https://www.verywellfit.com/fitness-gear-5215310

https://www.verywellfit.com/fitness-gear-5215310

Wanneer u begint met een nieuwe trainingsroutine, sport of activiteit, heeft u mogelijk specifieke fitnessuitrusting nodig om het meeste uit uw training te halen. Dit kan kleding, schoenen, waterflessen, producten voor persoonlijke verzorging, apparatuur en meer zijn. Wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, hangt grotendeels af van de training die je kiest.

Hardlopers hebben bijvoorbeeld zonnebrandcrème en hardloopschoenen nodig, terwijl sportschoolbezoekers een sporttas en een koptelefoon nodig hebben. Om u te helpen door de zee van opties te waden en de lijst met items die u nodig hebt te beperken, vindt u hier de beste fitnessapparatuur die door experts is doorgelicht. Bekijk onze artikelen over apparatuur, activewear en andere fitnessuitrusting om u te helpen uw trainingsdoelen te bereiken.

Veelgestelde vragen


 • Waar koop je trainingsapparatuur?

  Trainingsapparatuur is over het algemeen online of in winkels verkrijgbaar. Warenhuizen, speciaalzaken en online marktplaatsen hebben meestal een breed scala aan opties om uit te kiezen.


 • Hoe was je activewear?

  Verschillende materialen en soorten activewear kunnen verschillende onderhoudsinstructies hebben. Om de kledingstukken zo goed mogelijk te verzorgen, volgt u de onderhoudsinstructies op de tag. Over het algemeen kunt u activewear, zoals hardloopshorts, in koud water wassen met een zacht reinigingsmiddel en in de droger met laag vuur.


 • Waar koop je gewichtsets?

  Gewichtssets, dumbbells, kettlebells en meer zijn online of in de winkel te koop. U kunt grote verzendkosten vermijden door in de winkel te kopen, hoewel de voorraad beperkter kan zijn.


 • Hoe maak je fitnessapparatuur schoon?

  Om uw thuistrainingsapparatuur schoon te maken, hebt u een universele reinigingsspray en een microvezelhanddoek nodig. Spuit de apparatuur met de reinigingsoplossing en veeg deze af met een handdoek. Het regelmatig reinigen van uw apparatuur kan de bacteriën die op het oppervlak aanwezig kunnen zijn elimineren en het risico op infecties voorkomen, dus u wilt een regelmatige reinigingsroutine implementeren.


 • Welke fitnessapparatuur heb je nodig voor thuis?

  Er is een breed scala aan fitnessapparatuur om uit te kiezen en de beste opties voor u zijn grotendeels afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften. Veel trainingen kunnen worden voltooid met een set dumbbells of gewichten. Maar je kunt er ook voor kiezen om andere apparaten toe te voegen, zoals weerstandsbanden, yogamatten en -blokken, kettlebells, loopband, hometrainer, enzovoort.

Belangrijkste termen