopvallende ontwerp dat je van een compressiemouw mag verwachten. Maar het is ook uitgerust met de stabiliserende, ondersteunende riemen die je in een kniebrace zou vinden. We houden van het resultaat, dat is een combinatie brace die zowel slank en ondersteunend – en discreet genoeg om te dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De Knee Brace Compression Sleeve van Pure Support is gemaakt van een elastische compressieve stof die belooft gerichte druk uit te oefenen op het kniegewricht zonder uw bewegingsbereik te beperken. Omdat de stof ademend en vochtafvoerend is, belooft het ook jeuk, bacteriën en andere potentiële irriterende stoffen te verminderen.

De mouw is uitgerust met een no-slip gripband die langs de bovenkant van de brace loopt om hem stevig op zijn plaats te houden terwijl je beweegt. En omdat de brace is uitgerust met een reeks stabiliserende kruisbanden, kunt u een extra dosis ondersteuning boven en onder uw knie verwachten.

Prijs op het moment van publicatie: $25

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Elastisch garen | Regelbaar: Nee

Het beste voor artritis

Physix Gear Kniesteun Brace

Physix Gear Kniesteun Brace

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Biedt compressieve ondersteuning

 • Ademende stof

 • Makkelijk aan te trekken

Tegens

 • Geen verstelbare bandjes

 • Kan uitglijden wanneer in gebruik

De Knee Support Brace van Physix Gear Sport is een compressieve kniemouw die belooft in gelijke mate comfort, ondersteuning en verlichting te bieden. De mouw is gemaakt van een duurzame, flexibele stof die zich naar je knie vormt en je een nauwsluitende pasvorm biedt die met je meebeweegt terwijl je de activiteiten van de dag uitvoert.

Zoals veel compressiemouwen, geeft deze je ondersteuning over het hele kniegewricht. En volgens Physix Gear Sport maakt de stabiliteit die de sleeve biedt het een geweldige keuze voor mensen met artrose.

De brace is ontworpen om licht en ademend te zijn. En we vinden het geweldig dat het, gezien zijn onopvallende silhouet, gemakkelijk onder kleding kan worden gedragen. Waar veel kniemouwen moeilijk te krijgen zijn, is deze makkelijk aan te trekken. En omdat de sleeve is uitgerust met no-slip siliconen bandjes, blijft hij stevig op zijn plaats tijdens gebruik.

Prijs op het moment van publicatie: $14

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Nylon, lycra | Regelbaar: Nee

Beste voor temperatuurtherapie

Vive Knee Ice Pack Wrap

Vive Knee Ice Pack Wrap

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Werkt als een koel- en verwarmingspad

 • Lekvrije gelverpakkingen

 • Machinewasbaar

Tegens

 • Heeft de neiging om te rafelen en vast te pakken

Vive’s Knee Ice Pack Wrap is een kniebrace die ook dienst doet als ijspak en verdrievoudigt als verwarmingskussen. De zachte, comfortabele brace is uitgerust met vier verstelbare riemen. Hiermee kunt u een pasvorm krijgen die zo strak en compressief is als u wilt, en biedt u de exacte balans tussen comfort en ondersteuning waarnaar u op zoek bent.

De brace wordt geleverd met drie ingebouwde, verwijderbare gelpakketten die in de vriezer kunnen worden gekoeld voor koudetherapie of in de magnetron kunnen worden verwarmd voor warmtetherapie. De brace is ontworpen met drie gelpackzakken – twee aan de voorkant van de knie en één aan de achterkant van de knie – zodat u elke gelpack op zijn plaats kunt schuiven om temperatuurtherapie toe te passen waar u deze het meest nodig hebt.

Elke gelverpakking is lekvrij en herbruikbaar. En we houden ervan dat de beugel machinewasbaar is voor extra gemak.

Prijs op het moment van publicatie: $33

Stijl: Compressie, warm of koud therapie | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Hoe we de beste kniebraces voor meniscusscheuren hebben geselecteerd

We begonnen ons onderzoek door vier experts te raadplegen – een sportarts, een orthopedisch chirurg en twee fysiotherapeuten – over waar je op moet letten in een kniebrace voor een meniscusscheur. Vervolgens hebben we tientallen goed beoordeelde kniebraces overwogen en beoordeeld op ondersteuning, comfort en waarde.

Als het gaat om kniebraces, zijn ondersteuning en comfort vaak met elkaar in competitie. Je vindt er heavy-duty beugels, stretchy braces en alles daartussenin. Om tegemoet te komen aan een reeks behoeften en voorkeuren, hebben we geprobeerd om de beste opties in zijn klasse op verschillende punten in dit spectrum te bieden, waarbij we de voorkeur gaven aan beugels die uitblonken in stabiliteit, uitblonken in flexibiliteit of een beetje van beide boden.

We hebben ook overwogen of een beugel ademend, vochtafvoerend of verstelbaar was (allemaal positiefs in ons boek). En we hebben de sterke punten van een brace afgewogen tegen de prijs om de totale waarde te beoordelen.

Waar te letten bij kniebraces voor meniscusscheuren

Brace Type

Er zijn verschillende kniebraces om uit te kiezen, waaronder wraparound-opties, compressiemouwen, unloader-beugels en scharnierende beugels. “Een eenvoudige kniemouw kan voor sommige mensen voldoende zijn, terwijl een brace met metalen of plastic steunen aan beide zijden nodig kan zijn voor iemand die nog steeds werkt aan het herwinnen van kracht en mobiliteit van de knie,” zegt Erin Pereira, PT, DPT.

Als stabiliteit de grootste zorg is, werkt een sleeve het beste. Wij raden de PowerLix Knee Compression Sleeve aan voor een kwalitatieve compressie sleeve. Als u gewicht van een gewonde knie moet verplaatsen, is een loslader of scharnierende brace misschien beter. Pereira merkt op dat, hoewel een brace kan helpen, geen enkele brace volledige ondersteuning voor iedereen zal bieden, en ze moedigt mensen aan om met hun fysiotherapeut of arts te praten om te bepalen wat het beste voor hen is.

Materiaal

Een kniebrace kan gemaakt worden met één of meerdere soorten materialen. Sommige, zoals mouwen, zijn vervaardigd met stof, terwijl lossers vaak zijn voorzien van plastic en metalen steunen, wat helpt bij zijdelingse ondersteuning.

“Ademende materialen zoals mesh en vochtafvoerende stoffen verhogen het comfort”, zegt Pereira. Ze voegt eraan toe dat neopreen wordt gebruikt om een strakke en comfortabele pasvorm te creëren, terwijl klittenbandbanden kunnen helpen bij het bieden van een stabielere structuur. Het is belangrijk om je bewust te zijn van comfort, omdat een ongemakkelijke brace niet zo vaak wordt gedragen.

Grootte

De meeste vrij verkrijgbare beugels bevatten een eenvoudige maattabel die afhankelijk is van kuit-, dij- en knieomtrek. Afhankelijk van de ernst van uw meniscusscheur of het type ondersteuning dat u wilt bereiken, kan een aangepaste brace – aangebracht door een arts, fysiotherapeut of specialist – voordeliger zijn.

Pereira merkt op dat een goed passende brace niet langs je been mag glijden tijdens normale activiteit. “Het mag ook de bloedsomloop niet afsnijden of gevoelloosheid of tintelingen in je been veroorzaken, of het kan te klein zijn.”

Stabiliteit

De stabiliteit van uw brace moet direct correleren met uw blessure of activiteitsniveau. Pereira zegt dat als je knie zwak is en je je zorgen maakt over stabiliteit in je dagelijkse activiteiten, een meer ondersteunende brace, fysiotherapie of een operatie nodig kan zijn. De TechWare Pro Kniebrace is een geweldige optie met hoge ondersteuning. “Als het vrij stabiel is en je wilt gewoon een beetje ondersteuning, ga dan niet voor de grote brace met steunen, misschien is alleen een sleeve voor compressie voldoende,” zegt ze.

Veelgestelde vragen


 • Hoe lang draag je een kniebrace voor een gescheurde meniscus?

  De hoeveelheid tijd die u een kniebrace moet dragen, hangt echt af van het type scheur dat u heeft en het behandelingsprotocol. Als je een operatie hebt ondergaan, zit je misschien in een brace die ongeveer zes weken vergrendelt, volgens Rick Rutkowski, PT, DPT, fysiotherapeut in New Jersey.

  Als het echter een chronische, degeneratieve meniscusscheur is, heb je er misschien helemaal geen nodig. “Als je zwelling hebt maar geen operatie hebt gehad, kan een zachte neopreen-beugel je helpen je beter te voelen en te functioneren,” zegt hij. Raadpleeg in dat geval uw arts of fysiotherapeut over wanneer en hoe lang u een brace moet dragen.


 • Hoe lang gaan kniebraces mee voordat ze vervangen moeten worden?

  Er is geen vuistregel voor hoe lang u een kniebrace kunt dragen voordat deze moet worden vervangen. Dus in plaats van op zoek te gaan naar een tijdsbestek, let dan op hoe je kniebrace eruit ziet – en of deze nog steeds de ondersteuning biedt die je nodig hebt. “Beugels moeten worden vervangen als er overmatige slijtage is waar de voering zich bevindt, of als andere functies hun nut beginnen te verliezen,” jonathan Gelber, MD, orthopedisch sportgeneeskundechirurg in het Olmsted Medical Center, zegt.

  Hij merkt op dat u misschien ook contact wilt opnemen met uw verzekeringsmaatschappij om te zien wanneer zij een nieuwe kniebrace voor u zullen dekken.


 • Moet ik een kniebrace dragen voor een meniscusscheur?

  Volgens Dr. Gelber kun je een kniebrace gebruiken voor een laterale meniscusscheur of een mediale meniscusscheur. En hij beveelt specifiek aan om een kniebrace te gebruiken voor een meniscusscheur na de operatie (in plaats van als een preventieve maatregel). “Waar ik kniebraces het meest gebruik in relatie tot de meniscus is na de operatie, waar we beugels kunnen gebruiken om gewicht dragende buigingen te beperken tot minder dan 90 graden,” zegt hij. “Dit kan helpen om extra schuifkrachten over de helende meniscus te voorkomen.”


 • Hoeveel kost een kwaliteitskniebrace?

  U kunt verwachten tussen $ 10 – $ 100 te betalen voor een kwaliteitskniebrace die de knie stabiliseert en ondersteunt tijdens het vechten tegen de meniscus Tranen. Hoeveel u uitgeeft, hangt af van het type ondersteuning waarnaar u op zoek bent, dus het is belangrijk om de verschillende opties te analyseren en uw arts te raadplegen wanneer dat nodig is. De meest budgetvriendelijke brace op onze lijst, Physix Gear Knee Support Brace bij Amazon, is vaak verkrijgbaar voor slechts $ 11. Terwijl onze topaanbeveling, de McDavid 429X kniebrace, $ 80 was toen we deze lijst publiceerden.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Als een doorgewinterde gezondheidsschrijver begrijpt Lindsey Lanquist hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

McDavid’s 429X Brace is gemaakt met verstelbare riemen en stuurt de compressie rond de knieschijf en ondersteunt meniscusscheuren. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie, raden we Bodyprox’s kniebrace met zijstabilisatoren aan.

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Stijl: Compressie, wraparound | Materiaal: SBR, nylon, spandex | Regelbaar: Ja

“Het dragen van een kniebrace kan ervoor zorgen dat mensen zich zelfverzekerder voelen na een meniscusblessure, maar het mag niet het belang vervangen van het aanpakken van beweging, kracht of neuromusculaire tekorten – dat is de echte kern van het probleem. De meeste meniscusscheurpatiënten kunnen baat hebben bij het werken met een fysiotherapeut om een algemeen behandelings- en therapieplan op te stellen. U moet ook altijd uw orthopedist raadplegen voordat u een kniebrace selecteert om u te helpen omgaan met een meniscusscheur. ” –Brandon Schmitt, DPT, ATC, voorzitter van de Knee Special Interest Group van de American Academy of Sports Physical Therapy

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Stijl: Compressie brace | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Compressiestof | Regelbaar: Nee

Stijl: Compressie wrap | Materiaal: Elastisch, polyester | Regelbaar: Ja

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Elastisch garen | Regelbaar: Nee

Stijl: Compressie sleeve | Materiaal: Nylon, lycra | Regelbaar: Nee

Stijl: Compressie, warm of koud therapie | Materiaal: Neopreen | Regelbaar: Ja