De 11 beste verwarmde dekens van 2023

De 11 beste verwarmde dekens van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

11-best-verwarmde-dekens-van-2022-tout

Shavel Home Producten / Amazon


Verwarmde dekens helpen je warm te houden en de bloedcirculatie te verbeteren, wat helpt bij een sneller herstel na een training. Hoewel verwarmde dekens er in verschillende maten zijn, is groter niet altijd beter. “Warmte verspreidt zich snel over het oppervlak van een deken. Dekens voor eenpersoonsbedden kunnen een groot formaat hebben, omdat ze vaak energiezuiniger zijn dan zelfs grotere dekens,” zegt Lalitha McSorley, fysiotherapeut bij Brentwood Physio.

Beoordeeld & Goedgekeurd

Sunbeam’s Royal Heated Blanket is onze topkeuze, omdat het een groot aantal warmte-instellingen en een garantie van vijf jaar voor uw gemoedsrust omvat. Voor een budgetvriendelijkere optie raden we McJaw’s elektrisch verwarmde deken aan omdat deze is gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen. Het is ook ETL-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de Noord-Amerikaanse veiligheidsnormen.

De prijs van verwarmde dekens varieert van $ 40 – $ 280, waarbij de meeste merken op onze lijst tussen $ 40 – $ 150 komen. Sommige van de duurdere opties kunnen materialen van betere kwaliteit bieden, zijn groter van formaat en kunnen zelfs slimme technologie hebben, zoals programmeerbare timers of Wi-Fi-connectiviteit. Maar als u nieuw bent met verwarmde dekens, wilt u misschien beginnen met een budgetvriendelijkere optie – of een kleiner formaat – om te zien of ze geschikt voor u zijn.

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige elektrische dekens, overweeg dan de materialen waarvan ze zijn gemaakt, het bereik van warmte-instellingen en of u extra functies nodig hebt. Om u te helpen de beste verwarmde dekens te vinden, hebben we tientallen opties onderzocht en elk beoordeeld op veiligheid, onderhoud, duurzaamheid, kosten en meer. We hebben ook twee experts geraadpleegd om hun mening te krijgen over welke functies het belangrijkst zijn om op te letten bij de aanschaf van een verwarmde deken.

Op basis van ons onderzoek zijn hier de beste verwarmde dekens op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Sunbeam Verwarmde Deken bij Amazon

Beste budget:

McJaw Verwarmde Deken bij Amazon

Beste Splurge:

Shavel Home Products Verwarmde Deken bij Amazon

Best gewogen:

Pure Enrichment WeightedWarmth Elektrische Deken bij Amazon

Beste Smart:

Sunbeam Verwarmde Deken bij Amazon

Beste omkeerbaar:

Cosi Home Verwarmde Deken bij Amazon

Beste worp:

Serta Gooi Deken bij Amazon

Beste voor koppels:

Woolrich Verwarmde Deken bij Amazon

Beste snelle verwarming:

Bedsure Verwarmde Deken bij Amazon

Beste voor veiligheid:

Graden van comfort elektrische deken bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Hoe we hebben geselecteerd
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Sunbeam Royal Verwarmde Deken

4.9


zonnestraal-royal-verwarmde-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Groot bereik van warmte-instellingen

 • Eenvoudig los te koppelen snoer met scharnieren van de connector

 • 5 jaar garantie

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in grotere maten

Sunbeam’s Royal Heated Blanket is onze beste algemene keuze, dankzij de 12 verschillende warmte-instellingen en de automatische uitschakelfunctie van 12 uur. Als het gaat om herstel na de training, kunnen er sommige dagen zijn waarop u hunkert naar meer warmte dan andere, daarom is het ideaal om uit een reeks warmte-instellingen te kiezen.

We vinden het ook leuk dat de elektrische deken een gemakkelijk los te koppelen snoer heeft – knijp gewoon in de scharnieren van de connector aan beide zijden om deze los te koppelen. Bovendien wordt de verwarmde deken van Sunbeam geleverd met een fabrieksgarantie van vijf jaar, zodat u er met een gerust hart in kunt investeren.

Het enige nadeel is dat de kleinste maat is gemaakt voor een eenpersoonsbed, wat betekent dat het niet als een plaid kan worden gekocht. Anders denken we dat het een veelzijdige optie is, omdat er vijf kleuren en vier maten zijn om uit te kiezen, en we vinden het leuk dat het machinewasbaar is op een koude cyclus voor eenvoudig onderhoud. Het kan ook in de droger worden gedroogd op een delicate cyclus.

Prijs op het moment van publicatie: $55-$135

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 12 (gebruik de afstandsbediening om tussen instellingen te wisselen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, alleen op koude cyclus

Beste budget

McJaw Elektrische Verwarmde Deken

mcjaw-elektrisch-verwarmde-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Lichtgewicht en ademend

 • ETL-gecertificeerd

 • Machinewasbaar

Tegens

 • Geen grotere maten beschikbaar

 • Slechts twee kleuren om uit te kiezen

Als u op zoek bent naar de beste verwarmde deken met een beperkt budget, raden we McJaw’s electric heated blanket aan. Hoewel goedkopere elektrische dekens beschikbaar zijn, zijn het meestal plaids en komen ze niet in grotere maten. McJaw’s biedt een full-size versie tegen een budgetvriendelijke prijs, waardoor het een van de meest betaalbare opties op de markt is die nog steeds de kwaliteitscontrole doorstaat.

We houden ervan dat het is gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen en dat het machinewasbaar is. Dit product is ook ETL-gecertificeerd, wat betekent dat het grondig is getest en voldoet aan de Noord-Amerikaanse veiligheidsnormen.

Er zijn echter slechts twee kleuren om uit te kiezen en slechts twee beschikbare maten: een plaid en een versie op ware grootte. Als je op zoek bent naar grotere verwarmde dekens om warm te blijven na het sporten deze winter, raden we een optie aan zoals Sunbeam’s Royal Heated Blanket.

McJaw’s verwarmde deken heeft vier warmte-instellingen om uit te kiezen, en er is een automatische uitschakelfunctie van 10 uur voor extra veiligheid.

Prijs op het moment van publicatie: $40-$50

Maten: Plaid (60 x 50 inch), Volledig (84 x 72 inch) | Materiaal: Fleece | Warmte-instellingen: Vier (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Beste Splurge

Shavel Home Products Elektrische verwarmde deken

shavel-home-products-elektrisch-verwarmde-deken

Shavel Home Producten


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Bed Bath &Beyond
Pros

 • Wordt geleverd in een reeks unieke ontwerpen

 • Inclusief programmeerbare timer

 • Gemaakt van hoogwaardige materialen

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in grotere maten

Wil je uitgeven aan een premium verwarmde deken? Er zijn zoveel dingen die we leuk vinden aan de elektrische verwarmde deken van Shavel Home Products. Ten eerste wordt het geleverd in een reeks unieke ontwerpen en kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw inrichting past. En er is een programmeerbare timer waarmee u het tijdstip kunt plannen waarop uw elektrische deken elke nacht opgaat. We houden er ook van dat het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een luxe satijnen rand die je warm en gezellig houdt na een training.

Het wordt geleverd met een extra lang snoer van 17 voet dat gemakkelijk te hanteren is, 10 verschillende warmte-instellingen en een veiligheidsafsluitfunctie van 10 uur.

De kleinste maat is twin, wat betekent dat je dit niet als een worp kunt kopen. En hoewel het een van de duurste opties op onze lijst is, denken we dat het de prijs zeker waard is.

Deze deken wordt geleverd met een garantie van vijf jaar, zodat u gerust kunt zijn, wetende dat uw investering beschermd is. En het is ook ETL-gecertificeerd.

Prijs op het moment van publicatie: $280-$460

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester met satijnen rand | Warmte-instellingen: 10 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, op een zachte cyclus

Beste gewogen

Pure Verrijking VerzwaardWarmth Elektrische Deken

pure-verrijking-verzwaarde-plaid

Pure Nlrijkdom


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Lowe’s
Pros

 • Dual use (kan worden gebruikt zonder verwarming bij warmer weer)

 • Automatische uitschakelingsfunctie van 2 uur

 • 5 jaar garantie

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in één maat en kleur

 • Niet machinewasbaar

Als het gaat om verzwaarde verwarmde dekens, raden we pure enrichment’s weighted throw blanket aan. Zowel gewogen druk als therapeutische warmte zijn geweldig voor spierherstel en ontspanning na het sporten – en met deze optie krijg je beide in één. Bij warmer weer kunt u deze verzwaarde deken zelfs zonder enige verwarming gebruiken en toch genieten van de kalmerende druk.

De elektrische deken van Pure Enrichment heeft een automatische uitschakelfunctie van twee uur om energie te besparen, en net als onze beste algemene keuze, Sunbeam’s Royal Heated Blanket, wordt deze optie geleverd met een garantie van vijf jaar. Houd er echter rekening mee dat het alleen verkrijgbaar is in één maat en kleur en niet in de machine kan worden gewassen. Een opbergtas wordt meegeleverd om u te helpen deze overal mee naartoe te nemen.

Prijs op het moment van publicatie: $120

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Micromink en sherpa | Warmte-instellingen: Vier (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Nee, maak alleen schoon door een mengsel van water en mild reinigingsmiddel te gebruiken en gebruik een doek om het vereiste gebied schoon te maken

Beste Smart

Sunbeam WiFi Verbonden Verwarmde Deken

sunbeam-wifi-connected-verwarmde-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Uitzicht op Bed Bath &Beyond
Pros

 • Zet hem aan en verwarm beddengoed vanaf elke locatie voor

 • Gemakkelijk te gebruiken in het donker

 • Machinewasbaar en drogerbestendig

Tegens

 • Duur

 • Kan niet worden gekocht als een worp

Voor de beste slimme verwarmde deken raden we Sunbeam’s WiFi Connected Heated Blanket aan. Download gewoon de Sunbeam-app om uw beddengoed overal in te schakelen en voor te verwarmen, wat betekent dat u kunt genieten van onmiddellijke warmteverlichting zodra u thuiskomt van een wandeling of training. Je kunt het zelfs gebruiken met Alexa van Amazon en de spraakapparaten van Google – of met de afstandsbediening met achtergrondverlichting – om het gemakkelijk midden in de nacht in en uit te schakelen.

We vinden het ook geweldig dat de slimme verwarmde deken van Sunbeam machinewasbaar en drogerbestendig is voor eenvoudig onderhoud – het enige wat u hoeft te doen is het snoer verwijderen en u bent klaar om te gaan.

Merk op dat het, net als andere opties op onze lijst, niet als een worp kan worden gekocht, dus de kleinste beschikbare maat is de dubbele versie. Het is duur, maar we denken dat de slimme functies de hogere prijs zeker waard zijn.

Kies uit 10 verschillende warmte-instellingen om deze winter op te warmen.

Prijs op het moment van publicatie: $115-$155

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 10 (gebruik afstandsbediening of app op uw telefoon om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Beste omkeerbaar

Cosi Home Verwarmde Deken

Cosi Home Verwarmde Deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Verwarmt tot maximale temperatuur in minder dan 60 minuten

 • Automatische uitschakelingsfunctie van 3 uur

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in één maat

Gemaakt van fleece en sherpa, we houden van Cosi Home’s Verwarmde Deken. Het is een omkeerbare verwarmde deken die is ontworpen om je lichaam warm te houden na een training, of wanneer je in de winter meer tijd besteedt aan rusten en herstellen binnenshuis. Omdat het in minder dan 60 minuten opwarmt tot zijn maximale temperatuur, hoeft u niet te lang te wachten om de warmte te krijgen waar u naar hunkert. En er is een automatische uitschakelfunctie van drie uur om energie te besparen en om brandgevaar veilig te voorkomen als u tijdens het gebruik ervan in slaap valt.

De deken is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren en is machinewasbaar voor extra gemak. Het kan echter alleen in één maat worden gekocht – als een plaid – dus het is niet ideaal als u op zoek bent naar een optie om uw hele bed te bedekken.

Prijs op het moment van publicatie: $70

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Fleece en sherpa | Warmte-instellingen: Zes (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Beste worp

Serta Elektrische Plaid

serta-elektrisch-plaid

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Wordt geleverd in een reeks unieke ontwerpen

 • Machinewasbaar

Tegens

 • Kan voor sommige mensen te dun zijn

 • Geen programmeerbare timer

Voor de beste verwarmde worp raden we Serta’s Electric Throw Blanket aan. We houden van het scala aan kleuren en ontwerpen dat je met deze plaid krijgt – van effen kleuren tot sneeuwvlokontwerpen tot plaid – we zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte optie is.

De deken heeft vijf warmte-instellingen en wordt na vier uur automatisch uitgeschakeld voor veiligheid en energiebesparing. Het is machinewasbaar en een geweldige plaid voor je bank om koude dagen nog gezelliger te maken.

Serta’s deken weegt minder dan de meeste andere opties op onze lijst, dus sommige mensen vinden het misschien te dun, vooral op een koudere dag. Maar het is een geweldige optie als je de neiging hebt om warm te lopen en je gewoon een beetje warmte wilt om pijnlijke spieren te verlichten. Er is ook geen programmeerbare timer, dus je moet hem handmatig persoonlijk inschakelen wanneer je de deken wilt opwarmen.

Prijs op het moment van publicatie: $50

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: Vijf (gebruik afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Beste voor koppels

Woolrich verwarmde elektrische deken

wolrich-verwarmde-elektrische-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Belk.com
Pros

 • Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten

 • 20 warmtestanden

 • Kan de warmte aan beide zijden aanpassen met king- en queen-sized opties

Tegens

 • Duur

 • Geen programmeerbare timer

Op zoek naar een verwarmde deken om te delen met je partner? We raden Woolrich’s verwarmde elektrische deken aan. We houden van deze deken om vele redenen: hij is verkrijgbaar in zeven unieke kleuren en in een breed scala aan maten – van plaid helemaal tot kingsize – waardoor hij perfect is voor de behoeften van elk paar. Het beschikt ook over 20 verschillende warmte-instellingen, wat het hoogste bereik op onze lijst is en perfect voor koppels met verschillende warmtebehoeften.

De koninginnen- en kingsize dekens hebben twee controllers en de warmte kan aan beide zijden worden aangepast. Hierdoor kunnen koppels met verschillende warmtebehoeften het warmteniveau aan hun kant van het bed aanpassen. Merk op dat bij de throw-, twin- en full-size versies slechts één controller is inbegrepen.

In tegenstelling tot de elektrische verwarmde deken van Shavel Home Products en een paar andere opties op onze lijst, is er geen programmeerbare timer, dus u kunt uw deken niet van tevoren opwarmen voordat u thuiskomt. Deze optie is een van de duurdere op onze lijst, maar is UL-gecertificeerd. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de veiligheids- en prestatieclaims achter deze verwarmde deken grondig zijn geverifieerd door een derde partij. Je krijgt ook vijf jaar garantie bij je aankoop.

Prijs op het moment van publicatie: $80-$180

Maten: Plaid (70 x 60 inch), Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 20 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Beste snelle verwarming

Bedsure Geribbelde Verwarmde Deken

bedsure-geribbeld-verwarmd-deken

Bedzekerheid


Bekijk op Amazon
Bekijk op Bedsurehome.com
Pros

 • Kan in 35 minuten opwarmen

 • UL-gecertificeerd

 • Inclusief een programmeerbare timer voor automatische uitschakeling van 1, 2, 3 en 4 uur

Tegens

 • Queen en king-size versies zijn duur

 • Minder warmte-instellingen in vergelijking met andere Opties

Bedsure’s Geribbelde verwarmde deken is onze keuze voor de beste snel verwarmende elektrische deken. Op het hoogste warmteniveau kan het in 35 minuten 104 graden Fahrenheit bereiken, waardoor het een van de snelst verwarmende dekens op de markt is. Het is UL-gecertificeerd, dus het is grondig getest en goedgekeurd door een onafhankelijke, externe non-profitorganisatie. En bovendien beschikt het over een programmeerbare automatische uitschakeltimer die u kunt instellen op één, twee, drie of vier uur.

We vinden het leuk dat het in verschillende maten verkrijgbaar is, waardoor het geschikt is voor ieders behoeften, en dat er vijf geribbelde fleecekleuren zijn om uit te kiezen. Er zijn echter slechts zes warmte-instellingen, wat minder is dan andere items op onze lijst (de Royal Heated Blanket van Sunbeam heeft er bijvoorbeeld 12). Ook zijn de queen- en king-sized versies duur. Het heeft echter een heleboel functies die niet op andere items op deze lijst te zien zijn, en het is gemaakt van premium materialen.

Prijs op het moment van publicatie: $196-$210

Maten: Plaid (70 x 60 inch), Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Flanellen | Warmte-instellingen: Zes (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Niet vermeld

Het beste voor veiligheid

Graden van comfort elektrische deken

comfortgraden-elektrisch-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • UL-gecertificeerd

 • Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten

 • Auto-shutoff-functie is instelbaar

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in grotere maten

We raden de elektrische deken van Degrees Of Comfort aan voor diegenen die zich zorgen maken over de veiligheid bij de aankoop van een verwarmde deken. Het is UL-gecertificeerd, wat betekent dat het is ontworpen om de laagst mogelijke EMF-emissies vrij te geven terwijl het opwarmt. EMF staat voor elektromagnetische velden en kan potentieel gevaarlijk zijn als u gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan hoge niveaus.

De grootste maat voor dit product is een California King, wat iets unieks is voor de elektrische deken van Degrees Of Comfort (geen andere dekens op onze lijst komen in versies die zo groot zijn). Het is echter niet beschikbaar om te kopen als een worp, dus als dat iets is waarnaar je op zoek bent, raden we je aan om met een andere versie te gaan, zoals Serta’s Electric Throw Blanket.

We zijn dol op de instelbare automatische uitschakelfunctie, die in stappen van één tot 10 uur kan worden aangepast. En we vinden het leuk dat de deken 20 verschillende warmte-instellingen heeft en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar. Het is ook machinewasbaar op koude cyclus.

Prijs op het moment van publicatie: $75-$145

Maten: Twin (84 x 62 inch), Twin XL (86 x 64 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch), King (100 x 90 inch) en California King (100 x 94 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 20 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, alleen op koude cyclus

Beste Wearable

Beautyrest Fleece Elektrische Deken

beautyrest-fleece-elektrisch-deken

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • U-vormig voor gemakkelijk dragen

 • Wordt geleverd in een reeks unieke ontwerpen

 • 5 jaar garantie

Tegens

 • Duur voor maat

 • Alleen verkrijgbaar in één maat

Voor de beste draagbare verwarmde deken hebben we gekozen voor Beautyrest’s Fleece Electric Blanket. Omdat het U-vormig is, is het gemakkelijker te dragen in vergelijking met andere worpen op onze lijst, waardoor je warm blijft en herstelt na het sporten. Het is UL-gecertificeerd, wordt geleverd met een garantie van vijf jaar en is machinewasbaar.

Wat worpen betreft, is het een van de duurdere op onze lijst. En het kan alleen worden gekocht als een worp en er zijn geen grotere maten om uit te kiezen. Maar u kunt kiezen uit tien unieke ontwerpen en drie verschillende warmte-instellingen.

Prijs op het moment van publicatie: $62

Maten: Plaid (64 x 50 inch) | Materiaal: Fleece en sherpa | Warmte-instellingen: Drie (gebruik afstandsbediening om te wisselen tussen settings) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Hoe we de beste verwarmde dekens hebben geselecteerd

Om de beste verwarmde dekens op de markt te kiezen, hebben we eerst twee experts geraadpleegd – Lalitha McSorley, een fysiotherapeut en Dr. Emeka Aludogbu, DC., CCN., CSCS, een chiropractische en sportgeneeskundearts – voor hun deskundig advies over de functies om op te letten bij het winkelen voor een verwarmde deken, de beste stof om uit te kiezen en de veiligheidsfuncties om te overwegen.

Met de deskundige inzichten die we hebben verzameld in gedachten, hebben we vervolgens tientallen verwarmde dekens van de meest vertrouwde en populaire merken onderzocht, specificaties geanalyseerd en beoordelingen voor elk merk gelezen. Bij het selecteren van onze topkeuzes hebben we speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van materialen, het bereik van warmte-instellingen, veiligheidskenmerken, maten, kosten en meer.

Waar te letten in een verwarmde deken

Warmte-instellingen

Controleer of de verwarmde deken die u koopt een reeks warmte-instellingen heeft waar u tevreden mee zult zijn. Het bekijken van de minimum- en maximumtemperaturen voordat u een keuze maakt, is altijd een goed idee. Sommige verwarmde dekens, zoals de elektrische deken van Degrees Of Comfort, hebben 20 verschillende warmte-instellingen, terwijl andere slechts drie hebben.

Als je een stel bent of een gezin dat de deken samen wil gebruiken, kun je overwegen om een grotere verwarmde deken met twee controllers te kopen. Op deze manier kunnen twee personen hun eigen warmte-instelling aan weerszijden van de deken aanpassen. “Een verwarmde deken met twee controllers kan meningsverschillen minimaliseren en beide mensen helpen een goede nachtrust te krijgen”, zegt Aludogbu. Woolrich’s Electric Heated Blanket heeft twee controllers in de queen en king-sized versies.

Stoftype en materialen

De stof en materialen waarvan uw verwarmde deken is gemaakt, zijn belangrijk om te overwegen. “Ik zou polyester of microvezel aanraden. Microvezeldekens zijn de zachtste van alle elektrische dekens. Ze zijn zelden pil, zijn zacht en zijn gemakkelijk te wassen. Polyester is ook een geweldige optie omdat het zacht en brandwerend is en ook gemakkelijk te wassen,” zegt McSorley.

We raden aan om op zoek te gaan naar een elektrische deken die machinewasbaar is, zoals de meeste dekens op onze lijst. Met machinewasbare verwarmde dekens hoeft u alleen maar het netsnoer los te koppelen van de deken en het is klaar om in de machine te worden gegooid. Duurzaamheid is ook belangrijk, vooral als u een aankoop wilt doen die u nog vele jaren warm houdt.

Grootte

De beste maat voor uw elektrische deken is relatief aan de grootte van de persoon of mensen die het kopen, en natuurlijk de grootte van uw bed. Maten beginnen met worpen en gaan naar California King. Als je een elektrische deken koopt om je spieren warm te houden op de bank, is een plaid misschien alles wat je nodig hebt. Voor een groot bed, of voor een stel, kunt u profiteren van een volledige, queensize of kingsize deken.

Veiligheid

Er zijn twee verschillende soorten certificeringen als het gaat om verwarmde dekens – ETL en UL – en beide zijn nationaal erkend. Het gebruik van een product dat een van beide merken draagt, helpt ervoor te zorgen dat de verwarmde deken die u koopt geen veiligheidsrisico vormt. Overweeg een product te kopen dat is gecertificeerd door een van deze twee instanties als dit belangrijk voor u is.

Verwarmde dekens hebben extra veiligheidsvoorzieningen voor uw bescherming. “Alle nieuwe elektrische dekens moeten veiligheidsvoorzieningen hebben, zoals een rheostat-besturing. Een rheostatregeling wordt gebruikt om de hoeveelheid stroom die in een circuit stroomt te regelen. Drastische veranderingen in de stroom zijn wat meestal vuur en brandwonden veroorzaakt,” zegt McSorley.

Slimme functies

Als het gaat om slimme functies, hebben alle dekens op onze lijst een afstandsbediening om de warmte-instellingen aan te passen en een automatische uitschakelfunctie voor uw bescherming. Sommige verwarmde dekens hebben ook een programmeerbare timer, zodat u kunt kiezen wanneer de warmte-instelling van de deken wordt ingeschakeld en hoe lang deze warm blijft.

Als u op zoek bent naar meer geavanceerde functies, kan de WiFi Connected Heated Blanket van Sunbeam worden in- en uitgeschakeld via een app op uw smartphone, of zelfs door de Alexa- en Spraakmogelijkheden van Amazon te gebruiken, zodat u uw deken kunt voorbereiden om gezellig te zijn tegen de tijd dat u thuiskomt.

Verzorging en onderhoud

Als u het meeste uit uw verwarmde deken wilt halen, was deze dan regelmatig volgens de instructies van de fabrikant. De meeste dekens op onze lijst kunnen in de machine worden gewassen, maar als u een vlek krijgt, moet u een vochtige doek en wat afwasmiddel gebruiken om het schoon te maken. Sommige dekens, zoals Beautyrest’s Fleece Electric Blanket, wordt geleverd met een garantie van vijf jaar voor uw gemoedsrust.

Veelgestelde vragen


 • Is het OK om te slapen met een verwarmde deken?

  Hoewel verwarmde dekens over het algemeen veilig zijn om te gebruiken, is het niet aan te raden om de hele nacht met je verwarmde deken te slapen. “Theoretisch kun je een verwarmde deken de hele nacht laten liggen, maar ik raad het niet aan omdat het brand kan veroorzaken en je kan verbranden,” zegt Aludogbu. Alle opties op onze lijst hebben een automatische uitschakelfunctie, zodat u hiertegen beschermd bent. Op sommige producten (bijvoorbeeld de elektrische deken van Degrees Of Comfort) kunt u zelfs de tijdsduur aanpassen voordat uw deken wordt uitgeschakeld, zodat u verder beschermd blijft.


 • Zijn verwarmde dekens de moeite waard?

  Het toepassen van warmte op pijnlijke spieren is een geweldige manier om strakheid te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Op koudere dagen of nachten is dit vooral belangrijk en het gebruik van een elektrische deken kan uw lichaam helpen een consistente temperatuur te behouden. Dus ja, we geloven dat ze het waard zijn. Maar natuurlijk is elk individu anders. Als je op het hek staat over verwarmde dekens, is het misschien de moeite waard om een budgetvriendelijke optie te proberen om te zien of het iets voor jou is. We raden McJaw’s elektrisch verwarmde deken aan.


 • Hoe lang gaan verwarmde dekens mee?

  Het toepassen van warmte op pijnlijke spieren is een geweldige manier om strakheid te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Op koudere dagen of nachten is dit vooral belangrijk en het gebruik van een elektrische deken kan uw lichaam helpen een consistente temperatuur te behouden. Dus ja, we geloven dat ze het waard zijn. Maar natuurlijk is elk individu anders. Als je op het hek staat over verwarmde dekens, is het misschien de moeite waard om een budgetvriendelijke optie te proberen om te zien of het iets voor jou is. We raden McJaw’s elektrisch verwarmde deken aan.


 • Hoeveel kost een verwarmde elektrische deken van hoge kwaliteit?

  Verwarmde elektrische dekens kosten ergens tussen de $ 40 – $ 280, met gemiddelde prijzen variërend van $ 40 – $ 150.

  Onze beste algemene optie, Sunbeam’s Royal Heated Blanket kost $ 80 voor een full-size versie. Voor een kleinere worp kost Serta’s Electric Throw Blanket $ 50.

  Het is vermeldenswaard dat duurdere opties, zoals Bedsure’s Geribbelde verwarmde deken en Shavel Home Products ‘Elektrische verwarmde deken, extra functies kunnen hebben die niet te zien zijn in budgetvriendelijkere opties. Dit omvat programmeerbare timers, langere garantieperioden en stof van hogere kwaliteit. Als u uw elektrische deken vaker gaat gebruiken of een duurzamere optie wilt, kan een duurdere optie het overwegen waard zijn.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Als gecertificeerd personal trainer en gezondheids- en fitnessschrijver begrijpt Ravi Davda hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Hij beveelt producten aan die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

Sunbeam’s Royal Heated Blanket is onze topkeuze, omdat het een groot aantal warmte-instellingen en een garantie van vijf jaar voor uw gemoedsrust omvat. Voor een budgetvriendelijkere optie raden we McJaw’s elektrisch verwarmde deken aan omdat deze is gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen. Het is ook ETL-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de Noord-Amerikaanse veiligheidsnormen.

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 12 (gebruik de afstandsbediening om tussen instellingen te wisselen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, alleen op koude cyclus

Maten: Plaid (60 x 50 inch), Volledig (84 x 72 inch) | Materiaal: Fleece | Warmte-instellingen: Vier (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester met satijnen rand | Warmte-instellingen: 10 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, op een zachte cyclus

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Micromink en sherpa | Warmte-instellingen: Vier (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Macht DusUrce: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Nee, maak alleen schoon door een mengsel van water en mild reinigingsmiddel te gebruiken en gebruik een doek om het vereiste gebied schoon te maken

Maten: Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 10 (gebruik afstandsbediening of app op uw telefoon om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Fleece en sherpa | Warmte-instellingen: Zes (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Maten: Plaid (60 x 50 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: Vijf (gebruik afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Maten: Plaid (70 x 60 inch), Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 20 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja

Maten: Plaid (70 x 60 inch), Twin (84 x 62 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch) en King (100 x 90 inch) | Materiaal: Flanellen | Warmte-instellingen: Zes (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Niet vermeld

Maten: Twin (84 x 62 inch), Twin XL (86 x 64 inch), Full (84 x 72 inch), Queen (90 x 84 inch), King (100 x 90 inch) en California King (100 x 94 inch) | Materiaal: Polyester | Warmte-instellingen: 20 (gebruik de afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja, alleen op koude cyclus

Maten: Plaid (64 x 50 inch) | Materiaal: Fleece en sherpa | Warmte-instellingen: Drie (gebruik afstandsbediening om te schakelen tussen instellingen) | Stroombron: Sluit het snoer aan op de verwarmde deken en sluit het vervolgens aan op de muur | Machinewasbaar: Ja