https://www.verywellfit.com/hannah-owens-5324211

https://www.verywellfit.com/hannah-owens-5324211

Hoogtepunten

  • Mental health editor for performance marketing bij Dotdash Meredith
  • Voordat ze bij Dotdash Meredith kwam, werkte Hannah als clinicus die mensen met ernstige psychische aandoeningen behandelde. Ze heeft therapiegroepen geleid, individuele counseling gegeven en inclusieve therapeutische programma’s ontworpen voor patiënten met een hoog risico.
  • Heeft schriftelijke beoordelingsinhoud voor bachelor- en masterniveau sociaal werk en psychologie-examens en studie-inhoud voor de MCAT

Ervaring

Hannah is de redacteur voor geestelijke gezondheid voor performance marketing. Na het behalen van haar LMSW aan de New York University, begon Hannah als clinicus in de geestelijke gezondheidszorg, werkend in een community residence-programma voor mensen met ernstige psychische aandoeningen, een PROS-programma (Personalized Recovery Oriented Services) voor mensen met SMI en verslavingsstoornissen, en het bieden van groeps- en individuele therapie. Ze was ook de enige ontwikkelaar voor een programma dat speciaal was gemaakt voor patiënten met een hoog risico op ziekenhuisopname, waaronder het toezicht houden op een 24-uurs telefonische hotline, het ontwerpen en uitvoeren van meerdere op sterkte gebaseerde groepen en het beheren van een grote caseload van klanten.

Hannah maakte de overgang van klinisch werk en gebruikte haar expertise op het gebied van geestelijke gezondheid om uitgebreide inhoud te creëren voor sociaal werk en psychologisch materiaal voor hoger onderwijs. Ze heeft beoordelingsvragen geschreven en bewerkt voor examens op bachelor- en masterniveau en educatieve scripts gemaakt die worden gebruikt als studiemateriaal voor verschillende MCAT-onderwerpen. Daarnaast werkte Hannah als projectmanager aan het ontwikkelen van sociaal-emotionele leeractiviteitenkaarten voor basisscholen, waarbij ze haar eigen team van freelance schrijvers, illustratoren en grafisch ontwerpers beheerde.

Hannah brengt een unieke combinatie van vaardigheden naar haar werk als redacteur, waarbij ze haar klinische ervaring gebruikt om moeilijke onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid beheersbaar en benaderbaar te maken, terwijl ze ook meerdere perspectieven biedt op het gebied van geestelijke gezondheid.

Onderwijs

Hannah heeft een master in sociaal werk van de New York University, afgestudeerd met een 4.0 GPA en lidmaatschap van de Phi Alpha Honor Society, Pi Pi Chapter. Ze ging ook naar NYU als een undergraduate en verdiende haar BFA in theater en een minor in antropologie met onderscheiding in slechts drie jaar.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces