De 10 beste fitnesstrackers van 2023

De 10 beste fitnesstrackers van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

De 10 beste fitnesstrackers van 2022

Heelwel / Chloe Jeong


Of je nu een fervent sporter, een competitieve doelensteller of gewoon een gezond persoon bent, een fitnesstracker kan een geweldige investering zijn. Fitnesstrackers kunnen een leuke manier bieden om doelen te stellen en uw voortgang ernaartoe te meten. Ze kunnen je ook helpen bij het bijhouden van alles wat je binnen en buiten de sportschool doet.

Beoordeeld & Goedgekeurd

Gebruik Fitbit’s Sense om je hartslag, stressniveaus en slaapkwaliteit bij te houden. We raden Letsfit Smartwatch aan als u uw slaap- en stressniveaus met een beperkt budget wilt controleren.

Voordat u een fitnesstracker koopt, moet u nadenken over de gezondheidsstatistieken die u wilt dat het apparaat meet. Velen zullen u helpen uw hartslag, slaapkwaliteit en stress- en hydratatieniveaus bij te houden. We hebben tientallen fitnesstrackers onderzocht en geëvalueerd op gezondheidsstatistieken, comfort en prijs.

Hier zijn de beste fitnesstrackers op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Fitbit Sense bij Amazon

Beste budget:

Fitpolo Fitness Tracker bij Amazon

Beste Splurge:

Polar Vantage V2 Smartwatch bij Amazon

Beste waarde:

Fitbit Inspire 2 Fitness Tracker bij Amazon

Beste hartslagmeter:

Apple Watch Series 6 bij Amazon

Beste voor het volgen van gezondheid:

Garmin Venu Sq Smartwatch bij Amazon

POLAR GPS Running Watch bij Amazon

Beste voor hardlopen:

Garmin Forerunner 245 Running Smartwatch bij Amazon

Beste om te zwemmen:

Garmin Swim 2 Smartwatch bij Amazon

Beste voor kinderen:

Fitbit Ace 2 bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Eindoordeel
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Fitbit-gevoel

4.9


Fitbit-gevoel

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy

We kozen Fitbit Sense als onze beste keuze omdat het een groot aantal gezondheidsstatistieken kan bijhouden, waaronder je hartslag, slaapcyclus en stressniveaus. Je kunt ook de continue hartslagmeter van Fitbit Sense gebruiken om je hartslag te controleren. En je kunt Fitbit’s door de FDA goedgekeurde ECG-app gebruiken om op elk gewenst moment een elektrocardiogram van je pols te maken. Het ingebouwde GPS-systeem van de smartwatch helpt u bij het navigeren door wandelingen en runs. En omdat het horloge kan synchroniseren met uw smartphone, hoeft u zich geen zorgen te maken over ontbrekende sms’jes, oproepen en andere meldingen wanneer u het huis verlaat zonder uw telefoon.

Een volledige lading houdt de Fitbit Sense Smartwatch 6+ dagen aan de gang. (En als je onder tijdsdruk staat, levert zelfs slechts 12 minuten een volledige daglading op.) Als u vergeet uw horloge af te doen voordat u onder de douche springt, hoeft u zich geen zorgen te maken- het horloge is waterbestendig tot 50 meter (wat betekent ja, het is zwembestendig).

Prijs op het moment van publicatie: $300

Fitbit Sense recensie

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Wat onze testers zeggen

“Toen ik mijn Fitbit Sense voor het eerst ontving, was ik een beetje geïntimideerd. Maar de smartwatch was verfrissend eenvoudig uit te pakken en in te stellen – zelfs voor een fitnesstracker-amateur, zoals ik” –Lindsey Lanquist, schrijver en producttester voor bodymindspirit Fit

Beste budget

Fitpolo Fitness Tracker

fitpolo-fitness-tracker

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

De Letsfit Smartwatch is een ongelooflijk goed afgeronde fitnesstracker, gezien de budgetvriendelijke prijs. Zoals veel fitnesstrackers beschikt de Letsfit Smartwatch over meerdere activiteitentrackingmodi. Je kunt je tijd besteden aan hardlopen, fietsen, wandelen, yoga doen en meer. En je kunt ook meer klassieke m volgenvertroos, zoals genomen stappen en afgelegde afstand. Wat is cool? De Letsfit Smartwach maakt het gemakkelijk om meer holistische gezondheidsstatistieken te volgen, zoals slaapcycli en stressniveaus. (Helaas kunt u uw hartslag echter niet bijhouden.)

In tegenstelling tot veel fitnesstrackers is de Letsfit Smartwatch waterbestendig, wat betekent dat je hem op een regenachtige dag in het zwembad, onder de douche of buiten kunt nemen. U kunt het ingebouwde GPS-systeem van het horloge gebruiken om wandelingen en runs te navigeren. En omdat het horloge compatibel is met smartphones, kunt u op de hoogte blijven van meldingen, zelfs als u uw telefoon achterlaat. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Letsfit Smartwatch ook geleverd met een batterij die lang meegaat; een enkele lading gaat tot 10 dagen mee.

Prijs op het moment van publicatie: $24

Beste Splurge

Polar Vantage V2 Smartwatch

Polar Vantage V2 Smartwatch

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Polar.com

De Polar Vantage V2 Smartwatch maakt het niet alleen gemakkelijk om je trainingen bij te houden, maar maakt het ook gemakkelijk om je trainingen in detail op te splitsen, zodat je je tijd die je besteedt aan trainen nauwkeurig kunt optimaliseren. Gebruik de Training Load Pro-functie van het horloge om te zien waar u uw lichaam onder- of overbelast en gebruik de Recovery Pro-functie om ervoor te zorgen dat uw rustperioden net zo productief zijn als uw trainingen. U kunt ook profiteren van de ingebouwde prestatietests van het horloge om uw voortgang in de richting van uw doelen in de loop van de tijd bij te houden.

Elke dag voorziet de Polar Vantage V2 je van kant-en-klare workouts. Deze workouts zijn op jou afgestemd; De FitSpark Daily Training Guide van Polar houdt bij het maken ervan rekening met je fitnessgeschiedenis, trainingsniveau en herstelstatus. (Het zal zelfs nota nemen van hoe je vannacht hebt geslapen en zich dienovereenkomstig aanpassen.) De Polar Vantage V2 houdt het niet bij handige fitnessfuncties. Het beschikt ook over een ingebouwd GPS-systeem, smartphonecompatibiliteit en een waterbestendige schaal (tot 100 meter). En een volledige lading van de batterij van de Polar Vantage V2 houdt je tot 7 dagen op de been.

Prijs op het moment van publicatie: $500

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Fitbit Inspire 2 Fitness Tracker

4.7


Fitbit Inspire 2 Zwart

Walmart


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy

De Fitbit Inspire 2 is een fitnesstracker boordevol functies die een hoop terrein bestrijkt. En nog beter: je kunt het scoren voor minder dan $ 100. De tracker beschikt over meer dan 20 verschillende trainingsmodi en u kunt deze gebruiken om klassieke statistieken bij te houden, zoals genomen stappen, afgelegde afstand, actieve zoneminuten en meer. De continue hartslagmeter van de tracker helpt u uw hartslag in de gaten te houden. En de slaaptracker vertelt je niet alleen je slaapkwaliteit – het zal je tijd die je doorbrengt in lichte, diepe en REM-slaap afbreken.

Hoewel de Fitbit Inspire 2 beschikbaar is tegen een redelijke prijs, biedt hij nog steeds veel van de hightechfuncties die je zou verwachten van een duurdere tracker. De kwaliteitsbatterij kan tot 10 dagen meegaan op een volledige lading. De schaal is duurzaam en waterbestendig (tot 50 m), zodat u hem kunt zwemmen. En omdat het compatibel is met een smartphone, kunt u het synchroniseren met uw telefoon om oproep-, sms- en app-meldingen op uw pols te ontvangen. Ook geweldig? Als je voor het eerst Fitbit gebruikt, wordt de Fitbit Inspire 2 geleverd met een gratis Fitbit premium-proefperiode van 1 jaar. Je hebt dus voldoende trainingsinspiratie en een geweldige tracker om je nieuwe routines te volgen.

Prijs op het moment van publicatie: $100

Beste hartslagmeter

Apple Watch Serie 6

4.5


Apple Watch Serie 6

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy

De Apple Watch Series 6 is om veel redenen geweldig, maar de beste hartslagmeter in zijn klasse is een van de meest opvallende. De continue hartslagmeter van het horloge houdt uw hartslag te allen tijde in de gaten en waarschuwt u als deze ongewoon hoog, laag of anderszins onregelmatig wordt. Als u een nauwkeurigere meting wilt van hoe het met uw hart gaat, kunt u de door de FDA goedgekeurde ECG-app van Apple gebruiken om een elektrocardiogram van uw pols te maken. Je kunt ook je bloedzuurstofgehalte meten met de Blood Oxygen-app van Apple.

Natuurlijk stopt de Apple Watch Series 6 daar niet. Het horloge beschikt over meerdere activiteitentrackingmodi, zodat u uw tijd besteed aan zwemmen, fietsen, hardlopen en meer kunt volgen. De slaaptrackingfunctie van het horloge helpt u te begrijpen hoe u elke nacht rust en de valdetectien functie waarschuwt uw dierbaren in het geval van een ongeval. En omdat de Apple Watch Series 6 (natuurlijk) compatibel is met Apple-producten, kun je hem gebruiken om oproepen aan te nemen, sms-berichten te beantwoorden en muziek te streamen, rechtstreeks vanaf je pols.

Prijs op het moment van publicatie: $399

Apple Watch-update

In juli 2022 bood Apple een gratis software-update aan voor de meeste Apple-horloges. Functies omvatten het maken van intervaltrainingen en persoonlijke hartslagzones in de Workout-app, het bijhouden van hardloopstatistieken zoals paslengte en -tempo, aangepaste slaapinzichten en meer.

Beste voor het volgen van gezondheid

Garmin Venu Sq Smartwatch

Garmin Venu Sq Smartwatch

Met dank aan Garmin


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Belk.com

Met een scala aan modi voor het volgen van activiteiten is de Garmin Venu Sq Smartwatch een geweldige manier om uw trainingen te volgen. Maar wat het horloge onderscheidt, is de verzameling functies voor het volgen van de gezondheid. De stresstrackingfunctie van het horloge houdt uw stressniveaus in de gaten en stuurt u aanwijzingen om korte ademhalingsactiviteiten uit te voeren wanneer ze ongewoon hoog worden. De ademhalingstrackingfunctie houdt bij hoe u op verschillende momenten van de dag ademt (inclusief tijdens slaap en trainingen). En de hydratatietrackingfunctie nodigt je uit om hydratatiedoelen in te stellen en te registreren hoeveel je gedurende de dag drinkt – het zal zelfs automatisch je hydratatiedoelen aanpassen op basis van je trainingen.

Natuurlijk beschikt de Garmin Venu Sq Smartwatch ook over meer klassieke functies voor het volgen van de gezondheid. De geavanceerde slaapmonitor houdt uw tijd bij die u doorbrengt in de lichte, diepe en REM-slaap. De continue hartslagmeter waarschuwt u wanneer uw hartslag ongewoon hoog of laag wordt. En de Pulse OX-sensor houdt uw bloedzuurstofgehalte in de gaten. Deze reeks nauwkeurige, holistische functies voor het volgen van de gezondheid maakt de Garmin Venu Sq Smartwatch een best-in-class optie. En de vooraf geladen workouts, waterbestendige schaal, batterij met lange levensduur en smartphonecompatibiliteit maken de pot alleen maar zoeter.

Prijs op het moment van publicatie: $250

POLAR M430 GPS Hardloophorloge

Polar M430

Amazone


Bekijk op Amazon

Het Polar M430 GPS-hardloophorloge is misschien wel het vlaggenschip van Polar, maar het beschikt ook over een van de beste slaaptrackers die er zijn. Het horloge houdt uw slaapcycli in detail bij en rapporteert uw werkelijke slaaptijd (niet alleen uw tijd doorgebracht in bed). Het horloge houdt ook zaken als onderbrekingen en continue slaapperiodes bij. En het geeft je de mogelijkheid om je slaap te beoordelen, waardoor het gemakkelijk voor je wordt om je slaapkwaliteit in de loop van de tijd bij te houden – en om te zien hoe het correleert met veranderingen in je fitnessroutine.

Omdat het Polar M430 GPS-hardloophorloge is ontworpen met hardlopen in gedachten, zijn de fitness-trackingfuncties net zo solide als de slaapvolgfuncties. Het horloge controleert uw snelheid, afstand en tempo elke keer dat u rent, en het zal het ingebouwde GPS-systeem gebruiken om uw favoriete routes bij te houden. Het horloge beschikt ook over een continue hartslagmeter. En omdat het compatibel is met smartphones, kunt u het gebruiken om in te checken bij uw meldingen, zelfs als u uw telefoon hebt achtergelaten.

Prijs op het moment van publicatie: $250

Beste voor hardlopen

Garmin Forerunner 245 Hardloop Smartwatch

4.7


Garmin Forerunner 245 Muziek Smartwatch

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Best Buy

Het Garmin Forerunner 245 hardloophorloge gaat nog een stap verder, zodat u precies kunt zien wat er gebeurt elke keer dat u gaat hardlopen. Het horloge houdt klassieke statistieken bij, zoals afstand, tempo en intervallen. Maar omdat het compatibel is met de Running Dynamics-functie van Garmin, controleert het ook nauwkeurigere statistieken, zoals grondcontacttijd, paslengte en verticale verhouding. Deze gedetailleerde metingen helpen je elke stap af te breken, zodat je precies kunt begrijpen waar je je energie op moet richten.

Maar het Garmin Forerunner 245 hardloophorloge is niet alleen handig vanuit een trackingperspectief. U kunt ook profiteren van de ingebouwde Garmin Coach-functie, waarmee u een trainingsplan kunt maken op basis van uw doelen. Nog beter: de tracker houdt uw trainingen bij – met dit trainingsplan in gedachten – om u te helpen begrijpen of u het overdrijft of onderdrijft. Zoals veel smartwatches wordt het Garmin Forerunner 245 hardloophorloge geleverd met een ingebouwd GPS-systeem. Het beschikt ook over een incidentdetectiefunctie, die vooraf geselecteerde contacten op de hoogte stelt in het geval van een ongeluk.

Prijs op het moment van publicatie: $350

Beste om te zwemmen

Garmin Swim 2 Smartwatch

Garmin Swim 2 Smartwatch

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Veel fitnesstrackers zijn waterbestendig, wat betekent dat je ze kunt laten zwemmen. Maar de Garmin Swim 2 Smartwatch is eigenlijk ontworpen met zwemmers in gedachten. In plaats van gewoon in het water te werken, helpt de Garmin Swim 2 u bij het bijhouden van zwemspecifieke statistieken, zoals het aantal slagen, het slagtype en de zwemefficiëntie. (Het zal ook meer klassieke bijhouden, zoals tempo, afstand en hartslag.) U kunt ook profiteren van de geavanceerde trainingsfuncties van het horloge om oefeningen te loggen (denk aan: schoppen, zwemmen met één arm, enz.) en turn-based pacing meten.

De Garmin Swim 2 Smartwatch is ontworpen om stand te houden in het zwembad en in open water, en het ingebouwde GPS-systeem helpt u op het goede spoor te blijven, of u nu baantjes trekt in het zwembad of een nabijgelegen meer verkent. Het heldere scherm is ontworpen om gemakkelijk te zien te zijn, zelfs als je in de zon staat. En omdat het horloge compatibel is met smartphones, kun je overal meldingen ontvangen, zelfs onder water.

Prijs op het moment van publicatie: $250

Het beste voor kinderen

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy

Als je op zoek bent naar een fitnesstracker voor je kleintje, is de Fitbit Ace 2 Activity Tracker een geweldige plek om te beginnen. Leuk en gemakkelijk te gebruiken, de kleurrijke tracker is duidelijk ontworpen met kinderen in gedachten. Kinderen kunnen doelen stellen en virtuele badges verdienen wanneer ze deze bereiken. Ze kunnen hun vrienden ook uitdagen voor wedstrijden en elkaar virtueel aanmoedigen.

De Fitbit Ace 2 houdt klassieke statistieken bij, zoals stappen, actieve minuten en slaapkwaliteit. En omdat je het kunt gebruiken om bedtijd en wekherinneringen in te stellen, maakt het het gemakkelijk om je kleintje op het goede spoor te houden. De tracker is ook waterbestendig (tot 50 meter), dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij wordt verpest. En het kan tot 5 dagen meegaan op een volledige lading.

Prijs op het moment van publicatie: $88

Eindoordeel

Als je voor het eerst een fitnesstracker koopt, kun je niet fout gaan met de Fitbit Inspire 2. De tracker bedekt al je bases, waardoor het gemakkelijk (en misschien zelfs leuk!) is om je trainingen te volgen. Speciale functies, zoals waterbestendigheid, smartphonecompatibiliteit en een gratis Fitbit Premium-lidmaatschap van 1 jaar, maken de deal alleen maar zoeter. Als je klaar bent om je fitnesstracking naar een hoger niveau te tillen, probeer dan de Polar Vantage V2 Smartwatch, die in feite een personal trainer voor onderweg is. En als u liever de focus op holistische gezondheid houdt, probeer dan de Garmin Venu Sq Smartwatch eens.

Waar u op moet letten in een fitnesstracker

Waterbestendigheid

Als u uw fitnesstracker wilt kunnen meenemen in het zwembad, de douche of gewoon tijdens een wandeling in de regen, wilt u ervoor zorgen dat deze waterbestendig is. Fitnesstrackers die waterbestendig zijn tot 50 meter zijn geschikt voor zwembaden, en degenen die waterbestendig zijn tot 100 meter zijn open watervriendelijk (wat betekent dat je ze in de oceaan kunt nemen).

Batterijleven

Velen van ons willen de tijd die wordt besteed aan het dragen van fitnesstrackers maximaliseren en de tijd die wordt besteed aan het opladen ervan minimaliseren. Dus het in de gaten houden van de levensduur van de batterij is de sleutel. Veel fitnesstrackers gaan tussen de 7 en 10 dagen mee op een volledige lading (maar minder dan 24 uur als GPS-functies zijn geactiveerd). Maar sommige zullen tot 30 dagen of langer duren.

Ingebouwde GPS

Veel fitnesstrackers worden geleverd met ingebouwde GPS-systemen, die handig zijn voor wandelingen, hardloopsessies en wandelingen. Als u van plan bent om te profiteren van het GPS-systeem van uw tracker, zorg er dan voor dat het er een heeft. (Nogmaals, de meesten doen dat wel.)

Smartphone compatibiliteit

Veel hightech fitnesstrackers zijn compatibel met smartphones, wat betekent dat u sms-, oproep- en app-meldingen rechtstreeks op uw fitnesstracker kunt ontvangen. Met sommige kun je ook de muziek streamen die je op je telefoon hebt opgeslagen. En anderen laten u direct vanaf uw pols reageren op oproepen en sms’jes.

Hartslagmeting

Veel fitnesstrackers worden geleverd met ingebouwde hartslagsensoren, die uw hartslag gedurende de dag continu controleren. Sommige budgetvriendelijkere opties missen echter hartslagsensoren. Dus als hartslagmeting belangrijk voor je is, zorg er dan voor dat de fitnesstracker die je in de gaten houdt het heeft.

Veelgestelde vragen


 • Hoe lang gaat een fitnesstracker mee?

  Fitnesstrackers van goede kwaliteit moeten tot 5 jaar meegaan. Dit kan variëren op basis van de prijs van de fitnesstracker, hoe vaak u deze gebruikt en de kwaliteit van het product. Hoewel de duurste trackers tot 5 jaar meegaan zonder problemen, kunnen die met lagere prijspunten na ongeveer 2 jaar gebruik tekenen van leeftijd gaan vertonen.

  De meest voorkomende problemen met fitnesstrackers zijn een verminderde levensduur van de batterij en kapotte onderdelen, zoals de band of het gezicht. Voordat u een nieuwe fitnesstracker aanschaft, moet u kijken of er een optie is om de batterij te vervangen om de levensduur te verlengen. Mogelijk kunt u ook de riem of een ander gebroken onderdeel vervangen. Als u een probleem hebt met de sensor of met trainingen die niet goed worden opgenomen, kunt u mogelijk wat sleutelen aan de software-instellingen om deze weer werkend te krijgen. Neem contact op met de technische ondersteuning van de fabrikant voor hulp.


 • Wat is de beste manier om een fitnesstracker schoon te maken?

  Fitnesstrackers zullen zeker zweterig en vies worden wanneer ze worden gebruikt voor lichaamsbeweging. Gelukkig zijn ze heel eenvoudig schoon te houden. Als uw fitnesstracker waterbestendig is, kunt u deze onder de douche of onder koud water spoelen om zweet en vuil weg te spoelen. Om uw fitnesstracker te desinfecteren, gebruikt u desinfecterende doekjes of ontsmettingsalcohol om de band grondig te reinigen. Laat de band drogen voordat je deze draagt.


 • Wat zijn de belangrijkste statistieken om bij te houden?

  De belangrijkste statistieken om bij te houden, zijn sterk afhankelijk van uw fitnessdoelen. Veel mensen genieten van het bijhouden van stappen, hartslag en actieve minuten. Als je een hardloper, fietser of zwemmer bent, wil je misschien afstand en tempo bijhouden. Bovendien is slaaptijd en kwaliteit een belangrijke maatstaf voor veel mensen.


 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van een fitnesstracker?

  Regelmatige herinneringen en doelen verhogen het motivatieniveau, wat velen een groot voordeel vinden van het gebruik van een fitnesstracker. Het stelt je in staat om verantwoordelijk te blijven door haalbare doelen te stellen en je voortgang bij te houden. Veel fitnesstrackers worden geleverd met trainingsplannen of zelfs fitnesscoaches via hun app, wat helpt bij verantwoordelijkheid en motivatie.

  Bovendien vinden veel mensen het leuk om hun gezondheid te volgen via verschillende statistieken. Het bijhouden van stappentellingen, verbrande calorieën en hartslag kan u helpen om vast te houden aan een gezonder dieet, een betere slaaphygiëne te beoefenen of uw activiteitsniveau te verhogen. Of u nu een competitieve atleet bent of gewoon op zoek bent naar een gezondheidsgerelateerd doel, u zult waarschijnlijk veel voordelen behalen door een fitnesstracker te gebruiken.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Als een doorgewinterde gezondheids- en fitnessschrijver begrijpt Lindsey Lanquist hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

Gebruik Fitbit’s Sense om je hartslag, stressniveaus en slaapkwaliteit bij te houden. We raden Letsfit Smartwatch aan als u uw slaap- en stressniveaus met een beperkt budget wilt controleren.

“Toen ik mijn Fitbit Sense voor het eerst ontving, was ik een beetje geïntimideerd. Maar de smartwatch was verfrissend eenvoudig uit te pakken en in te stellen – zelfs voor een fitnesstracker-amateur, zoals ik” –Lindsey Lanquist, schrijver en producttester voor bodymindspirit Fit

In juli 2022 bood Apple een gratis software-update aan voor de meeste Apple-horloges. Functies omvatten het maken van intervaltrainingen en persoonlijke hartslagzones in de Workout-app, het bijhouden van hardloopstatistieken zoals paslengte en -tempo, aangepaste slaapinzichten en meer.