Wat te eten bij El Pollo Loco: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten

Wat te eten bij El Pollo Loco: gezonde menukeuzes en voedingsfeiten
El Pollo Loco

bodymindspirit / Christian Alzate


 • Navigeren in het menu
 • Tostada Salades
 • Kip Maaltijden
 • Dos Locos Salades
 • Pollo Fit Menu
 • Bowls
 • Burrito’s
 • Straat Taco’s
 • Kindermaaltijden
 • Kanten
 • Dranken
 • Dieetspecifieke opties
 • Voedselallergieën en -veiligheid

El Pollo Loco serveert Mexicaanse gerechten en staat alom bekend om zijn beroemde vuur gegrilde kip. Hoewel het een fast-casual restaurant is met een drive-thru, doet El Pollo Loco een poging om gezonde opties op het menu te zetten. Klanten kunnen caloriearme maaltijden kiezen uit het Pollo Fit-gedeelte van het menu of zwaardere menu-items ruilen voor lichtere.

Of u nu een van de caloriearme menu-opties wilt proberen of wilt genieten van comfortfood in Mexicaanse stijl, El Pollo Loco heeft een uitgebreid maar eenvoudig menu dat voor elk wat wils heeft. Je vindt El Pollo Loco-restaurants in Californië, Nevada, Arizona, Utah, Texas en Louisiana, en de prijzen variëren van minder dan $ 10 (voor burrito’s en salades) tot $ 30 en hoger (voor maaltijden in gezinsstijl).

Wat experts zeggen

“El Pollo Loco biedt een verscheidenheid aan gezonde menu-opties, waaronder kipfilets zonder vel en kleine kommen met vezelrijke bonen. Er is ook een gedeelte van het menu dat maaltijden onder de 500 calorieën bevat, evenals zijkanten zoals gestoomde broccoli, salades en kiptortillasoep. Als je gezonder wilt eten, kun je zeker iets vinden op dit menu; houd gewoon het natriumgehalte in de gaten.” –Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Navigeren in het menu

Zoals veel fast-casual restaurants heeft El Pollo Loco een groot menu met een lange lijst met maaltijden om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar caloriearme opties, gaat u misschien rechtstreeks naar de Pollo Fit-sectie. El Pollo Loco heeft ook maaltijden in familiestijl die zijn ontworpen om te delen.

Wat te bestellen &vermijd bij El Pollo Loco
Meest voedzame opties Minst voedzame opties
Klassieke Tostada Salade (Tostada Salades) Dubbele Kip Tostada Salade (Tostada Salades)
Vuur gegrilde kipfilet (kipmaaltijden) 4-delige kipmaaltijd (kipmaaltijden)
Kip Taquito Salade (Dos Locos Salades) Cheesy Quesadilla Salade (Dos Locos Salades)
Dubbele kip avocado salade (Pollo Fit Menu) ’s Werelds eerste Keto Burrito (Pollo Fit Menu)
Originele Pollo Bowl (Kommen) Dubbele Chicken Bowl (Kommen)
Originele BRC Burrito (Burrito’s) Chipotle Kip Avocado Burrito (Burrito’s)
Kip Taco Al Carbon (Straat Taco’s) Street Corn Chicken Street Taco (Straat Taco’s)
Twee benen (kindermaaltijden) Mac &Cheese Chicken Taco (Kindermaaltijden)
Broccoli (Zijkanten) Macaroni &Kaas (Zijkanten)
Gold Peak Vers-gebrouwen ongezoete ijsthee (drankjes) Barq’s Root Beer (Drankjes)

Meest voedzame optie

Als u op zoek bent naar de gezondste maaltijd bij El Pollo Loco, maken de verse ingrediënten en het voedingsprofiel van de dubbele eiwit avocado Pollo Fit bowl het de beste keuze.

Items zijn mogelijk niet op alle locaties beschikbaar en het menu kan regelmatig worden bijgewerkt om items te verwijderen of items toe te voegen die hieronder niet worden weergegeven. Voedingsinformatie is beschikbaar op de website van El Pollo Loco en stelt u in staat om te zien hoe het voedingsprofiel verandert als u uw bestelling aanpast (bijvoorbeeld kaas overslaan of avocado toevoegen).

Tostada Salades

El Pollo Loco biedt twee tostada’s aan: klassieke en dubbele kip. Beide bevatten een medley van sla, salsa, zure room, avocado, rijst, bonen, kaas en kip in een gefrituurde tostada-schaal.

✓ Klassieke Kip Tostada Salade

De klassieke kip tostada salade bevat 840 calorieën, 42g vet, 112 verzadigd vet, 74g koolhydraten, 41g eiwit en 1.390mg natrium. Met pintobonen, rijst, sla, kaas, pico de gallo, zure room en kipfilet, zit deze salade boordevol eiwitten en bevat zelfs 6 g vezels.

Je kunt ook het vet en de calorieën die je verbruikt aanzienlijk verminderen als je het eten van de gefrituurde tortillakom overslaat. Zonder de tortillaschil komt de salade binnen op 410 calorieën, met 13 g vet en 6 g verzadigd vet (terwijl het nog steeds 34 g eiwit en 4 g vezels levert).

✗ Dubbele Kip Tostada Salade

De Double Chicken Tostada Salad bevat alles wat het origineel heeft, maar met twee keer zoveel kip. Het bevat 1010 calorieën, 50g vet, 13g verzadigd vet, 76g carbohydraat, 65g eiwit en 1.680mg natrium.

Verdubbeling van kip betekent verdubbeling van cholesterol en natrium, daarom is de dubbele kippenkom de minst voedzame van El Pollo Loco’s tostadas. Het weglaten van de gefrituurde tostada-schaal snijdt veel van deze voedingsstoffen in tweeën.

Kip Maaltijden

El Pollo Loco is beroemd om zijn vuur gegrilde kipmaaltijden. Klanten kunnen enkele stukken kip (borst, vleugel, poot of dij) bestellen of er een combo van maken, compleet met rijst, bonen en tortilla’s.

✓ Vuur gegrilde kipfilet

Kipfilet is een klassieke bron van magere eiwitten en met El Pollo Loco kunt u een enkele vuur gegrilde kipfilet bestellen. Elk stuk bevat 200 calorieën, 8 g totaal vet, 2,5 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 34 g eiwit en 820 mg natrium. Het bevat ook 120 mg cholesterol per portie. Dit is een populaire optie voor koolhydraatarme diëten.

✗ 4-delige kipmaaltijd

De 4-delige kipmaaltijd bestaat uit vier stukken kip, een kant van rijst, een kant van bonen en een kant van tortilla’s. Afhankelijk van het type kip dat u kiest, kan uw maaltijd 1.100 calorieën, 43 g vet, 11,5 g verzadigd vet, 85 g koolhydraten, 97 g eiwit en 2.830 mg natrium tellen (en dat is alleen voor de kip, niet voor de zijkanten). Deze maaltijden zijn ook hoog in cholesterol. Kies voor een vergelijkbare maaltijd met minder calorieën, vet, natrium en cholesterol voor een tweedelige maaltijd.

Dos Locos Salades

Voor diners die op zoek zijn naar een plantaardige maaltijdoptie, biedt El Pollo Loco drie Dos Locos-salades. Elk bevat een eiwit – kip – evenals kaas, salsa en avocado, geserveerd op een bed van groenten.

✓ Kip Taquito Salade

De kiptaquito bevat vier kleine taquito’s geserveerd naast een salade met kip, guacamole, kaas, salsa en groenten voor 530 calorieën, 23 g vet, 8 g verzadigd vet, 45 g koolhydraten, 42 g eiwit en 970 mg natrium. Laat de taquito’s weg en de hele maaltijd bevat 270 calorieën, 13 g vet, 6 g verzadigd vet, 11 g koolhydraten, 30 g eiwit en 650 mg natrium.

✗ Cheesy Quesadilla Salade

De cheesy quesadilla salade komt op 830 calorieën, 40g vet, 19g verzadigd vet, 49g koolhydraten, 73g eiwit en 1.670mg natrium. Deze calorie- en natriumrijke lunch kan worden opgesplitst in twee afzonderlijke maaltijden – bespaar de helft en eet later voor het avondeten.

Als u op zoek bent naar een andere optie, biedt de uitgepakte burrito Dos Locos-salade vergelijkbare smaken (zonder de quesadilla), maar voor ongeveer 130 minder calorieën.

Pollo Fit Menu

Iedereen die een caloriearm dieet volgt, zal de speciale sectie van Pollo Fit-opties van El Pollo Loco waarderen. Deze sectie bevat verschillende kommen, soepen, wraps en salades.

✓ Dubbele Kip Avocado Salade

Hoewel sommige salades veel meer dan 500 calorieën bevatten vanwege de dressing en toppings, is de dubbele kip avocado salade een caloriearme, eiwitrijke optie. De salade bevat 350 calorieën, 12 g vet, 3,5 g verzadigd vet, 12 g koolhydraten, 51 g eiwit en 820 mg natrium.

Kies de Mexicaanse vinaigrette voor nog eens 170 calorieën en 390 mg natrium, of de romige korianderdressing voor 120 calorieën en 200 mg natrium.

✗ ’s Werelds eerste Keto Burrito

El Pollo Loco heeft zijn keto-vriendelijke burrito aangekondigd als de “’s werelds eerste Keto Burrito”, en het beschikt over supergroene, rode kool, plakjes avocado, pico de gallo, kip, cojita-kaas en een romige korianderdressing in een “keto-bloem” tortilla. Hoewel het vol zit met groenten, is het ook het natriumrijkste gerecht op dit deel van het menu (maar nog steeds lager dan sommige gerechten op het volledige menu).

In totaal levert de keto burrito 510 calorieën, 28 g vet, 7 g verzadigd vet, 32 g koolhydraten, 52 g eiwit en 1.500 mg natrium.

Bowls

Burrito-kommen zijn een gezonde manier om te genieten van Mexicaans eten zonder de toegevoegde koolhydraten en calorieën van tortilla’s. El Pollo Loco heeft verschillende kommen om uit te kiezen, gemaakt met een basis van klassieke ingrediënten zoals bonen, rijst, salsa en avocado.

✓ Originele Pollo Bowl

Met rijst, pintobonen, pico de gallo salsa, in blokjes gesneden ui, koriander en gehakte kipfilet, is de originele pollo-kom de gezondste optie bij El Pollo Loco. Dit komt door de indrukwekkende voedingsfeiten. Elke kom bevat slechts 550 calorieën, 9 g vet, 2 g verzadigd vet, 81 g koolhydraten, 38 g eiwit en 1.660 mg natrium. Je kunt het natrium verminderen door de kip weg te laten.

✗ Dubbele Kippenkom

Verdubbeling van kip betekent verdubbeling van cholesterol en natrium, en de toevoeging van de kaas, zure room en avocado verhoogt de calorieën, daarom is de dubbele kippenkom de minst voedzame van de kommen van El Pollo Loco. Het contains 890 calorieën, 30g vet, 12g verzadigd vet, 86g koolhydraten, 70g eiwit en 2.160mg natrium.

Burrito’s

Burrito’s zijn een belangrijk onderdeel van het El Pollo Loco menu. Net als taco’s zijn burrito’s een klassiek Mexicaans gerecht. Het menu heeft zeven kernburrito’s om uit te kiezen, waaronder een vegetarisch-vriendelijke optie.

✓ Originele BRC Burrito

De originele BRC burrito (je kunt hem ook vinden op het extras menu) bevat de eenvoudigste ingrediënten met alleen rijst, bonen en kaas verpakt in een bloemtortilla. Elke burrito bevat 400 calorieën, 11 g vet, 4,5 g verzadigd vet, 62 g koolhydraten, 13 g eiwit en 940 mg natrium. Het weglaten van de kaas maakt dit een cholesterolvrije optie.

✗ Chipotle Kip Avocado Burrito

Van alle Burrito’s van El Pollo Loco is de kip chipotle avocado burrito de hoogste in calorieën en cholesterol. Elke burrito bevat 950 calorieën, 41 g vet, 16 g verzadigd vet, 85 g koolhydraten, 41 g eiwit en 2.260 mg natriumnatrium. Het bevat ook 210 mg cholesterol per portie.

Straat Taco’s

Met El Pollo Loco’s mix &match street taco’s kun je één of meerdere taco’s à la carte bestellen. Je kunt kiezen tussen maïs- en bloemtortilla’s en vullingen zoals kip, salsa, sla, avocado en meer. De opties omvatten ook menu-items voor mensen die een keto- of vegetarisch dieet volgen.

✓ Kip Taco Al Carbon

De verschillende taco’s zijn vergelijkbaar in voedingsprofielen, maar de kip taco al carbon is het laagst in calorieën en cholesterol. Elke portie bevat 170 calorieën, 5 g vet, 1,5 g verzadigd vet, 17 g koolhydraten, 15 g eiwit en 250 mg natrium per taco. Of ruil je kip in voor Baja garnalen om te besparen op calorieën, natrium en cholesterol.

✗ Kip Avocado Street Taco

De kip avocado street taco zorgt voor meer calorieën en natrium. Elke portie bevat 320 calorieën, 18 g vet, 6 g verzadigd vet, 19 g koolhydraten, 23 g eiwit en 800 mg natrium. Je kunt baja garnalen ook ruilen voor de kip in deze taco voor een pescatarian optie.

Kindermaaltijden

El Pollo Loco is een familie-georiënteerd restaurant, dat de selectie van kindermaaltijden verklaart. Kinderen kunnen kiezen uit burrito’s of kippenpoten met zijkant en drankje.

✓ Originele BRC Burrito

De originele BRC burrito kindermaaltijd bevat de originele BRC (of bonen, rijst en kaas) burrito voor 400 calorieën, 11 g vet, 4,5 g verzadigd vet, 62 g koolhydraten, 15 g eiwit en 940 mg natrium. Om de voeding van een kindermaaltijd te maximaliseren, kiest u maïs, broccoli of koolsla voor de zijkant en slaat u frisdrank en fruitpunch over voor de drank.

✗ Twee benen maaltijd

De twee potenmaaltijd van de kinderen is een kleinere versie van de kipmaaltijden op ware grootte van El Pollo Loco. Voordat u een voedingswaarde van de zijkant toevoegt en drinkt, bevat de portie van de twee kippenpoten 440 calorieën, 30 g vet, 9 g verzadigd vet, 0 g koolhydraten, 46 g eiwit en 1.520 mg natrium. Dat is meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid natrium voor volwassenen.

Kanten

El Pollo Loco heeft een uitgebreide selectie van kanten, variërend van friet, mac &kaas, aardappelpuree & jus, koolsla en meer. De meest voedzame opties zijn die met de hoogste in groenten, terwijl de minst voedzame opties de neiging hebben om gefrituurd of rijk aan vet en natrium te zijn.

✓ Broccoli

Je kunt niet fout gaan bij het bestellen van een kant van broccoli. Dit mengen met je burrito-kom is een geweldige manier om meer groenten in je dieet op te nemen. Een kleine kant van broccoli bevat 30 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 6 g koolhydraten, 2 g eiwit en 30 mg natrium. De Loco side salade, coleslaw en koriander limoen bloemkool rijst zijn ook geweldige kanten om aan uw dagelijkse groentebehoeften te voldoen.

✗ Macaroni & Kaas

Hoewel het grootste deel van het menu van El Pollo Loco in Mexicaanse stijl is, hebben ze een aantal klassieke Amerikaanse aanbiedingen. De macaroni en kaas komt binnen als de minst voedzame kant met 310 calorieën, 19 g vet, 10 g verzadigd vet, 25 g koolhydraten, 9 g eiwit en 870 mg natrium per kleine kant. De aardappelpuree met jus bevat ook veel calorieën en natrium.

Dranken

Bezoekers kunnen kiezen uit meer dan een dozijn drankjes bij El Pollo Loco. Het aanbod omvat koolzuurhoudende dranken, ongezoete en gezoete thee, horchata, fruitpunch, water en meer.

✓ Gold Peak Vers gebrouwen ongezoete ijsthee

Hoewel het bestellen van water een geweldige manier is om gehydrateerd te blijven zonder extra calorieën en suiker te consumeren, als je een beetje extra smaak wilt, kies dan voor de Gold Peak vers gebrouwen ongezoete ijsthee. Een 10-ounce kopje levert 0 calorieën, 0 g vet, 0 g koolhydraten, 0 g eiwit en 0 mg natrium.

✗ Barq’s Root Bier

Veel van El Pollo Loco’s fonteindranken bevatten veel suiker met meer dan 40 g suiker per portie. Onder de opties bevat het wortelbier van Barq de meeste suiker met 50 g per 13,4 gram. Een klein (13,4 oz) wortelbier bevat ook 180 calorieën, 0 g vet, 0 g verzadigd vet, 50 g koolhydraten, 0 g eiwit en 40 mg natrium.

Dieetspecifieke opties

Het gevarieerde en aanpasbare menu van El Pollo Loco heeft items voor dineergasten die glutenvrije, koolhydraatarme, fodmap-arme, diabetesvriendelijke, vetarme, natriumarme, vegetarische en veganistische diëten volgen. Als u een specifiek dieet volgt, kunt u als volgt navigeren door het El Pollo Loco-menu.

Glutenvrij

Hoewel mexicaans eten traditioneel wordt geserveerd met bloemtortilla’s, is dit niet in overeenstemming met een glutenvrij dieet. El Pollo Loco biedt verschillende bijgerechten en salades die geen gluten bevatten op hun menu. Ze garanderen echter niet dat uw maaltijd geen gluten zal bevatten, omdat kruisbesmetting mogelijk is. Een maaltijd met een vuur gegrilde kipfilet en een kant van rijst en bonen is een voedzame glutenvrije optie.

 • Vuur gegrilde kippenvleugel, poot, dij of borst
 • Mexicaanse Cobb Salade met dressing (kip of garnalen)
 • Ultieme dubbele kipsalade
 • Avocado Salade
 • Maïs

Koolhydraatarm

El Pollo Loco biedt ’s werelds eerste Keto Taco, met behulp van een keto-vriendelijke tortilla. Je kunt ook kiezen voor tortillavrije koolhydraatarme klassiekers zoals gegrilde kipfilet, salade en broccoli.

 • ’s Werelds eerste Keto Taco
 • Vuur gegrilde kippenvleugel, poot, dij of borst
 • Loco Side Salade
 • Broccoli
 • Guacamole

Low-FODMAP

Het low-FODMAP dieet is ontworpen om de symptomen van het prikkelbare darm syndroom (PDS) te verlichten. Vermijd bij het bestellen bij El Pollo Loco menu-items die rijst, bonen, uien en lactosebevattende kaas bevatten. Misschien moet je creatief worden en je eigen kom maken met low-FODMAP-ingrediënten, waaronder sla, tomaten, paprika’s, broccoli en kip of garnalen.

 • Vuur gegrilde kippenvleugel, poot, dij of borst
 • Broccoli
 • Maïstortilla’s
 • Baja garnalen

Diabetes-vriendelijk

Mensen die een diabetesvriendelijk dieet volgen, kiezen vaak voor koolhydraatarme opties om de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen. De diabetesvriendelijke opties bij El Pollo Loco overlappen met de koolhydraatarme of keto-vriendelijke opties. Een eenvoudige maaltijd van gegrilde kip met bonen, rijst en groenten kan de voorkeur hebben.

 • ’s Werelds eerste Keto Taco
 • Vuur gegrilde kippenvleugel, poot, dij of borst
 • Loco Side Salade
 • Broccoli
 • Guacamole

Vetarm

El Pollo Loco heeft slechts een paar vetarme opties. Voor een volledige maaltijd vult de Original Pollo Bowl je terwijl je vetarm blijft. Overweeg voor een snack de op vuur gegrilde kippenpoot voor een cholesterolarme, vetarme optie.

 • Kiploze Pollo Taco
 • Originele Pollo Bowl
 • Vuur gegrilde kippenbout
 • Rijst en bonen

Natriumarm

Natriumarme aanbiedingen in restaurants zijn moeilijk te vinden. El Pollo Loco is geen uitzondering. Als je op je natriuminname let, kies dan voor een kippoot en salade aan de zijkant.

 • Vuur gegrilde kippenbout
 • Zwarte bonen
 • Coleslaw
 • Loco Side Salade
 • Tortillachips (portiegrootte aan de zijkant)

Vegetariër

Mexicaans eten is vaak vegetarisch-vriendelijk, dus het is geen verrassing dat El Pollo Loco maaltijd- en bijgerechten heeft voor vegetariërs. De originele BRC-burrito is waarschijnlijk de meest vullende en het hoogste in eiwitten.

 • Avocado Street Taco (zonder kip)
 • Originele BRC Burrito
 • Loco Side Salade
 • Coleslaw
 • Bonen en rijst
 • Mac & kaas
 • Aardappelpuree

Veganistisch

Veganisten hebben minder opties dan vegetariërs bij El Pollo Loco omdat ze geen eieren, kaas of andere dierlijke producten consumeren. Hoewel de kiploze pollo vleesloos is, bevat hij ei, dus het is niet veganistisch-vriendelijk. Veganisten kunnen echter nog steeds genieten van taco’s, burrito’s en kommen gemaakt met bonen, rijst, sla, salsa, avocado, paprika’s en tortilla’s. De BRC burrito (zonder kaas) kan een stevige optie zijn.

 • Maïs en bloem tortilla’s
 • Bonen en rijst
 • Salsa
 • Chips en guacamole
 • BRC Burrito (weglaten kaas)

Voedselallergieën en -veiligheid

El Pollo Loco garandeert niet dat een van zijn menu-items volledig vrij is van veel voorkomende voedselallergenen, waaronder pinda’s, vis, melk, eieren, noten, tarwe, soja en schaaldieren. Ze bieden wel gluteninformatie voor mensen met allergieën voor gluten, hoewel ze erkennen dat kruisbesmetting kan optreden in hun keuken.

Over het algemeen kan El Pollo Loco veilig zijn voor mensen met allergieën voor noten, maar veel van de menu-items bevatten vis, melk, eieren, tarwe en soja. Mensen met deze allergieën moeten het restaurantpersoneel van El Pollo Loco waarschuwen en voorzichtig zijn bij het eten daar.

Mensen met allergieën kunnen vervangingen maken, zoals bestellen zonder kaas of garnalen, om tegemoet te komen aan hun dieetbeperkingen. Kruisbesmetting kan echter optreden, dus mensen met ernstige allergieën moeten daar rekening mee houden bij het eten bij El Pollo Loco.

Een woord van bodymindspirit

El Pollo Loco is een populair fast-casual restaurant in Mexicaanse stijl in verschillende staten in de VS. Misschien bent u geïnteresseerd in het proberen van keto- of vegetarisch-vriendelijke menu-items zoals ’s werelds eerste Keto Taco. Zoals veel restaurants in Mexicaanse stijl, zijn de menu-items van El Pollo gemakkelijk aan te passen aan uw dieetbehoeften.

Hoewel je voedzame opties zoals gegrilde kip, avocado en gestoomde groenten op het menu zult vinden, moet je er rekening mee houden dat restaurantvoedsel de neiging heeft om rijk te zijn aan natrium, verzadigd vet en koolhydraten. Zoals altijd kunnen heerlijke voedingsmiddelen met mate worden geconsumeerd.

1 Bron

bodymindspirit Fit gebruikt alleen bronnen van hoge kwaliteit, waaronder peer-reviewed studies, om de feiten in onze artikelen te ondersteunen. Lees ons redactionele proces voor meer informatie over hoe we onze inhoud nauwkeurig, betrouwbaar en betrouwbaar controleren en houden.

 1. American Heart Vereniging. Schudden van de zoutgewoonte om hoge bloeddruk te verlagen.


Door Lacey Muinos

Lacey Muinos is een professionele schrijver die gespecialiseerd is in fitness, voeding en gezondheid.


Bekijk ons redactionele proces

Maak kennis met onze Review Board

“El Pollo Loco biedt een verscheidenheid aan gezonde menu-opties, waaronder kipfilets zonder vel en kleine kommen met vezelrijke bonen. Er is ook een gedeelte van het menu dat maaltijden onder de 500 calorieën bevat, evenals zijkanten zoals gestoomde broccoli, salades en kiptortillasoep. Als je gezonder wilt eten, kun je zeker iets vinden op dit menu; houd gewoon het natriumgehalte in de gaten.” –Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN

Items zijn mogelijk niet op alle locaties beschikbaar en het menu kan regelmatig worden bijgewerkt om items te verwijderen of items toe te voegen die hieronder niet worden weergegeven. Voedingsinformatie is beschikbaar op de website van El Pollo Loco en stelt u in staat om te zien hoe het voedingsprofiel verandert als u uw bestelling aanpast (bijvoorbeeld kaas overslaan of avocado toevoegen).