https://www.verywellfit.com/elizabeth-scott-4797267

https://www.verywellfit.com/elizabeth-scott-4797267

Hoogtepunten

  • Wellness coach gespecialiseerd in stressmanagement en kwaliteit van leven vraagstukken
  • Diplomaat aan het American Institute of Stress
  • Auteur, “8 sleutels tot stressmanagement”
  • Getraind in counseling, gezinstherapie en gezondheidspsychologie

Ervaring

Elizabeth Scott, MS, is een wellnesscoach, auteur en bekroonde blogger. Ze heeft een master of science in counseling met een specialisatie in gezinstherapie. Ze heeft ervaring als individuele en koppeladviseur, workshopbegeleider, stoppen met roken counselor, sociaalwetenschappelijk onderzoeker en opvoeder. Ze heeft veel artikelen geschreven over stressmanagement, gezondheid, interpersoonlijke vaardigheden en relatiedynamiek. Haar coachingswerk omvat het onderwijzen van stressmanagement, evenals het vinden van betekenis en vervulling, levensstijlbalans, prioriteiten stellen en doelen stellen, gezondheidsonderhoud en andere levensverbeterende gewoonten.

Elizabeth is geïnterviewd op nationale televisie en radio, en in nationale publicaties zoals CNN, Good Housekeeping, Glamour, Essence, Inc. en Woman’s Day. Op persoonlijk vlak heeft haar eigen drukke leven met werk en gezin haar ook veel geleerd over stressmanagement en persoonlijke balans.

Onderwijs

Elizabeth heeft een bachelor of arts in psychologie en een master of science in counseling, beide van de San Diego State University. Momenteel werkt ze aan een doctoraat in de psychologie. Deze opleiding omvat cursussen op graduaatniveau in stressmanagement, gezondheidsonderhoud, positieve psychologie, op mindfulness gebaseerde stressvermindering, coaching en mind-body medicine.

Elizabeth heeft verschillende coachinglessen gevolgd via MentorCoach en Wellcoaches en is gecertificeerd in Quality of Life Therapy and Coaching (QOLTC), de door onderzoek bewezen tak van positieve psychologie coaching en therapie gepionierd door Dr. Michael Frisch van Baylor University. Ze heeft schrijfcursussen gevolgd bij UCLA en MediaBistro. Elizabeth heeft een lidmaatschap van The International Positive Psychology Association en Mensa, blijft op de hoogte van het nieuwste onderzoek en leest uitgebreid over stressmanagement en gezondheidsgerelateerde onderwerpen voor gebruik met klanten en in haar eigen leven.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces