Asics kussen laag uitgesneden sokken zijn comfortabel en geweldig voor wandelingen

Asics kussen laag uitgesneden sokken zijn comfortabel en geweldig voor wandelingen

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Asics Kussen Low-Cut Sokken

bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion


Wat we leuk vinden

 • Ademend

 • Zacht aan de binnenkant

 • Enkeldemping om irritatie te beperken

 • Betaalbaar

 • Meerdere kleuren

Wat we niet leuk vinden

 • Strak om de enkel

 • Demping van de zool is vrij dun

Waar het op neer komt

De Asics Cushion Low-Cut Sokken bieden een gezellige, comfortabele en ademende pasvorm voor vrouwen die onderweg zijn.

Bekijk op Amazon
Bekijk op Asics.com
4.8


ASICS Dames Kussen Low Cut Sokken

Asics Kussen Low-Cut Sokken

bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion


Bekijk op Amazon
Bekijk op Asics.com

In dit artikel

 • Materiaal + Design
 • Passend
 • Stijl
 • Voorstelling
 • Prijs
 • Concurrentie
 • Eindoordeel
 • Specs

We kochten de Asics Cushion Low-Cut Socks zodat onze schrijver ze op de proef kon stellen. Blijf lezen voor onze volledige productrecensie.

Of het nu gaat om hardlopen voor lichaamsbeweging of het uitlaten van mijn hond voor de lol, ik ben altijd onderweg – en ik heb sokken nodig die bijblijven. Ik heb tientallen paar sokken meegemaakt die niet passen, niet ademen of gewoon geen demping en comfort hebben.

Enter Asics, en de Cushion Low-Cut sokken die mijn aandacht trokken. Als zesvoudig marathonfinisher weet ik alles van de kwaliteit van Asics. Ik loop in Asics-schoenen, dus ik was enthousiast om deze sokken te proberen, waarvan het merk belooft dat ze ademend, comfortabel en gebouwd zijn met ventilatie voor vochthuishouding. Ik heb deze getest voor een week aan trainingsruns en hondenwandelingen en evalueer ze op hun ontwerp, prestaties en waarde. Lees verder om te zien of ze geslaagd zijn voor de test.

Asics Kussen Low-Cut Sokken
bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion

Materiaal + Design: Zacht en licht gedempt

Een van de eenvoudige geneugten in het leven is voor het eerst uitglijden op een gezellige, goed ontworpen sok. (Nee? Alleen ik?) Nou, of dit nu een eenvoudige vreugde in je leven is of niet, ik kan van harte zeggen dat je onder de indruk zult zijn zodra je deze sokken aantrekt. Het materiaal – dat 81% acryl, 17% polyester en 2% spandex is – is glad, gedempt en gezellig. De gore pasvorm met y-heel hield ze comfortabel op hun plaats de hele tijd dat ik ze droeg. Het gedempte enkellipje hielp ook bij het wrijven, wat altijd handig is bij langere runs. Hoewel de sokken wel demping in de zool hebben, is de vulling vrij dun. Dit werkt voor mij omdat ik de voorkeur geef aan dunne sokken zonder veel bulk, maar als je van veel demping en vulling in je sokken houdt, is dit niet het paar voor jou.

Het materiaal – dat 81% acryl, 17% polyester en 2% spandex is – is glad, gedempt en gezellig.

Deze Asics Cushion Low-Cut sokken zijn er in drie verschillende kleuren per verpakking, met vier verschillende kleurenpakketten om uit te kiezen. Sommige worden geleverd met ontwerpen, terwijl anderen meer gedempt zijn. (Ik heb gekozen voor de Stone Grey Assorted pack, waarvan de drie paren in rood, blauw en grijs zijn.)

Asics Kussen Low-Cut Sokken

bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion


Pasvorm: Snugger dan verwacht

Ik heb nooit een probleem gehad met asics-maatvoering, maar ik had wel problemen met de eerste van de meegeleverde drie paar sokken die ik aantrok. De pasvorm was ongemakkelijk strak rond mijn enkels, wat niet vaak gebeurt – en ze hadden de juiste maat. Na een uur lopen met dit eerste paar, had ik een ringmarkering rond elke enkel. Gelukkig, toen ik de andere paren probeerde, pasten ze beter. Ik ben ervan overtuigd dat het een toevalstreffer was met dat eerste paar, maar dat is een spelbreker omdat het de felrode kleur was – en daarom mijn favoriet!

Ik had wel problemen met de eerste van de meegeleverde drie paren. De pasvorm zat ongemakkelijk strak om mijn enkels.

Asics Kussen Low-Cut Sokken

bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion


Stijl: Echte enkelsokken

Als je een hekel hebt aan enkelsokken die je hele enkel bedekken, heb je geluk – de Asics Cushion Low-Cut sokken zijn echt laag uitgesneden. Ze zitten comfortabel onder mijn enkel, met het iets hogere achterlipje voor blaarpreventie waar ik het nodig heb.

Asics Kussen Low-Cut Sokken
bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion

Prestaties: Gebouwd voor blaarpreventie

Sinds ik mijn eerste marathon liep, zit ‘acryl, geen katoen!’ in mijn hoofd ingebakken. Dat komt omdat katoenen sokken vocht (lees: voetenzweet) opnemen, wat zorgt voor wrijven in je schoenen en daardoor blaren. Met hun mix van acryl, polyester en spandex zijn deze sokken gebouwd om vocht af te voeren, waardoor ze perfect zijn voor blaarpreventie tijdens het hardlopen en lopen. Ik had nul wrijven na meerdere slijtages!

Tot dat moment werkten deze sokken heel goed voor hardlopen, wandelen en zelfs mijn cross-training fietslessen. Ze zijn superdun, een noodzaak gezien het feit dat mijn schoenen niet veel extra ruimte hebben. Ze zijn ook gedempt op de plaatsen die het meest waarschijnlijk pijn zullen ervaren (de zool en enkel), waardoor ik me comfortabel voelde als altijd.

Deze sokken zijn gebouwd om vocht af te voeren, waardoor ze perfect zijn voor blaarpreventie. Ik had nul wrijven na meerdere slijtages!

Prijs: Budgetvriendelijk en van hoge kwaliteit

Voor $ 10 voor drie paar zijn deze sokken een slimme koop voor hardlopers, wandelaars, fietsers en zelfs wandelaars. Bovendien zijn ze zo comfortabel dat je ze onvermijdelijk zult dragen voor niet-trainingsactiviteiten; Ik draag ze door het hele huis!

Asics Kussen

bodymindspirit Fit / Stephanie Vermillion


Competitie: Meerdere gedempte sokken om uit te kiezen

Bombas Dames Marl Enkel Sokken: Op het eerste gezicht lijken de Asics en Bombas Women’s Marl Ankle Socks op elkaar (Bekijk op Amazon). Beide zijn er in leuke en eigenzinnige kleuren met een lage enkelstijl die comfortabel zit en goed past. Ik testte beide paren voor weken van wandelen en hardlopen, en ontdekte dat de Asics-sokken uiteindelijk beter waren voor lichaamsbeweging en langere afstanden omdat de Bomba’s niet zo ademend waren en leidden tot zweetvoeten. Dat gezegd hebbende, de Bombas zijn ultra-cushy en geweldig voor kille winterwandelingen of loungen. Ze zijn ook duurder; één paar kost je $ 12.

Thorlos Women LWMXW Walking Lite Cushion Enkelsokken: Deze sokken van Thorlos (View on Amazon), die ik ook heb getest, beloven een vergelijkbaar resultaat als de Asics-sokken. Ze zijn gebouwd voor blaarpreventie, en vanaf mijn tijd dat ik ze droeg, werkt dit echt – ik had nul blaren! Stilistisch zijn ze echter heel verschillend. Omdat ze ingebouwde demping hebben voor comfort, zijn ze een beetje omvangrijker dan de superdunne Asics-sokken. Ze zijn ook duurder, voor ongeveer $ 15 per pop.

Hulp nodig bij het vinden van wat je zoekt? Bekijk onze lijst met de beste sokken.


Eindoordeel

Een slimme, budgetvriendelijke toevoeging aan je sokkenlade.

Of je nu een marathonloper of een weekendstrijder bent, de Asics Cushion Low-Cut Socks zijn de gedempte, blaarvermijdende en betaalbare actieve sokken waar je naar op zoek was.

Specs

 • Productnaam

  Dames Kussen Low Cut Sokken

 • Product merk

  ASICS

 • Mpn

  ZK2361W.021

 • Prijs

  10,00 dollar

 • Kleur

  eep Sapphire, Metropolis Roze, Ice Mint; Laser Roze, Chili Flake, Laser Roze; Steengrijs Assorti; Knockout Roze

 • Materiaal

  81% acryl, 17% polyester, 2% spandex

 • Garantie

  Beperkte garantie (link)

De Asics Cushion Low-Cut Sokken bieden een gezellige, comfortabele en ademende pasvorm voor vrouwen die onderweg zijn.

Het materiaal – dat 81% acryl, 17% polyester en 2% spandex is – is glad, gedempt en gezellig.

Ik had wel problemen met de eerste van de meegeleverde drie paren. De pasvorm zat ongemakkelijk strak om mijn enkels.

Deze sokken zijn gebouwd om vocht af te voeren, waardoor ze perfect zijn voor blaarpreventie. Ik had nul wrijven na meerdere slijtages!

Een slimme, budgetvriendelijke toevoeging aan je sokkenlade.

Of je nu een marathonloper of een weekendstrijder bent, de Asics Cushion Low-Cut Socks zijn de gedempte, blaarvermijdende en betaalbare actieve sokken waar je naar op zoek was.