Just Dance Game Gewichtsverlies Workout

Just Dance Game Gewichtsverlies Workout
familie spelen dans video game

Hero Images / Getty Images


Wil je afvallen? Spellen zoals Gewoon dansen kan helpen. Gewichtsverlies wordt eigenlijk leuk als je het spel speelt. De best verkochte videoserie is beschikbaar voor een breed scala aan platforms (zoals Wii, PlayStation en Xbox). U kunt de Gewoon dansen gewichtsverlies training in je woonkamer, verbrand genoeg calorieën om thuis af te vallen, concurreer met vrienden of inspireer je tieners om in beweging te komen.

Wat is Gewoon dansen Gewichtsverlies?

Het komt zelden voor dat fitness- of gewichtsverliesexperts een videogame aanbevelen. Maar Gewoon dansen is anders. Dit opbeurende spel verandert fysieke activiteit in een leuk competitief evenement. Je verbrandt calorieën, verhoogt de spiertonus en verbetert de flexibiliteit zonder het gevoel te hebben dat je aan het sporten bent.

Er is geen verveling en je bent constant in beweging, dus de training is voorbij voordat je het gevoel hebt dat je wilt stoppen.

Het spel is ook gemakkelijk te gebruiken. Je kiest gewoon je favoriete nummer, pakt een gamecontroller en volgt de danser op het scherm om dansbewegingen te leren. Dans solo of pak een vriend (en een andere controller) om te concurreren. Je dansscore hangt af van hoe goed je de dansroutine volgt. Als je probeert af te vallen, is dit spelelement van cruciaal belang. Hoe meer je dansbewegingen herhaalt, hoe meer calorieën je verbrandt.

Sociale component

Je kunt ook concurreren met dansers die niet bij je zijn. Gewoon dansen hiermee kunt u concurreren met vrienden en familieleden op verschillende locaties. Zolang je vrienden de Gewoon dansen game en controller, ze kunnen spelen, concurreren en calorieën met je verbranden.

Kosten

De totale kosten van Gewoon dansen hangt af van het jaar dat je koopt. Huidige games kosten over het algemeen $ 60 of minder en zijn beschikbaar voor PlayStation (PS4), Nintendo Switch, XBoxOne, Stadia en Wii U. Oudere spelversies en gebruikte versies van het spel zijn online beschikbaar voor minder geld. U moet ook een bewegingsbesturingssensor gebruiken om uw beweging te volgen.

Smartphonegebruikers kunnen een gratis smartphone-app downloaden, zodat het spel je dansbewegingen tijdens het spelen kan volgen.

Gewoon dansen liedjes

Het maakt niet uit wat voor soort populaire muziek je leuk vindt. Gewoon dansen liedjes bestrijken alle bases. De games en apps worden voortdurend bijgewerkt om actuele popmuziekselecties te bieden. De 2020 Gewoon dansen editie bevat meer dan 400 nummers, waaronder 7 Ringen door Arianna Grande, Dood deze liefde door BLACKPINK, en Paniek! In de Disco van High Hopes.

Je vindt er ook Gewoon dansen liedjes en producten ontwikkeld voor uw kinderen. Er zijn verschillende Just Dance Kinderen en Gewoon Dansen Disney Party versies beschikbaar voor een jonger publiek.

Als je favoriete nummer niet beschikbaar is, kun je een nummer aanvragen via de website van de game. Op die manier kunt u Gewoon dansen tracklist is altijd aangepast met muziek die je gemotiveerd houdt om nieuwe bewegingen te leren, meer calorieën te verbranden en je doel voor gewichtsverlies te bereiken.

Tips

Een persoon van 185 pond verbrandt ongeveer 266 calorieën door 30 minuten te dansen. Maar als je serieus bent over het verliezen van gewicht, moet je meer doen dan alleen af en toe het spel spelen. Gewoon dansen moet regelmatig worden gebruikt of het moet worden opgenomen in een compleet trainingsprogramma voor gewichtsverlies.

  • Gewoon dansen (alleen) voor gewichtsverlies. Gebruik het spel minstens 3-4 keer per week gedurende 20-30 minuten per sessie. Als je nieuw bent om te oefenen, doe het dan rustig aan en gebruik het spel drie keer per week gedurende 20 minuten en verhoog geleidelijk je uithoudingsvermogen. Als je het spel solo gebruikt, probeer dan online contact te maken met anderen om gemotiveerd te blijven en jezelf verantwoordelijk te houden. Beter nog, als je thuis kinderen hebt, vraag ze dan om te helpen. Spelen Gewoon dansen samen is een geweldige manier om gezond gedrag te modelleren, uw kinderen te helpen een gezond gewicht te behouden en tegelijkertijd uw lichaam te veranderen. Voor het beste resultaat, zorg ervoor dat je stretcht aan het einde van elke sessie.
  • Gewoon dansen gecombineerd met andere activiteiten. De beste manier om te gebruiken Gewoon dansen voor gewichtsverlies may zijn om het te combineren met andere vormen van lichaamsbeweging. Je kunt bijvoorbeeld op maandag en woensdag een wandeltraining doen en dan een 30 minuten durende Gewoon dansen sessie op dinsdag, donderdag en vrijdag. Wanneer u verschillende soorten oefeningen combineert voor gewichtsverlies, werkt u verschillende delen van uw lichaam en verhoogt u het aantal totale verbrande calorieën. Je kunt zelfs een thuistraining toevoegen om spiermassa op te bouwen en je armen, benen en buikspieren te vormen.

Een woord van bodymindspirit

Natuurlijk heb je geen videogame nodig om calorieën te verbranden terwijl je danst. In feite kan gewoon dansen in je woonkamer (of elke kamer!) een geweldige manier zijn om calorieën te verbranden en vet weg te blazen. Dus als het weer buiten te koud is of als je je gewoon verveelt met je normale routine, pak dan je kinderen, zet wat muziek op en dans jezelf op snellere doelen voor gewichtsverlies.

Er is geen verveling en je bent constant in beweging, dus de training is voorbij voordat je het gevoel hebt dat je wilt stoppen.

Smartphonegebruikers kunnen een gratis smartphone-app downloaden, zodat het spel je dansbewegingen tijdens het spelen kan volgen.