De Vogels – Lenormand kaart 12: betekenis

De Vogels is kaart nummer 12 in het Lenormand kaartspel. Het is een kaart die staat voor communicatie, gesprekken en gedachten. De Vogels symboliseren ook meevallers en telefoontjes. Deze kaart heeft ook betrekking op reizen, korte berichtjes en inspiratie. Het kan ook wijzen op een zekere rusteloosheid en vluchtigheid. De Vogels hebben een positieve invloed en helpen je om problemen te overwinnen. Deze kaart is neutraal en duidt op voorbijgaand verdriet of kortdurend ongemak. Het tijdsbestek voor de kaart De Vogels is ongeveer oktober.

Vogels

Belangrijkste punten

  • De Vogels symboliseren communicatie, gesprekken en gedachten.
  • Ze vertegenwoordigen ook meevallers en telefoontjes.
  • Deze kaart heeft betrekking op reizen, korte berichtjes en inspiratie.
  • Het kan wijzen op rusteloosheid en vluchtigheid.
  • De Vogels hebben een positieve invloed en helpen bij het overwinnen van problemen.

Betekenis van de Vogels in Lenormand

De Vogels in Lenormand vertegenwoordigen hindernissen of geluk op je levensweg. Het is echter geen extreme geluk of pech, maar verwijst naar alledaagse zaken. De Vogels symboliseren gedachten, meevallers, telefoontjes en communicatie. Ze kunnen ook duiden op korte reizen, trips en korte berichtjes zoals telefoongesprekken en sms’jes. Deze kaart staat ook voor inspiratie en kan wijzen op een zekere rusteloosheid en vluchtigheid in je leven. Wanneer positieve kaarten boven of rechts van de Vogels liggen in een kaartlegging, voorspelt dit iets positiefs waar je misschien in eerste instantie van zult schrikken, maar uiteindelijk goed zal uitpakken. Kortom, De Vogels helpen je om verder te komen en problemen te overwinnen.

De Vogels - Lenormand kaart 12

Vogelkaart Betekenis
Vogels + Ruiter Een belangrijk telefoontje of kort berichtje dat goed nieuws brengt
Vogels + Beer Communicatie over financiën of een gesprek over materiële zaken
Vogels + Doodskist Einde van een periode van onrust of slecht nieuws dat leidt tot verandering
Vogels + Hart Liefdesgesprekken of diepgaande emotionele communicatie
Vogels + Kind Korte berichten of gesprekken over kinderen of een nieuwe start
Vogels + Lelie Gesprekken over spirituele groei of harmonie in relaties
Vogels + Ruiker Positieve gesprekken of verrassingen die vreugde brengen
Vogels + Schip Gesprekken over reizen of een korte reis die gepland wordt
Vogels + Zon Positieve gesprekken of inspirerende ideeën

De Vogels in combinatie met andere kaarten

De betekenis van de Vogels in Lenormand kan variëren afhankelijk van de kaarten waarmee ze gecombineerd worden. Wanneer de Vogels dicht bij de persoonskaart liggen, duidt dit op tijdelijke moeilijkheden die overwonnen moeten worden. Als de Vogels verder weg liggen, kan dit wijzen op een gelukkige reis of geluk tijdens het reizen. Combinaties met andere kaarten zoals de Beer, Doodskist, Hart, Kind, Lelie, Ruiker, Ruiter, Schip, Zon, enzovoort, kunnen specifieke aspecten van communicatie, reizen en inspiratie benadrukken. Het is belangrijk om te weten dat de Vogels een neutrale kaart zijn en tijdelijk verdriet of ongemak symboliseren.