https://www.verywellfit.com/elizabeth-quinn-3119083

10 quad-oefeningen voor sterkere benen

Hoogtepunten

  • Inspanningsfysioloog en fitnessconsulent
  • Heeft gewerkt in sportgeneeskunde klinieken, corporate wellness faciliteiten en revalidatie klinieken
  • Voormalig nationaal zilveren medaillewinnaar in het weg- en baanwielrennen

Ervaring

Elizabeth Quinn is een voormalig schrijver voor bodymindspirit Fit over sportgeneeskunde. Ze is een inspanningsfysioloog en fitnessconsulent die al meer dan een decennium schrijft over sportgeneeskunde, blessures en trainingstechnieken voor atleten.

Elizabeth heeft gewerkt in sportgeneeskundeklinieken, zakelijke wellnessfaciliteiten en revalidatieklinieken. Ze overlegt regelmatig met individuen en organisaties over het ontwerp en de implementatie van functionele fitnesstrainingsprogramma’s. Elizabeth, een voormalige nationale zilveren medaillewinnaar in het weg- en baanwielrennen, blijft fietsen, hardlopen en skiën.

Onderwijs

Elizabeth heeft een master of science in sportwetenschappen en een bachelor of science in psychologie. Ze voltooide haar afstudeerstage aan de Cooper Clinic en het Institute for Aerobics Research in Dallas, Texas. Ze heeft tal van professionele gezondheids- en fitnesscertificeringen gehad, waaronder die met betrekking tot persoonlijke training, sportpsychologie en atletische revalidatie.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces