Aartsengel Jophiel – 4 manieren om contact te maken met de engel van schoonheid

Aartsengel Jophiel - 4 manieren om contact te maken met de engel van schoonheid

Aartsengel Jophiel is de aartsengel van de schoonheid. Ze is door de geschiedenis heen verschenen in een reeks religies, en dit betekent dat je je niet hoeft te abonneren op een specifieke religie om contact met haar te maken.

Een krachtige aartsengel die in het universum bestaat om ons te helpen, het is echt belangrijk om aartsengel Jophiel te bereiken wanneer je in nood bent. In dit artikel leren we alles over Aartsengel Jophiel, hoe je haar om je heen kunt herkennen en de verschillende manieren waarop we ons met haar kunnen verbinden.

Wie is Aartsengel Jophiel?

Historisch gezien hebben aartsengelen geen specifiek geslacht. Door de geschiedenis heen is Aartsengel Jophiel echter vertegenwoordigd met vrouwelijke kwaliteiten en aangeduid als ‘zij’.

Aartsengel Jophiel is de aartsengel van schoonheid en wijsheid. Maar als we het hier over schoonheid hebben, hebben we het niet over uiterlijk! Aartsengel Jophiel helpt ons onze innerlijke schoonheid en de schoonheid van de wereld om ons heen te ontdekken.

Wanneer we ons verbinden met Aartsengel Jophiel, zijn we in staat om vrede en rust in onze geest te creëren. Ik zal me altijd met haar verbinden als ik me overweldigd en angstig voel, omdat haar energie me in staat stelt om duidelijk te zien.

Ze stelt je in staat om negatieve energie om te zetten in positieve energie door de schoonheid die ons omringt te verlichten.

aartsengel jophiel 1

Omdat Jophiel de aartsengel van wijsheid is, zal ze helderheid en frisse ideeën uitzenden wanneer we in nood zijn.

Als je een probleem hebt in het leven, overweldigd door angst en zorgen over een bepaalde situatie, kan ze je helpen het probleem op te lossen en dingen duidelijker te zien.

Vol energie van transformatie en wijsheid verlicht Aartsengel Jophiel de last voor ons door ons te helpen de schoonheid van de wereld om ons heen te zien en onze gedachten te transformeren.

Wanneer we met haar werken, zijn we in staat om de waarheid onder ogen te zien en alle illusies in het leven te overwinnen die ons misschien tegenhouden.

Hoe aartsengel Jophiel te herkennen?

Aartsengelen bestaan in hogere trillingsfrequenties dan wij. Dit betekent dat we ze zelden in hun ware vorm zullen zien, en soms denken we misschien dat ze helemaal niet in het universum zijn.

De aartsengelen zijn er echter altijd voor ons als we ze nodig hebben. Wanneer we met aartsengelen willen werken, is het handig om ons bewust te zijn van de tekens dat ze in de buurt zijn.

Alle aartsengelen zijn gekoppeld aan bepaalde kleuren, engelensymbolen en getallen. Wanneer we deze dingen in de wereld om ons heen steeds meer opmerken, is dit een teken dat de specifieke aartsengel in de buurt is.

Dus, wat zijn de tekenen van Aartsengel Jophiel?

Aartsengel Jophiel Symbool

Door de geschiedenis heen is Aartsengel Jophiel vaak afgebeeld met een vlammend zwaard. Dit is haar zwaard van wijsheid en het wordt gebruikt om illusies te doorbreken. Ze bezit de kracht van waarheid en wijsheid en laat je zien wie je werkelijk bent.

Als je beelden van zwaarden om je heen ziet, kan dit een teken zijn dat Aartsengel Jophiel in de buurt is en klaar staat om je te helpen.

Aartsengel Jophiel Nummer

Volgens de numerologie hebben alle getallen hun eigen specifieke trillingen. Dit komt omdat alles in het universum kan worden opgesplitst in getallen, en daarom heeft elk uniek getal macht. Alle aartsengelen in het universum zijn gekoppeld aan specifieke getallen, en dit is een andere manier waarop we ze kunnen herkennen als ze in de buurt zijn.

Aartsengel Jophiel is gekoppeld aan het getal 3. Het getal 3 is ongelooflijk krachtig en bevat energie van creativiteit en expressie. Het zal meestal in ons leven verschijnen wanneer we door een tijd van groei gaan en de waarheid om ons heen ontdekken.

Als je vaak de nummers 33, 333 en 3333 ziet, kan dit zijn omdat Aartsengel Jophiel om je heen is. Houd altijd je ogen open voor reeksen engelennummers, want engelen houden ervan om op deze manier met ons te communiceren!

Aartsengel Jophiel Kleur

Aartsengel Jophiel is gekoppeld aan de engelkleur geel. Wanneer ze in ons leven verschijnt, zal ze meestal worden omringd door een prachtige gele lichtstraal.

Ik vind het altijd super belangrijk om kleuren op te nemen als we ons willen verbinden met aartsengelen. Dit komt omdat de kleuren die we gebruiken bepaalde energie hebben, die de aartsengelen zullen oppikken.

Als ik tot de Aartsengel Jophiel wil bidden, steek ik meestal gele kaarsen aan. Hierdoor kan ik beter contact met haar maken.

Hoe maak je contact met Aartsengel Jophiel?

Alle aartsengelen zijn in het universum, klaar om ons te helpen waar ze kunnen. Als je contact wilt maken met Aartsengel Jophiel en het nog nooit eerder hebt gedaan, kun je je verward voelen over waar je moet beginnen.

Laten we eens kijken naar de beste manieren om contact te maken met Aartsengel Jophiel!

Meditatie

We kunnen ons verbinden met aartsengelen door meditatie, en het is de perfecte manier om Aartsengel Jophiel aan te spreken! Door onszelf te centreren en ons open te stellen voor hogere rijken van het bestaan, zijn we in staat om ons open te stellen voor haar energie en begeleiding.

aartsengel jophiel gebed

Laten we eens kijken naar een geleide meditatie die ik volg als ik me wil verbinden met Aartsengel Jophiel.

 • Zoek eerst een ruimtekluis waar je niet gestoord wordt. Onze omgeving kan echt van invloed zijn op ons vermogen om te ontspannen en te focussen, dus zorg ervoor dat je in een opgeruimde en vredige omgeving bent.
 • Steek een gele kaars aan. Denk daarbij aan Aartsengel Jophiel. Als je geen gele kaars hebt, is een witte kaars voldoende.
 • Ga in kleermakerszit op de grond zitten voor de kaars. Kijk een tijdje naar de vlam. Flikkert het überhaupt? Kun je voelen dat energie het beïnvloedt?
 • Dit is het moment om je aandacht op je ademhaling te richten. Adem in door je neus en door je mond, waarbij je je voorstelt dat er energie door je heen stroomt. Houd daarbij je blik op de gele vlam.
 • Wanneer je je gecentreerd en in vrede voelt, is het tijd om een beroep te doen op Aartsengel Jophiel. Herhaal de woorden: ‘Beste Aartsengel Jophiel, ik wens uw hulp’. Je kunt dit in je hoofd of hardop herhalen, het is echt aan jou en waar je je prettig bij voelt!
 • Terwijl je dit doet, houd je ogen op de kaars gericht. Je gebruikt de vlam om jezelf te verbinden met Aartsengel Jophiel.
 • Als je specifieke begeleiding nodig hebt, vertel Aartsengel Jophiel dan wat je van haar nodig hebt. Bent u op zoek naar duidelijkheid? Heb je hulp nodig om de schoonheid in de wereld te zien?
 • Geef zoveel tijd als je nodig hebt om daar te zitten terwijl je mediteert en contact met haar maakt. Als je je gedachten voelt afdwalen, trek hem dan voorzichtig terug en concentreer je op je ademhaling en de vlam van de kaars.

Het is super belangrijk om te onthouden dat meditatie een vaardigheid is en dat je het moet oefenen om alles uit het proces te halen! Maar het wordt wel gemakkelijker met de tijd. Je maakt misschien niet meteen contact met Aartsengel Jophiel, maar zij zal op tijd naar je toe komen.

Kristallen

Veel aartsengelen zijn verbonden met specifieke kristallen. Dit komt omdat alle kristallen hun eigen energieën hebben die ze in de wereld uitzenden. De aartsengelen pikken deze energie op en dit stelt ons in staat om ons met hen te verbinden!

Wanneer we ons willen verbinden met Aartsengel Jophiel, is het handig om wat ametrine in de buurt te hebben. Deze edelsteen is een vorm van kwarts die een mengsel van amethist en citrien heeft.

Zoals je je kunt voorstellen, heeft het de helende eigenschappen van beide! Ametrine stelt je in staat om je te verbinden met je spirituele en creatieve kant en nieuwe dingen over jezelf en de wereld om je heen te ontdekken.

Aartsengel Jophiel is ook gekoppeld aan rookkwarts. Deze steen helpt om negatieve energie en gedachten vrij te maken, waardoor je de waarheid om je heen kunt zien. Door met dit kristal te werken, ben je in staat om je verder te verbinden met Aartsengel Jophiel.

Erken de schoonheid om je heen

Wanneer je op zoek bent naar verbinding met aartsengelen, is het nuttig om je bewust te zijn van hun kwaliteiten en ze in je leven te manifesteren. Omdat Aartsengel Jophiel de aartsengel van schoonheid is, kunnen we de schoonheid in de wereld opzoeken en erkennen om ons met haar te verbinden.

Dus, wat kun je doen om een stap terug te doen en de schoonheid van de wereld te omarmen?

Soms kan het behoorlijk moeilijk zijn om schoonheid te zien. We raken verstrikt in ons dagelijks leven, met familie- en werkstressoren die het overnemen. We vergeten te pauzeren, te ervaren en te genieten.

Wanneer was de laatste keer dat je naar de hemel keek en ontzag had voor de schoonheid en pure verbazingwekkendheid van het universum? Wanneer heb je voor het laatst een wandeling in de natuur gemaakt en een diepe band met moeder natuur ervaren?

Door een pauze te nemen van ons hectische schema en simpelweg de schoonheid om ons heen te erkennen, zijn we in staat om ons open te stellen voor Aartsengel Jophiel.

Voer een ritueel uit in de volle maan

Aartsengel Jophiel is verbonden met de volle maan, met zijn gele gloed die de geest van haar oproept. Een geweldige manier om contact met haar te maken is dus door een ritueel uit te voeren op de volle maan. Het zal je energie stimuleren en je ziel reinigen, waardoor haar genezing door je heen kan stromen. Met deze helende energie ben je in staat om dingen in je leven duidelijker te zien.

aartsengel jophiel ritueel

Hier is een ritueel op de volle maan waarmee je je kunt verbinden met Aartsengel Jophiel.

 • Ga op de avond van de volle maan naar buiten naar een ruimte waar je dee maan. Het is vrij belangrijk om de maan te kunnen zien wanneer je verbinding wilt maken met Archangel Jophiel, dus als het bewolkt is, moet je misschien wachten!
 • Vind de juiste ruimte voor jou, waar je je op je gemak voelt en naar de maan kijkt. Besteed een moment om te erkennen hoe je je voelt, zowel fysiek als emotioneel. Is er iets dat je op dit moment dwarszit? Ben je in de war over een situatie in je leven? Hoe voelt je lichaam? Heb je spanning en spanning?
 • Als je klaar bent, adem je in en uit, terwijl je je blik op de maan houdt. Dit is het moment om Aartsengel Jophiel aan te roepen. Vraag om haar geest en energie en bedank de maan voor het geven van de verbinding tussen jullie.
 • Vraag haar om negativiteit en verwarring los te laten bij elke uitademing. Adem haar wijsheid in terwijl je negatieve energie uitademt. Als je wilt, strek je je handen naar de maan.
 • Sta jezelf toe om de tijd te nemen die je nodig hebt voor de verbinding. Mediteer over waar je hulp bij nodig hebt en voel je niet bang om Aartsengel Jophiel om deze hulp te vragen!

Aartsengel Jophiel Gebed

Het is echt nuttig om tot de aartsengelen te bidden. Door gebed vragen we hen rechtstreeks om hun hulp, waardoor ze ons leven kunnen binnengaan.

Hier zijn enkele gebeden voor Aartsengel Jophiel.

Een gebed voor duidelijkheid

Aartsengel Jophiel is de perfecte engel om contact mee te maken als je behoefte hebt aan duidelijkheid en begrip. Ze zal je helpen de waarheid te zien in bepaalde situaties. Hier is een gebed voor duidelijkheid dat haar in staat stelt om je te helpen in het leven.

Beste Aartsengel Jophiel, ik wens jullie wijsheid en hulp. Sta me alsjeblieft toe om de waarheid in de wereld te zien en helderheid en bewustzijn te omarmen. Ik dank u voor uw vriendelijkheid en inzicht.

Een gebed voor vrede

Wanneer je je gestrest of angstig voelt, zal een gebed tot Aartsengel Jophiel haar energie toestaan om je vrede en rust te geven. Dit gebed kan je helpen je gecentreerd en stabiel te voelen.

Beste Aartsengel Jophiel, ik roep je op voor je kracht. Ik heb behoefte aan vrede en rust en wens dat jullie energie mij omarmt. Ik dank u voor uw tederheid en schoonheid.

Een gebed voor transformatie

Aartsengel Jophiel stelt ons in staat om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Dit gebed zal je helpen deze verandering in je leven te omarmen.

Beste Aartsengel Jophiel. Ik zie de dingen niet duidelijk en ik word overweldigd door negatieve energie. Moge uw vriendelijkheid en kracht mij in staat stellen om deze energie om te zetten in positieve energie. Sta me toe om met jullie licht te werken om de positieve dingen te zien die mij omringen.

Laat Aartsengel Jophiel je begeleiden

Aartsengel Jophiel is een verbazingwekkende engel, hier in het universum om ons te helpen dingen duidelijk te zien en de schoonheid in de wereld te erkennen. Ze is wijs en haar wijsheid kan ons leiden.

Maar ze is niet de enige aartsengel ter wereld waar we een beroep op kunnen doen voor steun. Bekijk mijn uitgebreide gids voor aartsengelen om te ontdekken wat ze voor je kunnen doen.