Populaire glutenvrije hamburger en hotdogbroodjes

Populaire glutenvrije hamburger en hotdogbroodjes

Wanneer u begint met het volgen van het glutenvrije dieet, is het vaak moeilijk om commerciële glutenvrije broodproducten te vinden die u leuk vindt. Hetzelfde geldt voor hamburger- en hotdogbroodjes. Het is niet langer gemakkelijk om gewoon een pakket broodjes in de winkel op te halen voor een geïmproviseerde cookout – in plaats daarvan moet je vooruit plannen.

Gelukkig wordt vooruit plannen steeds gemakkelijker en verbeteren de producten nogal dramatisch. Een paar jaar geleden waren er slechts één of twee commerciële glutenvrije hamburger- en hotdogbroodjes op de markt. Nu zijn er meer dan een dozijn van acht verschillende fabrikanten.

Natuurlijk zullen de meeste winkels (zelfs de grootste supermarkten) geen enorme selectie hiervan op voorraad hebben. Maar zodra u een favoriet vindt (het vergt trial-and-error), kunt u online in bulk bestellen en in de vriezer bewaren.

Natuurlijk, nu je de broodjes hebt, heb je veilige hamburgers en hotdogs nodig om erin te gaan.

Geniet van die cookout!

1

Ener-G Hamburger en Hot Dog Broodjes

Close-up van hamburger op tafel
Mark Hughes / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Ener-G maakt drie verschillende soorten hamburgerbroodjes en twee verschillende hotdogbroodjes, waaronder glutenvrije, tapioca- en bruine rijst hamburgerbroodjes, plus glutenvrije en tapioca hotdogbroodjes. Ze bevatten allemaal rijst, tapioca en gist, maar zijn zuivelvrij, caseïnevrij en notenvrij.

Zowel de hamburger- als hotdogbroodjes komen met vier op een pakket.

2

Katz Glutenvrije Hamburger en Hot Dog Buns

Vegetarische burger
Westend61 / Getty Afbeeldingen

Katz Gluten-Free biedt vier-op-een-pakket hamburgerbroodjes en hotdogbroodjes, die rijst, tapioca, maïs, arrowroot, aardappel en soja bevatten, samen met eieren en gist. Zowel de hamburger- als hotdogbroodjes komen met vier op een pakket.

Alle producten van Katz worden geproduceerd in een speciale glutenvrije, zuivelvrije en notenvrije faciliteit en zijn glutenvrij gecertificeerd door GFCO, dat test tot 10 delen per miljoen.

3

Kinnikinnick Foods Hamburger en Hot Dog Buns

Close-up van hamburger met vrouw die op de achtergrond in het restaurant zit
Eduardo Viero / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Kinnikinnick Foods maakt zowel glutenvrije hamburger- als hotdogbroodjes, die beide vier op een verpakking komen. De zuivelvrije en sojavrije broodjes zijn gebaseerd op tapioca en witte rijst en bevatten eieren, maïs en gist. Kinnikinnick exploiteert een gluten-, zuivel- en notenvrije faciliteit.

Bovendien heeft Kinnikinnick zijn producten onafhankelijk getest om ervoor te zorgen dat ze minder dan 5 delen per miljoen gluten bevatten, en onlangs zijn eigen glutenvrije logo gelanceerd om zijn toewijding aan het maken van glutenvrije producten met zo min mogelijk sporengluten erin te benadrukken.

4

Udi’s glutenvrije hamburger en hotdogbroodjes

Close-up van een tienermeisje dat een hotdog eet
Jutta Klee / Getty Afbeeldingen

Udi’s Gluten-Free biedt drie verschillende cookout-ready broodjes: klassieke hamburgerbroodjes, klassieke hotdogbroodjes en volkoren hamburgerbroodjes. Ze bevatten allemaal tapioca, bruine rijst, eieren, maïs, gist, aardappelen en suikerriet, maar zijn vrij van zuivel en soja. De volkoren glutenvrije hamburgerbroodjes bevatten ook teff en lijnzaad.

De hamburgerbroodjes komen vier op een pakket en de hotdogbroodjes komen zes op een pakket. Udi’s Glutenvrije Voedingsmiddelen zijn getest op 10ppm gluten en zijn gecertificeerd door GFCO. Udi’s glutenvrije hamburger en hotdogbroodjes zijn ook kosher gecertificeerd.

5

Whole Foods Glutenvrije Bakehouse Hamburger Buns

Aziatische hotdog, gebakken worst, pittige Chinese kool, hete chilisaus, lente-uitjes, tuinkers, broodje

Westend61 / Getty Afbeeldingen


Whole Foods Gluten-Free Bakehouse (beschikbaar in sommige gebieden) biedt glutenvrije hamburgerbroodjes als een van de uitgebreide productlijsten. Helaas heeft Whole Foods geen optie om haar bakhuisproducten online te bestellen.

De glutenvrije hamburgerbroodjes en andere glutenvrije bakproducten worden gemaakt in een speciale glutenvrije faciliteit en zijn getest om ervoor te zorgen dat ze minder dan 5 delen per miljoen gluten bevatten.