5 Pilates Sidekicks voor een At Home Workout

5 Pilates Sidekicks voor een At Home Workout

Wat kleinere Pilates-apparatuur betreft die je thuis of in de studio kunt gebruiken, behoren de magische cirkel, kleine vaten en een Pilates-mat tot de meest populaire opties.

Als je echter op zoek bent naar iets nieuws, zul je merken dat er tal van andere apparatuurkeuzes beschikbaar zijn die je kunnen helpen Pilates te leren of te leren.

Deze alternatieve apparaten hervormen Pilates-oefeningen, zodat je kunt afwijken van je traditionele routine en vervolgens kunt terugkeren met nieuwe vaardigheden.

Hier zijn vijf stukken nuttige en betaalbare Pilates-apparatuur die je misschien nog niet eerder hebt geprobeerd. Sommige zijn vrij nieuw in de scene, terwijl anderen al een tijdje bestaan, maar populair zijn geworden naarmate mensen leren hoe ze te gebruiken.

1

Stretch-Eze Band

Stretch-Eze Band
Afbeelding via Amazon

De Stretch-Eze is een ander soort weerstandsband. Het is een brede nylon en lycra strook stof die in een lange ovale vorm is genaaid. Het kan worden gebruikt voor weerstandsoefeningen en om verschillende soorten stretching te vergemakkelijken, waaronder PNF-stretching.

In een Pilates setting kan de Stretch-Eze gebruikt worden voor alignment training en biedt ook extra ondersteuning bij uitdagende oefeningen, zoals de roll-up en de rollover.

Het product heeft ook een partner workout DVD en een begeleidende handleiding.

2

Strek riem uit

Strek riem uit
Afbeelding via Amazon

Een eenvoudig maar nuttig concept, de Stretch Out Strap is een uitwerking op een gewone yogaband. De nylon band heeft lussen die met tussenpozen zijn geweven voor de handen of voeten.

Het kan worden gebruikt om stretches te verbeteren en te stabiliseren en is ook nuttig voor het geven van visuele en tactiele feedback over hoe het lichaam zichzelf organiseert in een oefening.

Als je bijvoorbeeld de Stretch Out Strap tussen je handen houdt tijdens een oefening zoals Pilates Saw, geeft het je hersenen informatie over hoe je armen door de ruimte bewegen en zich verhouden tot je kern.

De Stretch Out Strap is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kan worden gekocht samen met een dvd, trainingshandleiding en trainingsposters.

3

Tye-4

Tye4
Afbeelding via Amazon

Tye-4 weerstandstraining is vrij uniek. Het maakt gebruik van bungee koorden op een borstharnas die aan het einde lus voor de handen en voeten. Oorspronkelijk ontwikkeld voor staande Pilates-oefeningen, bieden bungees weerstand tijdens allerlei bewegingen.

Tye-4 is al een tijdje beschikbaar, maar het werd populairder toen The Method Pilates informatie begon te geven over het gebruik van het product.

4

De baan

De baan
Afbeelding via Amazon

De Orbit ziet er misschien uit als een skateboard, maar het leuke en uitdagende product is eigenlijk een geweldige Pilates-tool. Er zijn talloze manieren om kernkracht en stabiliteit te creëren met het kleine rollende platform.

Het oppervlak van de Orbit is gewatteerd en er zijn zwenkwielen aan de onderkant die het in elke richting laten rollen. Het is natuurlijk jouw taak om dat te controleren. Denk Ab wiel op steroïden.

De Orbit is een populair product van Balanced Body, dat een trouwe groep volgers heeft en een verzameling workshops en trainingsprogramma’s aanbiedt.

5

CoreFitnessRoller

CoreFitnessRoller
Afbeelding via Amazon

De CoreFitnessRoller is een iets grotere investering dan andere apparatuur op deze lijst, maar biedt veel trainingsopties.

Onderschreven door Rael Isacowitz, lijkt dit apparaat iets dat zou kunnen ontstaan als een foamroller en een Pilates-hervormer zouden trouwen.

Er zijn riemen bevestigd aan een zeer stevige rollervormbasis die weerstand biedt (waarvan de niveaus kunnen worden aangepast).

De roller kan worden gebruikt voor balans- en krachtoefeningen staand, knielend, zittend en liggend.

Maar is het Pilates?

Pilates puristen kunnen gerust zijn; geen van deze apparaten beweert originele Pilates te zijn. Ze bieden echter allemaal een unieke bijdrage en toepassing aan de doelen en behoeften van een individu in een Pilates-praktijk.

Super zwakke kern? De Orbit kan uw oplossing zijn. Moeite om stabiel en gecontroleerd te blijven? Geef de Tye 4 een werveling.

Aan het einde van def de dag dat je terug wilt keren naar je klassieke Pilates-routine om de effecten van deze innovatieve sidekicks te testen.