Achter de schermen: de Good Good Good-website maken met Moon March

Search

We hebben dit bericht gemaakt in samenwerking met Moon March om de achter-de-schermen van de creatie van de geheel nieuwe Good Good Good-site te delen.

Toen Good Good Good in 2015 werd gelanceerd, wisten we altijd al dat ons doel was om zoveel mogelijk mensen te bereiken met echt goed nieuws (niet alleen goed nieuws). In de loop van de tijd groeiden ons team en publiek, maar onze missie om de helpers te vinden – en nieuwe te inspireren – is nooit veranderd.

Toen het tijd was om ons werk uit te breiden buiten sociale media en onze gedrukte Goodnewspaper naar een content-forward website, wilden we een creatief bureau vinden dat in lijn was met onze waarden en diepe ervaring had met het bouwen van duurzame merken.

Betreed het in Minneapolis gevestigde Moon March: een creatief bureau dat samenwerkt met goede doelen, campagnes en bedrijven die een betere toekomst creëren.

Met dank aan Moon March

Good Good Good werkt dit jaar samen met Moon March om onze website om te vormen tot een robuust online magazine.

We zijn echt zo enthousiast over de impact die deze site zal hebben in onze missie om mensen te helpen zich hoopvoller te voelen en meer goed te doen. En we zijn trots op de creatieve reis die Moon March ons heeft gebracht om op dit punt te komen.

Met de expertise van Moon March konden we onze doelstellingen bereiken:

  1. Help mensen zich hoopvoller te voelen — de website in staat stellen om de primaire bron te zijn voor onze gemeenschap om goed nieuws te vinden te midden van het liefdesverdriet, de pijn en het onrecht van de wereld.
  2. Help mensen meer goed te doen — onze website in staat te stellen een vertrouwde bron te zijn voor het maken van de meest betekenisvolle impact op een verscheidenheid aan belangrijke onderwerpen en actuele gebeurtenissen.
  3. Vertel mensen niet alleen om wat voor goed nieuws we geven — laat het daadwerkelijk zien via onze inhoud.
  4. Breng meer mensen naar de Good Good Good-community – trek de juiste mensen aan. We bereiken de meest inspirerende en impactvolle mensen ter wereld en we willen dat alles wat we delen helpt om meer van dit speciale soort mensen aan te trekken en waarde te bieden aan hun leven, zodat ze de naald voorgoed kunnen blijven bewegen.

“Wat ik leuk vond aan Moon March is dat ze een interessant perspectief en invalshoek hadden die ik echt meeslepend vond. En ze richten zich op merken die het goed doen.

Hun empathie en begrip van missiegedreven bedrijven brachten die waarde echt naar voren. Ze begrepen echt waar we over gingen, zelfs toen we er niet volledig in slaagden om het te communiceren.”

— Branden Harvey, oprichter van Good Good Good

Over Maan maart:

Voordat hij Moon March begon, had Josh Chambers 10 jaar marketing- en ondernemerswerk op zijn naam staan – waaronder een bekroonde financiële tech-startup. Hij leidde strategie voor grote bureaus in New York en werkte met klanten zoals Reebok, Viacom, Ninja Turtles, Google, Advil, Puma en meer.

Josh’s ervaring als ondernemer, in combinatie met het runnen van wereldwijde merken, gaf hem een duidelijke visie op wat voor soort bureau hij wilde runnen en welke klanten hij wilde helpen hun doelen te bereiken. Net als Good Good Good wilde Josh verandering in de wereld ten goede creëren – en nu werkt hij samen met bedrijven die precies dat doen.

Screenshot van MoonMarch.com

Je kunt Josh op een persoonlijk niveau leren kennen in onze podcastaflevering met hem over het navigeren door verandering als een kans voor groei. Josh is ook een executive coach en een expert in het bewandelen van de uitdagende weg tussen de ene levensfase en de volgende.

“Ik bouw teams rond specifieke projecten en heb een SWAT-teambenadering. Dus soms kan het project ongeveer vijftien mensen zijn – soms zijn het drie mensen – maar het zijn alleen mensen die minstens tien jaar ervaring hebben, en ze zijn de beste in wat ze doen. “

– Josh Chambers

Het identificeren van de behoefte aan een nieuwe website met Moon March:

Voordat we aan het ontwerpproces begonnen, hebben we gewerkt aan hoe we het beste precies kunnen communiceren wat Good Good doet, zodat onze website duidelijk kan zijn voor onze nieuwe doelgroepen.

Tijdens dit proces, Maan maart:

Heeft ons geholpen een duidelijk doel te stellen voor de website:
Wij wist wat we met de website wilden doen, maar Moon March wist het beste hoe we daar moesten komen. “Als je enige kans had om te concurreren met andere tijdschriften, moest het lezen en aanvoelen als een tijdschrift,” zei Josh. “Good Good Good moest stoppen met eruit te zien als een marketingsite, maar moest er ook niet uitzien als een blog. het moest vergelijkbaar zijn met print en iedereen in print heeft een legitieme online magazine aanwezigheid.”

Gaf eerlijke feedback over onze groeimogelijkheden:
Tijdens the beoordelingsperiode, Moon March hielp ons te identificeren wat niet werkte aan onze berichten op onze oude site. “Als een empathische buitenstaander was Josh in staat om onze kernwaarden beter te begrijpen en te communiceren dan we op dat moment konden – en dat was een van de grote redenen waarom ik wist dat dit voor een geweldige samenwerking zou zorgen,” zei Branden.

De basis gelegd voor het merk:
Om een website voor Good Good Good te bouwen, moest Moon March ons echt begrijpen en helpen onze merkstrategie te versterken – en dat begon met een langdurig interviewproces. “Het eerste wat ik deed was vier uur met Branden praten,” zei Josh. “Waarom ben je hiermee begonnen? Waar komt het vandaan? Wat heeft gewerkt, wat niet heeft gewerkt? Ik neem dat en ik vat dat samen in ongeveer zes of zeven zinnen, wat de basis wordt voor ons merk om verder te gaan.”

Het verzamelen van de componenten voor de website:

Na het vaststellen van onze doelen voor de website, was de volgende fase waar Moon March ons doorheen leidde het maken van een gezamenlijk plan voor het uitbouwen van het ontwerp.

Dit is wat Moon March deed om het eigenlijke werk voor te bereiden:

Bepaal de belangrijkste kenmerken:
Net als het vinden van de ingrediënten voor een maaltijd, was het team van Moon March in staat om te identificeren wat we nodig hadden op de website om ons merk te communiceren. Samen hebben we gekeken naar op inhoud gebaseerde sites (digitale mediawebsites zoals Mother Jones, Supermaker, enz.) om te zien welke attributen in lijn waren met Good Good Good.

  • Maak goed nieuws deelbaar. De wereld heeft meer goed nieuws nodig – en we wilden dat de site gemakkelijk te screenshots maken, te delen op sociale media en naar vrienden te sturen.
  • Zie er goed uit terwijl wij goed doen. Voorbij zijn de dagen van impactgedreven merken die esthetiek opofferen. We wisten dat deze site mooi moest zijn.
Vroege concepten in Figma

Ons publiek begrepen:
Good Good Good wilde geen website voor zomaar iemand; we wilden een ruimte voor mensen die op zoek zijn naar echt goed nieuws en manieren om een betekenisvol verschil te maken. Dit hielp Moon March bij het ontwerpen van een site die sprak met mensen die changemakers of changemakers-to-be zijn.

Merkpijlers Oefening

Over de finish met Moon March:

Een van de vele unieke voordelen van het werken met Moon March is hoe het een stap voor stap proces was; het team werkte met ons samen, dus we werden betrokken bij de besluitvorming. Door een open communicatielijn te houden, begrepen we precies waarom ze deden wat ze deden en waarom het het beste was voor Good Good Good Good.

Dit is wat Moon March deed:

Kies een levendig kleurenpalet:
We wilden dat de esthetiek van de website gedurfd zou zijn, zoals de mensen die verandering in de wereld creëren. “Toen ik op dit kleurenpalet belandde, voelde het als iets waar illustraties prachtig mee konden mengen,” zei Josh. “Het is een mooie basis. Ik wilde dit blauw in dit paars gereserveerd houden voor voornamelijk typografie. En vooral omdat dit een tijdschrift is, mag de kleur niets overweldigen.”

Nieuw Goed Goed Goed Kleurenpalet

Aandacht besteed aan de kleine dingen:
Geen detail is te klein met Moon March. Ze voegden bijvoorbeeld ronde hoeken toe aan het ontwerp van onze site, zodat het vriendelijker zou aanvoelen – en ze hadden gelijk.

Conceptsamenstelling van artikellay-out

Toegankelijkheid met prioriteit:
We vertrouwden op hun expertise om ervoor te zorgen dat de Good Good Good-website gebruiksvriendelijk zou zijn voor alle gebruikers. Van het lettertype tot het kleurenschema, het team van Moon March heeft ons geholpen om alle gebruikers te ondersteunen bij het navigeren op de nieuwe website.

De nieuwe navigatiebalk van Good Good Good

Dankzij de brains over op Moon March, is de nieuwe Good Good Good-website alles wat we ons hadden voorgesteld en meer. Hun bereidheid om met ons samen te werken om onze visie tot leven te brengen – terwijl ze ons hun expertise lenen over hoe we dat het beste kunnen doen – was cruciaal bij het creëren van een website die authentiek en trouw aan Good Good Good voelde.

Ga voor meer informatie over het werken met Moon March naar moonmarch.com of e-mail ze op hello@moonmarch.com