https://www.verywellfit.com/heather-black-cpt-4781486

https://www.verywellfit.com/heather-black-cpt-4781486

Hoogtepunten

  • NASM Certified Personal Trainer, CrossFit Level 2 Trainer en Precision Nutrition Certified Coach
  • Moeder van vier jongens die haar klanten helpt hun gezondheid en fitness te prioriteren ondanks hun drukke levensstijl
  • Maker van Six Pack van Heather Black, een trainingsprogramma dat is ontworpen om je een geweldige core-workout te geven in 20 minuten of minder zonder dat er apparatuur nodig is

Herinner jezelf er elke dag aan: ‘Ik kan moeilijke dingen doen’, zelfs als iets moeilijk of zelfs onmogelijk lijkt. Je bent gemaakt om het te doen. Dit geldt voor alle aspecten van je leven, niet alleen voor fitness. Er is niets krachtiger dan iets te doen waarvan je dacht dat je het niet kon doen.

– Heather Black, CPT

Ervaring

Heather Black, CPT is een gecertificeerde personal trainer bij de National Academy of Sports Medicine, een CrossFit Level 2 Trainer en een Precision Nutrition Certified Coach. Heather biedt coaching op afstand en persoonlijke training, evenals voedingscoachingdiensten en maaltijdplannen.

Ze is ook een CrossFit, Spartan Race, triatlon deelnemer, en moeder van vier jongens.

Heather heeft haar klanten en atleten geholpen om enorme veranderingen te bereiken door middel van krachttraining, intensieve lichaamsbeweging en evenwichtige eetgewoonten. Als bedrijfseigenaar en drukke moeder weet Heather hoe uitdagend het kan zijn om van gezondheid en fitness een prioriteit te maken. Ze werkt samen met haar klanten om met real-world oplossingen te komen, ondanks hun hectische levensstijl en overbelaste schema’s. En hoewel haar training intens is, identificeren haar klanten haar zorgzame en enthousiaste persoonlijkheid als een van haar sterkste kwaliteiten.

Heather is te zien geweest in verschillende nationale en regionale publicaties en podcasts waar ze haar unieke perspectief op training, dieet en levensstijlverandering bijdraagt. Ze heeft de cover van Oblique Magazine gesierd en werd geselecteerd als een STRONG Fitness Magazine “Woman to Watch.” Heather heeft ook een solide, betrokken aanhang van haar intensieve trainingen gecreëerd via haar Instagram-pagina. Heather heeft met alle soorten mensen gewerkt, variërend van een 12-jarig vrouwelijk voetbalteam tot een oudere man die herstelt van een harttransplantatie. Omdat haar training is gebaseerd op solide wetenschap en onderzoek, niet op kortetermijn “fixes” of rages, blijkt Heather’s methodologie effectief te zijn voor elke levenswandel.

Onderwijs

Heather ontving haar personal trainer-certificering via de gerespecteerde National Academy of Sports Medicine. Ze heeft ook het CrossFit Level 2 Trainer-predicaat verdiend en is een Precision Nutrition Certified Coach. Ze studeerde biologie aan de Universiteit van South Carolina in Columbia.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board