3 Tweelingen Spirit Animal vertegenwoordigt het sterrenbeeld Tweelingen

3 Tweelingen Spirit Animal vertegenwoordigt het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen is een van de meer onbegrepen tekens van de dierenriem. Met een reputatie van twee gezichten en humeurig bestendigd door astrologie amateurs, lijkt Tweelingen een teken te zijn dat moeilijk te vertrouwen, vluchtig en oppervlakkig is. Hoewel deze eigenschappen de schaduwkant van de natuur van Tweelingen kunnen bezetten, vertegenwoordigen ze niet het teken Tweelingen in zijn volledige expressie.

In dit artikel zullen we het hebben over Tweelingen geestdieren die perfect passen bij dit sterrenbeeld, zowel energetisch als spiritueel. Maar voordat we in deze geestdieren en hun eigenschappen duiken, praten we eerst wat meer over de Tweelingen kenmerken.

Tweelingen Eigenschappen

In plaats van twee gezichten te hebben, is Tweelingen in staat om een breed scala aan gedrag te spiegelen van de mensen met wie ze op dat moment zijn. De negatieve eigenschappen die mensen in Tweelingen zien, kunnen heel goed hun eigen negatieve eigenschappen zijn, teruggespiegeld aan hen, en de dingen die ze zo leuk en boeiend vinden aan Tweelingen kunnen ook dingen zijn waar ze van houden over zichzelf.

Mensen kunnen tweelingen ook observeren die met andere mensen omgaan in een schijnbaar breed scala aan persoonlijkheden alsof ze een ander ‘personage’ opzetten voor verschillende gelegenheden. Dit is, nogmaals, gewoon een gevolg van de aangeboren spiegelende kwaliteit van Tweelingen – de Tweelingen-inboorling realiseert zich misschien niet eens bewust dat ze dit doen.

gemini spirit dier

Tweelingen heeft ook een reputatie voor ondeugendheid, vlijmscherpe humor en intelligentie en gezelligheid, hoewel het soms moeilijk kan zijn om de persoon die onder de goedmoedige, maar afstandelijke buitenkant ligt echt te leren kennen. Tweelingen is misschien het leven van het feest, maar vaak gaan ze alleen naar huis. Als Tweelingen aan het einde van de dag zijn sociale masker afdoet, wie wordt er dan onthuld?

Tweelingen Spirit Dieren

Tweelingen is een van de tekens van de dierenriem die niet wordt gesymboliseerd door een dier; beroemd is dat hun dubbele aard wordt vertegenwoordigd door de Tweelingen. Toch zijn er een paar Tweelingen geestdieren.

Deze dieren vertegenwoordigen de kernwaarden en eigenschappen van Tweelingen, terwijl ze ook fungeren als gidsen voor Tweelingen in het geestenrijk, waardoor ze het pad opgaan naar het ontdekken van hun ware en beste zelf. Trouw aan de Tweelingen natuur, is er meer dan één Tweelingen geest dier, en elk dier heeft zijn eigen unieke kenmerken. Laten we eens kijken naar enkele van de Gemini Spirit Animals.

Gek als een vos

De Vos is synoniem met het idee van de bedriegersgeest, en geen enkel ander archetype is zo goed van toepassing op Tweelingen. Gedeeld door mede Mercurius-geregeerd teken Maagd, is de vos een symbool van slimheid, nieuwsgierigheid, intelligentie, vluchtigheid en ondeugendheid.

Vossen zijn vrij aanpasbaar en opportunistisch, en sommigen schrijven aan vossen een soort amoraliteit toe, een ‘ieder voor zich’-mentaliteit die ook kenmerkend kan zijn voor Tweelingen. Als een omnivoor roofdier dat ook door grotere toppredatoren als een smakelijke snack wordt gezien, of op zijn minst een ergernis die moet worden aangepakt, zijn vossen een voorbeeld van deze eigenschap.

tweelingen geest dierlijke betekenis

Vossen zijn erg intelligent en nieuwsgierig. Wanneer iets onbekends in hun omgeving komt, zal een vos meestal – heel voorzichtig – inspecteren en proberen alles te leren wat ze kunnen over het onbekende ding, voordat hij wegrent naar veiligheid. Op dezelfde manier houdt Tweelingen ervan om zoveel mogelijk informatie op te nemen, voordat ze verder gaan met een ander onderwerp.

Tweelingen’s instinct is niet om diep in één onderwerp te duiken, maar eerder om op veel verschillende onderwerpen in te gaan. Als gevolg hiervan kan Tweelingen worden gezien als een manusje van alles en een meester van niets. De diepte van hun kennis over een bepaald onderwerp doet er niet zoveel toe als het feit dat ze veel verschillende dingen weten over veel verschillende onderwerpen.

Vossen zijn ook gewiekst en opportunistisch. Ze staan bekend om hun vermogen om zichzelf gemakkelijk uit een schaafwond te halen, en om elke gelegenheid te grijpen waar ze het kunnen vinden.

Ze zijn omnivoor en zullen zelfs aas eten als het is wat het dichtst bij de hand is, en ze hebben er geen moeite mee om een kippenhok binnen te sluipen voor een gemakkelijke maaltijd – vaak zonder te worden gevangen – en een bloederige scène van chaos achter te laten voor iemand anders om mee om te gaan.

Tweelingen is ook gewiekst. Het is bijna onmogelijk om iets voorbij Tweelingen te krijgen, en hun snelle geest is vaak in staat om de lay-out van het land te zien en te ontcijferen wat ze moeten doen om de situatie in hun voordeel te laten buigen. Als ze daar een beetje gewetenloos in zijn, tja… Scrupulousness is geen bekende Tweelingen eigenschap of een vos eigenschap.

tweelingen geest vos

Als Tweelingen geestesdier begeleidt de vos Tweelingen door aan te sporen ze moeten voorzichtig zijn. Soms kan Tweelingen het moeilijk hebben om geheimen te bewaren, zelfs hun eigen geheimen, en hun manipulatie van situaties kan nogal voor de hand liggend zijn als anderen eenmaal zijn aangeslagen.

Fox leert Tweelingen om hun innerlijke werking clandestien te houden – geen vos onderhandelde ooit een gemakkelijke maaltijd nadat hij luidkeels opschepte over zijn intentie.

De vos is het belangrijkste Tweelingen geestdier. Wat zijn enkele andere kenmerken van de vos die Tweelingen illustreert?

Vogels van een veer

Ons volgende Tweelingen geestdier is een vogel. Nou ja, een bepaald type vogel – de papegaai. Vogels zijn natuurlijke Tweelingen geestdieren, omdat Tweelingen een luchtteken is en bekend staat om hun vluchtigheid en onafhankelijke streep. De papegaai is vooral verwant aan Tweelingen vanwege hun gezelligheid, intelligentie en vermogen om te communiceren.

Papegaaien zijn bedrieglijk slim. In veel standaard intelligente tests voor huisdieren zijn papegaaien gemiddeld intelligenter dan honden. Soms is de intelligentie van de hond te vergelijken met de papegaaien, maar zeer zelden overtreft het het. In vergelijking met mensen hebben papegaaien ongeveer hetzelfde niveau van cognitieve vaardigheden als een 5-jarig menselijk kind.

wat is het tweelingen geest dier

Tweelingen staat bekend als een van de tekens die het meest worden gekenmerkt door intelligentie, maar ze hebben soms de reputatie een beetje luchtig te zijn.

Ze zijn in staat om betekenissen aan te raken en te wijzen op verbindingen die anderen misschien niet hebben gezien, maar omdat hun geest altijd op topsnelheid beweegt, steken ze nooit te lang op één ding af voordat ze al aan het andere denken.

Dit, in combinatie met hun vastberadenheid om nooit iets te serieus te nemen, kan ertoe leiden dat de externe waarnemer hen als vluchtig en ijdel ziet.

Net als Tweelingen zijn papegaaien uitzonderlijke mimiek. Door de omgeving om hen heen te observeren, zijn ze in staat om de geluiden die ze horen na te bootsen en zelfs menselijke taal te spreken. Hoewel papegaaien zeer intelligent zijn, begrijpen ze nog steeds niet helemaal de complexiteit van de taal die ze kopiëren, maar ze begrijpen wel de context waarin bepaalde woorden worden gezegd. Ze reageren daarom op en becommentariëren situaties met een griezelig niveau van begrip.

Papegaaien zijn ook zeer sociaal en houden er niet van om alleen gelaten te worden. Ze kunnen zich snel vervelen, wat leidt tot destructief gedrag. Kooi-accouterments zoals bellen, spiegels en speelgoed met veel verschillende kleuren, texturen en geluiden, helpen de geest van een papegaai betrokken te blijven.

gemini spirit dier papegaai

Door hun intelligentie en humor kan Tweelingen zich ook snel vervelen. Zelfs als ze bezig zijn met een activiteit die ze leuk vinden, als er geen enkele vorm van variatie is, zullen ze snel hun interesse verliezen en doorgaan naar iets anders.

De cyclus van de dierenriem weerspiegelt de verschillende seizoenen van het leven die mensen doormaken in hun tijd op aarde. In deze cyclus is Tweelingen het jonge kind, dat alles leert over de wereld om hen heen, zich begint te herinneren wat dingen zijn en hun eerste sociale verbindingen vormt – vergelijkbaar met een kind van 5.

Natuurlijk bezitten volwassen Tweelingen een hoger niveau van intelligentie dan een 5-jarige, maar ze zijn definitief een van de tekenen die kinderlijke niveaus van nieuwsgierigheid en oplettendheid bezitten.

De papegaai kan Tweelingen helpen hun woorden te gebruiken met de economie – het is niet nodig om in een volledige tirade te lanceren wanneer alleen een snelle, beknopte zin volstaat. Hoewel Tweelingen graag geniet van details en elk pad en elke verbinding volgt die hen overkomt, kunnen hun communicatievaardigheden met focus worden verbeterd.

De luchtkopige – maar slimme – papegaai is een spraakzaam Tweelingen geestesdier. Wat weet je nog meer over papegaaien dat je kunt vergelijken met Tweelingen?

Kattenkwaad

Apen zijn ons laatste Tweelingen geestdier. Hun sociale structuren, gedrag en capriolen beschrijven Tweelingen bijna tot een tee, en apen zijn net zo spraakzaam. Apen vertegenwoordigen de uiterlijke wereld van Tweelingen en hun behoefte aan constante communicatie en om tot een groep te behoren, evenals hun hoge niveau van intelligentie en vindingrijkheid.

Apen zijn zeer sociale dieren. Net als primaten zijn ze verre neven van Homo sapiens (de menselijke soort), en als je apen hun dag ziet doorbrengen, is het niet moeilijk om een beetje familiegelijkenis te zien. In feite lijkt het gedrag van apen zelfs menselijk gedrag na te bootsen of te weerspiegelen, op dezelfde manier waarop de uiterlijke persoonlijkheid van Tweelingen vaak die van de persoon met wie ze omgaan weerspiegelt.

tweelingen geest dierlijke aap

Apen creëren sociale banden door elkaar te verzorgen. Deze band helpt de apen in leven te houden. Japanse makaken, of “sneeuw” apen”, die je misschien kent als de koude klimaatapen die graag baden in natuurlijke warmwaterbronnen, blijven in leven tijdens de ijskoude nachten door samen te kruipen voor warmte. Elke aap die zich niet aan de troep heeft gemeld, zal het niet de hele nacht volhouden. Dus brengen ze hun dagen door met verzorgen en socialiseren om een plaats te hebben in de levensreddende warme nachtstapel van de troep.

Evenzo kan Tweelingen het gevoel hebben dat hun plaats in sociale status voortkomt uit het inburgeren van zichzelf in een groep. Ze hebben veel te bieden aan andere mensen, en vrijgevigheid komt gemakkelijk voor hen, vooral als ze er iets voor terugkrijgen. Tweelingen houdt van wederkerigheid, maar zal ook net zo goed inspringen om iemand te helpen, zelfs als ze er misschien niet meer voor terugkrijgen dan alleen een bedankje. Erkenning is zijn eigen beloning, voor een Tweelingen.

Apen staan ook bekend om hun intelligentie en vindingrijkheid. Ze zijn geobserveerd met behulp van hulpmiddelen – of zelfs hun eigen verstand – om zichzelf te voeden. Of het nu gaat om het gebruik van stenen om steenvruchten open te slaan, of door mensen af te leiden met hun ondeugendheid om het voedsel of de bezittingen van de mens te stelen, apen hebben een hoog niveau van middelen dat hen goed van pas komt.

Tweelingen is ook een zeer intelligent, vindingrijk teken. Geef een Tweelingen slechts een paar items en vertel ze om er iets nuttigs van te maken, en binnen de kortste keren hebben ze iets opgetuigd waar andere tekens niet eens van zouden dromen. Het talent van Tweelingen ligt in het zien van verbindingen en het omzetten van die verbindingen in iets nuttigs, of het nu gaat om woorden – het favoriete wapen van Tweelingen – of objecten.

geestdier van tweelingen

Over woorden gesproken – apen spreken geen menselijke taal, maar dat weerhoudt hen er niet van om te praten. Elke natuurdocumentaire laat zien dat apen bijna constant met elkaar kletsen, vocaal en door het gebruik van lichaamstaal.

Door in communicatie te blijven met de groep kunnen apen de informatie krijgen die ze anders misschien niet hadden geleerd. Sommige apen hebben zelfs specifieke oproepen ontwikkeld om specifieke dingen te betekenen.

Tweelingen houdt ervan om informatie te krijgen en communicatie is hun belangrijkste vorm van het ontvangen en verspreiden van informatie. De liefdestaal van een Tweelingen vertelt de mensen om hen heen elk klein, triviaal feit dat ze die dag hebben geleerd.

Apen hebben Tweelingen veel te leren, vooral over het vormen van sociale banden. Soms is het de gewoonte van Tweelingen om afstandelijk te blijven en deel uit te maken van veel verschillende sociale kringen, om zo van elkaar te winnen wat ze kunnen.

Maar zonder diepe banden die voortkomen uit wederzijdse zorg en toewijding, blijven al deze verbindingen oppervlakkig, en zonder die diepe verbinding kan een van de ergste angsten van Tweelingen – helemaal alleen zijn – tot bloei komen.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de aap een Tweelingen-geestdier is. Welke andere apentrek kun je gelijkstellen aan Tweelingen?

Welk Tweelingen Spirit Animal resoneert met jou?

De vos, papegaai en aap zijn de Tweelingen geestdieren. Zoals met alle tekens, zijn er meerdere andere dieren die gidsen kunnen zijn voor Tweelingen. Sommige runner-ups zijn herten en dolfijnen. Maar deze drie vertegenwoordigen echt de vele facetten van de Tweelingen persoonlijkheid en ervaring.

Snel als de vos, intelligent als de papegaai en sociaal als de aap, Tweelingen is een teken van vele uitdrukkingen. Ze lijken misschien in staat om met de snelheid van het licht door persoonlijkheden te fietsen, maar diep van binnen brengen Tweelingen de broodnodige lichtzinnigheid in het wiel van de dierenriem en het leven van alle mensen die ze kennen.

Als je een Tweelingen bent, met welk Tweelingen geestdier resoneer je dan het meest? Heb je Tweelingen vrienden die je doen denken aan een Tweelingen geest dier?