https://www.verywellfit.com/hannah-kang-5219048

https://www.verywellfit.com/hannah-kang-5219048

Hoogtepunten

  • Hannah Kang is onderzoeksmanager voor performance marketing bij bodymindspirit.
  • Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in puur en toegepast onderzoek, met expertise in onderzoek naar geestelijke gezondheidszorg.
  • Ze behaalde haar Master’s degree in Algemene Psychologie aan de New York University en behaalde haar Bachelor’s degree in Psychology &Social Behavior aan de University of California –Irvine.

Ervaring

Hannah leidt een team van onderzoekers die gegevensgestuurde aanbevelingen doen over geestelijke gezondheidszorg en houdt toezicht op onderzoek van aanbieders en consumentenonderzoek naar online counseling, therapie en psychiatrische diensten.

Voordat ze bij het bodymindspirit-team kwam, werkte Hannah als hoofdonderzoeker voor multinationale biotechbedrijven, waaronder Pfizer, Johnson &Johnson en Takeda, waar ze gebruikersgedrag en productprestaties bestudeerde met behulp van eye-tracking, ruimtelijke tracking en krachtsensoren. Haar ervaring met het leiden van rigoureuze studies voor FDA-beoordelingen vormde haar standaard van onderzoeksintegriteit die haar werk bij bodymindspirit begeleidt.

Onderwijs

Hannah behaalde een Bachelor of Science in Psychologie &Sociaal Gedrag aan de Universiteit van Californië – Irvine. Ze behaalde een Master of Arts in Algemene Psychologie aan de New York University.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces