23 Beste milieuvriendelijke kaarsen om te kopen en te verbranden

Search

Woord op straat is dat huisdieren de nieuwe kinderen zijn, planten de nieuwe huisdieren, en kaarsen zijn de nieuwe planten.

We weten het, het is een beetje verwarrend, maar als je een kaarsfanaat bent (zoals de meeste van het Good Good Good-team), willen we dat je weet dat we je zien.

Je bent het soort persoon dat goede kaarsetiquette toepast (trim altijd de lont en laat de kaars gedurende lange tijd branden, zodat deze niet tunnelt – bonuspunten als je een elektrische aansteker gebruikt), en het is misschien bekend dat je een kaarscontainer in de vriezer stopt, zodat je hem kunt opruimen en hergebruiken.

Misschien ben je trouw aan een bepaald kaarsenmerk, of misschien hou je ervan om rond te winkelen om precies de juiste geur te vinden voor elke kamer in je huis. Hoe dan ook, als je op ons lijkt, wil je doordachte beslissingen nemen en duurzaam winkelen in je streven naar de perfecte kaars (en).

We hebben een lijst samengesteld met enkele van onze favoriete milieuvriendelijke, duurzame kaarsen voor dit doel. Sommigen van hen werden persoonlijk beoordeeld door leden van ons team, en de anderen werden onderzocht en doorgelicht door andere kaarsliefhebbers op internet.

Eerst wat feiten over kaarsen en duurzaamheid.

Trouwens, sommige van de links in dit artikel zijn affiliate links, wat betekent dat als u een aankoop doet na het klikken op een link, we een commissie kunnen verdienen zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Zijn kaarsen slecht voor het milieu?

Hoezeer een kaars ook ruikt alsof het goed voor je is, vaak kunnen in de fabriek gemaakte supermarkt- of warenhuiskaarsen worden gemaakt met schadelijke producten, zoals paraffine.

Paraffine is creëert giftige benzeen en tolueen chemicaliën als het verbrandt, en het inademen ervan kan schadelijk zijn voor uw gezondheid, evenals het milieu. Paraffine is ook een bijproduct van aardolieverfijning en draagt daarom bij aan de wereldwijde afhankelijkheid en verbranding van fossiele brandstoffen.

Veel van deze kaarsen bevatten ook kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, die ook schadelijke deeltjes en kleine hoeveelheden koolstofdioxide in uw huis en dus het milieu kunnen afgeven.

Een andere vervuiler van kaarsen zijn de containers waarin ze komen. Meestal, wanneer een kaars zijn levenscyclus beëindigt, zullen mensen de hele container in de prullenbak gooien, samen met de kleine put van overgebleven was en metalen stukken.

Wat maakt een kaars milieuvriendelijk?

Dus, wat voor soort kaarsen zijn goed voor het milieu?

We raden aan om kaarsen te kopen die zijn gemaakt met natuurlijke en organische wassen, zoals sojawas, bijenwas, kokoswas en koolzaadwas – in plaats van in massa vervaardigde kaarsen die vaak zijn gemaakt met paraffinewas. Wieken zijn ook belangrijk, dus zoek naar katoen, hennep of houten lonten.

Wat kaarscontainers betreft, houd je ogen open voor containers waarvan je weet dat je ze kunt hergebruiken of recyclen nadat je ze hebt schoongemaakt.

Onze favoriete milieuvriendelijke en duurzame kaarsen op de markt

La’ F.E.M.

La' F.E.M kaars in een helder glazen vat, naast de doos
Foto door Good Good Good

Waar te koop: Made Handel
Wat is goed: Van een BIPOC-bedrijf dat eigendom is van vrouwen, is deze kaars gemaakt met milieuvriendelijke ingrediënten. Elke kaars is ftalaat-, parabenen- en sulfaatvrij, evenals vrij van dierproeven.
Bijzonderheden:
Kaarsen worden met de hand gegoten in Californië en zijn gemaakt met natuurlijk geurige essentiële oliën, een kokos- en sojawasmengsel en ongebleekte katoenen lonten. Schepen zijn een hoogwaardig gerecycled glas dat kan worden hergebruikt of hergebruikt.
Prijs:
34 dollar

La' F.E.M kaars bijna helemaal op, in een badkamer naast sieraden en glazen
Foto door Good Good Good

Kamrin’s gedachten:

 • Verpakking: Deze kaars werd geleverd in een eenvoudige witte kartonnen doos met een minimalistisch label.
 • Geur: Ik kreeg een Citruskaars, met citrus- en verbena-elementen. Ik heb echt genoten van de frisse vibes die het aan mijn huis toevoegde, en het was perfect voor een plek in de badkamer of keuken.
 • Brandtijd: 40 uur
 • Waarom het speciaal is: Ik vind het geweldig dat deze kaars van een BIPOC-vrouwenmerk is met de nadruk op duurzame luxe.

Andere opmerkingen: La ‘F.E.M.-kaarsen worden in kleine batches gemaakt door een BIPOC-bedrijf dat eigendom is van vrouwen, maar ze worden ook verkocht via Made Trade, een klimaatneutraal gecertificeerd e-commerceplatform dat zich toelegt op ethisch verhoogde goederen. Het is spannend om deze kaarsenlijn te zien in hun collectie duurzame producten!

→ Shop de La’ F.E.M. Citrus kaars online.

De hervulbare plantaardige kaars van Grow Fragrance

Een wit betonnen vat, een aluminium kaarsinzet van Grow Fragrances, met een label waarop lavendel blossume staat
Foto door Good Good Good

Waar te koop: Geur kweken
Wat is goed: Volgens Grow waren ze de eersten die een 100% plantaardige kaars creëerden – die ervoor zorgt dat je kaars beter is voor het milieu en ruikt beter dan traditionele petrochemische kaarsen.
Bijzonderheden:
Je eerste kaarsbestelling bij Grow wordt geleverd met een prachtig wit vat en een aparte kaars “insert” in een recyclebare aluminium container. Het vat zal dan oneindig herbruikbaar zijn terwijl u hun hervulbare kaarsinzetstukken blijft gebruiken – waardoor verspilling wordt geëlimineerd en u geld bespaart.

Elke kaars is gifvrij en ze hebben volledige ingrediënttransparantie op hun site. (Je kunt een lijst lezen van alles in je kaars.) Ze kopen ook zorgvuldig de lont en het vat.

Deze kaarsen bieden een complexe geur en zijn gifvrij en veilig voor uw huis.
Prijs: $ 34 voor het schip en insert – en dan zijn navullingen slechts $ 20

Een witte betonnen vatkaars zittend, verlicht, op een bureau
Foto door Good Good Good

Branden’s Gedachten:

 • Verpakking: Er was geen plastic te vinden in mijn zending. Grow gebruikt tape op papier op een kartonnen doos – en in plaats van noppenfolie te gebruiken, wikkelden ze elke kaars in een recyclebare golfkartonnen verpakking voor vulling. Mijn kaarsen zijn veilig en duurzaam aangekomen.
 • Geur: Tot nu toe heb ik de lavendel- en bamboegeuren getest en liefde hen. Ik kijk er nu al naar uit om binnenkort hun limited edition Sea Salt Neroli insert refill te bestellen.
 • Brandtijd: 40-45 uur
 • Waarom het speciaal is: Ik ben dol op het branden van kaarsen, maar ik worstel met de overgebleven container aan het einde.
  Deze kaars lost dat probleem eindelijk voor mij op. Ik kan het vat van de kaars voor altijd blijven hergebruiken – en het enige “afval” is het gerecyclede en recyclebare aluminium inzetstuk dat in het vat glijdt.
  Aluminium is een van de meest oneindig recyclebare materialen – en het recyclen van aluminium bespaart ongeveer 90% van de energie die wordt gebruikt om nieuw aluminium te maken.
  Bovendien heeft het vat een klein gat in de bodem – wat betekent dat als ik ooit besluit om het met pensioen te laten gaan, het perfect kan overgaan in een kleine plantenbak met een drainagegat.

Andere opmerkingen: Grow Fragrance is lid van 1% for the Planet (net als Good Good Good!) en is een gecertificeerde B Corporation. Hun producten worden geproduceerd in de Verenigde Staten en zijn allemaal Leaping Bunny gecertificeerd. Ze betalen hun werknemers een leefbaar loon – en werken alleen samen met fabrikanten die hetzelfde doen.

→ Shop Kweek kaarsen online bij De website van Grow.

P.F. Kaars Co

Hand vasthouden van een nieuwe kaars met een label dat no 04 zegt: Teakwood &Tobacco, Soy Candle, Poured in California with 100% soy wax, P.F. Candle Co
Foto door Good Good Good

Waar te koop: P.F. Candle Co., Stedelijke Outfitters,
Wat is goed:
Alle P.F.-producten worden ontwikkeld, geproduceerd, getest en verpakt in Los Angeles, CA (we zien graag een koolstofarme toeleveringsketen!). P.F. gebruikt duurzame en milieuvriendelijke ingrediënten om al hun kaarsenklanten veilig te verbranden.
Bijzonderheden: P.F. kaarsen zijn gemaakt met 100% in eigen land geteelde sojawas, veganistisch, dierproefvrij en ftalaatvrij. De kaars die ik recenseerde, Teakwood &Tobacco, valt binnen de “houtachtige” geurfamilie.
Prijs:
24 dollar

Brandende kaars met een label dat nr. 04 zegt: Teakwood &Tobacco, Soy Candle, Poured in California with 100% soy wax, P.F. Candle Co
Foto door Good Good Good

Amanda’s gedachten:

 • Verpakking: Mijn kaars kwam mindful verpakt in plasticvrij golfkartonnen noppenfolie en een eenvoudige kartonnen doos. Terwijl ik de kaars uitpakte, werd ik geconfronteerd met een apothekerachtige amberkleurige pot, compleet met een messing deksel en kraftlabel. Ik wist dat dit schip precies in mijn plaats zou passen!
 • Geur: Ik ontving de Teakwood &Tobacco Soy Candle, met subtiele houtachtige elementen. Ik ben een grote fan van alles wat ruikt alsof ik me in een afgelegen blokhut aan het bundelen ben. Deze geur is niet overweldigend (sommige leren teakkaarsen kunnen dat zijn) en ik vind het helemaal geweldig hoe je ook een subtiel vleugje oranje kunt vangen!
 • Brandtijd: 40-50 uur
 • Waarom het speciaal is: Van de bewuste verpakking tot de duurzame toeleveringsketen van het bedrijf, tot de geur zelf, deze kaars houdt duurzaamheid op de voorgrond en geeft ons de gezelligste zintuiglijke ervaring.

Andere opmerkingen: P.F. Candle Co is ook klimaatneutraal gecertificeerd! Het is zo geruststellend om te weten dat wanneer je hun kaarsen gebruikt, je een verantwoordelijke consument bent.

→ Koop kaarsen online bij P.F. Kaars Co

Wellness kaarsen van sfeer drie-zestig

Atmosphere Threesixty glazen kaars met de tekst Nourish, met de verpakking erachter
Foto door Good Good Good

Waar te koop: Sfeer Three-Sixty
Wat is goed: Atmosphere Three-Sixty is een ander BIPOC-merk dat eigendom is van vrouwen en dat is gemaakt om een helend heiligdom te zijn. Hun lijn kaarsen is een uitbreiding van hun missie om “vrouwen te helpen genezen door opzettelijk leven en mindfulness.”
Bijzonderheden: Met de hand gegoten in kleine hoeveelheden in een glazen vat, is deze kaars gemaakt met sojawas, een houten lont. De Nourish-kaars, in het bijzonder, is ontworpen met de bedoeling om een verzorgende en aardende ruimte te cultiveren en bevat een reiki-afgestemd helder kwartspunt, ontworpen om je te helpen verbinding te maken met jezelf en de goddelijke intentie te versterken.
Prijs:
18-29 dollar

Een kaartje dat bij de kaars zat met de tekst: ik adem rustig in. Ik adem stress uit. Ik voel me steeds meer op mijn gemak bij elke diepe ademhaling die ik neem. Ik ben geaard en getroost in dit moment. Ik vertrouw mezelf en het proces van het leven. Ik sta open voor de schoonheid en magie die elk nieuw begin met zich meebrengt.
Foto door Good Good Good

Kamrin’s gedachten:

 • Verpakking: Deze kaars is zorgvuldig verpakt in tissuepapier en in een kleine kartonnen doos geplaatst.
 • Geur: Ik probeerde de Nourish-kaars, die tonen van roos, lelietje-van-dalen en sandelhout bevat. Deze houtachtige en bloemige geur combineert perfect om een aardende geur te creëren.
 • Brandtijd: Niet vermeld op de kaars of website.
 • Waarom het speciaal is: Deze kaars werd geleverd met een mooie bevestigingskaart die de ontspannende geur en het helende kristal vergezelt.

Andere opmerkingen: Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete kaars. De geur is heerlijk, ik hou ervan om het gekraak van de houten lont te horen en de kracht van de geur doordringt mijn hele appartement. Ik hou ervan om het aan te steken als ik aan mijn bureau ga zitten om te werken.

Wellness kaarsen online kopen met Atmosphere Three-Sixty.

Meer aanbevolen milieuvriendelijke kaarsenmerken

Ranger Station: Whiskey Glass Vessels

Een hand die whisky in het buitenglas giet van een gebruikte Ranger Station-kaars
Foto met dank aan Ranger Station

Waar te koop: Ranger Station, Amazone
Wat is goed: Ranger Station kaarsen worden met de hand gegoten in Nashville, Tennessee in hoogwaardige whiskyglazen. Koop er een paar en nu heb je al je duurzame glaswerk bedekt (nadat je alle 30 uur hebt doorgebrand.) Elke kaars wordt geleverd met een perfect gecombineerd cocktailrecept om van te genieten zodra de kaars is doorgebrand.
Bijzonderheden: Gemaakt met een premium sojawasmix en natuurlijke essentiële en geuroliën. Elke standaard 8-ounce whisky glazen kaars brandt gedurende ten minste 30 uur.
Prijs: 36 dollar

United By Blue: Aandenken Schepen

Vijf kleurrijke en unieke kaarsenvaten
Foto met dank aan United By Blue

Waar te koop: Verenigd door Blauw
Wat is goed: De gezellige kaarsencollectie van United By Blue wordt geleverd in prachtige keramische aandenkenvaten die gemakkelijk kunnen worden hergebruikt voor huishoudelijk gebruik.
Bijzonderheden: Gemaakt met 100% sojawas. Vaten kunnen worden gebruikt voor huishoudelijk gebruik nadat was is weggebrand, omdat alle glazuren loodvrij en voedsel- en magnetronbestendig zijn.

Kaarsen zijn er in vijf geuren: Wild Bramble, Mountain Peak, Tioga Woods, Log Cabin en Surf, in zowel 14 als 18-ounce opties. 14-ounce kaarsen hebben een brandtijd van 65-80 uur, terwijl 18-ounce kaarsen 75-90 uur branden.
Prijs: 30-40 dollar

Paddywax National Park Kaarsen: Giving Back

Top of candle met de tekst National Park Foundation - Inspired by Yosemite's Cottonwood + Oak, Soy Wax Candle
Foto met dank aan Paddywax

Waar te koop: Padiewas, Amazone, Urban Outfitters
Wat is goed: Deze collectie van Paddywaskaarsen zijn ontworpen om de nationale parken van Amerika te vertegenwoordigen. De herbruikbare getextureerde schepen zijn geïnspireerd op de landschappen van deze nationale parken en elke kaars wordt geleverd met een bezoekersgids voor de plaats die ze vertegenwoordigen.

Het beste van alles is dat Paddywax een minimale donatie van $ 30.000 schenkt aan de National Park Foundation – waardoor deze een geweldig cadeau zijn voor iedereen die van nationale parken houdt.
Bijzonderheden: Paddywax national park kaarsen zijn gemaakt met een schoon brandend sojawasmengsel zonder ftalaten of formaldehyden. Paddywax maakt gebruik van veganistische geuroliën en katoenen lonten en is ontworpen met een tweede leven in gedachten.

Nationale parkgeuren omvatten Yosemite, Glacier, Yellowstone, Acadia, Great Smoky, Grand Canyon en Olympic. Ze zijn allemaal 11 gram en branden ongeveer 65-75 uur.
Prijs: 42 dollar

Padiewas Eco Kaarsen: Sojawas

Een kaars in geüpcycled glas zittend op een stomp
Foto met dank aan Paddywax

Waar te koop: Padiewas, Amazone, Urban Outfitters
Wat is goed: Deze Paddywax collectie kaars is gemaakt met het oog op milieuvriendelijkheid. Gegoten in geüpcyclede glazen vaten, moedigt het bedrijf shoppers aan om ze verder te hergebruiken door ze opnieuw te gebruiken na het branden van de kaars.
Bijzonderheden: Paddywax Eco Candles zijn gemaakt met een schoon brandend sojawasmengsel zonder ftalaten of formaldehyden. Paddywax maakt gebruik van veganistische geuroliën en katoenen lonten en is ontworpen met een tweede leven in gedachten.

Eco-geuren omvatten geuren zoals tabak en vanille, basilicum en komkommer, of mandarijn en lavendel. Ze zijn allemaal 8 gram en branden tot 56 uur.
Prijs: 28 dollar

Wax Buffalo: kleine batch

Kaars in een blik mu, naast gember, limoen en zout
Foto met dank aan Wax Buffalo

Waar te koop: Was buffel
Wat is goed: Wax Buffalo-kaarsen worden in herbruikbare vaten gegoten en lokale shoppers kunnen hun glazen containers en deksels terugbrengen naar de fysieke winkel voor kortingen op hun aankopen. Ze hebben ook een kaarsenlab waar kaarsliefhebbers hun eigen droomkaarsen kunnen maken.
Bijzonderheden: Met de hand gegoten in kleine batches in Lincoln, Nebraska, zijn Wax Buffalo-kaarsen gemaakt met 100% in eigen land geproduceerde sojawas en een premium mix van plantaardige en ftalaatvrije, ethisch geproduceerde geuroliën. Klassieke kaarsen zijn er in 9- en 16-ounce containers.
Prijs: 24-36 dollar

Eco Candle Co: Aardvriendelijk

Eco Candle Co Soja wax kaars
Foto met dank aan Eco Candle Co.

Waar te koop: Eco Kaars Co,Amazon
Wat is goed: Deze kaarsen zijn verpakt in gerecyclede glazen potten met papieren deksels en zijn gemaakt met in het Midwesten geteelde sojabonen voor 100% pure sojawas.
Bijzonderheden: Deze sojakaarsen worden met de hand gegoten in Wisconsin en gebruiken ftalaatvrije geuren en essentiële oliemengsels, evenals natuurlijke papier-, katoen- of hennepwicken. Met een verscheidenheid aan geuren van Blueberry Patch tot Herb Garden, variëren kaarsen van 6 tot 26 ounces.
Prijs:
12-32 dollar

Uma: Niet-toxisch

Label Un Candle met de tekst Uma Pure Calm Wellness Candle
Foto met dank aan Uma

Waar te koop: Uma, de detoxmarkt
Wat is goed: Uma is een schoonheids- en wellnessmerk gemaakt met kostbare plantaardige producten geteeld in India en gebouwd rond de 5000 jaar oude wijsheid van Ayurveda. Alle ingrediënten (en alle producten van Uma) zijn duurzaam gekweekt, biologisch geteeld, veganistisch en dierproefvrij bovenop de 100 hectare grote weide van het bedrijf.
Bijzonderheden: Geïnspireerd door Ayurveda, zijn de kaarsen van Uma bedoeld om het algehele milieu en welzijn van hun klanten te beïnvloeden door middel van aromatherapie. Gemaakt met kokoswas en biologische etherische oliën, zijn kaarsen verpakt in een 11-ounce glazen vat en hebben een brandtijd van 75 uur.
Prijs:
68 dollar

Good &Well Supply Co: Recyclebaar

Recyclebare kaars van Good &Well dat zegt "Mojave woestijn"
Foto met dank aan Good &Well Supply Co.

Waar te koop: Good &Well Supply Co, Uncommon Goods, Luminary Emporium
Wat is goed: Good &Well Supply Co is toegewijd aan “goede geuren goed gedaan.” Het bedrijf is zeer toegewijd aan ethisch vakmanschap en doneert 2% van zijn jaarlijkse inkomsten aan non-profitorganisaties die nationale parken en openbare gronden beschermen en behouden, zoals de National Park Foundation, Wilderness Society, Black Outside en Earthjustice.

Dit jaar werkte Good &Well samen met One Tree Planted om een boom te planten voor elk verkocht product. De national park kaarsencollectie is 100% recyclebaar in aluminium en papieren verpakkingen. Andere collecties – zoals hun vintage kantinekaarsen – komen in vaten die praktisch kunnen worden hergebruikt.
Bijzonderheden: Alle Good &Well kaarsen zijn gemaakt met materialen uit de Verenigde Staten, waaronder sojawas, balsa lonten en Amerikaanse oliën.
Prijs: 26-50 dollar

Hyggelight: Groeiende Kaarsen

Een keramische sojawaskaars met een groene streep
Foto met dank aan Hyggelight

Waar te koop: Hyggelight, AardeHero
Wat is goed: De oprichters achter Hyggelight zijn “hygge-geïnspireerd en door planten geobsedeerd”, waardoor ze een kaars optimaliseren die een sfeer van gezelligheid creëert, en niet ten koste van het milieu.

De Growing Candle laat gebruikers achter met een hergebruikte pot met wilde bloemen zonder afval om weg te gooien. Klanten steken hun kaarsen aan en genieten ervan, en als ze klaar zijn, planten ze het zaadpapierlabel dat bij het vat is geleverd en zien ze wilde bloemen bloeien.

En maak je geen zorgen als je per ongeluk je eerste zaadpapierlabel hebt weggegooid; Hyggelight stuurt u gratis een nieuwe!
Bijzonderheden: Gemaakt met 100% sojawas, natuurlijke geuren en een katoenen lont, bevindt elke kaars zich in een ander handgemaakt terracotta vat, allemaal tussen 8 en 15 gram. Klanten kunnen kiezen uit een lijst met geuren, waaronder klassiekers zoals lavendel, sandelhout en vanille, citroengras en meer.
Prijs: 30-40 dollar

Calyan Wax Co: Overlevenden ondersteunen

Zes kaarsen in kleurrijke vaten opgesteld naast een roze bloem
Foto met dank aan Calyan Wax Co.

Waar te koop: Calyan Wax Co, Amazone
Wat is goed: De missie van Calyan Wax Co is om overlevenden van mensenhandel te ondersteunen door de verkoop van natuurlijke kaarsen. Vijf procent van de inkomsten van Calyan wordt gedoneerd aan vertrouwde en doorgelichte non-profitorganisaties die overlevenden van mensenhandel verheffen. Calyan heeft tot nu toe meer dan $ 226.000 gedoneerd.
Bijzonderheden: Calyan’s frisse geurkaarsen zijn gemaakt met volledig natuurlijke veganistische sojawas die ftalaatvrij is en doordrenkt met essentiële oliën. Deze kaarsen bevatten een katoenen lont.

Kaarsvaten variëren van glazen potten en bekers tot metalen blikken.
Prijs: 14-30 dollar

Mia Harlow Organics: Sculpturaal

Sculpturale kaars in de vorm van een kont
Foto met dank aan Mia Harlow Organics

Waar te koop: Mia Harlow Biologische producten, Vijf Negen
Wat is goed: Elke keer dat je een bestelling plaatst bij Mia Harlow Organics, wordt er één boom geplant met One Tree Planted! Alle gebruikte verpakkingen zijn recyclebaar, biologisch afbreekbaar of herbruikbaar. Bovendien worden defecte kaarsen weer gesmolten en tot een andere kaars gemaakt of verkocht in een afgeprijsde monsterverkoop.
Bijzonderheden: Mia Harlow kaarsen zijn prachtige, kleurrijke sculpturale kaarsen en eetkaarsen die dimensie en persoonlijkheid aan uw ruimte zullen toevoegen.

Alle kaarsen zijn gemaakt met een unieke mix van plantaardig biologisch afbreekbare was en zijn schoon, veganistisch en dierproefvrij.
Prijs: 24-36 dollar

Prieel Gemaakt: Zero Waste

Twee kleine witte kaarsjes naast een vat met een kurktop
Foto met dank aan Arbor Made

Waar te koop: Prieel Made
Wat is goed: Deze kaarsen worden geleverd in een herbruikbare kaarsenpot. En we bedoelen niet alleen dat het een glazen vat is dat je opnieuw kunt gebruiken; deze containers hebben een speciale functie waarmee u uw bijna niet-bestaande kaarsresten in één schone beweging kunt laten zien en vervangen door een nieuwe wasvulling van Arbor Made. Herbruikbare potten hebben een levenslange garantie en Arbor Made hoopt ‘de laatste kaars te zijn die je ooit koopt’.
Bijzonderheden: Arbor Made kaarsvullingen zijn gemaakt met niet-giftige sojawas en zijn veganistisch en dierproefvrij. Op dit moment biedt Arbor Made vier opties voor het bijvullen van kaarsen: ongeparfumeerd, Gekruid hout, Mellow Breeze en Petals Abloom.

Elke geur komt ook overeen met een gerenommeerd goed doel dat Arbor Made ondersteunt bij elke bestelling, zoals: One Tree Planted, Ocean Conservancy, Pollinator.org en Clean Air Task Force.

De 8-ounce kaarsvullingen branden 30-35 uur.
Prijs:
34-78 dollar

Folklore Candle Co: Verhalende Kaarsen

Donkere Folklore kaars op een donkere achtergrond
Foto met dank aan Luminary Emporium

Waar te koop: Luminair Emporium
Wat is goed: Folklorekaarsen worden gemaakt met milieuvriendelijke ingrediënten in een Canadese studio. Hun unieke geuren en benadering van aroma zijn gericht op het oproepen van rijke verhalen voor de consument, met geuren genaamd Hedge Witch of Old Gods.
Bijzonderheden: Kleine batches en met de hand gegoten met handgemengde op maat gemaakte geuren, deze kaarsen zijn gemaakt met paraffinevrije sojawas en een loodvrije katoenen lont. Alle kaarsen zijn veganistisch, parabenenvrij en ftalaatvrij. Verkrijgbaar in zowel 2-ounce als 10-ounce opties.
Prijs: 11,99-37,99 dollar

Erfstuk: Aandenken Vat

Een dozijn sojawaskaarsen (gewikkeld in papier en uitgepakt) liggend op een tafel
Foto met dank aan Heirloomed

Waar te koop: Erfstuk, Vijf Negen
Wat is goed: Erfstukkaarsen zijn gemaakt met milieuvriendelijke ingrediënten, maar hun belangrijkste verkoopfunctie is dat elk vat kan worden omgezet in een aandenken. Alle Aandenkenkaarsen van Heirloomed hebben een speciale geheugensticker voor de kaarsbegifter of ontvanger om een speciale herinnering te schrijven die verband houdt met de geur.
Bijzonderheden: Met de hand gegoten door het Heirloomed-team in hun studio in Atlanta, Georgia, zit elke sojakaars in een glazen vat en is verpakt in hoogwaardige kraftwikkel. Doordacht gemengde geuren omvatten titels als Old Soul, Harvest en Deep Ocean. Elke kaars is 8 gram en brandt 35 uur.
Prijs: 28 dollar

Vellabox: Abonnementsbox

Verschillende kartonnen dozen met ingepakte kaarsen en andere producten
Foto met dank aan Vellabox

Waar te koop: Vellabox
Wat is goed: Vellabox is een kaarsenabonnementsbedrijf dat u milieuvriendelijke kaarsen stuurt met uw voorkeuren in gedachten. Abonnees beginnen met het doen van een quiz om hun geurvoorkeuren en gebieden in hun huis te delen waar ze graag kaarsen branden.
Bijzonderheden: Vellabox biedt drie abonnementsplannen die variëren in grootte en brandtijd: 4 ounces voor 25 uur brandtijd, 8 ounces voor 50 uur brandtijd of 16 ounces voor 80 uur brandtijd. Geuren variëren ook op basis van persoonlijke voorkeuren.

Vellabox heeft ook individuele kaarsen te koop in geuren zoals Sangria, Cucumber Detox of Soft Vanilla.
Prijs: 12-29 dollar

Evermore London: Koolzaadwas

Een zwarte kaars en de gele doos waarin het kwam, beide met de oude woorden "TIDES - Evermore Londen"
Foto met dank aan Evermore London

Waar te koop: Evermore Londen
Wat is goed: Evermore London is gespecialiseerd in luxe veganistische koolzaadwaskaarsen die met de hand in handgeblazen gerecyclede glazen worden gegoten door bekwame ambachtslieden in het Verenigd Koninkrijk.
Bijzonderheden: Evermore kaarsen zijn gemaakt met natuurlijke geuren en koolzaadwas die ftalaatvrij is. Geuren omvatten titels als Tides, Moon, Grove of Venus. Alle kaarsen zijn 300 gram (ongeveer 10,5 gram) en branden tot 60 uur.
Prijs: £ 55 (of ongeveer $ 67)

Andere manieren om kaarsen duurzaam in te zamelen

Maak je eigen kaars.

Zelfgemaakt kaarsvet in een glazen vat gieten
Foto met dank aan Thrifty Jinxy

Als je een doe-het-zelver bent, overweeg dan om je eigen kaarsen te maken! Er zijn tal van ‘hoe kaarsen te maken’ bronnen online, en als je een pro blijkt te zijn, kun je geld en middelen besparen door containers te hergebruiken en bulk milieuvriendelijke ingrediënten in je eigen tijd te gebruiken.

Koop voorzichtig gebruikte kaarsen.

Je voelt je misschien niet meteen aangetrokken tot een zacht gebruikte kaars tijdens je zuinige reizen, maar dit kan een geweldige plek zijn om super betaalbare kaarsen te vinden om aan je collectie toe te voegen.

Onze tips? Lees het etiket om ervoor te zorgen dat de ingrediënten milieuvriendelijk zijn (onthoud die wassen en lonten van eerder!), En zelfs als ze dat niet zijn, kun je nu een herbruikbare kaarsenpot kopen voor 50 cent en alles wat je hoeft te doen is het opruimen.

Garageverkoop of landgoedverkoop zijn ook goede plaatsen om kaarsen te zoeken. Vaak zullen dit kaarsen zijn die een of twee keer zijn aangestoken en iemand gaf niet om de geur. Misschien kun je op deze plaatsen ook gloednieuwe kaarsen te koop vinden, dus houd je ogen open!

Koop kaarsen van lokale ambachtslieden.

We vinden al onze suggesties behoorlijk fantastisch, maar de meest duurzame manier om te winkelen voor je kaarsen is om ze te kopen van lokale ambachtslieden (bye, verzendkosten – en hallo, verminderde ecologische voetafdruk!).

Verken je lokale boer’s markt, boetiek of makersbeurs om uw volgende favoriete geur te vinden.

Op zoek naar meer milieuvriendelijke producten voor in huis? Bekijk onze ultieme gids.