https://www.verywellfit.com/elizabeth-shaw-5097898

https://www.verywellfit.com/elizabeth-shaw-5097898

Hoogtepunten

  • Nationale voedingsexpert en woordvoerder, vaak verschenen op NBC Los Angeles, ABC San Diego en andere nationale en lokale uitzendingen
  • Viervoudig kookboekauteur
  • Blogger voor meer dan 7+ jaar waar ze gezonde, gemakkelijke en gezinsvriendelijke recepten deelt

Ik ben ervan overtuigd dat kleine veranderingen leiden tot grote verschillen in je algehele gezondheid! Als je moe bent van de verwarrende voedingsboodschappen in de media en het gevoel hebt dat je je dieet van de ene op de andere dag moet herzien, dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van degelijke wetenschap en feiten, geen rages, zal ik de voedingswetenschap op een nuchtere manier uitsplitsen naast hoe je deze wetenschap in je eigen leven kunt implementeren. Als drukke moeder van twee kleintjes en een fulltime ondernemer, weet ik dat de tijd krap is! Ik zal de gemengde berichten doorsnijden om ervoor te zorgen dat je je veilig, geborgen en gemachtigd voelt om de juiste keuzes te maken als het gaat om het voeden van jou (en je gezin!)

– Elizabeth Shaw, MS, RDN, CPT

Ervaring

Elizabeth (Liz) Shaw is een nationaal bekende voedingsexpert en bezit een voedingscommunicatiebedrijf en een privépraktijk in Californië. Liz is al meer dan 10 jaar diëtist, al meer dan 7 jaar adjunct-professor en is een gecertificeerde personal trainer.

Ze is een viervoudig auteur, met titels zoals het Instant Pot Cookbook For Dummies, Air Fryer Cookbook For Dummies, Fertility Foods Cookbook en de Stress-Free IVF Nutrition Guide! Als gast op lokale en nationale televisie fungeert ze als woordvoerder voor veel verschillende instanties en bespreekt ze het belang van voedsel en voeding als belangrijke spelers bij het leiden van een gezond leven door middel van gezonde, op bewijs gebaseerde voeding. Je zult Liz ook vaak zien als een nationale voedingsexpert in het nieuws voor publicaties zoals Prevention, Oxygen Magazine, Shape en anderen.

Onderwijs

Liz heeft een Masters of Science van de Northern Illinois University, waar ze ook haar diëtetische stage en graduate certificate-programma in eetstoornissen en obesitas voltooide. Ze is al meer dan tien jaar een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige en sinds 2018 een gecertificeerde personal trainer via de American Council of Exercise (ACE).

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces