10 tips voor uw milieuvriendelijke reis

Search

Je wilt dus een milieuactivist zijn! Welkom op het feest.

Er is geen tekort aan manieren om te beginnen, maar het belangrijkste is dat je dat doet. Of je nu nieuw bent in de beweging, klaar bent om een grotere verbintenis aan te gaan of een volwaardige boomknuffelaar bent, bekijk onze 10 tips om op te nemen in je reis om de aarde te helpen.

Voor beginners

Hallo, ik ben nieuw hier
Carra Sykes voor de Goodnewspaper

Draai de kraan dicht wanneer u uw tanden poetst:

Het is een kleine actie die je kunt ondernemen die in de loop van de tijd liters en liters water kan besparen. Het verminderen van water leidt minder water van waterwegen af, vermindert de afvalwaterzuivering en vermindert de energie die wordt gebruikt om uw water te verwarmen.

P.S. Hetzelfde geldt voor wanneer je je ABC zingt terwijl je je handen wast.

Wissel papieren handdoeken in voor het schoonmaken van vodden:

Gebruik oude vodden of T-shirts om je huis schoon te maken. Je kunt ze bij je volgende lading wasgoed erin gooien en ze steeds opnieuw gebruiken. Je bespaart zoveel papier.

Verminder uw aankopen:

Denk over het algemeen na voordat je koopt. Overweeg de impact van het product op het milieu: productie, verzending, verpakking en meer. Elke keer dat je ervoor kiest om niets te kopen, help je de Aarde. En je zult je beter voelen als je weet dat je alleen bezit wat je nodig hebt.

Voor de ervaren

Zand Timer
Carra Sykes voor de Goodnewspaper

Tweedehands kopen:

Boeken, kleding, meubels, noem maar op. U kunt geld besparen en het milieu ondersteunen door gebruikt te kopen. Probeer ThriftBooks, OfferUp, eBay, Poshmark of gewoon ruilen
met vrienden.

Compost voedselresten:

Composteren vermindert afval dat anders naar een stortplaats zou gaan en kan een voedingsboost voor uw tuin bieden.

Maak je eigen schoonmaakmiddelen:

Veel producten bevatten agressieve chemicaliën, dus probeer je eigen bonuspunten te maken als de flessen herbruikbaar zijn. Bovendien is het een verrassend leuke ervaring.

Sloot disposables:

Gebruik herbruikbare waterflessen, scheerapparaten, voedselopslag, batterijen, koffiebekers, boodschappentassen, koffiefilters, keukengerei en andere milieuvriendelijke producten. Zet je in om te gebruiken wat je al hebt en koop vervolgens herbruikbare producten in de loop van de tijd.

Voor de Pro

Trofee met de tekst The Pro
Carra Sykes voor de Goodnewspaper

Minimaliseer rijden en vliegen waar mogelijk:

Zet je in je gemeenschap in om te wandelen, fietsen of
met het openbaar vervoer. Plan tijdens het reizen meer vakanties die op rijafstand zijn in plaats van te vliegen. Wanneer u moet vliegen, vermindert het kiezen van directe vluchten C02.

Schakel uw huis over op zonne-energie:

Het kan vooraf een investering vergen (hoewel de prijzen veel zijn gedaald), maar zonne-energie zal u waarschijnlijk op de lange termijn geld besparen, en het is zoveel beter voor de aarde dan andere energiebronnen.

Go zero waste:

Ooit verhalen gezien over mensen die hun hele jaarafval in een potje kunnen stoppen? Dat gebaar is misschien een beetje gewaagd, maar het is een visuele herinnering dat intentionaliteit de hoeveelheid afval die we produceren aanzienlijk kan verminderen. Als iedereen op deze manier zou leven, zouden we dramatisch minder afval in de wereld hebben. Begin met het verminderen van afval, één keuze tegelijk.