Beste HIIT Workout Apps

Beste HIIT Workout Apps
 • Eindoordeel
 • Gids voor het kiezen van de beste HIIT Workout-apps
 • Veelgestelde vragen
 • Methodologie

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Hiit-workout-apps (High-intensity interval training) zitten boordevol oefeningen, programma’s en aanpasbare routines die een uitstekende introductie bieden tot deze calorieverbrandende, efficiënte trainingsstijl. De trainingen wisselen werkperiodes met een hoge intensiteit af met rustperiodes met een lagere intensiteit. De work-to-rest ratio varieert en is afhankelijk van de trainingsdoelen.

De beste HIIT-workout-apps bevatten een verscheidenheid aan verschillende workouts die geschikt zijn voor alle fitnessniveaus, hebben eenvoudig te volgen video- / audiodemonstraties of beschrijvingen, worden geleverd met een timer- of rep-functie en geven toegang tot gratis inhoud. Geïnteresseerd in het proberen van een intervaltraining met hoge intensiteit, maar weet je niet zeker hoe je moet beginnen? We onderzochten de beste HIIT-workout-apps die beschikbaar zijn voor 2021 en hebben ze hier afgerond.

Onze topkeuzes

Beste overall: Workout Trainer

Trainingstrainer

Trainingstrainer


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS, Android
 • Nee. Aantal workouts: 100+ HIIT workouts
 • Prijzen: Gratis te downloaden en te gebruiken; ongeveer $ 7 per maand voor PRO

Waarom we ervoor kozen

Workout Trainer neemt de eerste plaats in het algemeen in omdat het HIIT-trainingen voor alle niveaus heeft, een betaalbare maandelijkse PRO-prijs biedt en wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd HIIT-programma van vier weken.

Pros

 • Inleiding tot HIIT 4-weeks programma is een uitstekend startpunt

 • Breed scala aan vooraf gemaakte trainingsprogramma’s voor alle doelen

 • Kan tegen een meerprijs verbinding maken met een personal trainer in de app

Tegens

 • Sommige mensen houden misschien niet van de 3D-geanimeerde avatar die de oefeningen demonstreert

 • Meldingen kunnen opdringerig aanvoelen

 • Voor bepaalde programma’s en functies moet worden geüpgraded naar een betaald abonnement

Met zoveel HIIT-apps beschikbaar, was het kiezen van de beste overall geen gemakkelijke beslissing. Workout Trainer van Skimble bereikt echter duidelijk alle doelen en wordt geleverd met een uitstekende reputatie en klantrecensies. Workout Trainer zit vol met trainingsprogramma’s die zich richten op alleen HIIT voor lichaamsgewicht, krachttraining, yoga en kerngerichte sessies. HIIT-trainingen variëren van 4 tot 40+ minuten en omvatten cardio, core, lichaamsgewicht, weerstandstraining, Tabata, full-body, plyometrics, springtouw, Barre en meer.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken, met verschillende workouts beschikbaar zonder het geüpgradede lidmaatschap. Dat gezegd hebbende, het kopen van het PRO-lidmaatschap voor ongeveer $ 7 per maand geeft je toegang tot honderden lessen en andere functies die niet beschikbaar zijn met de gratis versie. Een eenvoudige vragenlijst helpt bij het bepalen van uw fitnessniveau en stelt de app in staat om trainingsaanbevelingen en trainingsplannen te genereren om te volgen. De app stuurt ook meldingen en trainingsaanbevelingen op basis van je voortgang. Bovendien, als je een extra zetje nodig hebt, kun je een van hun personal trainers inhuren.

Workout Trainer heeft instelbare moeilijkheidsgraden, getimede stap-voor-stap audio-, foto- en video-instructies en biedt een uitgebreide bibliotheek met andere trainingsprogramma’s dan HIIT. Als HIIT nieuw voor je is, begin dan met het vier weken durende Intro HIIT-programma dat wordt geleverd met een beginnersgids en 14 trainingen.

Beste gratis: Nike Training Club

Nike Trainingsclub

Nike Trainingsclub


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS, Android
 • Nee. Aantal workouts: 185+ totaal aantal workouts
 • Prijzen: Gratis

Waarom we ervoor kozen

De Nike Training Club App geeft gebruikers gratis toegang tot hiit-workouts, tips, tools en andere bronnen van hoge kwaliteit. Er is geen lidmaatschap of upgrade vereist.

Pros

 • Uitgebreide trainingsprogramma’s

 • Altijd gratis te gebruiken

 • Workouts voor alle niveaus van beginner tot atleet

Tegens

 • Snel leeglopen van de batterij kan een probleem zijn op sommige telefoons

 • Voor het bekijken van een video moet u deze eerst downloaden

 • Beginners vinden de snelle overgangen tussen oefeningen misschien te moeilijk

Hoewel alle apps die in deze roundup worden vermeld gratis te downloaden en te gebruiken zijn, vereisen de meeste een op kosten gebaseerde upgrade om toegang te krijgen tot premium content. De Nike Training app geeft je echter gratis exclusieve toegang tot alle workouts. De app wordt geleverd met meer dan 185 workouts, waarvan sommige worden geleid door beroemde trainers en gedemonstreerd door Nike atleten. Naast HIIT-sessies kun je yogalessen, workouts met alleen lichaamsgewicht, boksen, mobiliteitstrainingen en meer proberen. Workouts zijn beschikbaar voor alle fitnessniveaus en intensiteiten: lage, gemiddelde en hoge intensiteit.

Nadat je de app hebt gedownload, kun je kiezen uit programma’s van meerdere weken (meestal vier tot acht weken) onder leiding van een Nike Master Trainer of een training aanpassen die bij je schema past. De meerweekse HIIT-programma’s omvatten trainingen om thuis actief te blijven, zoals Done in Under 20 en Big Workouts for Small Spaces.

De aangepaste trainingen zijn ontworpen op basis van uw fitnessdoelen en de app past de trainingen aan op basis van uw voortgang. Of je nu een samengesteld programma kiest of je eigen programma aanpast, elke oefening wordt geleverd met een video. Bovendien kunt u de trainingen aanpassen op basis van tijd of herhalingen. In-app-tools bevatten artikelen over fitness, wellness en voeding met tips over slaap, mindset en herstel.

Beste voor beginners: training van 7 minuten

Training van 7 minuten

Training van 7 minuten


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS, Android
 • Nee. Aantal workouts: 72 oefeningen + 22 extra workouts zorgt voor meer dan 1.000 variaties
 • Prijzen: Gratis te downloaden en te gebruiken; ongeveer $ 10 per maand voor 7 Club-lidmaatschap

Waarom we ervoor kozen

Als hiit-workouts nieuw voor je zijn en een paar routines wilt toevoegen aan je wekelijkse roundup, is de Johnson and Johnson 7-Minute workout een solide optie.

Pros

 • Audio-aanwijzingen leiden je door de juiste vorm voor de oefeningen

 • Gratis te downloaden en te gebruiken en geen advertenties

 • Geen apparatuur nodig omdat oefeningen alleen lichaamsgewicht zijn

Tegens

 • Geen demo van de volgende zet, dus beginners moeten routine bekijken voordat ze het uitvoeren

 • 7 minuten is niet genoeg voor blijvende resultaten; zal twee tot drie routines moeten doen

 • Geen instructeursvariant; dezelfde instructeur demonstreert alle oefeningen

De Johnson &Johnson Official 7 Minute Workout-app is het geesteskind van Chris Jordan, de directeur inspanningsfysiologie aan het Johnson &Johnson Human Performance Institute. Deze gratis HIIT-app wordt geleverd met 72 oefeningen en 22 extra trainingen die u de vrijheid geven om meer dan 1.000 variaties aan te passen. De Smart Workout beveelt programma’s aan op basis van je conditie en motivatieniveau.

De trainingen van 7 minuten bevatten 12 verschillende oefeningen. Je voert elke beweging gedurende 30 seconden uit met een rust van vijf seconden ertussen. Elke oefening is te doen zonder apparatuur, hoewel je voor sommige bewegingen een stoel nodig hebt.

U kunt de oefeningen kiezen en trainingen aanpassen of een van de vooraf ingestelde routines selecteren. Sommige van de oefeningen omvatten jumping jacks, triceps dips, push-ups, buikspieroefeningen, hardlopen op zijn plaats, hoge knieën, muurstoelzittingen en meer. Afhankelijk van je tijd en doelen kun je één tot drie trainingsrondes doen. Chris Jordan demonstreert elke beweging, zodat je de signalen kunt zien en horen voordat je de oefening uitvoert. Nadat je klaar bent met je routine, ga je naar het trackinggedeelte van het logboek om je voortgang in te voeren. U kunt ook trainings- en trainingsinformatie delen met uw vrienden.

Beste voor kracht en conditie: Keelo

Keelo

Keelo


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS, Android
 • Nee. Aantal workouts: 150+ workouts
 • Prijzen: Gratis te downloaden en te gebruiken; ongeveer $ 13 per maand voor premium

Waarom we ervoor kozen

We kozen voor Keelo vanwege de nadruk op functionele fitness en trainingen gericht op kracht en conditie.

Pros

 • Focus ligt op kracht en conditie

 • Eenvoudige trainingen met 3 tot 4 oefeningen

 • Timer telt af vanaf de aangegeven tijd of telt op vanaf nul

Tegens

 • Duurder dan andere HIIT-apps met krachttrainingstrainingen

 • Cardiofanaten kunnen teleurgesteld zijn in de focus op kracht en conditie

 • Maximale voordelen kunnen toegang tot de sportschool of apparatuur vereisen

Keelo combineert cardio-gebaseerde intervallen met kracht- en conditiewerkperiodes om de beste functionele fitnesstrainingen te bieden. Alle routines zijn minder dan 20 minuten en omvatten een warming-up en cooling down. De programma’s zijn ontworpen voor thuis of in de sportschool, waardoor u de flexibiliteit hebt om de beste optie te kiezen. Bovendien zijn de routines gemakkelijk te volgen en worden ze geleverd met begeleide stappen en videodemonstraties die geschikt zijn voor alle fitnessniveaus.

Keelo heeft meer dan 180 op kracht gebaseerde bewegingen die gebruik maken van lichaamsgewicht, halters, halters, kettlebells en meer. Elke beweging wordt geleverd met een instructional video die de trainingstijd, rust en score laat zien. De instructievideo’s tonen ook geschreven aanwijzingen om u te helpen de verhuizing correct uit te voeren. Ten slotte behoren de trackingmogelijkheden van Keelo tot de beste van alle HIIT-workout-apps. U kunt de functionele gebieden zien die u hebt gewerkt, sterkteverhoudingen, verbrande calorieën en voedingsinformatie krijgen. Bovendien biedt Keelo gratis coaching per e-mail.

Het Premium-abonnement kost ongeveer $ 13 per maand, maar wordt geleverd met een proefperiode van twee weken. Deze upgrade geeft je toegang tot functies zoals coaching, extra workouts en programmeren.

Beste voor Cardio: HIIT Down Dog

HIIT Donshond

HIIT Donshond


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS, Android
 • Nee. Aantal workouts: 1.000+ oefeningen
 • Prijzen: Gratis te downloaden en te gebruiken; ongeveer $ 10 per maand voor HIIT premium-abonnement

Waarom we ervoor kozen

We kozen HIIT Down Dog als de beste keuze voor cardio, omdat je de lengte van je routines kunt aanpassen, waardoor ze gunstiger zijn voor cardiotrainingen.

Pros

 • Workouts zijn eenvoudig aan te passen

 • Muziekfuncties zijn beter dan andere HIIT-apps

 • Mogelijkheid om favoriete coach te kiezen om oefeningen te doen

Tegens

 • Maandelijks lidmaatschap vereist voor verschillende trainingsfuncties

 • Sommige oefeningen zijn te complex

 • Beginners hebben misschien meer uitleg nodig over hoe ze de oefeningen moeten doen

HIIT Down Dog is een van de nieuwste apps van Yoga Buddhi Co., dat vooral bekend staat om zijn yoga- en Barre-apps. Met deze HIIT-workout-app kunt u uw routines aanpassen aan specifieke gebieden, trainingsdoelen en tijdsduur. Veel van de oefeningen zijn alleen lichaamsgewicht, dus je kunt een langere periode een hogere hartslag aanhouden, waardoor deze app een uitstekende keuze is bij het zoeken naar een cardiotraining.

Je hebt de keuze tussen vooraf ingestelde workouts of het kiezen van de workout die je wilt. Wanneer je je eigen routine opbouwt, stel je de tijd en intervallen in en kies je uit vier verschillende niveaus van bovenlichaam, onderlichaam en kernoefeningen. Vooraf ingestelde routines omvatten beendag, cardiomoordenaar en totale lichaamsbesteding. Je kunt ook de stem van de muziek en coach kiezen om je te motiveren.

De gratis versie geeft je toegang tot basistrainingen, maar als je premiumfuncties wilt ontgrendelen, moet je upgraden naar het maandelijkse lidmaatschap voor ongeveer $ 10 per maand.

Het beste voor in-app trainingsplannen: zeven: 7 minuten HIIT-training

7 minuten HIIT-training

7 minuten HIIT-training


Meld u nu aan

Belangrijkste specificaties

 • Platformen: iOS en Android
 • Nee. Aantal workouts: 200+ workouts
 • Prijzen: Gratis te downloaden en te gebruiken; ongeveer $ 5 per maand voor 7 Club-lidmaatschap

Waarom we ervoor kozen

De 7 Minute HIIT Workout biedt enkele van de beste in-app trainingsplannen van alle HIIT workout-apps. Je moet betalen voor de in-app-plannen, maar je hebt toegang tot trainingen voor het boven- en onderlichaam, stretching en vetverbranding.

Pros

 • In-app trainingsprogramma’s omvatten bovenlichaam, stretching, vetverbranding en onderlichaam

 • Eenvoudige, eenvoudig te volgen instructies

 • Minimale benodigde apparatuur

Tegens

 • Misschien niet boeiend genoeg voor sommige mensen

 • Geanimeerde afbeeldingen zijn niet altijd zo motiverend als echte mensen

 • Maandelijkse upgrade naar 7 Club-lidmaatschap is de kosten misschien niet waard

Tussen werk, gezin en sociale verplichtingen kan het moeilijk zijn om de tijd te vinden om te oefenen, en dat is waar Seven om de hoek komt kijken. De mobiele app van Seven is gemaakt voor mensen die onderweg een training willen doen wanneer ze kunnen. De routines van 7 minuten zijn ontworpen om maximale voordelen te bieden in de kortst mogelijke tijd.

De app heeft meer dan 200 oefeningen om uit te kiezen, waardoor je de vrijheid hebt om een korte routine te doen of een paar trainingen aan elkaar te rijgen voor een langere sessie. Trainingen bestaan uit een werkperiode van 30 seconden gevolgd door een rustperiode van 10 seconden. Oefeningen worden gedemonstreerd met 3D-illustraties en geschreven aanwijzingen. De motiverende tools die bij Seven worden geleverd, kunnen je helpen op schema te blijven met dagelijkse uitdagingen en prestaties en je op de been houden wanneer je zin hebt om een training over te slaan. Bovendien kun je contact maken en concurreren met vrienden. Je kunt ook workouts aanpassen aan je voorkeuren en kiezen uit 12 instructeurs.

In-app aankopen omvatten een 7 Club maandelijks lidmaatschap, jaarlidmaatschap, core workout only lidmaatschap, vetverbrandend workout lidmaatschap, bovenlichaam workout lidmaatschap, onderlichaam workout lidmaatschap, en stretching routine lidmaatschap. Bovendien zul je receondersteuning en begeleiding van gecertificeerde personal trainers.

Eindoordeel

HIIT workout apps zijn een uitstekende aanvulling op je algehele fitnessroutine. Het vinden van de juiste app voor uw behoeften kan u helpen de koers te blijven volgen en uw doelen te bereiken, terwijl u ook plezier hebt. Een geweldige app om mee te beginnen is Workout Trainer van Skimble. Deze gebruiksvriendelijke app is uitgebreid, geschikt voor alle fitnessniveaus en heeft alle tools die u nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief een HIIT-programma van vier weken. Als toegang tot gratis content zonder premium functies belangrijk is, overweeg dan de Nike Training Club. Sportschoolliefhebbers die op zoek zijn naar een HIIT-weerstandstrainingstraining, moeten Keelo downloaden, terwijl cardiojunkies zullen genieten van de verscheidenheid aan plannen die beschikbaar zijn bij HIIT Down Dog.

Gids voor het kiezen van de beste HIIT Workout-apps

Zijn HIIT Workout Apps de moeite waard?

De apps in deze lijst zijn allemaal gratis te downloaden en te gebruiken. Sommige vereisen een betaalde upgrade om toegang te krijgen tot premium content, maar ze bieden allemaal veel oefeningen en trainingen om aan de slag te gaan, dus je hebt niets te verliezen. Of je nu nieuw bent in het sporten of een doorgewinterde atleet bent, weten of HIIT-trainingsapps geschikt voor je zijn, hangt af van je behoeften. Als u nieuwe trainingen wilt toevoegen aan een bestaande reeks routines, dan zijn HIIT-apps het overwegen waard. Als u uw conditieniveau wilt verhogen, uw prestaties wilt verbeteren of de trainingstijd wilt verkorten, dan zijn HIIT-apps ook een goede keuze.

HIIT Workout Apps vergelijken

Bij het vergelijken van HIIT-workout-apps zijn er enkele belangrijke functies waarmee u rekening moet houden:

Prijzen: Er zijn een aantal uitstekende gratis HIIT-workout-apps die niet worden geleverd met een betaald premium-abonnement. Probeer deze eerst of gebruik ze naast een app met een betaald abonnement. Blader altijd door de gratis inhoud voordat u betaalt voor extra functies.

Trainingen: De beste HIIT-workout-apps bieden vooraf ingestelde programma’s en de mogelijkheid om workouts aan te passen.

Platformen: Zorg ervoor dat de app compatibel is met uw technologie. Zoek bijvoorbeeld naar een opmerking over iOS- en Android-apparaten.

Intervallen: Biedt de app de intervallen en trainingstijden die aan uw behoeften voldoen? De beste HIIT-workout-apps hebben bijvoorbeeld sessies die variëren van 4 tot 30+ minuten, met verschillende werk-rustverhoudingen.

HIIT Workout Apps downloaden

Download eerst uw geselecteerde HIIT-app op elk apparaat. De meeste apps vereisen een account en een korte vragenlijst over uw fitnessniveaus en doelen. Als de app gratis inhoud biedt, begint u met wat er beschikbaar is voordat u een upgrade uitvoert naar de betaalde optie. Misschien vindt u dat de gratis versie alles is wat u nodig hebt. Een van de beste dingen van HIIT-apps is dat ze deel kunnen uitmaken van een nieuwe bestaande trainingsroutine, thuis of in de sportschool.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kosten HIIT Workout Apps?

HIIT workout-apps kunnen in prijs variëren van gratis tot $ 15 + per maand. Sommige gratis apps zoals de Nike Training Club geven je gratis toegang tot alle content. Maar anderen vereisen een upgrade naar een maandelijks abonnement om toegang te krijgen tot functies zoals uitgebreide trainingen, de mogelijkheid om verbinding te maken met andere apparaten, community-ondersteuning, trackingtools en meer. Over het algemeen kost premium content ongeveer $ 7 tot $ 10 per maand voor de meeste HIIT-workout-apps. Dat gezegd hebbende, sommige apps rekenen meer dan $ 15 per maand om toegang te krijgen tot deze functies.

Helpen HIIT Workout Apps je om gewicht te verliezen?

HIIT workout apps zijn een hulpmiddel dat je kunt gebruiken om af te vallen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention helpt deelname aan een regelmatig trainingsprogramma u calorieën te verbranden, spieren op te bouwen, lichaamsvet te verliezen en uw algehele gezondheid te verbeteren. Het toevoegen van een HIIT-workout-app aan uw fitnessroutine verhoogt de toegang tot meer lessen en trainingsmethoden, terwijl u thuis op uw tijd kunt trainen. HIIT-trainingen bevatten meestal een cardio- en weerstandstrainingscomponent om calorieën te verbranden. Het verhogen van uw totale calorieverbranding terwijl u het aantal calorieën dat u elke dag eet, vermindert, kan leiden tot gewichtsverlies.

Wat zijn HIIT Workout Apps?

HIIT workout apps zijn digitale fitnesstools die u kunt downloaden op een telefoon, tablet of ander elektronisch apparaat. Deze digitale platforms bieden honderden trainingen, oefeningen, tips en andere fitness- en voedingsgerelateerde inhoud gratis of een maandelijks lidmaatschapsgeld aan gebruikers. De meeste HIIT-workout-apps worden geleverd met voorgeprogrammeerde routines en een bibliotheek met honderden oefeningen. Sommige geven u de mogelijkheid om de trainingen aan te passen en individuele programma’s te maken die overeenkomen met uw fitnessdoelen.

Methodologie

Om deze lijst samen te stellen, hebben we 10 verschillende HIIT-apps van bekenden fitnessbedrijven. We hebben de gratis versie van elke app vergeleken met de premium- of betaalde abonnementsoptie en apps uitgesloten die niet genoeg gratis inhoud boden; we hebben alleen apps opgenomen die voldoende functies bieden in de gratis versie om het de moeite waard te maken om te gebruiken. De apps moesten visuele demonstraties hebben met audio-aanwijzingen voor elke oefening en programma-opties bevatten voor alle fitnessniveaus. Bovendien werden bonuspunten gegeven als de app boeiende afbeeldingen had of echte mensen gebruikte om de trainingen uit te voeren.