De 10 beste wei-eiwitpoeders voor mannen van 2023, volgens een diëtist

De 10 beste wei-eiwitpoeders voor mannen van 2023, volgens een diëtist

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

beste wei-eiwitpoeders voor mannen van 2023

bodymindspirit Fit / Marcus Millan


Wei-eiwit kan een geweldige optie zijn om in je routine op te nemen als je hogere eiwitbehoeften hebt. Het heeft door onderzoek ondersteunde voordelen voor het opbouwen van spieren en het bevorderen van spierherstel na inspanning. “Wei-eiwit is een snel verterend eiwit dat afkomstig is van melk. Vanwege de verteerbaarheid is het een populaire eiwitbron voor eiwitsupplementen,” zegt Manny Prieto, RDN, CSCS, directeur personal training en voeding. Wei is geweldig om spieren op te bouwen omdat het rijk is aan leucine, het primaire aminozuur dat betrokken is bij spiereiwitsynthese, en is een goede bron van andere vertakte keten aminozuren (BCAA’s) die nodig zijn voor spieren. Deze eigenschappen maken wei een ideale keuze voor diegenen die spierherstel willen bevorderen en spiergroei willen stimuleren na een training.

In de eerste plaats hebben mensen die krachttraining doen en proberen de spiermassa te vergroten of te behouden de hoogste eiwitbehoeften. Eiwitten moeten voornamelijk afkomstig zijn van hele voedingsmiddelen, maar wei-eiwitpoeder kan een uitstekende manier zijn om extra eiwitten aan uw dieet toe te voegen als u moeite heeft om aan uw dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen.

Voor onze topkeuzes voor de beste wei-eiwitpoeders voor mannen, hebben we gekeken naar de tests van derden, de hoeveelheid eiwit, de kwaliteit van het ingrediënt, voedingsinformatie, het type (isolaat of concentraat) en de smaak.

bodymindspirit Fit goedgekeurde wei-eiwitpoeders voor mannen

 • Beste overall: Garden of Life Sport Whey Protein Powder biedt 24 gram gecertificeerd grasgevoerd eiwit per portie en bevat geen toegevoegde suiker. Het heeft tests van derden van Informed Choice en NSF for Sport.
 • Beste eiwitrijke: ProMix Grass Fed Whey Protein Isolate heeft 30 gram grasgevoerd eiwit per portie, waaronder 6,6 gram vertakte keten aminozuren, waardoor dit onze hoogste totale eiwitkeuze is. Het is vrij van stevia en kunstmatige zoetstoffen, waardoor het een goede keuze is als je een eiwitpoeder wilt dat van nature is gezoet.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt, om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Is wei-eiwit gunstig voor mannen?

Eiwit is een essentiële voedingsstof die nodig is om enzymen, hormonen te maken, spieren en botten op te bouwen en te herstellen. Uw dagelijkse eiwitbehoeften variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder leeftijd, geslacht, activiteitsniveau en gezondheidsstatus.

De volgende groepen mannen hebben een hogere eiwitbehoefte en kunnen baat hebben bij wei-eiwit:

Mannen die krachttraining doen om spieren op te bouwen: Eiwitbehoeften voor de meeste mannen die krachttraining doen, zullen tussen de 1,4 en 2,0 gram eiwit per kilogram gewicht zijn. Voor iemand die 150 kilo is, zal dat tussen de 95 en 136 gram eiwit per dag zijn. Deze hoeveelheid eiwit zal helpen bij het onderhouden en opbouwen van nieuwe spieren in combinatie met krachttrainingsoefeningen.

Hoewel het mogelijk is om alle eiwitbehoeften uit voedsel te halen, kan het moeilijk zijn met alleen een dieet. Wei-eiwit kan iemand helpen zijn hogere eiwitbehoeften te bereiken en kan een handige manier zijn om onderweg eiwitten te krijgen. Wei wordt snel in het lichaam opgenomen en daarom wordt het vaak voor of na de training geconsumeerd.

Opgemerkt moet worden dat degenen die net beginnen met een weerstandstrainingsprogramma waarschijnlijk geen behoefte hebben aan of baat hebben bij het aanvullen van eiwitten. Naarmate de tijd, intensiteit en duur toenemen met krachttraining, kan het nemen van een eiwitsupplement zoals wei-eiwit nuttig worden om droge spieren te behouden.

Oudere mannen: Naarmate we ouder worden, hebben we de neiging om spiermassa en kracht gemakkelijker te verliezen dan in jongere jaren. Om leeftijdsgebonden spierverlies te bestrijden, adviseerden experts om 1,0 tot 1,2 gram eiwit per kilogram gewicht te consumeren, samen met krachttraining. Als u bijvoorbeeld 150 pond bent, moet u dagelijks minstens 68 tot 82 gram eiwit consumeren.

Wei-eiwit kan de aanbevolen keuze zijn voor deze leeftijdsgroep, vooral omdat wei een snelle absorptie heeft in vergelijking met andere soorten eiwitten.

Mannen die mogelijk geen baat hebben bij wei-eiwit

Wei-eiwit is een handige manier om meer eiwitten in het dieet te krijgen, maar het is misschien niet voor iedereen gunstig. De volgende groepen hebben mogelijk geen baat bij wei-eiwitpoeders:

Endurance atleten: Hoewel eiwitten een belangrijk onderdeel zijn van het dieet van elke atleet, ligt de focus voor duursporters – vooral voor voedingssupplementen – meestal meer op koolhydraten in plaats van eiwitten. Daarom heeft een duursporter mogelijk geen baat bij het toevoegen van wei-eiwit, ervan uitgaande dat ze voldoende calorieën en koolhydraten in het dieet krijgen.

Suppletie met koolhydraten rond lichaamsbeweging is belangrijk gebleken voor atletische prestaties en spierherstel. Wanneer de inname van koolhydraten echter minder dan 1,2 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag is, kan eiwit nodig zijn om te helpen bij glycogeenherstel.

Gezonde volwassenen die voldoende eiwitten eten: Als je al genoeg eiwitten en calorieën in je dieet eet, zal elk extra eiwit dat je krijgt waarschijnlijk niet gunstig zijn.

Medische ziekten die eiwitbeperkingen vereisen: Medische ziekten, waaronder chronische nierziekte en erfelijke metabole stoornissen zoals fenylketonurie, homocystinurie, ahornsiroopurineziekte en tyrosinemie, vereisen een lagere eiwitinname. Daarom wordt het nemen van een eiwitsupplement zoals wei-eiwit niet aanbevolen voor deze aandoeningen.

Mensen met zuivelallergie: Omdat wei-eiwit afkomstig is van koemelk, moeten mensen met een melkallergie ook wegblijven van wei-eiwit. “Wei-eiwit is over het algemeen veilig, maar er zijn mensen die het niet zouden moeten nemen. Het komt van zuivel, dus als je allergisch bent voor zuivel of om een andere reden geen dierlijke producten consumeert, moet je geen wei nemen,” zegt Prieto.

Mensen op een veganistisch dieet: Wei-eiwit is, net als koemelk, niet veganistisch. Dus mensen die een veganistisch dieet volgen, zouden baat hebben bij het aanvullen met een veganistisch eiwitpoeder in plaats van wei.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Garden of Life SPORT Grasgevoerde Whey Vanilla bij Amazon

Beste eiwitrijke:

ProMix Whey Protein Isolate bij Amazon

Beste natuurlijk gearomatiseerde:

Naked Whey Chocolate Protein Powder bij Amazon

Beste biologisch:

Natural Force Organic Whey Protein Powder bij Amazon

Beste Niet-gearomatiseerd:

NOW Sports Nutrition Whey Protein Powder bij Amazon

Beste met collageen:

Vital Performance Lactosevrij eiwitpoeder bij Amazon

Beste laag suikergehalte:

BioSteel Whey Protein Powder bij Amazon

Beste lactosevrij:

LEGION Whey+ Isolate Protein Powder bij Amazon

Beste budget:

Muscle Feast Whey Protein Concentrate Powder bij Amazon

Beste Whey Blend:

Dymatize Elite 100% Whey bij Amazon

In dit artikel

 • Is wei-eiwit gunstig voor mannen?
 • Mannen die mogelijk geen baat hebben bij wei-eiwit
 • Onze keuzes
 • Hoe we supplementen selecteren
 • Waar moet je op letten?
 • Veelgestelde vragen
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Garden of Life SPORT Grasgevoerde Wei Vanille

tuin-van-het-leven-sport-gras-gevoed-wei-vanille

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op IHerb
Pros

 • Informed Choice gecertificeerd en NSF gecertificeerd voor sport

 • Gecertificeerd grasgevoerd

 • Geen toegevoegde suikers

Tegens

 • Niet iedereen wil of heeft het toegevoegde probioticum nodig

Garden of Life Sport Whey Protein Powder controleert veel vakjes om onze algehele beste keuze te maken. Het is non-GMO project geverifieerd, vrij van toegevoegde hormonen, antibiotica of toegevoegde suikers. Een portie biedt 24 gram hoogwaardig wei-eiwit en is verkrijgbaar in zowel chocolade- als vanillesmaken. De zoete smaak komt van erythritol en stevia, dus er is geen toegevoegde suiker. Echter, niet iedereen kan houden van de smaak stevia en erythritol heeft.

We vinden het leuk dat dit wei-eiwit door derden is gecertificeerd door Informed Choice en NSF Certified for Sport, waardoor het een uitstekende keuze is voor atleten.

De wei is afkomstig van in de wei gekweekte, gecertificeerde grasgevoerde koeien en de wei is koud verwerkt en micro-gefilterd. Microfiltering is een stap die fabrikanten kunnen nemen om koolhydraten (lactose) of vet uit wei-eiwit te verwijderen om een zuiverdere vorm van wei-eiwit in een supplement te maken. Koudgeperste wei wordt beschouwd als een superieure manier om wei-eiwit produceren, omdat het kan helpen de absorptie en voedingswaarde te verhogen in vergelijking met wei die is gemaakt met hoge warmteverwerking.

Elke portie bevat 24 gram eiwit, waaronder 4,7 gram BCAA’s. Merk op dat dit eiwit organische tapiocavezels heeft toegevoegd die helpen bij het leveren van 4 gram vezels per portie. Er wordt ook een probioticum toegevoegd, maar niet iedereen wil of heeft deze toevoeging nodig.

Prijs op het moment van publicatie: $ 40 ($ 1,99 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 lepel (32g) | Calorieën: 120 | Eiwit: 24g | Suikers: 0g | Vet: 0g | Zoetstof: Erythritol en Stevia

Beste eiwitrijke

ProMix Grasgevoerd Wei-eiwit isolaat

promix-gras-gevoed-wei-eiwit-isolaat

ProMix


Bekijk op Amazon
Bekijk op Promixnutrition.com
Pros

 • Levert 30 gram eiwit

 • Getest door derden

 • Van grasgevoerde koeien

Tegens

 • Bevat zes gram suiker

ProMix Grass Fed Whey Protein Isolate is onze topkeuze voor mannen die een eiwitrijk wei-eiwitisolaatsupplement nodig hebben. Het eiwit is afkomstig van grasgevoerde koeien en het product is vrij van gluten, soja, GGO’s, hormonen, antibiotica, geraffineerde suiker, kunstmatige zoetstoffen, stevia, tandvlees, vulstoffen en bleekmiddel.

Dit eiwitrijke weipoeder heeft 30 gram eiwit per portie, waaronder 6,6 gram BCAA’s en 14,2 gram essentiële aminozuren, waardoor het de hoogste eiwitoptie op de lijst is.

Promix koudpers en microfiltert hun wei-eiwit tot minder dan 1 gram lactose, waardoor het veel gemakkelijker te verteren is voor mensen met lactose-intolerantie. Sommigen vinden het misschien leuk dat dit product kokossuiker gebruikt, een natuurlijke zoetstof met een lagere glycemische index dan gewone suiker. Elke portie levert echter zes gram suiker op.

Samen met 30 gram eiwit bevat het zeven gram koolhydraten, zes gram suiker, 0,5 gram vet en 150 calorieën. We vinden het leuk dat dit eiwitpoeder door derden is getest op zware metalen, allergenen, verontreinigingen en u kunt elk lotnummer opzoeken voor testresultaten.

Naast vanille wordt dit wei-eiwit aangeboden in niet-gearomatiseerde en chocoladesmaken.

Prijs op het moment van publicatie: $ 57 ($ 1,90 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 2 schepjes (38g) | Calorieën: 150 | Eiwit: 30g | Suikers: 6g | Vet: 0,5 g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of kokossuiker (gearomatiseerde opties)

Beste natuurlijk gearomatiseerde

Naked Whey Chocolade Eiwit Poeder

naakt-wei-chocolade-eiwit-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Nakednutrition.com
Pros

 • Informed Choice gecertificeerd

 • Drie ingrediënten

 • Geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen

 • Afkomstig van grasgevoerde koeien

Tegens

 • Misschien niet zoet genoeg voor iedereen

Naked Whey is een hoogwaardig wei-eiwitproduct met eenvoudige ingrediënten, geen kunstmatige ingrediënten en een redelijk prijskaartje. Alle smaken hebben 100 procent grasgevoerd wei-eiwitconcentraat dat koud geperst is en afkomstig is van grasgevoerde koeien op kleine melkveebedrijven in Californië en Idaho. Of het nu chocolade, vanille, aardbei of niet-gearomatiseerd is, dit eiwitpoeder bevat geen kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen of kleuren.

Naked Whey is er trots op ingrediënten tot een minimum te beperken. De aardbeiensmaak heeft bijvoorbeeld alleen wei-eiwitconcentraat, biologische kokossuiker en biologische gedroogde aardbeien als ingrediënten. De chocoladesmaak heeft alleen wei-eiwitconcentraat, biologische kokossuiker en biologisch cacaopoeder. Vanwege de eenvoudige ingrediënten is het misschien niet zo zoet als andere eiwitpoeders die sommigen al dan niet waarderen.

Dit eiwitpoeder is GMO-vrij, sojavrij en gecertificeerd glutenvrij. Een portie van de chocoladesmaak levert 25 gram eiwit, vijf gram suiker en zes gram BCAA’s per portie. Naked Whey heeft ook de Informed-Choice certificering, wat betekent dat het geen verboden stoffen voor atleten bevat. Naked Nutrition doet ook tests van derden om ervoor te zorgen dat hun producten veilige niveaus van zware metalen hebben.

Prijs bij time van publicatie: $ 24 ($ 1,60 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 2 schepjes (37g) | Calorieën: 160 | Eiwit: 25g | Suiker: 5g | Vet: 3g | Zoetstof: Biologische kokossuiker

Beste biologisch

Natural Force Gras gevoed biologisch wei-eiwitpoeder

natural-force-gras-gevoed-biologisch-wei-eiwit-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Naturalforce.com
Pros

 • USDA gecertificeerd biologisch

 • Getest door derden

 • Eén ingrediënt

Tegens

 • Iets lager in eiwitten in vergelijking met anderen

 • Duurder

Voor mannen die een wei-eiwit willen dat biologisch gecertificeerd is, raden we Natural Force Organic Whey Protein aan. De niet-gearomatiseerde versie heeft slechts één ingrediënt- biologisch wei-eiwitconcentraat en de vanille- en chocoladesmaken hebben slechts drie ingrediënten. De vanillesmaak heeft bijvoorbeeld alleen biologisch wei-eiwitconcentraat, biologische vanillesmaak en biologisch monniksfruitpoeder.

Hun wei is afkomstig van grasgevoerde koeien van familiebedrijven in Californië, en Natural Force is er trots op alleen humaan behandelde koeien te kopen. Elke portie van een schepje levert 110 calorieën, 20 gram eiwit en minder dan 1 gram suiker. Merk op dat de 20 gram eiwit per portie iets lager is dan de meeste van onze andere keuzes.

Naast het feit dat het USDA-Biologisch is, is dit eiwitpoeder ook Non-GMO Project Certified, glutenvrij en sojavrij. Natural Force stelt dat elke partij eiwitpoeder door derden is getest op hoeveelheden ingrediënten, zware metalen en vrij van microbiële besmetting. Certificaat van analyse voor elke partij eiwitpoeder wordt vermeld op hun website.

Prijs op het moment van publicatie: $ 40 ($ 2,30 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 1 lepel (26g) | Calorieën: 100 | Eiwit: 20g | Suiker: 1g | Vet: 1,5 g | Zoetstof: Geen (niet-gearomatiseerde optie) of biologisch monniksfruit (chocolade- en vanillesmaken)

Beste Niet-gearomatiseerd

NOW Sports Nutrition Wei-eiwit isolaat niet-gearomatiseerd poeder 1,2-pond

nu-sport-voeding-wei-eiwit-isolaat-niet-gearomatiseerd-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Vitacost
Pros

 • Informed Sport gecertificeerd

 • Budgetvriendelijk

 • Vrij van veel voorkomende voedselallergenen

Tegens

 • Aantal BCAA’s niet duidelijk vermeld

Nu is Sports Nutrition Whey Protein Isolate de beste keuze voor mannen die op zoek zijn naar een hoogwaardig niet-gearomatiseerd wei-eiwitpoeder. Deze keuze biedt 25 gram eiwit per portie en heeft minder dan 1 gram koolhydraten per portie. Het type wei dat wordt gebruikt, is microgefilterd wei-eiwitisolaat met minder dan 1 procent sojalecithine toegevoegd om uniforme menging met een vloeistof te helpen.

Het is Informed Sport-gecertificeerd, wat betekent dat het een geweldige keuze is voor atleten, omdat elke batch wordt getest op meer dan 220 verboden stoffen. We houden ook van NOW Sports-producten omdat ze uitgebreide interne tests uitvoeren op zuiverheid en kwaliteit van ingrediënten.

Dit eiwitpoeder is niet-GMO en bevat geen natuurlijke of kunstmatige zoetstoffen, met als enige ingrediënten wei-eiwitisolaat en zonnebloemlecithine. Hoewel de afbraak van aminozuren op het voedingsetiket wordt vermeld, vermelden de meeste andere wei-eiwitten duidelijk de totale hoeveelheid vertakte keten aminozuren (BCAA). Dus als u vooral geïnteresseerd bent in de hoeveelheid BCAA, hoeft u alleen maar wat te berekenen in plaats van de exacte hoeveelheid gemakkelijk op het etiket te zien.

Prijs op het moment van publicatie: $ 27 ($ 1,44 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 afgestreken schep (28g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 25g | Suiker: <1g | Vet: 0,5 g | Zoetstof: geen

Beste met collageen

Vital Performance Lactosevrij melkeiwit Isolate Poeder

vital-performance-lactosevrij-melk-eiwit-isolaat-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Nestlenutritionstore.com
Bekijk op Vitacost
Pros

 • Informed Sport gecertificeerd en NSF gecertificeerd voor sport

 • Budgetvriendelijk

 • Inclusief 10 gram collageen

 • Lactosevrij

Tegens

 • Bevat 5 gram toegevoegde suiker

Voor mannen die op zoek zijn naar een handige manier om wei-eiwitpoeder en collageen te krijgen, is Vital Performance Protein Powder de beste optie. Dit uitgebalanceerde eiwitpoeder is gemaakt met melkeiwitconcentraat, dat een mix bevat van zowel snel verteerbare wei als langzamer verteerbare caseïne-eiwitten. Het bevat ook 10 gram collageeneiwit, waarvan sommige onderzoeken suggereren dat het kan helpen bij het verbeteren van het vochtgehalte, de elasticiteit en de hydratatie van de huid. Voor mannelijke atleten is aangetoond dat een collageensupplement kan helpen de prestaties en het herstel de dag na schadelijke training te verbeteren.

Het eiwit is afkomstig van grasgevoerde koeien en bevat 8 gram EAAs (essentiële aminozuren) en 5 gram BCAA’s, met een totaal van 25 gram eiwit per portie. Het komt in vier smaken – chocolade, aardbei, vanille en koffie – en zijn allemaal gezoet door tapioca dextrose, monniksfruit en stevia. Elke portie levert 5 gram suiker.

Het is door derden gecertificeerd door zowel Informed Sport als NSF For Sport, waardoor het een uitstekende optie is voor atleten. Ten slotte is het lactosevrij, waardoor het een geweldige wei-eiwitkeuze is voor lactose-intolerante mensen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 29 ($ 1,38 per portie)

Vorm van eiwit: Melkeiwit isolaat | Service grootte: 2 schepjes (36g) | Calorieën: 130 | Eiwit: 25g | Suikers: 5g | Vet: <1g | Zoetstof: tapioca dextrose, stevia, monniksfruit

Beste laag suikergehalte

BioSteel 100% Wei Eiwit Poeder

biosteel-100-wei-eiwit-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Drie verschillende vormen van wei-eiwit

 • Geen toegevoegde suikers

 • NSF gecertificeerd voor sport

Tegens

 • Niet grasgevoerd

Biosteel 100% Whey Protein is een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een gearomatiseerd wei-eiwitpoeder dat weinig natuurlijke en kunstmatige zoetstof bevat. Dit hoogwaardige wei-eiwit bevat voornamelijk wei-eiwitisolaat, maar bevat ook wei-eiwitconcentraat en hydrolysaat.

De meeste wei-eiwitten gebruiken wei-isolaat en / of concentraat – het is zeldzamer om weihydrolysaat te zien. Wei-eiwithydrolysaat is een gehydrolyseerde (voorverteerde) vorm van wei-eiwit en sommige studies hebben aangetoond dat wei-eiwithydrolysaat nuttig kan zijn voor herstel door de schade aan spieren door zware trainingen te verminderen.

Biosteel wei-eiwit is rBGH hormoonvrij, gluten- en sojavrij, niet-GMO en bevat geen kunstmatige kleuren of smaken. Merk op dat dit wei-eiwit natuurlijke smaken heeft toegevoegd en guargom toegevoegd als een stabilisator om het mengen met vloeistoffen te verbeteren.

Elke portie bevat 24 gram eiwit, twee gram koolhydraten, een gram suiker, een gram vet en 110 calorieën. Het product is gecertificeerd door NSF for Sport, wat betekent dat het door derden is getest op hoeveelheden ingrediënten, verontreinigingen en verboden stoffen. Het komt in vanille- en chocoladesmaken, gezoet met stevia en heeft geen toegevoegde suiker.

Prijs op het moment van publicatie: $ 45 ($ 1,80 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat, concentraat en hydrolysaat | Service grootte: 1 lepel (28g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 24g | Suiker: 1g | Vet: 1g | Zoetstof: Stevia

Beste lactosevrij

LEGION Whey+ Chocolade Wei Isolaat Eiwit Poeder

legion-whey--chocolade-wei-isolaat-eiwit-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Getest door derden

 • Unieke smaken

 • Gecertificeerd grasgevoerd

Tegens

 • Duur

Voor mannen die lactose-intolerant zijn en wei-eiwit willen gebruiken, raden we aan Legion Whey + te gebruiken. De lactosevrije wei proteïne-isolaatpoeder is afkomstig van grasgevoerde koeien en Legion Whey + gebruikt niet-GMO-ingrediënten en is vrij van antibiotica. Sommigen zullen het waarderen dat het van nature suikervrij is, omdat het is gezoet met stevia.

Elke portie met één schepje bevat 100 calorieën, 22 gram eiwit, 0 gram suiker en drie gram koolhydraten. Legion Whey + heeft natuurlijke smaken en enkele ingrediënten om te helpen bij het mengen, zoals guargom, zonnebloemlecithine en silica.

Het product wordt geleverd in een verbazingwekkende 11 smaken. Naast de basis zoals chocolade, vanille en niet-gearomatiseerd, zijn enkele meer interessante mokka cappuccino, koekjes en room, honinggranen en kaneelgranen.

Dit wei-eiwit is door derden getest door LabDoor, een onafhankelijk supplementtestbedrijf dat test op zuiverheid, labelnauwkeurigheid en verboden stoffen. Dit betekent dat het niet alleen een veilige keuze is, maar ook geweldig voor atleten.

Prijs op het moment van publicatie: $ 60 ($ 2 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 lepel (32g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 23g | Suiker: 0g | Vet: 1g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of stevia (gearomatiseerde opties)

Beste budget

Muscle Feast Grasgevoerde Wei-Eiwit Concentraat Poeder

spier-feest-gras-gevoed-wei-eiwit-concentraat-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Grasgevoerd en hormoonvrij

 • Eenvoudige ingrediënten

 • Getest door derden

Tegens

 • Iets minder eiwit

Als u consequent wei-eiwit gebruikt, weet u dat het een duur supplement kan zijn. We raden Muscle Feast Grass Fed Whey Protein Concentrate Powder aan voor mannen die op zoek zijn naar een hoogwaardig grasgevoerd wei-eiwit dat ook budgetvriendelijk is. Dit wei-eiwit is afkomstig van weidekoeien, grasgevoerde koeien en is vrij van recombinant groeihormoon voor runderen (rBGH) en recombinant boviene somatotropine (rBST).

Elke portie bevat 18,3 g eiwit uit wei-eiwitconcentraat, waaronder 4,2 gram BCAA’s, 1,2 gram suiker, 1,8 gram vetten en 96 calorieën. Merk op dat deze hoeveelheid eiwit iets minder is dan andere plectrums. Er is geen suiker toegevoegd aan dit poeder – het is gezoet met stevia. De enige andere ingrediënten zijn cacao en zonnebloem lecithine.

Het product is door derden getest door Labdoor op labelnauwkeurigheid en zuiverheid van zware metalen en microben. U kunt specifieke lotnummers opzoeken op Labdoor om elke analyse voor elke partij te bekijken.

Muscle Feast Grass Fed Whey Protein is sojavrij en gecertificeerd glutenvrij. Er zijn drie verschillende smaakopties: chocolade, vanille en niet-gearomatiseerd. Het biedt 37 porties per container tegen een fatsoenlijke prijs, dus je krijgt meer voor je geld.

Prijs op het moment van publicatie: $ 40 ($ 1,08 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 1 lepel (32.96g) | Calorieën: 96 | Eiwit: 18.3g | Suiker: 1,2 g | Vet: 1,8 g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of stevia (gearomatiseerde opties)

Beste Whey Blend

Dymatize Elite 100% Wei Eiwit Poeder

dymatize-elite-100-wei-eiwit-poeder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Muscleandstrength.com
Pros

 • Levert 25 gram eiwit

 • Getest door derden

 • Budgetvriendelijk

Tegens

 • Bevat kunstmatige zoetstoffen

Voor mannen die een eiwitsupplement willen dat wei-eiwitmengsel bevat, raden we Dymatize Whey Protein aan. Elke portie heeft 25 g eiwit en 5,5 g vertakte keten aminozuren (BCAA’s). Net als het Biosteel wei-eiwit, kan deze optie een goede keuze zijn voor iemand die specifiek op zoek is naar een eiwit om te helpen bij spierherstel van een zware trainingsdag. Dit eiwit bevat wei-eiwit gehydrolyseerd wei-eiwit dat specifieke voordelen kan bieden voor het herstellen van spieren na intensieve training.

Dit eiwitpoeder is door Informed Choice door derden getest op verboden stoffen, dus het is een goede keuze voor atleten. Naast 25 g eiwit levert het 140 calorieën, drie gram koolhydraten, twee gram suiker en drie gram vet.

Het biedt maar liefst 67 porties per container – ongeveer een voorraad van 2 maanden als u één portie per dag gebruikt. De lage kosten per portie maken het een budgetvriendelijke keuze. Het komt in chocolade- en vanillesmaken en heeft slechts 2 g suiker omdat het aspartaam en acesulfaamkalium gebruikt, wat sommigen misschien niet willen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 66 ($ 1,05 per portie)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat, isolaat, gehydrolyseerd wei-| Service grootte: 1 lepel (36g) | Calorieën: 140 | Eiwit: 25g | Suikers: 2g | Vet: 3g | Zoetstof: Sucralose en Acesulfaam Kalium

Hoe we supplementen selecteren

Ons team werkt hard om transparant te zijn over waarom we bepaalde supplementen aanbevelen; u kunt hier meer lezen over onze voedingssupplementmethodologie.

We ondersteunen supplementen die evidence-based zijn en geworteld in de wetenschap. We waarderen bepaalde productkenmerken die we geassocieerd vinden met producten van de hoogste kwaliteit. We geven prioriteit aan producten die door derden zijn getest en gecertificeerd door een van de drie onafhankelijke, externe certificeerders: USP, NSF of ConsumerLab.com.

Het is belangrijk op te merken dat de FDA voedingssupplementen niet beoordeelt op veiligheid en effectiviteit voordat ze op de markt komen. Ons team van experts heeft een gedetailleerde, wetenschappelijk onderbouwde methodologie ontwikkeld om de supplementen te kiezen die we aanbevelen.

Wat te zoeken in wei-eiwitpoeders voor mannen

Testen door derden

Supplementen die door derden zijn getest, worden naar een laboratorium gestuurd waar ze worden getest om ervoor te zorgen dat ze bevatten wat ze zeggen dat ze bevatten en niet zijn verontreinigd met specifieke risicovolle, veel voorkomende verontreinigingen. Het is echter belangrijk op te merken:

 • Testen door derden test niet om te zien of een product effectief of veilig is voor iedereen, en het zorgt er niet voor dat het supplement niet zal interageren met andere supplementen of medicijnen.
 • Niet alle tests van derden zijn gelijk gemaakt. Het is niet ongebruikelijk dat supplementbedrijven laboratoria betalen voor certificaten na het uitvoeren van minimale tot geen tests.
 • De certificeringen van derden die we kunnen vertrouwen zijn: ConsumerLab.com, NSF en USP. Deze certificeringen zijn echter moeilijk te verkrijgen en / of duur voor fabrikanten, dus veel bedrijven kiezen ervoor om hun producten niet te laten testen door een van deze drie organisaties.
 • Soms zijn producten die door deze drie bedrijven zijn getest duurder om te proberen de kosten die ze betalen voor certificering te compenseren.
 • Alleen omdat een supplement niet wordt getest door een van deze drie bedrijven, betekent dit niet dat het een slecht product is. We raden aan om wat onderzoek te doen naar de reputatie van de fabrikant en de fabrikant en hun testlaboratorium te bellen om hun protocollen te bepalen en te beslissen of u zich op uw gemak voelt bij het consumeren van het supplement.

Formulier

Het is belangrijk om te weten welke vorm van wei-eiwit het supplement bevat voordat het wordt gekocht, omdat elk zijn eigen toepassingen, doeleinden en voordelen heeft. Wei-eiwit is een zuiveleiwit, wat betekent dat het een rijke bron is van alle essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft om uit de voeding te consumeren. Het wordt vaak gekocht als weiconcentraat, wei-isolaat en soms gehydrolyseerd wei-isolaat. De laatste twee vormen hebben meestal weinig tot geen lactose in hun mix,” zegt Nick Snow, BS, NASM-CPT, FNS.

Welke je kiest, hangt af van je eigen voorkeuren en doelen. Wei-eiwitpoeder kan afkomstig zijn van een weiconcentraat of isolaat. Wei-eiwitisolaat heeft meer eiwitten en minder koolhydraten (lactose) dan wei-eiwitconcentraat, terwijl de geconcentreerde vorm iets meer koolhydraten en minder eiwitten bevat.

Wei-eiwitisolaat kan gunstiger zijn voor mensen die op zoek zijn naar hogere eiwitopties, zoals mensen die spiermassa willen krijgen of mensen die intensieve lichaamsbeweging doen. Wei-eiwitconcentraat kan gunstig zijn voor iedereen die een meer hele voedselbron van eiwitten wil, omdat deze optie meer van de natuurlijke koolhydraten en vetten in melk bevat.

Doorgaans bevat wei-eiwitconcentraat tot 80% eiwit per gewicht, dus het heeft meer koolhydraten (lactose) en minder eiwitten dan wei-eiwitisolaat. Isolaat, aan de andere kant, is 90% (of meer) eiwit in gewicht, dus het is hoger in eiwitten en heeft minder koolhydraten dan concentraat.

Een paar van de supplementen in onze lijst bevatten ook wei-eiwithydrolysaat, een vorm van wei-eiwitisolaat dat is gehydrolyseerd (voorverteerd) en de gemakkelijkste van de drie is om te verteren en te absorberen. Dit kan het meest gunstig zijn voor iedereen met spijsverteringsproblemen en atleten die een ve nodig hebbenry snel verteerbare eiwitten rond hun trainingen / trainingssessies.

Ingrediënten &potentiële interacties

Het is essentieel om de ingrediëntenlijst en het voedingsfeitenpaneel van een supplement zorgvuldig te lezen om te weten welke ingrediënten en hoeveel van elk ingrediënt is opgenomen, in verhouding tot de aanbevolen dagelijkse waarde van dat ingrediënt. Breng het supplementetiket naar een zorgverlener om de verschillende ingrediënten in het supplement en eventuele interacties tussen deze ingrediënten en andere supplementen en medicijnen die u gebruikt te bekijken.

In wei-eiwitsupplementen is het gebruikelijk om smaken, bindmiddelen, zoetstoffen en emulgatoren te gebruiken. Deze worden over het algemeen gebruikt om smaak, textuur en houdbaarheid te verbeteren. Sommige hiervan omvatten acaciagom, natuurlijke aroma’s, kunstmatige smaakstoffen, erythritol, stevia, aspartaam, acesulfaamkalium en suiker.

Aspartaam moet mogelijk worden vermeden voor iedereen met darmproblemen, omdat het de onbalans van het microbioom in de darm kan veroorzaken of verergeren. Lecithine is ook een veel voorkomend ingrediënt dat wordt gebruikt als emulgator. De meeste producten gebruiken zonnebloemlecithine, maar het kan ook worden afgeleid van soja, dus iedereen met een soja-allergie moet dubbel controleren om ervoor te zorgen dat de lecithine niet van soja is afgeleid.

Wei-eiwit dosering

Bij het kiezen van eiwitsupplementen is het belangrijk om je bewust te zijn van hoeveel eiwit het supplement biedt. Dit zorgt ervoor dat u aan uw eiwitbehoeften voldoet en niet te veel consumeert. Wei-eiwitsupplementen bieden meestal 15-30 gram eiwit per portie.

Degenen die meer eiwitten nodig hebben, zoals degenen die proberen spieren op te bouwen of spiermassa te behouden tijdens het afvallen, kunnen een iets hoger eiwitproduct of dichter bij 30 gram overwegen. Als u een nierziekte heeft, streef dan naar een lagere eiwitoptie, of dichter bij 15 gram, en moet onder toezicht staan van een nefroloog, een nierspecialist en een geregistreerde diëtist tijdens het nemen van een eiwitsupplement.

Hoeveel is te veel?

Ondanks alle voordelen van eiwitten, is het mogelijk om te veel eiwitten in uw dieet te krijgen. Over het algemeen is langdurige consumptie van maximaal 2 gram eiwit per kg lichaamsgewicht per dag (140 gram voor een volwassene van 70 kilogram) veilig voor de meeste gezonde volwassenen. De exacte hoeveelheid eiwit die het beste voor u is, varieert echter op basis van geslacht, lichaamsgewicht, activiteitsniveau en andere factoren.

Hoewel de aanvaardbare bovengrens 3,5 gram per kg lichaamsgewicht per dag is, is dit alleen voor mensen die goed zijn aangepast aan een eiwitrijk dieet. Het consumeren van meer dan twee gram per kg lichaamsgewicht per dag kan spijsverterings-, nier- en vasculaire afwijkingen veroorzaken.

Om te beslissen of u te veel eiwitten uit weisupplementen krijgt, moet u de hoeveelheid eiwit die u consumeert uit andere voedselbronnen (dierlijk en plantaardig) optellen. Bepaal vervolgens of het toevoegen van wei-eiwit een overmatige hoeveelheid eiwitinname zal veroorzaken. Een diëtist kan u verder helpen bepalen hoeveel eiwitten u uit uw dieet haalt en of u te veel krijgt.

De exacte hoeveelheid eiwit die mensen nodig hebben, zal variëren, en degenen die spieren willen opbouwen met weerstandstraining of degenen die vetvrije massa willen behouden terwijl ze afvallen, kunnen het meest profiteren van een hoger uiteinde van het aanbevolen eiwitinnamespectrum.

Als u een nierziekte heeft, moet u dichter bij 0,6 – 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag streven (42 – 56 gram per dag voor een volwassene van 70 kilogram). Mensen met een nierziekte moeten ook een nefroloog en geregistreerde diëtist raadplegen voordat ze eiwitsupplementen nemen.

Smaken

Ten slotte is de smaak een belangrijk ding om te overwegen bij de aankoop van een eiwitsupplement. Het is belangrijk om productrecensies te onderzoeken en te lezen, omdat dit u meer inzicht kan geven in de verschillende producten en u kan helpen een beslissing te nemen.

Heerlijk smakende eiwitpoeders kunnen een matig sterke smaak of nasmaak hebben. Individuele voorkeur voor smaak en smaak kan variëren. Een ding om in gedachten te houden is dat als je een niet-gearomatiseerd wei-eiwit koopt, het misschien flauw smaakt en ergens aan moet worden toegevoegd (zoals een fruitsmoothie of een gezond dessert op basis van eiwitten) om goed te smaken.

We kozen een verscheidenheid aan wei-eiwitpoeders om alle gewenste smaakvoorkeuren te bereiken en bevatten niet-gearomatiseerde, natuurlijk gezoete en sommige eiwitpoeders met niet-voedzame zoetstoffen.

Veelgestelde vragen


 • Is wei-eiwitpoeder goed voor mannen?

  Honderd procent wei-eiwit (wei-eiwitisolaat, concentraat of hydrolysaat) kan een geweldige aanvulling zijn op uw dagelijkse dieet en supplementregime. In combinatie met weerstandstraining is wei-eiwit een goed supplement voor actieve mannen die muscl willen opbouwene of mannen die moeite hebben om elke dag voldoende eiwitten binnen te krijgen via hele voedingsmiddelen.

  Van wei-eiwit is aangetoond dat het het eiwitmetabolisme van het hele lichaam verbetert en het herstel van oefeningen bij mannen na weerstandsoefeningen verbetert. Het is belangrijk op te merken dat mannen met een nierziekte en andere ziekten die de eiwitinname beïnvloeden, contact moeten opnemen met een arts voordat ze een wei-eiwitsupplement nemen.


 • Is wei-eiwit beter dan andere soorten eiwitten?

  Wei-eiwit heeft enkele voordelen ten opzichte van andere soorten eiwitten. Het is bijvoorbeeld aangetoond dat het cortisol verlaagt na trainingen, in tegenstelling tot soja-eiwit. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat soja-eiwit kan leiden tot een daling van testosteron na trainingen, wat niet gebeurde met wei-eiwit.

  Wei-eiwit is ook uniek vanwege de andere gezondheidsvoordelen, waaronder een bron van antioxidanten, en kan zelfs helpen hoge bloeddruk te voorkomen. Van wei-eiwit is specifiek aangetoond dat het het lichaamsgewicht verbetert, de vetmassa verlaagt en sommige risicofactoren voor hartaandoeningen bij mensen met overgewicht en obesitas helpt verlagen.


 • Wat zijn de soorten wei-eiwit?

  Prieto zegt: “De drie belangrijkste soorten wei-eiwit zijn wei-eiwitconcentraat (WPC), wei-eiwitisolaat (WPI) en wei-eiwithydrolysaat (WPH), met verschillende niveaus van verwerking in elk.

  Wei-eiwitisolaat heeft meer eiwitten en minder koolhydraten / lactose dan wei-eiwitconcentraat. Het is gunstiger voor mensen die op zoek zijn naar opties met een hoger eiwitgehalte, zoals mensen die spiermassa willen krijgen of intense lichaamsbeweging willen doen.

  Wei-eiwitconcentraat heeft meer koolhydraten in de vorm van lactose en minder eiwitten en is gunstig voor iedereen die een completere / hele voedselbron van eiwitten wil, omdat deze optie meer van de natuurlijke componenten van melk bevat. Prieto zegt: “WPC is het minst verwerkt en is 35-80 procent eiwit per gewicht.”

  Wei-eiwithydrolysaat is voorverteerd en het is aangetoond dat het helpt de vetmassa te verminderen, dus het is het meest gunstig voor iedereen met spijsverteringsproblemen, atleten die een snel verterend eiwit nodig hebben en mensen die willen afvallen.

  “WPC is het minst verwerkt en bestaat voor 35-80 gewichtsprocent uit eiwit. WPI is 90% eiwit in gewicht. WPH wordt anders verwerkt om het nog beter verteerbaar te maken. Als je op zoek bent naar het snelst verterende eiwit, dan is WPH het beste, maar voor de meeste mannen maakt dat in de praktijk misschien niet veel uit.”


 • Wat is het meest vertrouwde wei-eiwitpoedermerk?

  Al onze keuzes voor deze lijst zijn van vertrouwde merken van hoge kwaliteit. Enkele van de meer bekende merken op de lijst die algemeen worden vertrouwd, zijn Garden of Life, Dymatize, Naked Nutrition en Now Sports.


 • Hoe vaak moet je wei-eiwitpoeder hebben?

  Wei-eiwit kan dagelijks worden ingenomen en gemengd met water of melk, worden toegevoegd aan fruitsmoothies of worden gebruikt om eiwitrijke versies van uw favoriete voedsel te maken. Wei-eiwit is zeer veilig, maar het is het beste om je aan 1-2 schepjes per dag te houden om ervoor te zorgen dat je dieet voornamelijk bestaat uit voedzame hele voedingsmiddelen die andere voedingsstoffen bevatten die je lichaam nodig heeft.

  Snow zegt: “[Whey protein] is niet afhankelijk van tijd, dus neem het wanneer dan ook. Je krijgt waarschijnlijk extra voordeel in het venster van 2 uur na de training, maar het is niet nodig. De meeste van mijn klanten consumeren hun shakes na de training of als shake wanneer ze een snack nodig hebben.”

  Wei-eiwit kan ’s nachts worden ingenomen, maar een nog betere optie zou caseïne-eiwit zijn, omdat het veel langzamer verteert, waardoor je de hele nacht vol blijft. Het is aangetoond dat het herstel na de training, het acute eiwitmetabolisme en de trainingsprestaties verbetert wanneer het 30 minuten voor het slapengaan wordt ingenomen.

  Als u een nierziekte of andere medische problemen heeft, neem dan altijd contact op met uw arts voordat u een wei-eiwitsupplement inneemt. Prieto zegt: “Wei-eiwit is niet schadelijk voor de lever of nieren van gezonde mannen, maar mensen met reeds bestaande lever- of nieraandoeningen moeten voorzichtig zijn met het verhogen van hun eiwitinname. Grote toenames van eiwitten kunnen lever- of nierschade verergeren.”

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Jonathan Valdez, RDN, CDCES, CPT is al acht jaar een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en gecertificeerde personal trainer. Hij zit sinds 2019 ook in de medische beoordelingscommissie voor voeding en fitness voor VeryWell Fit en is een fervent hardloper en tennisser.

Bij het onderzoeken van de beste wei-eiwitpoeders voor mannen, kijkt Jon naar het type wei dat wordt gebruikt, de hoeveelheid eiwit, andere ingrediënten en testen door derden. Dan kijkt hij naar het smaakprofiel, want als het niet lekker smaakt, gaat hij het niet drinken.

Zijn favoriete product is Garden of Life Sport Whey Protein Chocolate Flavor vanwege het algemene voedingsprofiel, de afbraak van het eiwitgehalte, het gebruik van wei isolate, en het beste van alles bevredigende chocoladeachtige smaak.

 • Beste overall: Garden of Life Sport Whey Protein Powder biedt 24 gram gecertificeerd grasgevoerd eiwit per portie en bevat geen toegevoegde suiker. Het heeft tests van derden van Informed Choice en NSF for Sport.
 • Beste eiwitrijke: ProMix Grass Fed Whey Protein Isolate heeft 30 gram grasgevoerd eiwit per portie, waaronder 6,6 gram vertakte keten aminozuren, waardoor dit onze hoogste totale eiwitkeuze is. Het is vrij van stevia en kunstmatige zoetstoffen, waardoor het een goede keuze is als je een eiwitpoeder wilt dat van nature is gezoet.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt, om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 lepel (32g) | Calorieën: 120 | Eiwit: 24g | Suikers: 0g | Vet: 0g | Zoetstof: Erythritol en Stevia

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 2 schepjes (38g) | Calorieën: 150 | Eiwit: 30g | Suikers: 6g | Vet: 0,5 g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of kokossuiker (gearomatiseerde opties)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 2 schepjes (37g) | Calorieën: 160 | Eiwit: 25g | Suiker: 5g | Vet: 3g | Zoetstof: Biologische kokossuiker

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 1 lepel (26g) | Calorieën: 100 | Eiwit: 20g | Suiker: 1g | Vet: 1,5 g | Zoetstof: Geen (niet-gearomatiseerde optie) of biologisch monniksfruit (chocolade- en vanillesmaken)

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 afgestreken schep (28g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 25g | Suiker: <1g | Vet: 0,5 g | Zoetstof: geen

Vorm van eiwit: Melkeiwit isolaat | Service grootte: 2 schepjes (36g) | Calorieën: 130 | Eiwit: 25g | Suikers: 5g | Vet: <1g | Zoetstof: tapioca dextrose, stevia, monniksfruit

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat, concentraat en hydrolysaat | Service grootte: 1 lepel (28g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 24g | Suiker: 1g | Vet: 1g | Zoetstof: Stevia

Vorm van eiwit: Wei-eiwit isolaat | Service grootte: 1 lepel (32g) | Calorieën: 110 | Eiwit: 23g | Suiker: 0g | Vet: 1g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of stevia (gearomatiseerde opties)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat | Service grootte: 1 lepel (32.96g) | Calorieën: 96 | Eiwit: 18.3g | Suiker: 1,2 g | Vet: 1,8 g | Zoetstof: geen (niet-gearomatiseerde) of stevia (gearomatiseerde opties)

Vorm van eiwit: Wei-eiwitconcentraat, isolaat, gehydrolyseerd wei-| Service grootte: 1 lepel (36g) | Calorieën: 140 | Eiwit: 25g | Suikers: 2g | Vet: 3g | Zoetstof: Sucralose en Acesulfaam Kalium