https://www.verywellfit.com/heidi-moawad-4781184

https://www.verywellfit.com/heidi-moawad-4781184

Hoogtepunten

  • Hoofdredacteur, Neurology Times
  • Redactielid neurologie klinische praktijk
  • Recensent van Neurology Journal
  • Faculty bij Case Western Reserve University School of Medicine
  • Faculty bij John Carroll University in Cleveland, Ohio
  • Actief lid van de American Academy of Neurology

Als arts en medisch schrijver vind ik het een groot voorrecht om een rol te mogen spelen in je zorg. Ik streef ernaar om u antwoorden te geven op uw vragen en zorgen door u bijgewerkte, nauwkeurige en geruststellende informatie te geven.

– Heidi Moawad, MD

Ervaring

Dr. Moawad is neuroloog en doceert aan de Case Western Reserve University School of Medicine en de John Carroll University. Ze is de hoofdredacteur van Neurology Times en ze schrijft en redigeert regelmatig gezondheids- en carrière-inhoud voor medische boeken en publicaties, waaronder ‘Medical Economics’, ‘Physicians Money Digest’ en ‘Neurology Times’.

Dr. Moawad is de auteur van Careers Beyond Clinical Medicine, een boek voor artsen en zorgverleners die willen leren hoe ze verschillende carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg kunnen nastreven. Ze biedt carrièrebronnen voor artsen en zorgverleners op haar website, nonclinicaldoctors.com.

Onderwijs

Heidi Moawad MD is afgestudeerd aan de Case Western Reserve University School of Medicine. Dr. Moawad voltooide de interne geneeskunde stage in het Northwestern Evanston Hospital in Evanston, Illinois en voltooide neurologie residentie aan de Universiteit van Chicago Hospital in Chicago, Illinois. Dr. Moawad heeft ervaring als klinisch neuroloog en als consultant in de zorgverzekeringsbranche.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces